×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Първият вицепрезидент на Иран Мохбер поема функциите на Раиси, извънредни избори ще има до 50 дни
  • Австралийската полиция арестува 554 души в операция срещу домашното насилие
  • Таксиметрови шофьори обявиха безсрочен протест срещу закриването на стоянки в София
  • Словакия разследва дали стрелецът на Роберт Фицо е действал сам
  • Предотвратиха опит за държавен преврат в Конго
  • Новата седмица започва с валежи на места в страната
  • Честваме паметта на светия мъченик Талалей Лечител и на света Лидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

С добри условия за бизнеса, а не с фалшиви обещания, българите ще имат работа и адекватни заплати, за да останат в страната


С добри условия за бизнеса, а не с фалшиви обещания, българите ще имат работа и адекватни заплати, за да останат в страната
Гражданите не бива да бъдат подценявани, те знаят, че през последната година страната ни загуби темпо и искат бързо промяна, смята кандидат-депутатът от ГЕРБ Диана Йорданова
25 Септември 2014, Четвъртък, 21:13 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА, снимка Фейсбук

Ще увеличим броя на хората с енергийни помощи, ще санираме панелните блокове, за да паднат сметките за ток

- Г-жо Йорданова, вече сме към края на предизборната кампания, вие имате постоянно срещи с хората в региона. Какви са техните очаквания от вас като се има предвид, че в малките населени места хората освен от инфраструктурни обекти се интересуват от възможности за работа и социална политика, още повече, че постоянно се дават прогнози за тежка есен?

- Хората по населените места, които посещаваме ежедневно, далеч не задават въпроси за пенсии или за друг тип плащания и социални придобивки, а за това как ще осигурим работа на младите. Част от гражданите ни питат как може да върнем децата им в България, а друга – как ще направим така, че на младежите изобщо да не се налага напускат страната. Разговорите, които сме провели, ме убеждават, че на хората им е ясно какво се случи през последната година и половина, че те бяха горчиво подведени от досегашното управление. Но това са реалностите. Истината е, че политиките, които ние от ГЕРБ сме заложили за решаване на проблема с младежката безработица, заемат доста сериозна част от програмата ни. Сред тях е възможността за наемане на първа работа на младежи, завършили средно и висше образование, които са на възраст до 29 години. Основният проблем е как млад човек да започне работа при условие, че от него се изисква да има стаж. В държавната и общинска администрация действително има такова условие, но това, което ние сме предвидили, е той да бъде придобиван още по време на обучението. Има изключително много възможности, включително за финансиране по програми, така че нашите младежи, завършващи току-що един университет, да могат да бъдат конкурентно способни. Това е за тези от тях, които искат да се реализират в администрацията, а за другата част, които се насочват към работа в частни фирми – е хубаво да се знае, че няма как на даден работодател да му кажеш да наеме даден човек при конкретни условия. Това може да стане, ако бъде създадена достатъчно добра среда за бизнеса и той сам да го пожелае. Това отново става с насърчаване в частта за работна заплата и осигурителни вноски. Всеки един собственик на фирма да има интерес от това да използва капацитета и енергията на младия човек, който е с желание за работа. Нашите младежи са едни от най-образованите.

- Това вероятно означава, че няма да разчитате на обещания като това да бъдат открити 1 млн. работни места, но ще работи ли реално?

- Това е тема, на която се гледа с насмешка, тъй като никой не трябва да подценява интелигентността на хората, защото най-елементарната сметка показва, че данните към края на август сочат, че безработните в България  са 391 хиляди. Няма как да създадеш 1 млн. работни места при толкова безработни хора.

- Според вас хората търсят възможност за реализация, а не начин да разчитат на социални придобивки?

- Да, още повече, че основната идея на нашата програма, е да се създадат условия, а не да даваш някакви пари по критерии, написани в книга. Хората трябва да могат да работят, защото те това искат, както и да получават адекватно възнаграждение. Всичко това може да стане с комплекс от мерки, който ние сме заложили. Относно помощите е хубаво да се знае, че да може да се преодолеят последиците от повишаването на цената на тока например, за което ние предупреждавахме цяла година и половина. Трябва да си кажем, че тя беше изкуствено задържана. Още повече, че дори водещи експерти в областта на енергетиката от БСП в края на мандата на правителството започнаха също да говорят по тази тема. Те бяха наясно, че това ще се случи. Нашето предложение не е по същия начин да замразяваме цената, защото това е една система, която рано или късно ще избие. Виждате какви са дефицитите в момента в енергетиката. Това, което ние предлагаме, е да се разшири обхвата на хората, които ще имат възможност да получават енергийни помощи. Ще предложим увеличение на сто процента на броя на хората, които получават енергийни помощи. Сега те са около 300 хиляди души. Така може да се разширят критериите и обхвата, че между 500-600 хил. души в България да се възползват. В момента, както за социалните помощи, така и за енергийните, се изисква определен доход, под който хората получават съответна сума. Условно казано, ако сумата, която се изисква е надвишена дори и с 1,02 лева, администраторът зад бюрото казва, че доходът е повече и не може човекът да получи помощта. Изискванията ще бъдат вече малко по-гъвкави, така че максимален брой хора да се възползват.

- За по-ниски сметки за ток предлагате и саниране на панелните блокове. Как може да се възползват хората от това?

- Енергийната ефективност е друга мярка. За мен това е перлата в короната на нашата програма, най-сериозният момент от няколко гледни точки. За първите 2 години ще бъдат санирани повече от 50% от панелните блокове, там където са най-големи разходите на ел. енергия. След това гарантираме, че между 50 и 60% ще бъдат намалени сметките за ток. Не откриваме топлата вода, а това е практика, която се прилага във всички държави, към които се стремим. Ще бъдат създадени работни места, условия на бизнеса да се развива и други. Това, което ще се иска хората да направят е единствено като собственици да се съберат и да решат, че техният блок  и техният вход ще участват по тази програма. След това протоколът, който ще бъде изготвен и подписан от всички, се носи в съответната Община, администрацията има ангажимента по обследване, по провеждането на процедури по избор на изпълнител и по финансирането. От гражданите няма да бъде вземана нито една стотинка. Общините ще получават средствата от държавата, за да бъде по-гъвкав механизмът. Така че призовавам хората да започнат да правят събрания, за да може максимално бързо да се случи санирането на техния блок.

- Но това едва ли ще може да проработи още тази зима....

- За тази зима начинът да се преодолее цената на тока са енергийните помощи. Това е единствената мярка, която ще бъде най-ефективна сега, за да може да бъдат подпомогнати хората, изпаднали в най-голямо затруднение. Имаме подготовка. Не е тайна, че през изминалата една година не сме спирали да работим. На базата на опита ни от предишното управление сме начертали всички стъпки така, че през октомври да започнем работа.

- Смятате ли, че хората са апатично настроени към изборите или напротив – имат желание за бързо структуриране на правителство и промяна?

- Лично моите наблюдения, напук на анализите, които излизат са, че хората са изключително ентусиазирани, искат по-бързо да дойде 5-ти октомври, да гласуват и да започне по-бързо да се случва всичко това, за което говорим. Те са убедени, че страната е загубила една година. Нека хубаво всички ние, кандидат-депутатите да знаем, че хората мислят, знаят и не бива да бъдат подценявани. Те виждат реалността и знаят кой ще продължи да работи.



44
Коментара
Флагман.БГ Задължително сложете сода в прането с хавлии Задължително сложете сода в прането с хавлии 20/05/2024, Понеделник 13:20 0
Флагман.БГ Ужасяващо! Откриха тялото на млад мъж на пътя Ужасяващо! Откриха тялото на млад мъж на пътя 20/05/2024, Понеделник 13:00 0
44
Коментара по темата
44.
do 29
27.09.2014 22:55:33
3
2
№ 29 - ти да не си мръднала, защото и аз познавам тази фльорца и четейки вашия коментар се чудех дали става въпрос за една и съща особа. Диана е толкова коректна, колкото лисицата към кокошката. Спазвала обещанията - да може , но в къщи. Хаха голям смях, развеселихте ме 29. Давайте все така.
43.
уфффф
27.09.2014 22:50:30
2
2
Тая що не вземе и да се гръмне, за да направи услуга на обществото. Лъжливи мазни задници. Да не се познавахме, а то.... повдига ми се, ужасс.
42.
боже,слез и си вземи версиите
27.09.2014 21:05:45
1
3
Сонче,Сонечка, държавен служител преди и след демокрацията, здравей. Бива ли да ти трябват толкова много изречения,за да кажеш това,което са ти поръчали? И аз съм работила в държавната администрация и преди и след. Няма да коментирам така описаното от теб работно време,защото ако беше вярно,нямаше да е построена тази България,която още продължават да ограбват. Но да те питам Сонче, ако искаш да ни кажеш на една длъжност от преди ,колко псевдодемократи сега работят? Ако искаш, аз ще ти кажа. От управлението на ГЕРБ администрацията в държавата се е увеличила три пъти, Сонче. Строителство няма, износ няма, предприятията не работят, тези три пъти повече служители, които работят,според теб яко,какво всъшност работят,бе Сонче? Пък и банкети не правели ГЕРБ? А "цъфнал ГЕРБ,цъфнал ГЕРБ" къде се пя, а обмяната на опит,която преди беше от Бургаска област до Ловеч или Плевен, сега с държавните пари е само в далечната чужбина бе Сонче. Такива ми ти работи
41.
Соня
27.09.2014 19:08:23
3
1
Не е необходимо да се обиждаме и да се плюем, кой бил червен трол, кой бил гербаджийски активист.Няма смисъл.Нека всеки гласува за този, на когото симпатизира. Аз съм работил в държавна администрация и по времето на БСП и по времето на ГЕРБ и съм си направил своите изводи. По времето на БСП живот си живяхме..Отивахме в 10 на работа нищо, че работното ни време беше от 8. Пушихме цигари по стаите някъде до обяд, пиехме кафета и 12 задължително обедна почивка до 2 часа, после симулираш работа до към 3, след което е време за следобедно кафе и цигара. В 5 вече бягахме към къщите си и никой да не ни занимава..Ех славни времена бяха..Искам винаги да управляват БСП, да си взимам голямата заплата, между другото може да се пръснете от яд, ама като държавен служител нямам и удръжки и си я взимам чисто, та така получавам парички без да си мръдна пръста. Всъщност от време на време наругавам някой гражданин, който си мисли, че може да ми развали рахатлъка:) Не ги искам тия от ГЕРБ-не дават да се пуши по стаите, искат да работим и след работно време, даже шефа каза, че ако не си вдигаме служебните телефони щял да ни махне. Все искат нещо да се работи, не правят банкети...не ги искам.Ще гласувам за БСП, че да си поживея до пенсия, на гърба на скапаняците от частния сектор дето ми плащат заплатата:)
40.
аз съм 33
27.09.2014 17:27:53
1
2
Г-н Кралев, малко се бях заблеосал по други работи, та не видях,че сте ме удостоили с отговор. Какъв ти отговор, вие просто бяхте пред мен на предизборна среща. Браво! Междувремено, виждам,че други форумци са започнали диспут с вас, та да Ви попитам. Вие да не сте от протестърите, т.н. умни и интелегентни,които си разхождаха домашните любимци из център на София? Да не сте случайно от тези сладки чеда, които борейки се срещу статуквото и олигархията, сега ни управляват в качеството си на Министри, зам.Министри, Председатели разни и пр.? От тези,които вече ни уведомехи,че от 1 октомври вдигат цената на тока с 10% / пардон 9.00%,също като намаленията по МОЛ-овете/, засега, до Нова година отново увеличение, а след това както им наредят господарите- ЕРП-та,ВИЕ-та и т.н.? Питам,защото много съвестно и с гордост демонстрирате финансовото си състояние същото като горните протестъри, които високо викаха,че увеличението на тока не ги събаря. Г-не, аз също съм санирал своето жилище преди години и от собствен опит/ не от предизборната програма на ГЕРБ/ мога да Ви кажа,че не 50%, а и 10% намаление на ел енергията са химера. Искам да Ви аплодирам за второто изречение от пост №36- "Гладка /тук сте пропуснал запетаята/полирана мисъл...." Г-н Кралев, аз не зная на Позитано 20 как се обучават пропагандаторите, но тези на ГЕРБ във Ваше лице просто "къртят мивки" И не ми говорете само за ОП за наука и образование, защото точно Правителството на ГЕРБ се издъни в тази програма. Запознайте се по-конкретно с факта кое Правителство защити тези пари за наука и образование, вместо да отидат при финансите и постната пица на Дянков.Иначе, дерзайте, добре се справяте в очите на тези, които не се занимават задълбочено с управлението на страната ни в последните десетилетия. Желая успех и на Вас,като пропагандатор и на Партията Ви,но ГЕРБ няма да управлява България повече.
39.
до Кралев
27.09.2014 14:54:03
2
2
Грешите, Кралев, герб няма да управлява. Дори и да успее първоначално по някакъв нечестен начин да спечели избори, ще бъде свален при първото поскъпване на електроенергията и тоталното обедняване на хората. Народът не прощава. Сами видяхте миналия път.
38.
Красимир Кралев
27.09.2014 14:16:35
2
3
Разбира се и то преди доста години вече съм си санирал сам жилището - направил съм го защото това е рентабилно начинание и бързо изплаща вложенията в него чрез сметките за отопление. Направил съм го също така сам именно поради личните си качества, прозрения и финансови заслуги защото съм имал възможност без да се възползвам от допълнители стимули било то под формата на държавни субсидии или европейски такива.
Пожелавам на всеки да има финансови възможности според заслугите си, както и да направи разумния избор да санира жилещото си възможно най-бързо особено след като се очаква да получи безвъзмездната възможност по време на задаващото се управление на ГЕРБ.
37.
до Кралев
27.09.2014 13:50:43
4
3
Уважаеми, г-н Кралев. Санирайте си жилището сам, а не чакайте герб да ви го санира. Като типичната калинка, която чака партията да му оправи живота - с подаяния под различна форма, поради липса на личностни качества и възможности. Само това ви пожелавам!
36.
Красимир Кралев
27.09.2014 13:39:34
3
5
Уважаеми - пишете все едно се намирате на Позитано 20 - едностранчиво и непремерено и то с любими клишета и т.нар. опорни точки. Гладка полирана мисъл движеща се в коловоз и рецитираща заучените куплетчета без да се вниква в мнението на отсрещния.
Настрана от очевадната и изтъркана опорка със самозапалванията, нима проблелмите в България се почват и свършват с ГЕРБ че изтъквате проблем като раждаемост като вина на ГЕРБ? Изобщо вие четете ли какво ви пиша след като санирането е най-малко засегнатото решение от мен в предходния ми коментар?
35.
До Красимир Кралев
27.09.2014 13:32:46
3
3
Кралев, значи ти оценяш високо, това, което не са обещали! Типично за калинка. След като не могат да предложат нищо, с което да подобрят живота ни, за какво трябва да гласуваме за тях?! За да им предоставим висок социален статус на наш гръб ли?! По време на тяхното управление имаше самозапалили се хора и цели семейства, които бяха унищожени от мизерия. Визитна картичка им е най-ниският процент раждаемост от векове (!) назад! За какво саниране бленуваш?! На празните коптори ли?!
34.
Красимир Кралев
27.09.2014 12:42:21
3
5
Господин/госпожо номер 33
Оценявам интереса ви към персоната ми, който явно е по-голям отколкото интереса ви към статиите под които пишете. Ще трябва да ви разочаровам - не съм в ничия преизборна листа и се учудвам че ви е толкова трудно като един мислещ и четящ човек да преценяте статиите. Ще ви разочаровам и втори път - не е вярно че не чета други новини, както и че не чета други медии освен флагман.
Що се отнася до изявленията на другите партии и техни представители - настрана от факта че единствено ГЕРБ имат шанс днес да стабилизират държавата поради очакваната електорална подкрепа, много малко да не кажа почти никои от тях не говорят за разумната си визия за развитие на България и в частност регион Бургас.
Що се отнася до изпълнението на обещанията - не съм сляп да не виждам редица от недоизпълнениите обещания поети 2009та година поради различни причини, но и вие не трябва да сте сляп/а за изпълнените обещания и реализираните проекти. Глупаво е да отричате успехите на управелението на ГЕРБ проведено в период на световна криза и борба с бюджетен дефицит и заложени скрити "бомби" от предходното управление. При все мога да кажа че програмата им днес спрямо 2009та изглежда много по-реалистична (дори и по-скромна) и близка до изпълнение.
Конкретно настрана от основните коментирани теми като енергийна ефективност чрез програма за саниране на панлните жилища мога да ви посоча че високо оценявам издигането на "прозрачност" в делата като прима цел, както и електронната администрация и управление, която поради неподготвеността ни 2009та година нямаше как да се случи, но днес след като сме минали подготвителния период имаме шанса до няколко години да се въведе повсеместно. Също така положително оценям реализма им по отношение на съдебната система - не са дали гръмки обещания просто защото промените там трябва да се случат от корените, а именно промянна в конституцията за което надявам се на всички ни е ясно че няма как да се случи без ВНС или мнозинство от 161 гласа в НС. Считам че малко са изписали по отношение на проблеблемите на здравеопазването и се надявам че експерти в бранша като Семир Абумелих например могат да допринесат за реформите там. Считам и че определено ще наблегнат на реформа в сектор Обаразование поради простата причина че имаме нова ОП НОИР в програмен период 2014-2020 която пряко засяга сектора, а както всички знаем изпълнението на Оперативните Програми по СКФ е основен двигател е изходна позиция за реализация от страна ГЕРБ, както и за инвестициите в страната ни, както и на икономиката ни (която от своя страна няма особено голям вътрешен пазар и е ориентирана на 70% към експорт от които около 60% към страните в ЕС). Като цяло считам за положителна насоката им за световната ориентация на развитието на България, а тя е ясно изразена проЕвропейска политика.
33.
до Кралев
27.09.2014 11:55:15
3
3
Господин Кралев, дали случайно не сте онзи Кралев, който е в листата на ГЕРБ?
Сериозно- как разбирате коя статия е "посветена на точно тези, които имат най-голям шанс да управляват България",че ги четете само тях? Те по мирис ли се отличават от статиите за другите партии. А другите партии не ги ли четете? Защото, ако е да- тогава вие сте просто купен и е по-честно да си го признаете и да не се правите на приятно изненадан и споделящ казаното от ГЕРБ.Добре е,че им желаете успех, но втората част "да си спазват обещанията" е мисия невъзможна за тези, които харесвате. Та тяхната програма, освен алабалистиките, конкретно ни обещава това, което ни обещаваше и през 2009 г. и не свърши. Вие не го ли помните това, г-н Кралев?
32.
22
27.09.2014 11:18:15
3
4
Изглежда щаба на герб се активизира. Хората изказват мнение за политиката, обаче лизачите мислят, че е лично. Смешници.
31.
Красимир Кралев
27.09.2014 10:51:31
2
6
Уважаеми Т.П.,
Изразявам личната си позиция с всеки мой коментар. Напълно нормално е да следя и чета статии които са посветени на точно тези които имат най-голям шанс да управляват България след изборите на 05.10.2014г и съм доволен, че голяма част от личните ми виждания са представени и в техните изказвания.
Желая им успех на изборите както и да си спазят обещанията.
30.
Петя
27.09.2014 10:00:35
3
9
Защо толкова злоба срещу един човек, който е толкова положителен и деен?Чета коментарите ви и от тях прозира много лична злоба.Нека се концентрираме върху нещата, които Йорданова защото в тях има много истина и реализъм.
29.
Ралица
27.09.2014 09:58:11
2
6
Имам удоволствието да познавам г-жа Йорданова лично. Тя е от хората, които винаги спазват поетите ангажименти, които са човечни и земни. Тя е интелигентна и компетентна и винаги може да се разчита на нея. Мисля, че точно такъв трябва да бъде образът на българския политик.
28.
Кольо
27.09.2014 09:23:43
4
7
Много е права Диана Йорданова
27.
1234
27.09.2014 00:07:40
5
4
Панелките са със срок на живот 50 години а тухлените жилища - 100. Ако ще санираме 40 годишните панелки, на каквато възраст са болшинството от тях, считам, че това са пари, хвърлени на вятъра. Е, ако става въпрос да гепиме едни кинти по европрограми и осигурим печалбите на нашите фирми и нашите комисионни - това е вече "друга бира"...
26.
Брат Му на Винету
26.09.2014 17:42:19
8
8
още ли им вервате на калинките,бе абдали
25.
ТЪУ
26.09.2014 16:21:11
9
12
Уважаема, госпожо Йорданова, като ви чета глупостите, разбирам, че ГЕРБ изобщо не е разбрал за какво бяха свалени с камъни през февруари и изглежда няма нужния интелект, за да го разбере. Хората не ви искат и ви свалиха, ЗАЩОТО нямате никаква СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА, което не се изразява в раздаване на помощи, а в стимулиране на раждаемостта, в ПРИВЛИЧАНЕ НА НОВИ ИНВЕСТИТОРИ и създаване на РАБОТНИ МЕСТА, в актиализиране на пенсиите, защото е жив ГЕНОЦИД, ЦЕЛИ 4-ри години да ги задържате на едно ниво и т.н и т.н. Вие сте или малоумни или си въобразявате, че избирателите ви са такива. Със създаване на детски градинки няма да ви се получи, защото майките няма да имат скоро пари да платят дори и 20 лв. такса, за да си изпратят децата там. Освен това, построяването на детска градина в к-с "лАЗУР", КОЛКО МАЙКИ ОЩАСТЛИВЯВА- 100-200? Къде ви е националната стратегия и политика за повдигане стандарта на хората?! Къде?????????????? В "нова къща" (пътища и магистрали) хората ще умират от глад!
24.
XS
26.09.2014 15:20:10
9
7
Тези няма ли кой да ги замери с предизборната им платформа от 2009? Достатъчно е дори само частта, касаеща водоизточниците и водните ресурси. И не е ли крайно време предизборните лъжи да се криминализират?
23.
Тази жена ражда само кухи фрази
26.09.2014 15:04:20
11
9
Само общи приказки. Чула някой , че казва нещо и го повтаря. Счетоводител на строителни фирми, които ще захлебят от перлата в короната и тя покрай тях. Това е едно от най-елементарните същества в тази листа.
22.
да бе
26.09.2014 14:21:10
10
7
Чудя се, откъде се взе толкова ум в тая куха глава?! То не бяха идеи,то не бяха напъни,тази жена/Дианка/ е само една мноооого елементарна учителка! Няма ли кой да я посъветва,голямо излагане!
21.
Т.П.
26.09.2014 12:19:56
6
7
до Красимир Кралев
До сега не бях сигурен ,но се убедих че ти имаш нещо общо с тези симпатяги от герб.Където се появи някой от тях,ти си там и подлизурковски се съгласяваш с тяхните тези.Без никаква критичност.Спри се и започни да мислиш и разсъждаваш по обективно,ако можеш.
20.
Красимир Кралев
26.09.2014 10:13:33
7
11
Добро интервю. Разумна позиция, макар че се забелязват и леки изхвърляния в недоизказване на фактите като например че ще се намалят след саниране сметките за ток с 50-60% - Ще се намалят драстично но не точно сметките за ток а консумацията и то само за отопление.
Иначе напълно съм съгласен и с основните тези и с личната позиция на Йорданова:
"Лично моите наблюдения, напук на анализите, които излизат са, че хората са изключително ентусиазирани, искат по-бързо да дойде 5-ти октомври, да гласуват и да започне по-бързо да се случва всичко това, за което говорим. Те са убедени, че страната е загубила една година. Нека хубаво всички ние, кандидат-депутатите да знаем, че хората мислят, знаят и не бива да бъдат подценявани. Те виждат реалността и знаят кой ще продължи да работи. "
19.
Gringo
26.09.2014 10:08:44
5
5
г-н Койчев един от големите ви проблеми в ГЕРБ е, че сте като коне с капаци, мислите и се опитвате да насадите на хората, че вие сте единствената алтернатива на червените и освен ГЕРБ и БСП други не съществуват. Само ще ви кажа, че много грешите и в тази държава има все още правилно мислещи хора макар и все по-малко да остават.
18.
пак аз
26.09.2014 09:57:48
1
4
Пардон, порйчката за билбордовете не е за 65 хил.лв., а за 650 хиляди лева. Мил пардон!
17.
мммммм,да
26.09.2014 09:56:19
3
7
"Българите ще имат работа", ама кои българи? Аз знам за едитн такъв - Красен Кралев- трети в листата на ГЕРБ във Варна, който през манадат на ГЕРБ имаше работа. Цели 9.5 мелиона лева от програми на ЕС си "изработи" човека от Министрите ви, включително и 65 хил.лв. за изработване на билбордове за Бургас. Браво, похвално! Вие знаете ли за други такива българи? Нека всеки сподели.
16.
ГОРДОСТА НА ГЕРБ
26.09.2014 08:42:17
7
10
" Година по-късно: Подменят асфалта на „Дунав мост-2“ "
15.
Станилов до Койчев
26.09.2014 08:10:19
7
8
Конкретно : трябва да има по широко политическо представителство в следващия парламент и по малко депутати от ДПС. ГЕРБ да спрат с омразата към всички БЪЛГАРИ, които не са им симпатизанти!
14.
Станилов
26.09.2014 05:34:44
13
13
Колкото и да не съм фен на БСП ,не мога да отрека добрата рАбота на НАП с бизнеса!Няма нищо общо с НАП по времето на Борисов! Наистина бизнеса започна да диша ,но дойдоха предсрочните избори и в момента бизнеса е в летаргия!Ако ГЕРБ вземат пак властта бизнес няма да има!!!
13.
г-н Койчев
26.09.2014 02:05:16
11
18
Като чета коментарите много ги е яд червените човечета. Ами хора - предложете нещо вместо да одумвате само бе. някак си е по-добре да вървим напред, не да плуваме вечно в забвение и да се лъжем колко е прекрасно. А то е ясно че на червените човечета единственото им оръжие е да оплюват герб, понеже нищо друго не може да им хрумне. ГЕРБ мога да ги посъветвам единствено да не бъдат толкова самонадеяни колкото преди 2 години, иначе техния път е правилния
12.
Gringo
26.09.2014 00:46:23
8
13
"След това гарантираме, че между 50 и 60% ще бъдат намалени сметките за ток" ХАХАХА, тази лъже повече и от Царя дето щеше да ни оправи за 800 дни. Имам чувството, че електората на ГЕРБ са по-малоумни и от тези на ДПС. Защо не казва от къде ще се вземат пари за увеличения брой енергийни помощи, държавата затъва все повече благодарение и на вас. Ясно е, че ще теглите няколко милиарда кредити на наш гръб, и ще ги усвоите чрез тези дейности, но не забравяйте, че народа ви изрита от управлението точно заради енергийните ви далавери и ако се наложи ще го направи отново.
11.
ей
25.09.2014 23:37:56
12
15
ей герберчето дето пишеш фалшиви розови постове - слуга на мутрата Бойко- ВИЕ НЕ СТЕ ХОРА А ИЗРОДИ ЗА ПАРИ ГРАБИТЕ НАРОДА - НИЩОЖЕСТВА ПОДЛИ ЧЕРВЕИ
10.
от панелката
25.09.2014 23:32:02
2
4
всичко е хубаво и розово.а на мен никоя партия не ми плаща да промивам мозъците на балъците
9.
an
25.09.2014 23:30:13
8
8
Опа- Гласувайте за ГЕРБ или др.партия все едно важното е НИЕ ИЗБРАНИТЕ ЕЛИТА да сме в ПАРЛАМЕНТА а простаците да са нагъзени ВЕЧНО
8.
от панелката
25.09.2014 23:30:09
8
13
Супер е идеята за санирането. Винаги ще съм с две ръце за всяко рационално и конструктивно предложение. Перфектно ще стане обаче, ако се сетят да подрежат държавно гарантираната норма на печалба на ЕРП-тата и най-накрая накарат циганьорите да си плащат тока.
7.
an
25.09.2014 22:51:00
15
19
абсолютно съм съгласен с мнението на тази жена, защото ми писна всички да висят на помощи, хората трябва да са ангажирани да работят и да получават нормални заплати, но не за да спят. И наистина това е решението, за да вървим напред, иначе ще си тъпчем на едно място, светътще се развива, а ние ще го гледаме само на филм. Затова ще гласувам за ГЕРБ
6.
ГЕРБ
25.09.2014 22:24:30
7
4
до 2 Да Олигарси сме и милионери в евро и к-во.Спечелихме си паричките с честен труд в Парламента.Не сме като вас Простолюдието-простаци.Карайте си раздрънканите Опелчета ,ние ще си караме БЕНТЛИ.
5.
НАГЛИ
25.09.2014 21:41:29
10
13
Взеха ни направо за Олигофрени- ИСКАМ ЗАБРАНА НА ВСИЧКИ ПАРТИИ
4.
браво
25.09.2014 21:34:26
12
15
Същото,както преди 18 месеца-същите хора,същте усти,същите афиши...БЕЗ ИЗМЕНЕНИЕ...
3.
*********
25.09.2014 19:11:43
4
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
2.
Малоумница
25.09.2014 18:53:57
14
14
ЩЕ,ЩЕ,ЩЕ АЙДЕ СТИГА ЛЪГА -Балъци неостанаха- ГЕРБ ЩЕ Спечели изборите ДА НО С ПЛАТЕН "КОРПОРАТИВЕН ВОТ" т.е. Всички който се издържат от ПАРТИИНАТА ОЛИГАРХИЯ ще си гласуват за ГЕРБ,БСП,ДПС,ББЦ(Поредната измама на ОЛИГАРХИЯТА) и пр. ВСИЧКИ ПАРТИИ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНЯТ СЪС ЗАКОН !!!!!!!!
1.
Радева
25.09.2014 18:38:46
16
17
Само измами!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Съдът обяви за недействителен избора на Ешрефов за кмет на Омуртаг Съдът обяви за недействителен избора на Ешрефов за кмет на Омуртаг В решението се казва, че в хода на делото са констатирани множество нарушения на правилата за провеждане на избори за кмет Летният сезон стартира с недостиг на 70 000 работници Летният сезон стартира с недостиг на 70 000 работници Българската асоциация за туризъм с писмо до президента и премиера за спешно решение на проблема с издаването на работни визи Извънредно! Инфаркт уби 17-годишен в Бургас Извънредно! Инфаркт уби 17-годишен в Бургас Загиналият е от кв. Акациите, причината вероятно е свръхдоза наркотици Плашещо: Над 1 милион души в трудоспособна възраст у нас са неактивни Плашещо: Над 1 милион души в трудоспособна възраст у нас са неактивни В повечето от общините в България заетостта е под или около 50%, става ясно от доклада Защо държавните служители у нас получават по-високи пенсии Защо държавните служители у нас получават по-високи пенсии Общо работещите българи, за които работодателите у нас внасят осигуровки, към края на първото тримесечие на тази година са 2 252 798 Високите цени на имотите у нас отказват и гръцките купувачи Високите цени на имотите у нас отказват и гръцките купувачи Разходите за строителство в София са по-високи отколото в Мадрид и Барселона Нова магнитна буря удря Земята днес, внимавайте Нова магнитна буря удря Земята днес, внимавайте Очаква се явлението да започне около 18:00 часа българско време На бас, че не знаете за какво служи чекмеджето под фурната На бас, че не знаете за какво служи чекмеджето под фурната 90% от хората нямат никаква идея Хандбалният "Фрегата" е на победа от бронза в първенството Хандбалният "Фрегата" е на победа от бронза в първенството След проведена анкета между клубовете в „А” РХГ за най-добър вратар на първенство за 2023/2024 г. бе определен капитанът на бургазлии Пламен Иванов „Синя България“ - листата на свободните хора с консервативни ценности „Синя България“ - листата на свободните хора с консервативни ценности Искаме да съберем нормалните и разумните, на които им е омръзнало да гледат как политически лидери се замерват с обвинения и компромати, обявиха от автентичното дясно обединение 
Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Вместо това открих нещо, което може да се окаже много по-ценно – истинско женско приятелство Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси "Не бяхме ние", каза ирански служител, пожелал анонимност Иран потвърди смъртта на президента Раиси Иран потвърди смъртта на президента Раиси Обявяват го за мъченик  Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Няма признаци на живот в останките, съобщи ръководителят на иранския Червен полумесец Телецът да не надценява силите си и да не пренебрегва знаците на съдбата! Телецът да не надценява силите си и да не пренебрегва знаците на съдбата! Хороскоп за деня – 20 май 2024, понеделник Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори