×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

PLAN B – новият ресторант за здравословно хранене на боса на комплекс „Нептун” е летният хит на Бургас


PLAN B  – новият ресторант за здравословно хранене на боса на комплекс „Нептун” е летният хит на Бургас
Насочили сме се към дамите и към по-младите хора, които обичат да експериментират и всеки път да опитват различни ястия, с интересен и нестандартен вкус, разкрива собственикът на заведението Валентин Димитров
23 Юли 2014, Сряда, 17:12 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимки Васил ВАСИЛЕВ

Опитайте изтънчените блюда в атрактивното заведение на метри от морския бряг, под ресторант "Златна котва"


За любителите на вкусната храна отвори врати най-новият ресторант за здравословно хранене в Бургас. Атрактивното заведение носи името „PLAN B” и е най-новото бижу в съзвездието на бизнесмена Валентин Димитров, заедно с ресторант „Златна котва” и комплекс „Нептун”. „PLAN B” се намира на главния бул. „Богориди”, само на метри от Морската градина и определено претендира да се превърне в „PLAN А” за клиентите с изтънчен вкус. Ресторантът е на два етажа, разполага и с просторна градина, а местата са общо 160. Интериорът е строг, подходящ както за ежедневна закуска или обяд, така и за бизнес срещи.

Здравословното хранене е начин на живот, затова жителите и гостите на най-добрия град за живеене в България вече могат да се насладят и на най-добрата храна. Тук можете да опитате рецепти,  подходящи за всеки вкус, повод и възраст. Ще имате възможност да се насладите на прохладата в лятната градина с освежаващо „Мохито”, както и на изкушаващи средиземноморски предложения и богата винена листа.

В менюто има над 30 салати, които готвачите приготвят с комплимент пред клиента и всеки има възможност да каже своите предпочитания. В концепцията на заведението се залага на индивидуалния подход и директния контакт между готвач и клиент. Всеки може да види как се приготвя храната, може да попита, да промени някоя от съставките или да поиска рецептата за всяко едно от изтънчените блюда. Предлагат се и разнообразни студени предястия и деликатеси, така че хората с различни вкусове винаги имат избор.

По-голямата част от зеленчуците се отглеждат в специални градини в с. Изворище, поливани са с минерална вода и са екологично чисти. В малкото стопанство растат био домати, краставици, пиперки, патладжан, тиквички и най-разнообразни ароматни подправки, които готвачите берат директно от земята.

„Готвим здравословно, като използваме по-малко сол и мазнини. Предлагаме по-скоро печено, варено и задушено месо. Въвели сме най-новите тенденции в кулинарията и сме събрали на едно място най-доброто от световното кулинарно изкуство”, разкрива собственикът на заведението Валентин Димитров.

„Насочили сме се към дамите и към по-младите хора, които обичат да експериментират и всеки път да опитват различни ястия, с интересен и нестандартен вкус.  А подходът е индивидуален, нека всеки да опита и да прецени”, открехва още мъничко завесата той. „Всяка седмица ще има по един нов продукт, който ще предлагаме като комплимент към нашите клиенти. Според предпочитанията, през септември ще направим ново меню, а селекцията е изцяло в ръцете на клиента”, разкрива Димитров.

До момента в заведението идват предимно чужденци – руснаци, италианци, немци, хървати. С удоволствие клиентите опитват сухите месни деликатеси, в комбинация с над 150 вида вино от цял свят. Българските изби също са много силно представени в асортимента на заведението. „Има нови изби, които са малки и трудно биха могли да се наложат на големите пазари. Там се произвеждат не много големи количества вино. Опитваме се да им помагаме да пробият на пазара”, споделя Валентин Димитров.

В същото време ресторантът предлага и голям избор от кашкавали и сирена от краве, овче, биволско и козе мляко. Асортиментът от сушени меса също е най-разнообразен, има еленско, свинско, прошуто, хамон. „Използваме само зехтин и бяло и червено балсамико, не слагаме бульони и вегета, а само стандартни подправки. Опитваме се да предложим нещо по-различно и качествено. Затова сме се насочили към по-младите хора – те са информирани, те знаят, те опитват, те искат да пробват”, разкрива още от концепцията на „PLAN B” Валентин Димитров.

Единственото правило е продуктите да бъдат качествени, да се консумират сурови или с възможно най-малка термична обработка. В екипа на заведението са само млади хора. Всеки от тях дава своите предложения за менюто, като по този начин в него откриваме средиземноморски специалитети, италиански, испански, израелски, арабски, турски, еврейски, гръцки. На едно място е събрано най-доброто от световното кулинарно изкуство. Присъстват съчетания от сладко и кисело, лютиво, има по нещо за всеки.

След като опитат специалитетите на „PLAN B”, клиентите могат да дадат и своите препоръки към менюто. Цените са достъпни, а мястото е до ресторант „Златна котва”, само на метри от морския бряг в Бургас.

Телефон за резервации: 0877 42 65 65

 




В категории: Лайфстайл


70% от българите нe си мият зъбите
70% от българите нe си мият зъбите 29/04/2024, Понеделник 19:36 1
Флагман.БГ Слагат и електронен подпис в личните карти Слагат и електронен подпис в личните карти 29/04/2024, Понеделник 19:16 2
Даниел Петканов стана трейдър
Даниел Петканов стана трейдър 29/04/2024, Понеделник 19:00 2
България Всички новини
Може ли Украйна да оправи собствените си проблеми, за да има шанс в конфликта Може ли Украйна да оправи собствените си проблеми, за да има шанс в конфликта Истината е, че вече не се касае за патова ситуация на фронта, а положението е критично и там, и в Киев ГЕРБ води с 9,5 %, ПП-ДБ дори не са сигурни за второто място ГЕРБ води с 9,5 %, ПП-ДБ дори не са сигурни за второто място Други партии- по-малки, различни, от тези споменатите, които са парламентарно представени, съвкупно получават близо 8% ГЕРБ-Бургас: Нашите депутати натрупаха достатъчно опит, готови са за изпълнителната власт ГЕРБ-Бургас: Нашите депутати натрупаха достатъчно опит, готови са за изпълнителната власт Първите четирима, дори петима от листата в Бургас, изглеждат готови за министерски постове Глоба от КАТ ни спъва да си продадем колата Глоба от КАТ ни спъва да си продадем колата Пречката важи и при сделките за имоти, от 3 май нотариусите ни проверяват в НАП за борчове Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Тук ще откриете най-удобният начин да сте с модерна и ефектна визия през настъпващите топли месеци Морето край Шофьорския плаж изхвърли трупа на мъртва крава Морето край Шофьорския плаж изхвърли трупа на мъртва крава Странната гледка е забеляза от местни рибари, които минавали в района Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Haй-зaceгнaтите ceĸтopи са тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Високият туморен маркер на простатата невинаги значи рак Високият туморен маркер на простатата невинаги значи рак Сред нераковите причини за висок простата специфичен антиген попадат различни състояния, като някои от тях дори не сигнализират за проблеми с жлезата Геополитическата ситуация в Източна Европа и Близкия изток прави гласуването на европейските избори още по-важно Геополитическата ситуация в Източна Европа и Близкия изток прави гласуването на европейските избори още по-важно Тони Димитрова с номинация за БГ изпълнителка, нека да я подкрепим Тони Димитрова с номинация за БГ изпълнителка, нека да я подкрепим Морският ни глас е претендент и в класацията за Албум на годината на БГ радио
Почина известен футболен треньор Почина известен футболен треньор Като треньор е шампион на Украйна и носител на Купата на страната с Динамо (Киев) Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple обаче все още не е приела взела окончателно решение дали да осъществи сделката с OpenAI или с Alphabet Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Според една от жените той я е докосвал по интимните й части без нейно съгласие през 2014 г. на снимачната площадка Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Двама братовчеди искали да ги изхарчат в Турция 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома Пет са жертвите, а ранените са десетки 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции Бившият американски разузнавач Скот Ритър пък прогнозира, че до есента новото US оръжие в Украйна ще бъде унищожено, а Донбас ще стане руски Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Хороскоп за деня – 29 април 2024, понеделник Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори