×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Кола се преобърна в Шуменско, шофьорката – с 1,91 промила и положителен тест за метамфетамин
  • Митничари откриха контрабандно злато за над 80 бона на "Лесово"
  • Росен Желязков се отказва от европарламента
  • 15-годишно момиче се удави след падане в напоителен канал
  • Vivacom тества първи в България най-новата мобилна технология 5.5G
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Литийно шествие и богоявленски водосвет на Йордановден в Бургас, 12 хиляди именици празнуват (СНИМКИ)


Литийно шествие и богоявленски водосвет на Йордановден в Бургас, 12 хиляди именици празнуват (СНИМКИ)
Хиляди бургазлии се включиха в литийното шествие на Йордановден. Сливенският митрополит Иоаникий и бургаското духовенство осветиха бойните знамена и отслужиха молебен за здраве на българското войнство от Гарнизон Бургас пред сградата на Общината
06 Януари 2015, Вторник, 12:13 ч.
Автор: Флагман.бг снимки: Радостина ГЕОРГИЕВА

Празничната програма продължава с  полагане на венци и цветя по повод годишнината от рождението на Христо Ботев

Над 12-хиляди именици празнуват днес Йордановден в Бургаска област. Негово Високо Преосвещенство Сливенският митрополит Иоаникий и бургаското духовенство осветиха бойните знамена и отслужиха молебен за здраве на българското войнство от Гарнизон Бургас пред сградата на Общината. Сред официалните лица бяха кметът Димитър Николов, председателят на Общинския съвет Костантин Луков, депутатите от ГЕРБ Диана Йорданова и Димитър Бойчев, общински съветници и десетки общественици.

Командирът на Военноморска база – ВМС комодор Мален Чубенков прие строя на представителните части от Гарнизон Бургас. Хиляди бургазлии се включиха в литийното шествие, което премина по маршрута пл. "Атанас Сиреков" - ул. "Алеко Богориди" - Приморски парк –Моста, където 17-годишният Йордан Господинов от Спортното училище извади Кръста от ледените води на Черно море. Ученикът, който днес е именик, стигна пръв до християнския символ в надпревара с още 35 участници на възраст от 16 до 62 години.

Празничната програма продължава с тържествен ритуал по полагане на венци и цветя, по повод годишнината от рождението на Христо Ботев. Честването ще се проведе пред бюст - паметника на революционера в Приморски парк.


























В категории: Бургас


2
Коментара
Флагман.БГ 10 неща, които карат мъжете да се влюбят 10 неща, които карат мъжете да се влюбят 12/06/2024, Сряда 22:00 0
2
Коментара по темата
2.
George Washington
06.01.2015 16:02:55
0
0
Много неподдържани тези сгради бе Бургас, направете един закон за естетиката, грозни сгради нищо общо няма със елегагноста през 1930те. Приберете ги тез жици под земята, боядисайте къщите където минава попа. Изглеждате като Афганистан, бедни, бедни, не трябва да е така.
1.
герб
06.01.2015 12:05:16
0
5
Кръстът трябва да го извади ЖЕЧКОВ
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
10 неща, които карат мъжете да се влюбят 10 неща, които карат мъжете да се влюбят Ако той ви е накарал да се чувствате добре в определена ситуация или по принцип, не забравяйте да му споделите Възродиха идеята за контрол върху графити изкуството в Бургас, този път идва от управляващите Възродиха идеята за контрол върху графити изкуството в Бургас, този път идва от управляващите Крачка напред ли сме най-после да имаме фестивал на уличното изкуство? За какво мъжете най-често лъжат, ето 5 неща За какво мъжете най-често лъжат, ето 5 неща Те крият истината, за да прикрият несигурността си Цончо Ганев ощастливи Звезделина Каравелова Цончо Ганев ощастливи Звезделина Каравелова Активистката на „Възраждане“ от Несебър ще стане депутат Това са най-големите бебета сред зодиите Това са най-големите бебета сред зодиите Четири зодиакални знака се отличават с инфантилността си Новите евродепутати не са това, което очаквахте Новите евродепутати не са това, което очаквахте Доста от новите избраници не проведоха типична предизборна кампания, а се фокусираха върху социалните мрежи Рецепта за свинско в гювечета Рецепта за свинско в гювечета Бързо и вкусно ястие ДПС със спад на гласовете от Турция ДПС със спад на гласовете от Турция Само че процентният дял на ДПС от гласовете в Турция остава почти същият Всички ги обичаме, но знаете ли от какво са направени рулцата от раци Всички ги обичаме, но знаете ли от какво са направени рулцата от раци Рулцата от раци понякога изобщо не съдържат рибен продукт Сливналии продават уникално тунинговано BMW M6 за $460 хил. Сливналии продават уникално тунинговано BMW M6 за $460 хил. Проектът се нарича "Цитрин" и е дело на Тодор Начев и Пламен Банов
Започват да произвежда бира от кока Започват да произвежда бира от кока Новата бира на El Viejo Roble струва под 2 долара Тайсън Фюри лази по земята пиян, изхвърлиха го от бар Тайсън Фюри лази по земята пиян, изхвърлиха го от бар Той дори си удря главата в стълб Синът на Джо Байдън загази, признаха го за виновен и го грози 25 години затвор Синът на Джо Байдън загази, признаха го за виновен и го грози 25 години затвор Президентът обяви, че няма да го помилва САЩ и Германия дават още ПВО-системи на Украйна САЩ и Германия дават още ПВО-системи на Украйна Западните съюзници обещаха финансова и военна помощ на Володимир Зеленски Този български инфлуенсър си поръча чипс от кокоши крака в Южна Корея Този български инфлуенсър си поръча чипс от кокоши крака в Южна Корея Тук има много интересни неща, кухнята е много различна и вкусна, например предлагат на пазара чипс от кокоши крака, разказа Сашо Кадиев Това е най-редкият зодиакален знак Това е най-редкият зодиакален знак Най-често срещаният е Скорпион  Тя беше секссимвол, а сега вече е фермерка Тя беше секссимвол, а сега вече е фермерка Памела Андерсън продаде къщата си в Малибу и отиде на село Градушка изпочупи носа и прозорците на самолет Градушка изпочупи носа и прозорците на самолет В бурята попаднал полет на австрийските авиолинии от Испания до Австрия Съветът за сигурност на ООН подкрепи предложения от САЩ план за прекратяване на огъня в Газа Съветът за сигурност на ООН подкрепи предложения от САЩ план за прекратяване на огъня в Газа Единствено Русия се въздържа, но не използва правото си на вето Хърватия, Литва и България с най-ниска активност на евровота Хърватия, Литва и България с най-ниска активност на евровота Белгия води, следвана от Люксембург и Малта
Румен Радев Румен Радев за партията: Не коментирам паник атаките на лидерите, думата има медицината Виц на деня Виц на деня - Скъпа, на какво мирише така хубаво?
- На парфюма, който вчера ми подари.
- Нищо не съм подарявал.
- Подари ми. Виж си портмонето!
Виц на деня Виц на деня - От 5 месеца се занимавам с бизнес и вече имам 1 милион.
- Как успя така бързо?
- Ами, започнах с 2 милиона.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук "След всяко ядене ставаш все по-самотен."
Стара канибалска поговорка
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори