×
Вкусно Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

PLAN B – новият ресторант за здравословно хранене на боса на комплекс „Нептун” е летният хит на Бургас


PLAN B  – новият ресторант за здравословно хранене на боса на комплекс „Нептун” е летният хит на Бургас
Насочили сме се към дамите и към по-младите хора, които обичат да експериментират и всеки път да опитват различни ястия, с интересен и нестандартен вкус, разкрива собственикът на заведението Валентин Димитров
23 Юли 2014, Сряда, 17:12 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимки Васил ВАСИЛЕВ

Опитайте изтънчените блюда в атрактивното заведение на метри от морския бряг, под ресторант "Златна котва"


За любителите на вкусната храна отвори врати най-новият ресторант за здравословно хранене в Бургас. Атрактивното заведение носи името „PLAN B” и е най-новото бижу в съзвездието на бизнесмена Валентин Димитров, заедно с ресторант „Златна котва” и комплекс „Нептун”. „PLAN B” се намира на главния бул. „Богориди”, само на метри от Морската градина и определено претендира да се превърне в „PLAN А” за клиентите с изтънчен вкус. Ресторантът е на два етажа, разполага и с просторна градина, а местата са общо 160. Интериорът е строг, подходящ както за ежедневна закуска или обяд, така и за бизнес срещи.

Здравословното хранене е начин на живот, затова жителите и гостите на най-добрия град за живеене в България вече могат да се насладят и на най-добрата храна. Тук можете да опитате рецепти,  подходящи за всеки вкус, повод и възраст. Ще имате възможност да се насладите на прохладата в лятната градина с освежаващо „Мохито”, както и на изкушаващи средиземноморски предложения и богата винена листа.

В менюто има над 30 салати, които готвачите приготвят с комплимент пред клиента и всеки има възможност да каже своите предпочитания. В концепцията на заведението се залага на индивидуалния подход и директния контакт между готвач и клиент. Всеки може да види как се приготвя храната, може да попита, да промени някоя от съставките или да поиска рецептата за всяко едно от изтънчените блюда. Предлагат се и разнообразни студени предястия и деликатеси, така че хората с различни вкусове винаги имат избор.

По-голямата част от зеленчуците се отглеждат в специални градини в с. Изворище, поливани са с минерална вода и са екологично чисти. В малкото стопанство растат био домати, краставици, пиперки, патладжан, тиквички и най-разнообразни ароматни подправки, които готвачите берат директно от земята.

„Готвим здравословно, като използваме по-малко сол и мазнини. Предлагаме по-скоро печено, варено и задушено месо. Въвели сме най-новите тенденции в кулинарията и сме събрали на едно място най-доброто от световното кулинарно изкуство”, разкрива собственикът на заведението Валентин Димитров.

„Насочили сме се към дамите и към по-младите хора, които обичат да експериментират и всеки път да опитват различни ястия, с интересен и нестандартен вкус.  А подходът е индивидуален, нека всеки да опита и да прецени”, открехва още мъничко завесата той. „Всяка седмица ще има по един нов продукт, който ще предлагаме като комплимент към нашите клиенти. Според предпочитанията, през септември ще направим ново меню, а селекцията е изцяло в ръцете на клиента”, разкрива Димитров.

До момента в заведението идват предимно чужденци – руснаци, италианци, немци, хървати. С удоволствие клиентите опитват сухите месни деликатеси, в комбинация с над 150 вида вино от цял свят. Българските изби също са много силно представени в асортимента на заведението. „Има нови изби, които са малки и трудно биха могли да се наложат на големите пазари. Там се произвеждат не много големи количества вино. Опитваме се да им помагаме да пробият на пазара”, споделя Валентин Димитров.

В същото време ресторантът предлага и голям избор от кашкавали и сирена от краве, овче, биволско и козе мляко. Асортиментът от сушени меса също е най-разнообразен, има еленско, свинско, прошуто, хамон. „Използваме само зехтин и бяло и червено балсамико, не слагаме бульони и вегета, а само стандартни подправки. Опитваме се да предложим нещо по-различно и качествено. Затова сме се насочили към по-младите хора – те са информирани, те знаят, те опитват, те искат да пробват”, разкрива още от концепцията на „PLAN B” Валентин Димитров.

Единственото правило е продуктите да бъдат качествени, да се консумират сурови или с възможно най-малка термична обработка. В екипа на заведението са само млади хора. Всеки от тях дава своите предложения за менюто, като по този начин в него откриваме средиземноморски специалитети, италиански, испански, израелски, арабски, турски, еврейски, гръцки. На едно място е събрано най-доброто от световното кулинарно изкуство. Присъстват съчетания от сладко и кисело, лютиво, има по нещо за всеки.

След като опитат специалитетите на „PLAN B”, клиентите могат да дадат и своите препоръки към менюто. Цените са достъпни, а мястото е до ресторант „Златна котва”, само на метри от морския бряг в Бургас.

Телефон за резервации: 0877 42 65 65

 




В категории: Лайфстайл


България Всички новини
Само във Флагман.бг: Проговори Атанас, който бе арестуван за големия пожар в Карнобатско Само във Флагман.бг: Проговори Атанас, който бе арестуван за големия пожар в Карнобатско Разследването води до 63-годишния Атанас, който отрича умишлени действия Изявени учени посветиха студенти в тайните на нумизматиката по време на престижен форум в Деултум Изявени учени посветиха студенти в тайните на нумизматиката по време на престижен форум в Деултум Гост на събитието беше народният представител инж. Петър Кънев Вицеевропейска титла за Бургас от Евпорейското първенство в Тимишоара Румъния Вицеевропейска титла за Бургас от Евпорейското първенство в Тимишоара Румъния Отлично представяне на бургаските каратисти В изложбата "ПОКРИВИ от местата, на които Не съм бил" ще ни отведе Георги Янев на 18 септември в Бургас В изложбата "ПОКРИВИ от местата, на които Не съм бил" ще ни отведе Георги Янев на 18 септември в Бургас Едно вълнуващо творческо пътуване на Георги ЯНЕВ от българската школа до модерения почерк на запада ще ни завладее в предстоящата изложба на -  "ПОКРИВИ от местата на които НЕ съм бил". VIII Порт Прим Арт Фест стартира в Бургас с изложба на седем изключителни творци VIII Порт Прим Арт Фест стартира в Бургас с изложба на седем изключителни творци Гергана Николова, Анабел Хамамджиева, Лилияна Александрова, Рафаил Георгиев – Рафо, Цветан Кръстев, Стефан Чурчулиев и Стефан Божков откриват фестивала в галерия „Петко Задгорски“ Докога деца ще рискуват живота си на бургаската ул. „Стара планина“ Докога деца ще рискуват живота си на бургаската ул. „Стара планина“ Опасният трафик застрашава учениците, а институциите мълчат, пишат до нас ядосани родители Вижте градината на прокурорския син от Бургас - ред краставици, ред зеле и много марихуана Вижте градината на прокурорския син от Бургас - ред краставици, ред зеле и много марихуана Майка му - апелативният прокурор Валентина Маджарова няма намерение да си подава оставката, подала е само молба за отпуск АМ "Европа" се оказа полумагистрала - обикновено шосе АМ "Европа" се оказа полумагистрала - обикновено шосе Лентите са стеснени с по 25 см, а на места скоростта е ограничена до 90 км в час Катето Евро чака внуче, но получи куче Катето Евро чака внуче, но получи куче Младото семейство Кадиеви се сдоби с куче, което и двамата наричат „бебчо“ Община Бургас и Eldrive събират електрически автомобили от цялата страна на 20 септември на Морска гара Община Бургас и Eldrive събират електрически автомобили от цялата страна на 20 септември на Морска гара Фестивалът на електромобилността е част от програмата на “Европейска седмица на мобилността“, която се организира за 12-та поредна година в Бургас
Тръмп завежда дело за клевета срещу New York Times за 15 млрд. долара Тръмп завежда дело за клевета срещу New York Times за 15 млрд. долара Президентът на САЩ обвини вестника в лъжи за него, семейството му и бизнеса му Пияни тийнейджъри уринираха в супа, глобиха ги Пияни тийнейджъри уринираха в супа, глобиха ги Скандалът разтърси най-голямата верига за хот пот – съдът в Шанхай обяви родителите на младежите за отговорни Израел започна сухопътна офанзива в Газа Израел започна сухопътна офанзива в Газа "Газа гори", каза израелският министър на отбраната Украинец отиде в Русия да снима филми за възрастни, последва го тежка съдба Украинец отиде в Русия да снима филми за възрастни, последва го тежка съдба За 5 години той не получи документи за пребиваване в РФ, сега е зад решетките Учителка съблазни ученик, ще лежи в затвора Учителка съблазни ученик, ще лежи в затвора Драма отвъд океана Конър Макгрегър се отказва от надпреварата за президент на Ирландия Конър Макгрегър се отказва от надпреварата за президент на Ирландия Макар да се отказа от политическата сцена, той обеща да продължи да работи за доброто на страната Как родителите изпращат първолаците в Япония Как родителите изпращат първолаците в Япония Ако и у нас децата поемаха към училище с подобно възпитание, нямаше да произвеждаме зрелостници като пораснали магарета Търговците в Одрин се хванаха за главите, такова чудо не са виждали скоро Търговците в Одрин се хванаха за главите, такова чудо не са виждали скоро Цените са доста приемливи и всеки може да намери продукти по джоба му Гражданската война, която Западът не иска да повярва, че идва Гражданската война, която Западът не иска да повярва, че идва Безконтролната имиграция, икономическата стагнация и загубата на доверие в политиците неминуемо радикализират народа 20-годишен работник пострада при инцидент в ТЕЦ Бобов дол 20-годишен работник пострада при инцидент в ТЕЦ Бобов дол Младият работник е настанен в столична болница с втора степен изгаряния на левия крак
Володимир ЗЕЛЕНСКИ Володимир ЗЕЛЕНСКИ Руската атака срещу Полша е подобна на събитията в Крим Виц на деня Виц на деня - Защо майсторите се заглеждат в силиконовите бюстове?
- Защото изчисляват, колко душ кабини щяха да уплътнят с толкова материал
Виц на деня Виц на деня - Тя все ми викаше "Никакъв с*кс до сватбата!"
- И какво стана?
- Какво ли... срамна сцена в ритуалната зала!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук „Аз не съм на възраст, в която несъзнателно правя глупости. Аз съм на възраст, в която те се вършат осъзнато и с удоволствие!“ – Марк Твен
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори