×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ДПС подготвя чудовищна манипулация! Вижте еничарската делегация на Местан при Ердоган*


ДПС подготвя чудовищна манипулация! Вижте еничарската делегация на Местан при Ердоган*
Анкарското фото с господарската поза на Ердоган и лакейското навеждане на Местан е заплаха за държавата ни!
29 Септември 2014, Понеделник, 16:03 ч.
Автор: Велизар ЕНЧЕВ, кандидат-депутат от Патриотичния фронт в 26 МИР-София

Радикалният ислямист от Бургаската листа – водачът Хюсеин Хафъзов и основателят на турското национално-освободително движение в България – Рушен Риза, са в челните редици



Най-после ДПС показа истинското си лице. Маските паднаха и вече знаем какво се крие зад фасадата „Движение за права и свободи“. ДПС е анадолската пета колона в Булгаристан, лидерите й са агенти за влияние, резидент на Лютви Местан е турският президент Ердоган.

И тъй като турската агентура периодично подлежи на инструктаж, на 12 септември т.г. новият държавен глава на Турция привика в резиденция „Чанкая“ водача на ДПС и по време на едночасовия разговор двамата коментирали положението на турското малцинство в България и изборите на 5 октомври.

Който не вярва на думите, да види фотото, на което Местан стиска с две ръце десницата на Ердоган и го изпива с очи.  Вижте как угоднически се е привел Местан, с какъв мазен поглед гледа Ердоган и ще се запитате: какво търси агент „Павел“ в софийския парламент, защо не си остане в Анкара като депутат в Меджлиса, където му е хвърлен пъпа? 
В поклонническата визита Местан бе придружаван от заместника му в партията Рушен Риза, депутата от 42-то Народно събрание Хюсеин Хафъзов от Бургаската листа и Шабанали Ахмет - трети в кандидатската листа на ДПС в Кърджали и председател на Висшия съвет на мюсюлманите в България.

За неинформираните и късопаметните ще припомня бунтовното минало на малко познатите лица в еничарската делегация. Като депесарски депутат Хафъзов ще остане запомнен с тази пледоария:


„Следете всяка моя стъпка, защото съм готов да платя за свободата си. Аз ще вървя по пътя на Нури Аданъ, Ахмед Давутоглу, Ахмед Доган…"


Хафъзов е радикален ислямист, който още като говорител на Главно мюфтийство прокламира мисията на живота си – София да се сдобие с величествена джамия в Малинова долина, ислямът да стане втора официална религия в България.


Еничарската делегация на Лютви Местан при Ердоган, бургаският ваканцуващ депутат Хюсеин Хафъзов е в първите редици
 

Ако кажа, че е опасен фанатик, изобщо няма да сгреша. Грешката е в контролираната от депесари ДАНС, която не смее да разработва връзките му с турските служби. 
Рушен Риза е сред петимата основатели на създаденото през 1985 г. Турско национално-освободително движение в България -  нелегална организация на протурски настроени български граждани.

Явно прокламираната й цел е да възстанови арабско-турските имена и да се признае турското малцинство, тайната – да оказва въоръжена съпротива на българските власти.
На 4 май 2013 г., на предизборен митинг на ДПС в с. Пристое, Риза демонстративно говореше на турски език. Но завърши пледоарията си на български, размахвайки пръст:


„Някога оттук почнахме борбата за сваляне на диктатора Тодор Живков, днес оттук тръгваме срещу новите диктатори…“


Наскоро пенсионирани кадри на ДАНС твърдят, че Шабанали Ахмет е булгаристанският аятолах, изживяващ се като османски месия. В средите на ДПС е приеман като личния избор на Ердоган за духовен водач на българските мюсюлмани, затова е с ранг на недосегаем.
Взирам се в снимката на Ердоган и Местан и се убеждавам, че България е държава само на хартия, третирана като „Земя до поискване“. В нея властта се дава и се отнема от партия на мюсюлманското малцинство, подчинило християнското мнозинство и вменило му чувство на вина заради Възродителния процес.

Апропо, въпросният процес стартира през 80-те години на миналия век именно заради протурския национализъм, изродил се в кървав тероризъм срещу мирни граждани.
Гледам ръкостискането на резидента и агента и се питам дали пък тези двамата вече не са се договорили кога България  да стане турски вилает - първият вилает със статут на член на Европейския съюз.


„Изненадан съм от срещата на Местан с Ердоган. ДПС подготвя инвазия в Турция и иска да спечели вота с тамошните гласове. Такива срещи не се правят по време на избори“,


заяви някогашният съратник на Доган Осман Октай.
Прави чест на Октай, че изрича истини, които няма да чуем от лидерите на ГЕРБ, БСП и Реформаторския блок, очакващи дискретна парламентарна подкрепа от ДПС след 5 октомври.

Прав е Октай, когато казва, че всеки български гражданин трябва да има възможност да гласува, независимо къде се намира. Проблемът е как се осъществява това право и дали има контрол в изборните секции в Турция.
След като на предишните избори над две хиляди изселници  гласуваха в една секция в Бурса за един ден, ясно е, че българските власти не желаят да контролират този процес.
В изборните секции не присъстват нито независими наблюдатели, нито представители на други партии и всичко е в ръцете на посолството, като удобно се забравя, че консулската ни служба в Турция е от хора, назначени от ДПС.


И най-важното: българските изселници в Турция притежават по два документа за самоличност – единият с българско име, другият - с турско, което позволява чудовищна манипулация.


Така имат възможност в България да гласуват с личните си карти с български имена, а в контролираните секции в Турция - с личните карти с турски имена. Още повече, че 5 октомври е в разгара на Курбан байрама, когато турците имат пет почивни дни и за няколко часа автобусите ще ги телепортират от изборните секции в Одрин до изборните урни в Кърджалийско.

Звучи наивно, но е прелюбопитно дали в двореца „Чанкая“ Местан се е заинтересувал как се спазват верските права на шепата българи християни в Истанбул, Одрин и Бурса? Дали е обсъдил с Ердоган казуса с имотите на изкланите и прогонени преди сто години тракийски българи?
Защото, ако ДПС е българско, лидерът му трябва да повдигне точно тези въпроси пред турския президент. Отказът му да го стори доказва, че Местан е турски, а не български политик, ДПС – турска, а не българска партия. Още по-любопитно е и друго: след като знаем, че в „Чанкая“ е бил посланикът на Турция в София Сюлейман Гьокче, защо не е присъствал и българският посланик в Анкара, което е задължително по дипломатическия протокол?

Анкарското фото с господарската поза на Ердоган и лакейското навеждане на Местан ме ужасява. И ако след 5 октомври тези двамата пак ще решават кой да управлява България, кой да разпределя порциите на властта и кой да командва ДАНС, дошло е Време разделно.


Време, в което на пожар трябва да последваме американския опит след атентатите от 11 септември 2001-а и приемем своя Патриотичен закон.


Българският Патриотичен закон ще преследва измяната на Отечеството и служенето на чужди държави, ще контролира изкъсо неоосманизма и сепаратизма на ДПС, а ДАНС и Комисията по досиетата ще отварят досиетата на турски шпиони, а не на български разузнавачи в Турция.
Иначе скоро мнозинството ще бъде принудено да учи езика на малцинството.


*заглавието е на редакцията



Флагман.БГ 2 май ще е неучебен в цялата страна 2 май ще е неучебен в цялата страна 20/04/2024, Събота 09:00 1
7
Коментара по темата
7.
Za Burgas -- kakvo stava s nashto budeshte??
30.09.2014 10:05:49
0
1
Kmete, kolko zapadni firmi dokara v Burgas? Nikolko.
Kolko rabotni mesta otvori koito plashtat evropeiski pari?
Kolko universiteta v Burgas predlagat kursove za po vuzrastni hora da se pre-obrazovat?
Kolko zapadni komputurni, biotech ili enginerni firmi dokara v Burgas, da suzdadat rabotni mesta?
Zashto e tazi grozna ulica pod troikata?
Zashto za tazi dupka do troikata se sudete 30 godini, zashto ne ia napravite park pone!
Zashto groznite panelki oshte ne sa suboreni? Ah shte gi sanirate, za da otlogite problema.
Zashto niama medicina na svetovno nivo v Burgas?
Zashto niama zapadni turisti veche v Burgas?
Zashto ima Ruski pametnik s metalni izobragenia na nesushtestvuvastha ruska komuna ot "osvoboditeli" posredata na Burgas, a ne pametnik na burgazlia uchen ili arhitekt? Kogakafaliata naprimer?
Zashto pozvoliavate na horata da stroiat guz v guz, bez mesta za dishane?
Zashto beshe tozi evtin mostik na morskata napraven oshte po evtino i skuchno, kato che li stroish v niakoe selo, bez zamah i vizia. Ami slogi svetlini, lazeri, mahni tezi grafiti okolo mosta.
Zashto letishteto niama elementarni poleti do stolicite na vsicki golemi svetovni gradove?
Zashto pazarite za zelenchuci izglegdat grozni i nepodurgani?
Zashto ima tupaci koito govoriat za socialism i BSP pri uslovie che nishto ne sa svurshili prez givota si da se nauchat na zanaiat koito nosi pari?
Zashto kmete? Printirai tozi list i raboti!!!
6.
До ineto
30.09.2014 09:04:30
1
0
Ти добре ли си ве ?! Мишок
5.
бирхан
29.09.2014 20:54:14
1
4
и да паднем и да бием пак ще се напием и все празен джоб независимо кой ,,ГРИЖЛИВ,, политик ти обещава . парите жи будалите НЯМА ДА СВЪРШАТ НИКОГА
4.
Георги Бакалов
29.09.2014 20:47:14
0
6
РЕАЛНОСТИТЕ - такива, каквито са:ТЪРГОВЦИТЕ ВЪРВЯТ ВИНАГИ ПРЕД ПОЛИТИЦИТЕ - така е от древни времена!Основните очаквания за ИНВЕСТИЦИИ в България идват от Турция и Русия.Според РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ ( Дневник, 28.08.14 )
"Искаме да видим повече турски инвестиции в България”, „България трябва да бъде мост за инвестиции между Турция и Европа” ! Според ЕКОНОМИ.БГ ( 04 април 2014 ) „Стокооборотът между България и Турция и турските инвестиции у нас ще достигнат 10 млрд. долара в следващите няколко години”!!!ПОСЕЩЕНИЕТО на Местан при Ердоган беше, за да декларира политическата сигурност на турските инвестиции в България срещу подкрепа в изборите.Няма нищо по-логично от това!БОЙКО ДУМА НЕ ОБЕЛИ, ТРАЕ СИ, защото му е ясна играта! Правете си сами заключение за бъдещата българска политика!КЕРВАНЪТ СИ ВЪРВИ!!!
3.
ineto
29.09.2014 20:05:40
6
9
Тея рязани бургии до един са за харема ми!Оня абдал с побелялата коса такъв минет ще ми изшие че ще ме залепи за стената.Майка ви рязяна мюсюлманска до един сте за ада където е РЯЗАНИЯТ ВИ АЛЛАХ-ЪЪЪЪЪЪ
2.
se1
29.09.2014 17:39:43
24
11
Тъпия скатаджия Валери Симеонов пак с платените статии при Касабова! Айде стига вече с тва НФСБ. Сам си го наби в гъза Валери като се събра с мутрата Бинев заради финансирането. Валери е подлога на Бойко и ГЕРБ, хайде стига вече. Аз няма да гласувам за Симеонов и Бинев в никакъв случай по простата причина , че това не е патриотичното движение от което имаме нужда. Въпреки гафовете на Сидеров там е алтернативата. Иначе статията е 100% вярна според мен и съм съгласен с нея. Публикувайте такива материали всяка седмица а не само по избори като платени!
1.
Иво
29.09.2014 17:08:19
4
39
Всички на 5 Октомври трябва да излезем да гласуваме, не явяването ни означва победа за ДПС.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Поведението на Чоткин е абсурдно - не е подходящо за възрастен човек Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ Според непотвърдени данни проверката е за алкохол и наркотици Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Над 1 милиард лева е загубила българската икономика само за година Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Сега отговорност за българската външна политика носи този, който не подписа указа, каза служебният премиер Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот
Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори