×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Колет пътува цяла седмица от Видин до Несебър, доставят го на получателя вмирисан


Колет пътува цяла седмица от Видин до Несебър, доставят го на получателя вмирисан
Колет с развалени продукти получи по пощата несебърлия. Пратката е в ужасно състояние заради рекордно забавяне от цяла седмица. Снимка: Николай Борисов
06 Януари 2015, Вторник, 10:02 ч.

След дълги перипетии получих развалени продукти, пратени за Нова година, на 5-ти януари, възмутен е Николай Борисов

Колет с развалени продукти получи по пощата несебърлия. Пратката е в ужасно състояние заради рекордно забавяне от цяла седмица, споделя Николай Борисов в „Моята новина“ на Нова телевизия.
На 29 декември баща му изпратил колета от Видин. Преди това той питал служителката там дали ще бъде получен в Несебър преди Новогодишните празници. Служителката отговаря, че пощите ще работят и на 31 декември до 13 часа. Тя обаче така и не се е информирала, че на последния ден от 2014-та няма да работят всички офиси.
„На 30-и отивам да си получа колета в пощата в Несебър. Оттам ме информираха, че колет на моето име няма. Звъняха и в другия клон, но и там не беше. Ходих и до пощата в Слънчев бряг, да не би случайно там да е оставен, защото и това се случва, но го нямаше. След като се прибрах, потърсих в сайта на пощите номер на офиса им във Видин. Служителката ми отговори, че от тях е изпратен и е получен в Монтана и вината за забавянето е там, те имат подписани документи“, добавя Николай.
„За мен това е чисто прехвърляне на вината. След многократни опити да се свържа с пощите в Монтана, оттам ми отговориха, че колетът ми е при тях. Останал е, защото пътищата били затворени и колата за София не е изчакала да пристигне колата от Видин. Казах на служителката в Монтана, че след като няма да го получа преди празниците, искам да се върне във Видин. Отговорът беше, че колата за Видин е тръгнала и ще трябва да остане за 5 януари. Пробвах с куриер, но от пощата ми поставиха точен час за взимане на пратката и куриерите нямаше как да изпълнят това условие“, добавя възмутеният гражданин.
„На 31 декември колетът уж трябваше да е в Бургас, но никой не ми се обади, не си вдигаха и телефона. Колетът остана при тях до 5 януари. Вчера си го взех, като беше в безобразно състояние. Служителката в Несебър ми каза, че най-вероятно нещата са развалени, защото и разписката, която трябва да попълня, беше цялата изцапана. Като го взех, се носеше невероятна миризма. Трябваше да им го върна обратно във Видин или Монтана на служителите от пощата, да им предложа те да използват продуктите“, заяви Николай.
„Явно е такава организацията в пощите. Никой нищо не знае и нищо не прави, но накрая взимат всички заплати. Парите идват от хората за пратки, които ги взимат в неописуемо състояние в комбинация с "приятен" аромат. Добре, че имах възможност и посрещнах празника като хората, защото ако трябва да се разчита на пощите, човек жив да го оплачеш. Ще му изпратят продукти, които ще пътуват една седмица и накрая ще си ги получи развалени“, коментира възмутеният несебърлия.

В категории: Несебър


Флагман.БГ Христо Ковачки се срещна отново с Нийл Буш Христо Ковачки се срещна отново с Нийл Буш 29/04/2024, Понеделник 16:40 0
Кои са най-лошите места в самолета
Кои са най-лошите места в самолета 29/04/2024, Понеделник 15:56 0
Камелия обезобрази и устните си
Камелия обезобрази и устните си 29/04/2024, Понеделник 15:05 0
Вижте новия звяр на Асен Блатечки
Вижте новия звяр на Асен Блатечки 29/04/2024, Понеделник 15:01 2
12
Коментара по темата
12.
13
08.01.2015 22:38:29
1
3
Абе като е от Несебър, не може да получава пилета а?
Що за простотия!приблем е във всички пощи в България. Там работят лелички от социализма и , така си я карат.
11.
r
07.01.2015 09:44:58
1
2
Поръчах си лаптоп от Англия по пощата, след 2 дни беше в София, след около 10 най-накрая Варна от София...за кво говорим изобщо
10.
подател
07.01.2015 03:22:58
2
3
Проблема е в пощите и тяхната невъзможност да работят в конкурентни условия.Преди месец изпратих препоръчано писмо до баба ми от едно видинско село, писмото пристигна на следващия ден само,че в съседно село на 20 км от упоменатото на плика село.Наложи се баба ми да плати на човек, който да отиде с кола до другото село и вземе плика.Питам се защо български пощи не могат да работят?(в плика имаше блистер хапчета)
9.
777
07.01.2015 00:47:57
3
2
Абе тоя какъв несебърлия е, до там да я докара че пилета да му пращат с пощата, то бива икономия ама чак пък толкова, но в крайна сметка всеки си плаща за гяволъка.
8.
bojidar kovachev (police)
06.01.2015 14:19:14
3
1
tva beshe moito pile vazmuten sam
7.
Xaxo
06.01.2015 12:49:44
5
6
Бухахахахаха
Верно ли са ти пратили пилета по пощата ве :D И верно ли след това мрънкаш ве кретен извънземен хахахахахахахаха баси идиотите.
Навсякъде е пълно със Сашета :D
6.
онуй там
06.01.2015 11:55:20
5
9
Явно в несебър пилета не се продават... няква кризица нещо ми намирисва... ама тва е селяния до шия, нямаше да се учудя ако някоя свинска зурла се подаваше извътре... 2 пилета татю му праща да не умре от глад горкия. Че няма... абе в кой век живеете незнам.... нанахранени и ненаядени!!! Селю си е селю... и в Манхатън да иде.
5.
спасявайте се
06.01.2015 11:00:16
7
9
не става въпрос за това какво пращаме по бъгларски пощи,а за това че те са под всякаква критика за обслужване и компетентност.Служителите са в пълна летаргия и безхаберие.Стоиш на гишето и след всеки въпрос чуваш отговор-не мога да знам.Ами вземете да научите нещо за кралски пощи в Англия.ПО-добри са и от часовник Сейкко
4.
Куриер
06.01.2015 10:19:03
1
13
Храните са забранени за превозване от пощи и разни куриерски фирми. Пък и да бяха го опаковали поне, не да го пуснат в 3 пъти по-голям кашон и една торбичка .... акънлий!
3.
Спас
06.01.2015 10:02:51
1
12
Има всякакви идиоти, с куриер щяха да му вземат между 5-10 лева, зависи колко тежи....независимо с коя фирма и дори от Видин до луната да го праща, щеше да е там на другия ден куриерите работиха, всеки ден ги използвам......ако случайно някъде ти направят проблем, че е храна....опаковаш го добре....казваш че е ютия и дрехи примерно и пращаш, никой не те кара да го отваряш.....но човек за да спести 2 лева е сега е 20-30 вътре.....на това се казва българска работа.
2.
ЖИНГИБИ
06.01.2015 09:38:26
0
16
ОЛИГОФРЕНИЯ ДО ШИЯ!!! :D
1.
Д-р Албан
06.01.2015 08:50:50
1
38
По-тъпо изпълнение не бях виждал. Да пращаш прясно пилешко на 700 км с колет, с български пощи?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Тук ще откриете най-удобният начин да сте с модерна и ефектна визия през настъпващите топли месеци Морето край Шофьорския плаж изхвърли трупа на мъртва крава Морето край Шофьорския плаж изхвърли трупа на мъртва крава Странната гледка е забеляза от местни рибари, които минавали в района Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Haй-зaceгнaтите ceĸтopи са тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Високият туморен маркер на простатата невинаги значи рак Високият туморен маркер на простатата невинаги значи рак Сред нераковите причини за висок простата специфичен антиген попадат различни състояния, като някои от тях дори не сигнализират за проблеми с жлезата Геополитическата ситуация в Източна Европа и Близкия изток прави гласуването на европейските избори още по-важно Геополитическата ситуация в Източна Европа и Близкия изток прави гласуването на европейските избори още по-важно Тони Димитрова с номинация за БГ изпълнителка, нека да я подкрепим Тони Димитрова с номинация за БГ изпълнителка, нека да я подкрепим Морският ни глас е претендент и в класацията за Албум на годината на БГ радио Стартира ремонтът на пречиствателната станция край яз. Ясна поляна в Приморско Стартира ремонтът на пречиствателната станция край яз. Ясна поляна в Приморско Срокът за изпълнение е 10 месец, летният сезон не е застрашен, подчерта кметът на община Приморско Иван Гайков Прокуратурата разследва Лена Бориславова от миналия август Прокуратурата разследва Лена Бориславова от миналия август "Към делото са приобщени множество относими документи, изискана е и справка от Сдружение "Да запазим Корал", посочва районната прокуратура ГЕРБ с 10 депутатски мандата в предстоящите избори за 50-ото НС от Бургас? Да, да ГЕРБ с 10 депутатски мандата в предстоящите избори за 50-ото НС от Бургас? Да, да Прогнозата на Флагман.бг е, че оттук може да изпратим трима министри и двама зам.-министри Българинът от "Хари Потър" залюби доста невзрачно, но секси чужденка, ето коя е Българинът от "Хари Потър" залюби доста невзрачно, но секси чужденка, ето коя е Нашенецът я пази в тайна
Почина известен футболен треньор Почина известен футболен треньор Като треньор е шампион на Украйна и носител на Купата на страната с Динамо (Киев) Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple обаче все още не е приела взела окончателно решение дали да осъществи сделката с OpenAI или с Alphabet Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Според една от жените той я е докосвал по интимните й части без нейно съгласие през 2014 г. на снимачната площадка Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Двама братовчеди искали да ги изхарчат в Турция 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома Пет са жертвите, а ранените са десетки 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции Бившият американски разузнавач Скот Ритър пък прогнозира, че до есента новото US оръжие в Украйна ще бъде унищожено, а Донбас ще стане руски Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Хороскоп за деня – 29 април 2024, понеделник Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори