×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

10-те най-досадни типажа във Facebook


10-те най-досадни типажа във Facebook
Във Фейсбук има неспасяеми персонажи
04 Януари 2015, Неделя, 18:26 ч.
Източник: webcafe.bg

Фейсбук прелива от профили, които сякаш са сглобени в лабораторията на глупостта. И колкото и да чистиш, скриваш или блокираш, винаги можеш да попаднеш на мина.

Все ще е останало по някое спамче, meme-че, селско селфи или себеизтъкване. Някои споделят общи престъпления срещу красотата и разума, а други - като например хората, които си купуват DSLR и веднага слагат едно „photography" след името си - останаха извън списъка.


Ето как изглежда топ 10 на най-досадните типажи във Facebook.

1. Самовлюбените социални екстремисти с нездравословна лайк-обсесия.

Простодушни убийци на смисъл. Споделят удивително банални моменти от личния си живот и винаги са на 134 лайка разстояние от нирваната.

Отдадени на мисията да презентират себе си, естетически злодеи, които не би трябвало да се заблуждават, че ще останат във фийда ми, след като само за 18 минути са го наторили с два клипа на Рут Колева (или Поли Генова), три малоумни ню-ейдж сентенции, едно обяснение в любов, два поста за това колко са зле бившите им, половин нервен срив и снимка на сутрешното кафе.

2. Конспиративните спамъри.

Радикално неприятни замърсители на виртуалната среда, които скривате или блокирате с особено задоволство. В тази категория попадат платените тролове с поставени конкретни политически задачки, както и pro bono заблуденяците.

Те разпространяват фалшиво знание, цитират жълти медии и се позовават на изфабрикувана история и джънк наука. Отричат Холокоста, постват филмчета за свалянето на Кулите-близнаци от правителството на САЩ и чакат Путин да превземе "лигавите изпедерастяли" западняци.

От такива потребители очаквайте ППП - Пълен Пакет Простотии.

3. Селфи-зомбитата.

Фундаменталистите на лошия вкус и агресивната посредственост, или с други думи - повечето тийнейджъри. Селфи-дегенерат може да бъде всяка интелектуална скарида в Интернет, независимо от пол, възраст и кредо, но обикновено фийд-паразитите са младежи с травматично объркана самооценка.

Гейзерите от зле осветени селфита и лошо композирани снимки в огледалото със светкавица са тревожна илюстрация на малоумието, обяздило така нареченото SWAG и YOLO поколение.

4. Кулинарните ексхибиционисти.

Не, мили готвещи машини за висококалоричен спам, Гордън Рамзи няма да попадне на вашето рагу по неаполитански. А ако случайно наистина го види, сигурно ще прати дронове в кухнята ви, за да сложат край на гастрономическото безумие.

И ако искате да знаете, с онова инстаграмско свинско по Коледа, докарахте нервен срив поне на четири невинни вегана във френдлистата си.

5. Двойките с общ профил.

Виждали сте ги - „Петър Симона", „Данчо Катерина" или просто „To6ko I Mili4koto". А защо не: „Не се чувстваме достатъчно пълноценни представители на вида хомо сапиенс, за да имаме самостоятелни профили във Facebook".

Общото име в социалната мрежа не е свидетелство за безпрекословна взаимна любов и вярност, а атестат за ментална атрофия. В днешно време дори домашните любимци имат индивидуални профили във Facebook.

6. Политически коректните, социално ангажираните позьори.

Всяка седмица застават зад поредната кауза с целия арсенал от тематични снимки, виртуални значки, видеа, линкове и дразнещо дидактични постове.

Завършени apple-консуматори, те презират капитализма. Мразят расизма и ксенофобията, държейки се снизходително с онеправданите малцинства. Винаги са готови да се съобщят като експерти по всичко що е обществено значимо. Всъщност тези лицемерни сладури са добри единствено в себеизтъкването.

Достатъчно добри, за да ги скриете от фийда си след петата патетична Facebook-реч.

7. Безкритичните конформисти и мелодраматичните оптимисти.

Първите автоматично споделят всички по-популярни към момента снимки, клипчета, статии и цитати, а вторите просто искат да ви изцапат фийда със сърчица, розови облачета и къдрави понита.

Да, разбрахме, Цуци, този месец си влюбена за шести път, но защо по-добре не напуснеш временно (поне за 4 години) социалната платформа и не си догледаш седмия сезон на „Биг Брадър", а!

8. Фанатиците, които постоянно си показват бебетата и малките деца.

Ок, изпълнихте обществения дълг и биологичния императив, предадохте ценните гени, но седми албум, посветен на петъчния час за игра на малкия калпазанин Мунчо, идва в повече дори по Facebook-стандартите.

Бебето вече е на три месеца и има повече публични снимки от професионален модел на eротично бельо. И нека си го кажем - не всички бебета и малки дечица приличат на рисувани ангелчета от бароков шедьовър. Много от тях са по-скоро за серията на Гоя с гротескни чудовища „Капричос".

9. Езиковите касапи, които пишат на шльокавица. Are ve pi4ove, koga s6a sprete da pi6ete taka, u fb-to, a. Adski tapo e.

10. ПOТЕНЦИАЛНИТЕ ПСИХОПАТИ С ПОСТОЯННО ВКЛЮЧЕН CAPS LOCK. СТИГА СТЕ КРЕЩЯЛИ В ИНТЕРНЕТ.

Бонус: 11. VSI4KI KOITO PI6AT I NA 6LOKAVICA I S GLAVNI BUKVI. ZNAETE KOI STE.

Р.S. Почетно споменаване - всички, които ме канят за игри или да лайквам страници и събития. В Ада има специален казан точно за вас.

В категории: Животът


1
Коментара
Флагман.БГ Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка 02/05/2024, Четвъртък 22:00 1
Май ще е прекрасен за 4 зодии
Май ще е прекрасен за 4 зодии 02/05/2024, Четвъртък 21:20 0
1
Коментара по темата
1.
статистичка
04.01.2015 19:19:45
0
3
12.Агресивните кампании на тези,които си показват децата,правейки пари от това,скрити зад удобния фетиш "помогнете"
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Хороскоп за деня – 3 май 2024, петък Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка Никога не изневерявайте на себе си 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват Мъжете следят за това дали имате общи интереси и хобита Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Изминаха 9 години - черното БМВ на бургазлията влачи 40 метра детето, без да спре Май ще е прекрасен за 4 зодии Май ще е прекрасен за 4 зодии Вижте кои са късметлиите Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Ето кои са те  Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Отговорът на председателя на образователната комисия НС Красимир Вълчев Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Астрономите предупреждават, че въпросното изригване ще окаже влияние на навигационната система в някой райони по света Държавната хазна излиза от релсите Държавната хазна излиза от релсите Приходите от корпоративни данъци намаляват
Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори