×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Роберт Фицо дойде в съзнание след тежката операция
  • Ето какво време ни очаква днес
  • Откриват мащабен форум на Google в София
  • Радев ще удостои с Почетния знак на президента изявени български дейци
  • Путин пристигна в Китай на държавно посещение
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Луд скандал тресе Х фактор заради бургаското дете-чудо Кристина


Луд скандал тресе Х фактор заради бургаското дете-чудо Кристина
Криси печели награда след награда в конкурси в чужбина, но на родна земя отпада от тях за сметка на участници, които дори не знаят нотите
30 Ноември 2014, Неделя, 16:57 ч.
Автор: Ани ИЛИЕВА

Дони се нахвърлил на журито, което предаде в последния момент момичето, обвинил и Маги Халваджиян в гавра с таланти

Жестоки скандали тресат X Factor тази година. Въпреки че специалистите определят това издание като най-силното от всичките три у нас до момента, именно то предизвика най-големите негодувания. Продуцентът Маги Халваджиян вече почти ден не може да си намери и миг спокойствие, защото Фейсбук профилът му е залят от писма, изпратени му от зрители на шоуто. Най-голямата болка на феновете е начинът, по който Кристина Дончева отпадна в четвъртък.

Детето-чудо предизвика масов фурор още със самото си появяване в предаването, тъй като нямаше годините за този формат беше на 14 на кастингите, но показа феноменални гласови данни и журито нямаше как да не я пусне напред. Саня я наричаше моята музикална експлозия с чудовищно добър глас. Но точно членовете на същото това жури, което позволи на малката бургазлийка да продължи, се обърна се обърнаха срещу Кристина и й заби ножа.
И докато за Мария Илиева това беше нормално, тъй като е ментор на Траян Костов, с когото Криси се състезаваше на елиминациите, то Заки определено предизвика негативни възгласи в социалната мрежа.

„Поредното нагласено шоу. Да приемем, че българинът е достатъчно прост, че да е гласувал най-малко за Кристина, но нали затова е журито сложено там – за да поправя грешките на публиката. Не стана така. Тоя Заки така се изложи, че думи нямам. Срамота!“ – гласи коментар на почитател на Кристина Дончева.

В дъщото време див скандал се разразил между Добрин Векилов и Магърдич Халваджиян.
Причината певецът да излезе от кожата също  е отпадането на Кристина Дончева от X Factor. Дони е музикален продуцент на шоуто  е бил потресен от сензационното елиминиране на малкото момиче с огромен талант. Той веднага е потърсил сметка от Маги Халваджиян, който е шеф на предаването.

Изпълнителят на „Уморени крила“ е категоричен, че Кристина е голям талант и отпадането й в толкова ранна фаза на шоуто е пълна  гавра с нея. В момента, в който видял  как отпада от надпреварата и плаче на сцената, Дони бесен напуснал залата, твърдят очевидци от публиката.

На другия ден той е потърсил сметка от съдиите на X Factor. „Какъвто и да е вотът на публиката, вие сте длъжни да запазите най-добрите гласове до финала, крещял той. – Нали затова сме ви сложили жури там, глухи ли сте, слепи ли сте? Май няма нужда от вас, след като не можете да се преболите с един абсурден зрителски вот. Как можахте да оставите точно това момиче  да си отиде?“ – викал  на висок глас Дони.

Маги Халваджиян обаче, който също бил обвинен лично от Дони,  не обича да бъде нападан. Той взел страната на журито, понеже били професионалисти  и се заканил  в кулоарите да уволни или накаже Векилов. За арменеца   поведението на Дони било недопустимо, защото според него журито трябвало да има свобода на действие.

В категории: Лайфстайл


12
Коментара
Флагман.БГ Родни плеймейтки нападат червения килим в Кан Родни плеймейтки нападат червения килим в Кан 16/05/2024, Четвъртък 12:40 1
12
Коментара по темата
12.
Ббббб
01.12.2014 19:34:08
0
0
Майната му на Дони... Кристина е на 14 на нея не и прилягаше да пее такава песен... С право отпадна... Дано следващия път Бенчев или Мирян отпаднат... А колкото до журито Заки беше напълно прав.. Хора та тя е на 14 год... Как ще пее "ислаш ли да спиш с мен" пък и Любо си го каза че остава решението на хората.... Така чее беше ПРАВИШНО решение... Браво на журито
11.
някой
01.12.2014 17:16:27
0
0
А може ли,Флагман,да не приемате мнения написани на латиница ? Аз съм за кирилицата и българския език !
10.
tjttjt
01.12.2014 10:05:42
0
0
http://pal.bg/?ref=21b36vbul3
9.
do 8
01.12.2014 08:58:58
3
0
kvo mu se obqsnqvahs na toq mangal prost
8.
до 5 и 7
01.12.2014 02:17:25
1
13
Пич, дай на български. Когато изискваш не тормози хората. И друго, за да стигнем Европа, нека не сте толкова злобни!!! В България има много завист и злоба, а Бургас е на първо място. Кифли и наркомани, са окупирали Бургас и им се кланите. А за Кристина мога да кажа едно голямо БРАВО и много успех.
7.
Once upon a time in the west
01.12.2014 00:41:53
1
5
ZASHTO NE PISHETE CHE V BURGAS BEDNITE HORA GIVEIAT PO BEDNO OT NAI BEDNITE HORA V EVROPA...I TOVA MI BILO AKTIVISTI, TOVA MI BILO JOURNALISTI -- SAMO DURGITE HORATA PRISTI, I GI RAZSEIVATE....
6.
ОПААА
30.11.2014 23:36:53
2
15
КАКВО ОЧАКВАТЕ КАТО ЖУРИТО Е ОТ ДВАМА ОБРАТНИ И ДВЕ НИМФОМАНКИ АРМЕНСКИ ГНОМ ПРОДУЦЕНТ ПЪЛНА КАРТИНКА !
5.
Slabaci, zashto ne vdignete Bulgaria
30.11.2014 23:03:04
11
3
Flagman,

BULGARIA E NA POSLEDNO MIASTO PO ECONOMIKA V EVROPA. BULGARIA E TERORIZIRANA OT PUTIN I MAFIATA MU.

ZASHTO GUBITE VREMETO NA HORATA SUS PROSTOTII - TOVA NE SA NOVINI!!!!

ZASHTO ISKATE DA SA BEDNI I PROSTI? ZASHTO NE PISHETE NA TEMI ZA FINANCI, KAK DA POCHNEM BUSINESS, KAK DA POMAGAME NA NAUKATA, KAK DA OCELIAVAME???

ZASHTO NE MOGETE DA POMAGATE NA BULGARIA???

BULGARITE NE SA PROSTI. NE GI UBIVAITE S PROSTOTIA. KAKVI JOURNALISTI STE???

POMAGAITE NA HORATA
4.
до 3
30.11.2014 22:30:47
5
6
Абе човек, все пишеш ти, че ти трият коментарите няма как да стане, ако го изтрият ще пише, че е премахнат. Не ти зарежда браузъра и си мислиш, че коментара ти си е публикувал, а той всъщност не си.
3.
ww
30.11.2014 22:25:15
3
4
Flagman, pak iztrihte komentarite, kak ne vi e sram. Sega vsicki vigdame che vie ste protiv svobodata na slovoto -- vue ste gadni finansirani ot Moskva terroristi.
2.
Do 1 i 2
30.11.2014 22:04:27
1
6
Oburkali ste statiata ikonomistite sa v drug sait :D inache da ima v X factor edin falshivo peesht Mirqn, edin kastriran Slavin deto pishti po zle i ot jena, a puk isterichnata Mihaela niamam dumi koi a buta ne znam no e adskata apatia- nikoga ne bih q slushal kamo li da i gledam maznata fizionomia. Taq godina Xfactor pocazva manipuliran vot mnogo ama mnogo qvno i grubo...
1.
панчо
30.11.2014 21:39:58
3
23
Магърдич е гад мръсна а журито начело с Мария са курви и педераси абсолютно нагласена работа
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ивайло Вълчев, ИТН: Зелената сделка ще убие индустрията на Европа, ще превърне континента в магнитче за хладилник Ивайло Вълчев, ИТН: Зелената сделка ще убие индустрията на Европа, ще превърне континента в магнитче за хладилник Ще станем една туристическа дестинация, която не произвежда нищо и е зависима от всички, обяви водачът на евролистата на ИТН Вече ще взимат на работа в МВР и хора със затлъстяване Вече ще взимат на работа в МВР и хора със затлъстяване Максималният индекс на телесна маса за кандидатите ще е 34,9 По-вкусна и от пица: Тази хайдушка пърленка ще ви остави без думи! По-вкусна и от пица: Тази хайдушка пърленка ще ви остави без думи! Става за 15 минути и си е като за вечеря Става ясно колко кожи ще ни свалят с новата цена на тока Става ясно колко кожи ще ни свалят с новата цена на тока "Булгаргаз" ще претендира неустойка в размер на 400 млн. евро към "Газпром „Булгаргаз” ще съди „Газпром” за 400 млн. евро претърпени вреди „Булгаргаз” ще съди „Газпром” за 400 млн. евро претърпени вреди Това заяви на брифинг служебният министър на енергетиката Владимир Малинов Президентът Радев с нова критика към партиите - заради бюджета за образование Президентът Радев с нова критика към партиите - заради бюджета за образование Това е поредна критика на държавния глава към организациите, които промениха Конституцията Родни плеймейтки нападат червения килим в Кан Родни плеймейтки нападат червения килим в Кан Пиленцата от Монако возят Нора Недкова и Михаела Стоичкова Бургас ще е домакин на голям образователен форум, една от темите е изкуственият интелект Бургас ще е домакин на голям образователен форум, една от темите е изкуственият интелект EduBurgas ще се проведе на 29 – 30 май в Конгресния център Почина светило в хирургията, спасил хиляди животи Почина светило в хирургията, спасил хиляди животи Проф. д-р Петър Ангелов Учиков, дмн е хирург . Той е сред водещите специалисти у нас, изтъкнат учен и преподавател по хирургия Извънредно! Пожар в сградата на Кадастъра в Бургас, евакуират служителите Извънредно! Пожар в сградата на Кадастъра в Бургас, евакуират служителите Един от сървърите на Агенцията е дал на късо
Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана  Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане, коментира  Милен Керемедчиев Путин пристигна в Китай Путин пристигна в Китай Надява се да задълбочи стратегическото партньорство между двата най-мощни геополитически съперника на САЩ Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Полицаи са застанали до входа на болница "Рузвелт" в словашкия град Банска бистрица, където беше опериран Роберт Фицо Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Книгите, посветени на праисторията, показват множество илюстрации на групи ловци, въоръжени с копия, приближаващи бавно към плячката, или обкръжили капан Пожар унищожи 22 яхти Пожар унищожи 22 яхти Местни медии казаха, че някои собственици са скочили в морето, за да избягат Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО На кадрите се вижда как Мелъди Фелисиано Джонсън доближава кафемашината и изсипва вътре пликче с неясно съдържание
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Учителката пита ученик:
- Кажи ми, какво знаеш за Луи 16-ти?
- Отрязали са му главата г-жо.
- Друго?
- Друго не са му рязали.
Виц на деня Виц на деня - Започнах работа в администрацията!
- Какво по-точно?
- И аз не мога да ти кажа...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук По-добре да хвърлиш букета, отколкото да го гушнеш...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори