×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Циганин, пребил бременна при грабеж: Държат се лошо в ареста, искам на свобода!


Циганин, пребил бременна при грабеж: Държат се лошо в ареста, искам на свобода!
За разкриването на престъпленията на Зафир Георгиев и аверите му са помогнали и записите от охранителните камери в различните райони, както и свидетелските показания
11 Септември 2014, Четвъртък, 21:52 ч.
Автор: Флагман.бг

Двама от четиримата смугли страшилища в Бургас, виновни за редица грабежи, остават в ареста. Третият се издирва


Циганите Зафир Георгиев и Назми Бебичев от квартал Победа, нападали беззащитни жени, нахвърляли се върху туристи, за да им вземат бижутата и парите, ще лежат в ареста, реши Бургаският окръжен съд. Днес магистратите гледаха мярката за неотклонение на бандитите. Те бяха арестувани при зрелищна акция на 28 август т.г. Заедно с тях бяха закопчани и други двама техни авери – Тодор Чакъров и 21-годишният Георги Шишков. Неясно как 20-годишният Тодор е успял да избяга от ареста, тъй като вече е обявен за общодържавно издирване. В съдебната зала бе пропуснато и името на 21-годишния Тодор Шишков, който според криминалистите бе сочен за тартор на бандата. 

Ромите са се придвижвали с микробус „Фиат Дукато”, който управлявал Георги Шишков. За разкриването на престъпленията са помогнали и записите от охранителните камери в различните райони, както и свидетелските показания.

Сред пострадалите е бременна жена, на която бил нанесен удар с юмрук.

Припомняме част от документираните престъпни посегателства, осъществени от бандата :

- на 22.08.т.г. около 04.10 ч. в района на стълбите на Морско казино 31 годишна бургазлийка и 31 годишен мъж от Монтана, са застигнати в гръб от трима непознати, единия от които нанесъл удар с ръка в главата на мъжа, а друг - отнел дамската чанта на бургазлийката, съдържаща : мобилен телефон, лични документи, две дебитни карти и сумата от 300 лв.

- на 22.08.т.г. около 23.51 ч. в района на ул. «Оборище» две 52 годишни бургазлийки, са застигнати от трима непознати, единия от които нанесъл удар с ръка в главата на една от жените, събаряйки я на земята. Друг ударил втората бургазлийка, като при падането й от чантата изпаднал мобилен телефон. Нападателите го грабнали и побягнали по ул. «Рилска» в посока Морската градина.

- на 23.08.т.г. около 01.40 ч. в района на ул. „Цариградска” до № 29, 48 годишна бургазлийка и 50 годишен бургазлия, се разминали с трима непознати, двама от които се насочили към жената, а последния към мъжа. Двамата успели да издърпат дамската чанта на бургазлийката, а третия след като ритнал мъжа по хълбока, заедно с двамата си съучастници побягнали по ул. „Патриарх Евтимий” в посока ул. „Фердинандова”.

- на 25.08.т.г. около 04.47 ч. в района на спирката на автобус 211 до стадион „Черноморец”, от 56 годишен бургазлия, чакащ автобуса, е извършена кражба на мъжка кожена чанта със сумата от 30 лв., мобилен телефон и лични документи, оставена на пейката, където мъжа седял. По данни на тъжителя с извършителя имало и втори мъж, който след кражбата избягал с него.

- на 26.08.т.г. около 07.30 ч. в района на автобусната спирка до бензиностанция „Шел” в кв. „Победа”, на ул. „Чаталджа”, от врата на 46 годишна бургазлийка при качването й в автобус № 211 е извършен грабеж на златен синджир заедно със златно кръстче / с общо тегло около 4 грама/, като след извършване на деянието нападателя побягнал в посока сладкарница „Марс”.

В категории: Темида


Флагман.БГ Акула изяде крак и ръка на турист Акула изяде крак и ръка на турист 28/04/2024, Неделя 09:17 1
9
Коментара по темата
9.
...
12.09.2014 09:20:32
0
3
Аз само едно не разбрах за колко циганина става дума? Уж четирима остават в ареста, а пък третия се издирва...
8.
roki ot kumnuka
12.09.2014 09:17:41
1
5
rumen 4olakov ii sergei cinina se zanimavat sas trafik na deca i bremeni jeni ii lihvarstv smirt zataia papla4
7.
Байно
12.09.2014 09:03:01
0
10
На такива трябва да им режат ахилеса и да ги пускат. После живота ще ги шиба дотолкова, че сами ще си сложат въжето на врата.
6.
SOS
12.09.2014 07:21:00
1
2
BRATQ BALGARI MNOGO VI MOLQ POMOGNETE.V M.RUDNIK BL.61VH.3ET.1 LQV AP. JIVEQT DVAMA BRATQ MANGALI.PREZ DENQ PRODAVAT NARKOTICI PRED VHODA V KOITO JIVEQT V S4UPENATA KOLA NA BA6TA SI,A VE4ER OBIRAT APARTAMENTI.BIQT I ZAPLA6VAT NARED.BA6TA IM RUMEN 4OLAKOV VARTI SERIOZEN BIZNES S CIGANSKI GLASOVE,ZA6TOTO PREDI 4LENUVA6E V EVRO-ROMA NO OT TAM GO IZRITAHA.SRE6TU TQH IMA DOSTA JALBI V 4 RPU,NO POLICAITE NE GI PIPAT ZA6TOTO SA TEHNI DONOSNICI.DOKOGA BRATQ BALGARI 6TE TARPIM TEQ PARAZITI?ZA SETEN PAT PRIZOVAVAM MALKOTO OSTANALI ISTINSKI BALGARI ZA POMO6T.NEKA SE ORGANIZIRAME PO FACEBOOK I OTIDEM I GI NATRO6IM TEQ MANGALI.TE PRODAVAT NARKOTICI NA DECATA NI I NI LI6AVAT OT IMU6TESTVO KATO NI KRADAT.ADRESA NA MANGALITE E MEDEN RUDNIK BL.61 VH.3 ET.1 LQV AP.
5.
SOS
12.09.2014 07:20:58
1
4
BRATQ BALGARI MNOGO VI MOLQ POMOGNETE.V M.RUDNIK BL.61VH.3ET.1 LQV AP. JIVEQT DVAMA BRATQ MANGALI.PREZ DENQ PRODAVAT NARKOTICI PRED VHODA V KOITO JIVEQT V S4UPENATA KOLA NA BA6TA SI,A VE4ER OBIRAT APARTAMENTI.BIQT I ZAPLA6VAT NARED.BA6TA IM RUMEN 4OLAKOV VARTI SERIOZEN BIZNES S CIGANSKI GLASOVE,ZA6TOTO PREDI 4LENUVA6E V EVRO-ROMA NO OT TAM GO IZRITAHA.SRE6TU TQH IMA DOSTA JALBI V 4 RPU,NO POLICAITE NE GI PIPAT ZA6TOTO SA TEHNI DONOSNICI.DOKOGA BRATQ BALGARI 6TE TARPIM TEQ PARAZITI?ZA SETEN PAT PRIZOVAVAM MALKOTO OSTANALI ISTINSKI BALGARI ZA POMO6T.NEKA SE ORGANIZIRAME PO FACEBOOK I OTIDEM I GI NATRO6IM TEQ MANGALI.TE PRODAVAT NARKOTICI NA DECATA NI I NI LI6AVAT OT IMU6TESTVO KATO NI KRADAT.ADRESA NA MANGALITE E MEDEN RUDNIK BL.61 VH.3 ET.1 LQV AP.
4.
Бургазлия
12.09.2014 01:05:07
1
40
Е щом се държали лошо с момчетата нека ги пуснат.... Само да кажат дата, час и място на събитието, ние ще ги посрещнем както си трябва. Мърши!
3.
LORD
12.09.2014 00:44:53
3
6
STASVINSKI , ZA KAKAV SAD GOVORICH ???
BULGARSKIA .....TAKAV NEEMA .
2.
максим стасвински
11.09.2014 23:55:44
1
27
Да видим колко ще отнесат те, колко ще отнесе полицая убиец на деца, колко ще отнесе гербаджииския селски кмет за възпрепятстване на животоспасителна операция, битите полицаи в слънчака дали са невинни и ще разберем дали работи съда. Останалото са празни приказки!
1.
Българин
11.09.2014 23:23:36
2
44
Държали се лошо?! Рязане на крайници и бавна смърт трябва за тия мангали гадни!!!
Трепане, мамицата ви циганска!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Тя е била 637,92 лева миналата година Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф 22-годишният младеж сам загубил средствата и излъгал за посегателството 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той
Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори