×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Шефът на Кръвния център в Бургас: Дарителят Димитър Атанасов е ценен за нас, но е болен


Шефът на Кръвния център в Бургас: Дарителят Димитър Атанасов е ценен за нас, но е болен
При нас кръводатирители идват от човечност, отказваме им единствено, ако имат симптоми на заболяване, за да предпазим самите тях от усложнения, каза шефът на Кръвния център в Бургас д-р Тодор Бояджиев
03 Декември 2014, Сряда, 15:05 ч.
Автор: Евгения ДЖАМБАЗОВА снимка: авторът

Целта е да предпазим кръводарителя и пациента, защото изследванията, които правим не включват редица болести, каза още д-р Бояджиев



Дарителят Димитър Атанасов е ценен за нас, тъй като е с рядка кръвна група. Но когато дойде при нас в събота, бе с начална фаза на ринит. Очакваме го отново след седмица-две, когато е вече здрав, каза пред Флагман.бг д-р Тодор Бояджиев, ръководител на отделението по трансфузионна хематология към МБАЛ Бургас. Неговият коментар е в отговор на позицията на 28-годишния Димитър Атанасов, който изрази своето възмущение, че имал желание да дари кръв безвъзмездно, но е бил отпратен от лекарите без сериозни мотиви.

Лекарят обясни, че е останал изненадан от изказването на младия мъж (ВИЖ ТУК). Д-р Бояджиев отрече тази версия и поясни, че внимателно е опитал да убеди Димитър Атанасов да се върне след седмица или две, щом го прави доброволно, но той започнал да се държи агресивно.

„Такива хора като него ги ухажваме, те не се срещат често и са наистина важни. Не можем да си позволим да изгубим подобен кръводарител, най-малкото, защото го прави от човечност и са с рядка кръвна група– RH отрицателна,  а към такива хора подхождаме още по-внимателно. Още повече, че имаме две момиченца с анемия, които са със същата група, и всеки месец, от както са се родили (вече над 20 години), те идват, за да им преливаме 2 единици от същата група. Много ни е ценна, гледаме да бъдем внимателни с дарителите и не искаме да ги загубим“, каза пред репортер на Флагман.бг д-р Бояджиев.

Името на Димитър Атанасов към момента е вписано в списъка на хората, които са получили отказ на желанието си дарят кръв. Техният брой за месец ноември е малко над 100 души. Причините са различни – високо кръвно, недостатъчно килограми (под 50), остра вирусна инфекция, полово предавани болести и много други. В случая с нашият читател става въпрос за начална фаза на ринит (възпаление на лигавицата на носа и носната кухина) и той може да дари кръв, когато се възстанови напълно.

Димитър отишъл в събота, 29 ноември, още сутринта. Бил първият за деня, който е посетил центъра. С д-р Бояджиев започнали да попълват  задължителната карта, която включва 17 въпроса. Малко преди да приключат обаче докторът чул, че мъжът подсмърча силно с обилен секрет.

„Попитах го хрема ли има, а той ми обясни, че е с хроничен синузит“, казва шефът на Кръвния център.

„Разбирам желанието му, но сега сме в предепидемична обстановка. Пипнах го на определени места около носа, за да видя дали е активен синузит, но не беше. Гърлото му също бе леко зачервено - това е лека вироза с лек ринит. При това състояние човекът се чувства здрав, трудоспособен, не усеща, че е болен. Но това си е начална вирусна инфекция, аз не знам утре или в други ден какво ще стане. Може да се разшири и да стане по-лошо“, разказва лекарят.

„Целта на отказа в този случай, а и не само, е да предпазим кръводарителя, да не му навредим на него самия и да не навредим на пациента. Ние изследваме кръвта за Хепатит B, Хепатит C, сифилис и СПИН, но за всичките други по-леки заболявания тя не се изследва. Не се изследва за малария, за туберколоза, за обикновени вируси и др.“, поясни още специалистът по  трансфузионна хематология.



Сашко от Перник пак изчезна
Сашко от Перник пак изчезна 18/05/2024, Събота 20:41 2
38
Коментара по темата
38.
XXL
20.04.2015 20:41:48
0
6
Най-фалшивото ОТХ в България,с най фалшивия шеф на отделение,приет с 3-ка в университета.
37.
rumi
05.12.2014 20:26:44
0
2
Молете се никога да не ви се налага да търсите кръводарители за себе си, или за ваш близък!
36.
rumi
05.12.2014 20:24:25
1
2
Cпрете с глупостите си, моля ви! Искам да знам всички тези които изсипаха куп глупости по адрес на човека,който се бори за всеки един кръводарител как биха реагирали ако разберат,че на детето им ще се прелее кръв от дарител с начална вирусна инфекция? На този дарител му е обяснено да дойде друг ден,когато отшуми инфекцията .30 номер докторчето не пие кафе и идва в събота и неделя заради всеки един желаещ,но как да знаеш като ти сигурно никога не си стъпвала там!!!!! Такива като теб са срам за обществото.
35.
До №34
04.12.2014 11:37:34
1
4
Хахахахаха

Проданова съм. И нямам никаква роднинска връзка с д-р Бояджиев. А това, че обикаляше с личния си автомобил го пишеше във всички бургаски медии. Ама то, вие едва ли сте ги чели. :)

И спрете с глупостите си, моля ви!
БЕЗВЪЗМЕЗДНИТЕ кръводарители са били винаги с предимство.
34.
До Нaтaлия
04.12.2014 11:32:19
0
4
Aлоооо,пишещaтa името си-коя си Бояджиевa сигурно,че знaеш с коя колa обикaлял... нямaм думи. Aми ще обикaля след кaто гини хорaтa. Човекa е позор зa гилдиятa
33.
знаещ
04.12.2014 10:56:57
3
1
Директорката на Варненският център също играе с мангалите.Два пъти ме връща и праща при тях
32.
petko
04.12.2014 10:50:00
1
1
В Варна същата работа .Пред центъра пълно с роми но директорката е с тях.Вземат по 150 лева рядко падат на 130.
31.
Наталия
04.12.2014 10:44:14
2
12
Ето, пиша си името, уважаема Галя А.(№30)!
Повечето, които са коментирали са писали пълни глупости! Ама направо са си смукали от пръстите простотиите!
Дарявам кръв от много години! Редовно! На всеки три месеца! Записвам си и следя кога ще мога отново да даря, не чакам да ме викат. И до сега не е имало случай да ме върнат. НИКОГА не взимам бележка за отпуск, защото не я ползвам. :) ВИНАГИ ми дават 7 (седем) шоколада!! Ама винаги, няма пропуск до сега!
Ходила съм да дарявам и в събота, и в неделя. Да, правилно прочетохте, и в неделя! Защото ОТХ Бургас работи и в неделя. Ама повечето от вас няма как да го знаят, защото не са и припарвали до Кръвния център в Бургас, нали?!
Дрън-дрън е и това, че е нормална реакция на организма прилошаването след кръводаряване. На мен никога не ми е прилошавало!
Не ми говорете, че условията били мизерни. Да не би да си мислите, че на хората там им се работи в тези условия за смешните пари, които получават?! Има проект за нов кръвен център, но за да се осъществи той, от Министерството на здравеопазването трябва да отпуснат пари. Вие да не би да очаквате, че работещите в ОТХ ще събират пари от джоба си, за да построят нов кръвен център?!
Доктор Бояджиев делял парите с циганите отвън! Хахахахаха По-голяма смешка не съм чувала! Че нали ако беше така, той нямаше да ги връща, когато се опитват да дарят кръв през седмица!! Да, има схема за поделяне на парите, но д-р Бояджиев не участва в нея! Парите се делят с хора, които нямат нищо общо с Кръвния център!
Въобще не си позволявайте да плюете по лекарите и сестрите, работещи в ОТХ Бургас, и в частност по д-р Бояджиев! Когато имаше кампания за Юлия (родилката, която за съжаление почина) д-р Бояджиев обикаляше денонощно кръвните центрове в страната, с личния си автомобил, за да набави нужното количество кръв за нея!

ИЗОБЩО НЕ ВЯРВАМ, че в ОТХ Бургас биха върнали някого без основателна причина!!!

В заключение ще кажа само две неща на всички Ви:
1. Молете се никога да не ви се налага да търсите кръводарители за себе си, или за ваш близък! Пожелава Ви, да не Ви се налага!!
2. Дарявайте кръв! Това е единствения начин да се елиминира постоянният й недостиг!

Бъдете здрави и по-позитивни!
30.
галя а.
04.12.2014 10:07:29
2
5
Истината е, че на някой просто не му се занимава в събота сутринта да си върши работата. Всички бургазлии прекрасно знаят колко са "отдадени и загрижени лекарите и сетрите в МБАЛ БУРГАС". ТАКА, ЧЕ НЕ МИ ГО ЗАЩИТАВАЙТЕ ДОКТОРЧЕТО, НА КОЕТО МУ СЕКнаха пиенето на кафе. Човека е искал да дари кръв, а някой му е и..... едно голямо. Когато пишете, каквото и да е, поне пишете имената си, щом имате смелостта да давате мнение не се крийте, като мишки. Защото на никой не пожелавам да си има взимане даване с бг лекари-рекетьори.
29.
penko
04.12.2014 10:03:21
4
2
Sramota doktore,sramota. Po-golqma glupost nqma kak da izmislite. Hem zdrav bil,hem trudosposoben,hem s cherveno garlo-sram. Ne vi se zanimava tova e,a ako e za teq romi ot van,koito prodavat????
28.
съгласен 2
04.12.2014 09:52:49
3
4
Лециус,кое е "на аба"????? Ако имат проблем с болните от хроничен синузит,начален стадий на ринит, зачервено гърло,високо кръвно/ с 10 единици над СЗО/,и т.н,т.н. бля,бля болежки,защо ги няма описани във формуляра ,като противопоказни за кръводаряването????? Та в Бургас всеки втори е със синузит? Това какво пречи на качеството на кръвта? Стига сте ни баламосвали!!! Какво като ти прилошее след даряване,та то е нормална реакция на организма. Оставят те да полежиш известно време,при това си предупреден за тази възможност. Не съм чул някой да е умрял......
27.
д-р Мaриновa
04.12.2014 09:51:03
4
4
Към момчето: нa докторa просто не му се е зaнимaвaло. Пуснете жaлбa до здрaвно министерство и сигнaл до господри нa ефирa. Ефект ще имa и то мигновенно!
Към коментирaщите сестри: вършете си рaботaтa,a не стойте зaд компютрите. Слaгaйте по еднa усмивкa нa лицaтa си и не зaбрaвяйте,че кръводaрителите също сa хорa.
26.
Злобари
04.12.2014 09:49:50
3
3
При тази злоба, която се изсипва тук, бих посъветвал всички лекари да хващат пътя на Запад. Така ще предпазят неблагодарните БГ пациенти от лекарски грешки и ще ги оставят да си мрат необезпокоявани от докторите-убийци, които само търсят как да ги затрият. Българските пациенти не заслужават лекари! Нека ги лекуват водопроводчици, автотенекеджии, бояджии и други "майстори", които българите много повече уважават!
25.
Lucius
04.12.2014 09:01:03
2
5
Изненадан съм от негативните коментари. Дарявам кръв редовно и безвъзмездно, никога, НИКОГА не ми се е случвало да срещна неучтиво или непрофесионално отношение в кръвен център Бургас. Подкрепящите средства се дават задължително, дори да ги отказваш, ти ги бутат насила.
Колкото до мотивите за връщане на кръводарител, първо, смятам че е изцяло в професионалната преценка на лекаря кого да допусне и второ, смятам, че е изцяло в интерес и на дарителя, и на болните, на които ще се прелива тая кръв, да знаят, че са защитени. Аман от приказки "на аба". Вместо да благодари на лекаря, че е помислил първо за неговото здраве, седнал този младеж да се прави на звезда.
24.
до 9
04.12.2014 00:16:40
1
2
По хубаво ли ще ти стане да те направят на решето после да ти кажат ..извинявай за надупчената ръка и спуканата вена..
23.
до чайка
04.12.2014 00:09:52
2
11
Доктора не е казъл ,че ще зарази някой а да го предпази от усложнения след кръводаряването! Подкрепям решението на лекаря.
22.
bezvazmezno
03.12.2014 23:17:58
7
4
Kak moje chovek da iska da dari krav(jivot) i da mu se otkaje,zashtoto e bezvazmezno,ne bila za nqkoi. Ako tova e dovod .... Vidqh i prednata statiq,dano lekarq ne e napravil tova,zashtoto tova e neprostimo i nedopostimo. Nqkoi ot tqh da e chuval za Hipokratova Kletva ???
21.
чайка
03.12.2014 23:12:59
4
4
Върнали са го заради синузит? Аз съм имал хроничен синузит който един млад лекар,навремето успя да излекува от раз. Това заболяване е хронично и категорично не е заразно. Лечението е индивидуално при всеки се повлиява от различни лекарства. Ако носите шапки през зимата вероятността да ви хване тази болест е минимална. Риск чрез кръвопреливане да се хване синузит няма, нито дори ако сте в постоянен контакт с човек който има хроничен синузит.След като не е имал остра гнойна форма синузит , не може да се счита за заразно болен който ще предаде вируса чрез кръвта.Ако някой случайно кихне докато чака ред за кръводаряване ,също ли ще го върнат?Абсурди!Едва ли тази е реалната причина по скоро оправдание, защото се пише за случая.Моя позната с анемия,разви хепатит В след кръвопреливане и въобще не търси сметка от лекарите. Успя да се излекува бързо без усложнения и не е обвинила нито кръводарителя, нито болницата!Хем става въпрос за хепатит, а не за безобиден синузит.
20.
ужaс
03.12.2014 22:58:11
5
4
Докторе лошо и жaлко,не бивa тaкa. Трябвa дa се нaсърчaвa,a не дa се гонят. Кaкво прaвят ромите пред входa нa болницaтa,зaщо продaвaт кръв? Ей рaботещия в ОТХ я кaжи??? И aз съм дaвaлa и съм се нaгледaлa нa отношението ви към хорaтa.Срaм и позор!
19.
работетещ в ОТХ
03.12.2014 22:10:29
2
12
Всичко това заради един който решил да не ходи на работа !.......толкова гадости се изписаха по адрес на хора ,които денонощно работят за да осигурят кръв за всеки един болен,,Дали биха се съгласили на техните деца да се прелее такава кръв?
18.
дарител
03.12.2014 21:08:16
1
13
Аз от 10г.дарявам по 3 пъти в годината,до сега никога не съм срещнал лошо отношение от 3-те екипа,които знам,дори напротив винаги са много готини и разговорливи.Мисля си,че темерутите сте вие недоволните.Хора дарявайте страшно много инциденти стават ,няма по-хубаво от това да дарите капка от себе си за да спсите живот.Да мизерно е но не отивате на хотел.Просто дайте частица от себеси.
17.
зоро
03.12.2014 20:41:29
3
6
Да се убие 16. че и 14.олигофренина 9.,,да се набие на кол заедно със другия тъпалник и злобарник 2.!!!!
16.
да се убие доктора
03.12.2014 18:59:32
11
7
Доктора играе партия с манглите които висят отвън и затова връща защото за него няма далавера доктора и мангалите да,се убият
15.
До Знаеш
03.12.2014 18:51:53
1
7
Всички грешим особено когато работим... На мен не ми е стискало да нося отговорност за жиовта затоwа не съм доктор.... А даряването на кръв е акт който е личен избор на всеки от нас и когато човек е решил да го направи няма значение условията, докторите, сетрите... значението е в ДАРЯВАНЕТО
14.
Знаещ
03.12.2014 18:41:44
6
3
До Az. Следващият път когато някой твой близък загине поради лекрска грешки си спомни за това което писа тук. И как ги защитаваше. И аз не съм съгласен да ходиш доброволна да даряваш кръв а насреща ти мизерни условия и правещи се на велики докторчета и да те връщат безпричинно. Е няма да отида пак.
13.
Az
03.12.2014 18:37:57
1
10
Чудя се защо всички от всичко разбираме и се опитваме да даваме акъл на докторите като не сме.Това че даряваме кръв не ни прави доктори.Колко от вас ще позволят на някой който няма идея от работата ви да ви дава акъл....Мда условията в Отх Бургас са ужасни но за това нямят вина работещите там а управата... А работищета там всеки един момент се опитват да спасяват нечий живот, не спят с нощи, нямат почивен ден нито празник ... Следващия път когато се почувствате зле и тръгнете да търсете помощ от докторите...спомнете си за цялата тази злоба която сипете сега по тях...
12.
А+
03.12.2014 17:14:02
1
8
Така като Ви чета коментарите,се чудя защо постоянно има нужда от кръв,след като Вие сте толкова редовни кръводарители.
11.
zasegnat
03.12.2014 17:03:37
6
3
Връщат хората , когато не могат да делнат кинтите с циганите-сигурен съм.
10.
да
03.12.2014 16:36:35
4
6
Ей, ще отида със скрита камера да видите, че не казват благодаря и обстановката е от соца.
9.
Само това ли са изискванията
03.12.2014 16:35:27
3
2
Мен преди няколко месеца ме върнаха, защото съм бил дебел и вените ми били дълбоко не можели да ми оцелят вена. 2 метра мъж съм, да едър съм 137кг, но кръвното ми е 120/80 и нямам никакви заболявания.
8.
йх
03.12.2014 16:28:11
0
3
"Абе специално за шоколади,ако там ви е проблема,дават и то по 7 бр."Своге" + бележка за 2 дена платен отпуск". Жалкото е, че за някои парите и отпуската са стимул за кръводаряване, а не каузата.
7.
az
03.12.2014 16:27:56
1
0
Абе токущо си написах коментара,а излиза,че съм го написал в 14:24 часа.Сега е 16:28 часа
6.
Въй
03.12.2014 16:27:10
3
2
Съжалявам, мързи ме да пиша коментар. Преядох с шоколадите от кръвния център!
5.
az
03.12.2014 16:24:06
0
10
Абе специално за шоколади,ако там ви е проблема,дават и то по 7 бр."Своге" + бележка за 2 дена платен отпуск.
4.
Ирод
03.12.2014 16:21:17
3
17
До коментаторите - пълни глупости говорите. Дарявам кръв от 15 години насам поне веднъж годишно и никога не съм имал проблеми. Винаги е имало добро отношение. Служителите в кръвния център са професионалисти и изключително приятелски настроени. Връщали са ме веднъж, поради недоспиване - личеше ми, че имам нужда от почивка, но това си беше мой проблем и го направиха изключително внимателно и тактично.

Тъй като съм 0(-) през последните години даже ми се обаждат когато имат нужда основно за деца, както е казал д-р Бояджиев в статията.

Пояснявам - дарявал съм винаги доброволно и безвъзмездно и въпреки това винаги е имало шоколади :-)
3.
Олимп
03.12.2014 16:20:33
1
15
Точно така, отказвайте се и се надявайте на безсмъртие, защото никой не е застрахован от това утре самият той да се нуждае от кръводаряване.
2.
Кръводарител
03.12.2014 16:09:30
17
2
Заради такива доктори призовавам никой да не дарява кръв в Бургас. За бога хора спрете. Не дарявай те в Бургас. Те ви си подиграват. Едно шоколадче не ви дават. Аз съм нула отрицтелна. До сега дарявах но този случай преля чашата. Повече няма. Призоваеам всички; НЕ ДАРЯВАЙТЕ КРЪВ В БУРГАС.
1.
da
03.12.2014 15:57:37
11
6
Аз също имам рядка кръвна група и ходя редовно да давам кръв, но отношението не е добро. Чакаш отвън дълго. Като влезеш. има един доктор дето хич не е в час. И никога не са ми казали едно Благодаря. За обстановката да не говорим, че не е подменяна от десетилетия.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кои са най-разпространените наркотици сред младите Кои са най-разпространените наркотици сред младите Не, закачените по ел.стълбове маратонки не сигнализират, че в района има дилър Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Разграждането в последните десетилетия тече с пълна сила, това трябва да бъде прекратено, заяви тя пред симпатизанти на открита сцена „Охлюва“ в Морската градина Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият По всяка вероятност той е изгубил контрол над возилото си, то е преминало през мантинелата, през оградата, отстрани на магистралата и се преобърнало Автомобил се самозапали край Стара Загора Автомобил се самозапали край Стара Загора Инцидентът е станал около 15:15 ч. в платното в посока към Казанлък Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Тя е починала на място Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори