×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Съпругата на бившия премиер на Пакистан Имран Хан влиза в затвора
  • Създадоха звено за противодействие на изборните престъпления
  • „АстраЗенека" изтегля всичките си ваксини
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Жители на ж.к. "Възраждане": Улиците ни потънаха в мрак, светим си с мобилните телефони


Жители на ж.к. "Възраждане": Улиците ни потънаха в мрак, светим си с мобилните телефони
Така изглеждат уличните лампи на улица "Ивайло" в бургаския комплекс. Светлината им едва пробива път през клоните и листата на дърветата, поради което хората трудно виждат къде стъпват
06 Ноември 2014, Четвъртък, 04:06 ч.
Автор: Флагман.бг

Режат безпричинно дървета в целия град, а тук, където имаме най-голяма нужда от това, подобни действия не се извършват, възмущава се наш читател


Жителите на бургаския комплекс „Възраждане”  всяка нощ се страхуват да излязат от домовете си. Тези пък, които вече са навън, се прибират със свити сърца и светейки с мобилни телефони. Причината за това е  уличното осветление на голяма част от улиците, което се оказва абсолютно безполезно, тъй като клони обръщат светещите тела. Будни граждани ни изпратиха видео (може да го видите ТУК или под текста) до рубриката „Вашият сигнал до Флагман.бг”, от което ясно се вижда мракът, който е обгърнал улица „Ивайло” в жилищния район.

Подавали сме многократно сигнали до Общината, но ефект до сега не е имало. Дано след публикацията ви нещо се промени. Режат безпричинно дървета в целия град, а тук, където имаме най-голяма нужда от това, подобни действия не се извършват. Не се знае и кой ден някой клон ще строши стъклата на прозорците ни”, пише Никола Дерменджиев.

Улицата, на която са направени кадрите, се намира над един от най-посещаваните пазари в града – Краснодар, и по нея ежедневно минава голям поток от хора. Над вечер по нея се прибират и много ученици от втора смяна в бургаските школа. В участъка си обаче от улиците "Климент Охридски" и "Александър Велики" цари пълна тъмнина, което изнервя гражданите.


Опасно е, тук всичко е разбито и неравно. Или ще се спънеш и пребиеш и като куче, или някой ще те нападне и ограби”, обяснява още мъжът.


Изпращайте ни и други ваши сигнали на редакционната ни поща: [email protected]





18
Коментара
18
Коментара по темата
18.
Ами айде!
08.11.2014 15:22:24
0
4
Ами айде, правим една уговорка, всички които живеем във Възраждане да се съберем на кръстовището на Гладстон и Сливница и да не пускаме движението с една дума да организираме протест! Сигурен съм, че ще има резултат. Борисовата градина е единственното нормално място за децата ни в района, но както се знае е в укаяно състояние, като се почне от пейките, осветлението и мръсотията! Няма дори нормален пясъчник, има 6 кирливи люлки и тва е! Казвате кога и излизаме на протест, 100 човека трябват не повече! Аз и жена ми ще сме там!
17.
msp
07.11.2014 18:45:20
0
0
От 14 години живея близо до
''Любен Каравелов'' училището,и ще ви кажа, че никога не е било по светло и по благоустроено от сега.Вярно че винаги може да бъде и по добре,но си спомнете какво беше при предишния кмет.
16.
msp
07.11.2014 18:45:20
0
0
От 14 години живея близо до
''Любен Каравелов'' училището,и ще ви кажа, че никога не е било по светло и по благоустроено от сега.Вярно че винаги може да бъде и по добре,но си спомнете какво беше при предишния кмет.
15.
Do Fi
06.11.2014 18:36:34
1
1
nauchi se da pishesh gramotno i togava pishi komentar.Za da znaesh kade e problema sloji si caki
14.
Калоян
06.11.2014 15:48:13
0
1
На пробива към Славейков сложиха много хубави лед лампи и ведняга някой глупак блъсна първия стълб за осветление и мантинелата!
13.
Фи
06.11.2014 15:45:34
3
3
Аз карам нощно време таксито и не съм видял нещо да не се свети.Не знам от къде само проблеми си измисляте?
12.
da
06.11.2014 14:21:52
0
1
V gradinkata do tezi ulici ima golemi i veche izgnivashti durveta. Pak li trqbva da ubiqt nqkogo, za da se premahnat??
11.
da
06.11.2014 14:19:51
0
1
Zad partiiniqt dom e sushtata situaciq. Ulicite Pirotska i Traiko Kitanchev sa tum ot slabite krushki i ot klonite na durvetata. Maj sam shte si gi reja, puk shte izpratq smetkata na Obshtinata. Za trotoarite i asfalta da ne govorim-sled vseki dujd-poroi.
10.
BURGAZAM
06.11.2014 12:58:36
0
5
До училище Любен Каравелов има много изсъхнали ОГРОМНИ дървета. Моля, самосъзирайте се, там играят нашите ДЕЦА, трябва ли да се случи най-лошото и тогава да си свъpшат ПЛАТЕНАТА им работа !!! Срамота за Община Бургас !
9.
анонимен
06.11.2014 12:06:08
1
4
ДО - "ISKAITE DA PADAT GLAVI na OBSHTINARI"
Първо се научи да пишеш на български и чак тогава си изказвай мнението.
Също така Аз против кмета нямам нищо лошо ими против това,че някой хора покрай кмета си правят игрите и прекаляват.Защото когато пуснеш жалба до Кмета повечето неща се оправят но под него има една сган дето се брой на пръсти която .....
8.
ISKAITE DA PADAT GLAVI na OBSHTINARI
06.11.2014 11:26:39
3
3
Stiga ste se oplakvali be hora !
Nali vie vsickite SI IZBRAHTE kmet ot GERB i 28 savetnika pak ot GERB, ami TYRSETE IM SMETKA ZASHTO SA VI IZMAMILI PREDI IZBORITE s obeshtanija, a sega MYRTVILO.

Naucete se DA SI TYRSITE PRAVATA ot UPRAVNICITE. Ja se syberete 50 coveka pred Obshtinata i poiskaite OSTAVKATA na KMETA , garantirano shte vi opravjat ulicnoto osvetlenie ! Zashtoto parite za nego SA NI AVANSOVO VZETI s DANYCITE , koito do April i Septemvri sa plateni za 2014g. A kyde sa otishli tezi pari , znae zam.kmeta po TSU i kmeta obshtinata.
7.
--
06.11.2014 10:43:19
0
3
На Борисовата градинка освен,че голяма част от старото осветление не работи,ами и новите 4 големи лампи ,които поставиха на ремонтираната спортна площадка не светят.Всъщност те никога(абсолютно никога !) не са светвали.Чудя се дали изобщо за свързани към ел.мрежата или са просто поставени за да бъде платено на някого?
6.
Фър
06.11.2014 10:08:11
0
4
В Братя Миладинови положението е трагично! И то точно покрай училището и градинката,не само е тъмно,а и продават наркотици.. учениците не знам как се прибират вечер.Няма ли кой да оправи осветлението и да свети нормално,колко години ще го търпим това????
5.
Кака
06.11.2014 09:43:46
1
5
Това е работа както на фирмата поддържаща уличното осветление, така и на отдел "Озеленяване" към Общината, които трябва да подрежат клоните на такива дървета!
М/у другото доколкото си спомням, точно в този участък от видеото преди известно време станаха няколко кражби от апартаменти...
4.
анонимен
06.11.2014 09:13:22
1
5
Това е нормално и Борисовата градина е така и ще продължава да е така докато подръжката на Бургас се изпълнява от фирма "Елтър" .Всички други фирми от този бранш са се отказали да спорят по този въпрос.След като се печели подръжката на Бургас на възможно най-ниската цена от тази фирма.И после се започва да се пишат едни ремонти който не се правят.Гледа се само главните улици, морската градина и новите проекти.Присъствах на отварянето на офертите за Подръжката на уличното осветление за Бургас няма да ви казвам на какви цени го спечели тази фирма всички останали фирми казаха ,че материалити немогат да се купят от производитела "завода " на тези цени.А целия номер е ,че се взема дросели,запалки и крушки от други улици и се слагат на проблемните там където не може се слагат обикновени ерегоспестяващи и се пише ,че са Натриеви и са сменили дросели и запалки.
3.
РОБОКОП
06.11.2014 09:04:40
1
8
Затова във ..Възраждане..кв.м. за апартамент струва 600-700 евро,а пък колко лесно се паркира,въобще това е квартал-мечта в най-добрия град за живеене!Продавайте и дерзайте!
2.
АЗ
06.11.2014 09:01:36
1
4
Виждам ,че и във Възраждане имат този проблем,но поне свети нещо .Елате да видите в братя Миладинови какво е има лампи ,но колко от тях светят.Това е въпроса и докога ще чакаме да заработят.Може би до следващите избори.Казвали ти някой ,а вече смееш ли и да питаш
1.
anonim
06.11.2014 08:44:28
0
5
зад 12 блок има голям паркинг на който осветлението не работи от години пускали сме молби и нищо незнам на кой да се молим вече крадците исползват тъмнината и крадат на спокойствие почти всеки ден има обрана кола пълно е с спринцовки и съмнителни типове моля някой познова някой който има връзки в общината и може да помогне ще сме му благодарни
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Карнавал, велопоход и познавателен тур са в програмата на предстоящия зелен уикенд в Бургас   Карнавал, велопоход и познавателен тур са в програмата на предстоящия зелен уикенд в Бургас   Вижте програмата Шофьори, дори една неправилно паркирана кола отнема човешки животи (ВИДЕО) Шофьори, дори една неправилно паркирана кола отнема човешки животи (ВИДЕО) Времето за реакция огнеборците е много ограничено и всяка минута е от значение, но не и ако дадена улица е блокирана от джигит Евролистата на "Възраждане" подсказа две изненади Евролистата на "Възраждане" подсказа две изненади Журналистът Петър Волгин със сигурност е основното острие на Възраждане на предстоящия вот Отиде си голяма звезда от сериала "Игра на тронове" Отиде си голяма звезда от сериала "Игра на тронове" Иън Гелдър влезе в образа на Кеван Ланистър още в първия сезон на "Игра на тронове" След въздушния Шенген: 6 деца са били изведени извън страната без съгласието на другия родител След въздушния Шенген: 6 деца са били изведени извън страната без съгласието на другия родител Съгласно правилата на Шенген не се извършва граничен контрол при извеждане на деца в рамките на шенгенското пространство Емил Соколов, ПП-ДБ: Събориха кабинета „Денков", за да не направи реформи в службите и регулаторите Емил Соколов, ПП-ДБ: Събориха кабинета „Денков", за да не направи реформи в службите и регулаторите След приемането на конституционните промени работата по законодателната програма спря, защото предстояха промените в службите, каза Соколов Листите на ДПС - изненади не липсват Листите на ДПС - изненади не липсват Елена Йончева изненадващо смени цветовете на БСП с тези на ДПС Невиждан екшън: Подивял кон се развилня в София, разби витрина на шоурум Невиждан екшън: Подивял кон се развилня в София, разби витрина на шоурум Жребецът се огледал в стъклото и откачил Зелено НПО скочи срещу Кирил Петков – той е фалшив борец срещу статуквото Зелено НПО скочи срещу Кирил Петков – той е фалшив борец срещу статуквото Сдружението "Да запозим Корал" се засегна силно от изказване на лидера на "Продължаваме промяната" Мадалина разкри защо са скъсали с Григор Димитров Мадалина разкри защо са скъсали с Григор Димитров Румънската актриса отговаряше на въпроси в Инстаграм
Европа забранява партиите, взели пари от Русия Европа забранява партиите, взели пари от Русия Мерките се вземат, за да се ограничи намесата на Путин в евроизборите Трагедия: Майка с трите си деца се хвърли река Трагедия: Майка с трите си деца се хвърли река Арестуван е бащата, той е с обвинение за подтикване към самоубийство Естония прие закон за гласуване по мобилен телефон Естония прие закон за гласуване по мобилен телефон Промяната в закона трябва да влезе в сила през октомври и няма да може да се използва за изборите за Европейски парламент през юни Удариха с US далекобойни ракети руска база в Луганск, горят украински ТЕЦ-ове Удариха с US далекобойни ракети руска база в Луганск, горят украински ТЕЦ-ове Рано сутринта Русия започна въздушна атака срещу Киев и Лвов, чуват се взривове Ето я новата лимузина на Путин Ето я новата лимузина на Путин Бронираното возило със система за нощно виждане Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Той няма да е единственият футболист, който ще носи огъня в града Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Наборите ѝ не са сред живите... Путин встъпва в петия си президентски мандат, САЩ и повечето от ЕС бойкотираха инаугурацията Путин встъпва в петия си президентски мандат, САЩ и повечето от ЕС бойкотираха инаугурацията Украинското министерство на външните работи призова международната общност да не го признават за демократично избран и легитимен президент на Русия Глобиха Тръмп и го заплашиха със затвор заради неуважение към съда Глобиха Тръмп и го заплашиха със затвор заради неуважение към съда Причината е нарушаване на заповедта да не прави публични коментари за съдебните заседатели Израелски танкове атакуваха Рафах, петима палестинци убити при удари Израелски танкове атакуваха Рафах, петима палестинци убити при удари Бенямин Нетаняху не се вслуша в призивите на международната общност да не атакува южния град, в който живеят около 1,4 милиона души
Румен Драганов, Институт за анализи и оценки в туризма Румен Драганов, Институт за анализи и оценки в туризма България хич не е зле като брой туристи Виц на деня Виц на деня Харалампи търси работа на жена си. Моли да е в някаква секретна служба, за да няма право да му разправя как е минал денят ѝ. Виц на деня Виц на деня - Гладна ли си?
- Да, много!
- Ай наяж се преди да дойда да те взема!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нови изследвания показват, че хората вярват на всяка простотия, ако тя започва с думите: "Нови изследвания показват, че"...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори