×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Валери Симеонов: ГЕРБ не спазва договорките с Патриотичния фронт, няма да подкрепим кабинета


Валери Симеонов: ГЕРБ не спазва договорките с Патриотичния фронт, няма да подкрепим кабинета
Патриотичният фронт няма да подкрепи правителството на Борисов, защото програмната декларация на ГЕРБ и РФ не отговаря на нашите изисквания, каза Валери Симеонов.
05 Ноември 2014, Сряда, 03:02 ч.

Последната ни грижа са духовните терзания на Бойко Борисов, важна е програмата, каза съпредседателят на Патриотичния фронт

Патриотичният фронт няма да подкрепи предлаганото правителство, защото програмната декларация на ГЕРБ и Реформаторския блок не отговаря на нашите изисквания. Партията на Бойко Борисов  не спазва договорките с Патриотичния фронт. Последната ми грижа са неговите духовни терзания. Това каза в интервю за „Здравей, България“ съпредседателят на Патриотичния фронт Валери Симеонов.
Направили сме три кръга преговори с ГЕРБ, като изключим лидерската среща, но условията, за които се разбрахме, липсват в тяхната декларация, заяви патриотът.
На въпроса дали с нежеланието си да подкрепят ГЕРБ и реформаторите, Патриотичният фронт не отваря вратата на ДПС към властта, той отговори, че не може да се съобразява с позицията на друга партия, особено ако става въпрос за антибългарската протурска групировка. „Тя не може да бъде определяща за това какво ще бъде нашето поведение. Ние си имаме отговорност по отношение на нашите избиратели към нашата програма, с която сме ги убеждавали да ни подкрепят в продължение на месец и половина“, подчерта Валери Симеонов.
В студиото на „Денят започва“ по БНТ пък той уточни, че декларацията на ГЕРБ и РБ е получена в парламентарната стая на Патриотичния фронт вчера около 17 часа.
„В доказателство на това, че сме доброжелателни и сме готови на всичко, само за да намерим решение на тежката криза, разисквахме по този документ до 22 часа. Най-важното ни изискване, което липсва в декларацията, е да се направи нов изборен закон, който да задължи българските избиратели да гласуват. Няма и дума за ограничаване на влиянието на гласуване от страни извън ЕС. Не можем да се откажем и от искането за одит и ревизия в енергетиката, в резултат на което да се докаже, че трябва да се замрази цената на тока и да се види, че тя може да бъде намалена. След като не знаеш реалното състояние в един отрасъл, как можеш да вземаш решения за повишаване на цените? Първо трябва да се направи анализ за приходите и разходите, да се разбере кой е извършил кражбите“, обясни Симеонов.
„Четири месеца говорим, че трябва да направим една програма, която да се подпише от максимален брой партии и това ще подкрепим правителството, което ще я изпълнява. Никога не сме декларирали, че ще подкрепяме какъвто и да било кабинет. Преговаряли сме по 4-5 часа с ГЕРБ три пъти и всички 83 точки от общо 94, по които сме се споразумели, бяха описани. В тази декларация, която вчера ни беше дадена, обаче отсъстват основните приоритети, по които уж постигнахме съгласие“, добавя съпредседателят на НФСБ.
„За ограничаването на битовата престъпност, което сме заложили като приоритет в нашата програма, също няма и дума в декларацията на ГЕРБ и РБ. Засега няма предложение да им дадем специалисти в конкретни отрасли. Не се сърдим за това, но за нас е важно тази програма, която сме защитавали и сме преговаряли цял месец, да бъде изпълнявана“, каза Валери Симеонов.
Той уточни, че Патриотичният фронт ще подкрепи частично програмата на ГЕРБ и Реформаторския блок.
„Ще подкрепяме всичко добро за България, но не и правителство, което не изпълнява нашите основни приоритети, свързани с икономическото състояние, доходите, престъпността, източването на социалната система, цената на електроенергията. Документът, който ни представиха има вид на декларация, а не на програма. Тя е доста обща. Ние ще подкрепим насърчаването на бизнесклимата, инициативността на дребните и средни предприятия, ограничаването на административната примка, която ги задушава“, каза още съпредседателят на Патриотичния фронт.

В категории: Политика


Флагман.БГ Гърците ни завиждат за евтиния бензин Гърците ни завиждат за евтиния бензин 12/05/2024, Неделя 09:20 2
10
Коментара по темата
10.
do 9
05.11.2014 21:30:47
0
0
Ми то народа изперка бе ,9-ти,,само тоя ли е ,поразкарай се малко из града и заговаряй този онзи и картинката ще се избистри,рожби на прехода комунистическия и капиталистическия,БОЛ бе 9-ти,пък тия родени след 1990 г да знаеш как не ги слушат главите,,100 процента БРАК.
9.
do 8
05.11.2014 16:57:26
1
0
Братле, не си добре да знаеш, иди на лекар!
8.
Маг ЪР от ТРИ
05.11.2014 13:27:35
1
1
Относно ТЕЖКОТО ЛИЖЕНЕ::: и мачкането на едно невинно семейство от овластените престъпници, четете внимателно!!!
За слугите на лешояда



Когато бъдат разкрити мислите на свети-избраните, душманите ще бъдат водени при БОГА и ще бъдат овъзмездени в тяхно присъствие.


От този момент насетне, тук на деветия ръкав на тази галактика душманите на тази планетата ще престанат да бъдат силни и измамни. Те не-ще могат да гледат светите-избрани в лицето защото светлината ще може да бъде съзерцавана само от Господаря на Духовете.





От сега насетне няма да има никаква милост за тях от Бога и Братята и Сестрите от звездите, тъй-като с Времето на Компромиси е Изтекло и Времето за Милост.


Дойде времето Светата и Благословена раса да слезе от небесните висини и нейното потомство да заживее съвместно със праведните деца от Земята.
7.
АМАН
05.11.2014 11:37:45
5
6
Писна ми вече от малоумници.Какво се правят на ощипани булки Валерко и пишман- войводата.Нали Бойко ги покани да стават министри, защо се отказаха, некадърниците.Явно е по-лесно да плюеш от СКАТ всеки безнаказано и да се правиш на патриот.Пълни смешници.
6.
АМАН
05.11.2014 11:37:44
6
5
Писна ми вече от малоумници.Какво се правят на ощипани булки Валерко и пишман- войводата.Нали Бойко ги покани да стават министри, защо се отказаха, некадърниците.Явно е по-лесно да плюеш от СКАТ всеки безнаказано и да се правиш на патриот.Пълни смешници.
5.
герб
05.11.2014 11:02:19
4
3
Да делим власт и пари с НФСБ -никога ,,Като вземете власта каквото знаете правете,програми ,каузи ,точки ,...,,Сега сме ние,,и кокала е наш.
4.
Българин
05.11.2014 09:58:35
8
12
Този псевдо патриот е склонен да ни докара големи неприятности, само и само да е на софрата. Боклук си Валери и Боклук ще си останеш!
3.
Боко Тиквата
05.11.2014 09:53:00
8
11
"Не им се сърдили защото не им дали постове" ,ами защо тогава не ги подкрепите????? Дадоха на всички а за тях няма и това е причината защото лично го познавам Валерко-Мизерко.
2.
ДПС
05.11.2014 09:29:24
9
14
Купихме го и това патриотче сега като си дръпне подкрепата за правителството идва нашия ред да колим и бесим продажните гяури!
1.
седем осми
05.11.2014 08:36:59
12
22
Напълно подкрепям това което коментира Симеонов. Не на правителство на всяка цена. Нищо ново богатите още побогати а бедните още по бедни.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Инж. Петър Кънев: Нужно е да водим балансирана и разумна политика Инж. Петър Кънев: Нужно е да водим балансирана и разумна политика Кандидатите за народни представители от „БСП за България“ обсъдиха с бургазли въпроси за социалната политика и за по-добър живот Българската Анджелина Джоли покори Еверест Българската Анджелина Джоли покори Еверест . За 49-годишната бивша шефка на кабинета на спортния министър Красен Кралев това е първа експедиция в Хималаите Шоу на „Тройката“! Жечо Станков и доц. Ивайло Иванов учат младите бургазлии на народни хора Шоу на „Тройката“! Жечо Станков и доц. Ивайло Иванов учат младите бургазлии на народни хора Стотици бургазлии се хванаха на хората и си припомниха българските традиции Учени разкриха как да блокираме гените на стареенето Учени разкриха как да блокираме гените на стареенето Вижте как можете да удължите живота си... Продават легендарен завод от соца, направил България № 1 в индустрията Продават легендарен завод от соца, направил България № 1 в индустрията Съдбата на завод "Бронз" става ясна на 16 май Всяка трета медсестра е над 65 години, годишно по 1000 напускат системата Всяка трета медсестра е над 65 години, годишно по 1000 напускат системата Едно от решенията - достойно заплащане Този певец хвърли над 1 милион в баровски имот край София Този певец хвърли над 1 милион в баровски имот край София След 4 месеца Миро от "Каризма" и неговата съпруга ще се преместят в новия палат Мангъров за мерките срещу коклюш: Промените във ваксинационния календар, са като тези в Конституцията Мангъров за мерките срещу коклюш: Промените във ваксинационния календар, са като тези в Конституцията Специалистът намира стриктното ваксинирането на децата по сега утвърдения календар за най-ефективно Федерацията по вдигане на тежести е на червено 80 дни преди Олимпиадата Федерацията по вдигане на тежести е на червено 80 дни преди Олимпиадата Спортисти и треньори не са получавали заплати от декември Тя спря инжекциите „Оземпик“ и пак стана дебела Тя спря инжекциите „Оземпик“ и пак стана дебела Мила Михова неотдавна успя да се стопи до под 50 кг.
Русия е открила огромни запаси от нефт и газ в Антарктида Русия е открила огромни запаси от нефт и газ в Антарктида Голяма част от тях са в райони, към които има претенции Великобритания Нашенци все повече купуват имоти в Гърция, по-евтини са Нашенци все повече купуват имоти в Гърция, по-евтини са Това се случва въпреки че и там цените растат Откриха рекордни количества фекалии и ешерихия коли 10 пъти над нормата в Темза Откриха рекордни количества фекалии и ешерихия коли 10 пъти над нормата в Темза Как англичани приемат случващото се с любимата река Гърците ни завиждат за евтиния бензин Гърците ни завиждат за евтиния бензин У нас литър А-95 струва средно 2.72 лв., при съседите гони 4 лева 24-годишен и небинарен: Този певец спечели "Евровизия" 24-годишен и небинарен: Този певец спечели "Евровизия" Конкурсът премина под сянката на протести заради участието на Израел Любопитно проучване: Всеки пети млад човек не смята, че изборите във Великобритания са честни Любопитно проучване: Всеки пети млад човек не смята, че изборите във Великобритания са честни Това е най-високият дял на недоверие по този показател сред всички възрастови групи и е двойно по-висок, отколкото при хора на възраст над 70 г. Шофьор загина при тази тежка катастрофа Шофьор загина при тази тежка катастрофа Инцидентът стана на пътя Велико Търнонов-Русе На тази световна знаменитост му писна, погна измамниците, печелещи на негов гръб На тази световна знаменитост му писна, погна измамниците, печелещи на негов гръб Дейвид Бекъм е в битка за 1 млрд. паунда  Какво се случва с тях двамата. Не са се виждали от месеци Какво се случва с тях двамата. Не са се виждали от месеци „Това нищо не значи“, коментира майката на Валери – двукратната олимпийска шампионка по стрелба Мария Гроздева Тези естрадни звезди станаха земеделци Тези естрадни звезди станаха земеделци Като истинска лейди Катя е поела по-леката, креативна и аристократична работа – градинския дизайн и цветарството
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори