×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Влади Въргала: Това, което се възмущавате, че не мия, вия го лапате


Влади Въргала: Това, което се възмущавате, че не мия, вия го лапате
Кали хвърляше огън и жупел върху актьора, а той се подхилкваше
31 Октомври 2014, Петък, 23:09 ч.

Кали прие обидата лично и писна: аз никога не съм лапала пишки

„Какво мрънкаш, като си жена? Гнус те е от ръцете ми, че си го държа като пикая, а вие жените после ти това същото нещо го лапате. И ти го лапаш, така че млъквай!”, избълва Въргала още под влиянието на обидата, че Кали и Воче са го критикували за личата му хигиена, че го следаха в тоалетната, дебнеха дали не е намокрил клекалото и дали после ще си измие ръцете.
Ние си избираме какво да лапаме, каза презрително Воче, а ти продължаваш да ми вониш. Влади я изгледа стреснато, защото току що беше излязъл от банята. И косата ти е мазна, сряза го тя.
Кали обаче прие обидата лично. Ти кога си ме виждал да го лапам бе? Мен, майката на три деца! - разкрещя се тя. Аз никога не съм го правила! Ти нямаш право да ме обиждаш!
Говорех по принцип за жените, а ти дали си го лапала или не, си е твой проблем какво твърдиш. С трима официални мъже и не зная колко са неофициалните, не съм сигурен дали не си.
Внимавай, защото имаш дъщеря - предупреди го с изкривена от яд физиономия Кали. И тя го лапа също.
Ти пък откъде знаеш кой какво лапа, иронизира я Влади. И нали нямаше да говорим за децата си.  

В категории: Лайфстайл


5
Коментара
Флагман.БГ Фънки призна за страшна болест Фънки призна за страшна болест 02/05/2024, Четвъртък 14:40 1
5
Коментара по темата
5.
eli higova
01.11.2014 11:35:19
0
3
che tia nishto ne e kazala ot kak e vatre kvo da chuesh 4etvorka
4.
Зрител
01.11.2014 11:31:37
3
1
Всички прекалиха,искаме да гледаме шоу,а не битовизми които ги има във всеки дом!
Дайте им игри ,за да се забавляват участниците и ние зрителите,а не да слушам тъпите изцепки на Въргала който пърди и не се къпе и това не се изтрайва ,а уж са випове!
В къщата ВИП е само Ели Гигова и никой друг!!!!
Възпитана,интелигентна,образована,не чухме една глупава приказка!!!
3.
Слушател
01.11.2014 09:33:29
0
4
А,те защото Воче и Кали не прекалиха.......????
2.
Зрител
01.11.2014 04:43:01
8
3
Въргала прекали,това е една игра но той си мисли че хората го харесват още с неговите тъпи лафове както преди години!
Наистина косата му изглежда гнусна и както той каза всеки ден ли да я мия?
Той се страхува от изгонване иска на всяка цена да спечели!
Какви випове имаме ,дано ВИП Брадър да им смени ролите някои други да чистят да ги видим какво ще приказват!Тази година предаването е пълна нула,пак битовизми,не може да се разбере нито от участниците,нито от зрителите,че това е шоу!!!!Затова и държавата е на това положение!!!!
1.
KaliVladi
31.10.2014 23:33:35
0
6
Мале ,мале
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Роден фермер проговори за огромна далавера с млякото у нас Роден фермер проговори за огромна далавера с млякото у нас Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а млечните продукти да са с такива надути цени по магазините Битката за националния вот започна. Вижте къде ще има челен сблъсък на лидери Битката за националния вот започна. Вижте къде ще има челен сблъсък на лидери Експремиерът Николай Денков ще води в Бургас на мястото на Константин Бачийски, Пеевски с голяма вероятност ще води и в Кърджали, тъй като вече е партиен лидер, под въпрос като цяло е Лена Бориславова Иван Звездев приготвя морски ястия за бургазлии на Летния Никулден Иван Звездев приготвя морски ястия за бургазлии на Летния Никулден На площад „Тройката“ Звездев ще направи рибена чорба по специална рецепта АПИ е осъдена за 200 хил. лв. заради смърт при потопа в с. Бисер АПИ е осъдена за 200 хил. лв. заради смърт при потопа в с. Бисер Мъжът загива, защото мост, рухнал при бедствието, не е обезопасен, приема съдът Младите даскали бягат от училищата заради агресията и бумащината Младите даскали бягат от училищата заради агресията и бумащината КТ "Подкрепа" иска заплатата на преподавателите да е 150% от средната Българите плащат в кеш, използват все повече пари в брой Българите плащат в кеш, използват все повече пари в брой Банкнотите и монетите в обращение са за над 29 млрд. лв. Задържаха 12 партиди лимони със завишени нива на пестициди на границата Задържаха 12 партиди лимони със завишени нива на пестициди на границата Ежедневно в страната ни влизат стотици камиони, които внасят храни от трети страни На 7 май излиза ДНК експертизата на Велико Минков, делото за бащинство започва на 14 май в Бургас На 7 май излиза ДНК експертизата на Велико Минков, делото за бащинство започва на 14 май в Бургас Първото заседание по делото за бащинство, което той води, ще се гледа в Бургаската съдебна палата Фънки призна за страшна болест Фънки призна за страшна болест Хилда Казасян направо изтръпна по време на шоуто от думите му Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в парка Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в парка Обработвани ли са тревните площи в София
Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази...
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори