×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Тарикати от страната почиват на морето срещу...секс и лъжи


Тарикати от страната почиват на морето срещу...секс и лъжи
А в началото беше толкова мил, толкова ме обичаше...
10 Юли 2014, Четвъртък, 17:27 ч.
Автор: Нина Николова

Самотни дами попадат в капана на мъжки проститутки и не могат да се отърват от тях

Момчета и мъже от цялата страна атакуват с писма и любовни обяснения самотни бургазлийки, за да си прекарат безплатно лятото на море. За странното нашествие от сухоземни гларуси предупреди жена, която работи в офис на спедиторска фирма.
Моля, предупредете другите дами да не им се случи същото, пише Кети /името е сменено по желание на дамата/. Аз съм на 40 години, разведена съм, нямам деца и търся любовта в сайт за запознанства, като хиляди българки.
Иво започна да ми пише още през май. Влюби се от пръв поглед в снимката ми, разговорихме се, разменихме си скайповете. Беше мил, нежен, всеки ден ми изпращаше виртуални целувки и цветя. В началото не можех да повярвам, че 25-годишно момче е харесало точно мен. Но той толкова искрено ми говореше за любов, че се предадох. Всеки ден звънеше и по телефона, пращаше ми мили СМС-и.
Неудобно ми е, като пиша това, но и аз хлътнах по него и приех поканата му да се видим, като нещо номрално.
Той пристигна на 1 юни и всичко беше страхотно. Денем ходех на работа, вечер се любехме, или ходехме на заведения. Не ми направи впечатление, че повечето пъти сметката плащам аз. За да не скучае момчето, което е от Велико Търново, денем ходеше на плаж. Нямах нищо против, направи страхотен тен.
Веднъж ме помоли да приема приятеля му с гаджето си за два дни да видели морето. Бил му много скъп, от деца другарували. Можех ли да му откажа?
Само че те дойдоха и забравиха да си тръгнат. Иво все по-рядко идваше в спалнята ми, не искал да разкрива любовта ни пред тях. Молех го да отидем някъде само двамата - Созопол, Приморско, но той идваше с мен, а вечер се измъкваше. Приятелят му звънеше и трябваше спешно да се прибираме в Бургас, бил възникнал проблем. Какъв проблем така и не ми казваха.

Един ден се върнах по-рано от работа, имах страшно главоболие и заварих Иво и уж гаджето на другия на собствената ми спалня, отдадени на бурен секс. Тогава разбрах, че тя е била негово гадже всъщност, че са се любили докато ме няма и са искали да си изкарат три месеца на морето безплатно на мой гръб и мои разноски, защото всички ядяха, а само аз зареждах хладилника, всички се къпеха, само аз плащах тока и водата.  На ден се изпиваше и цяла каса бира. А аз пържех картофи...

Развиках се и ги изгоних, а моят любим, който беше толкова влюбен в мен се обърна и насмешливо ми каза: "Какво си мислиш ма, кранто, има много като теб, пиша си с още три, ще отида при другата".
Бях като попарена, сутринта колежката ме попита какво е станало, че изглеждам така и аз се разплаках и й разказах. Тя почервеня като рак и ми призна, че у тях има 24-годшен от Монтана и също й се кълне в любов.
Направихме разпечатка на писмата си в сайта  и установихме, че едни и същи момчета от цялата страна са писали на нея и на мен едно и също с копи пейст, пък която се хване. 

Със срам си признавам, че и аз не си пишех само с Иво и ако не беше той, щях да се поддам на чара на друг.  Бяха толкова мили и толкова убедителни...
Искам да предупредя самотните жени по морето да не се хващат на любовните писма на младежи през лятото. Те идват тук и ни използват, разбиват ни сърцата и си отиват с тен, а някои даже и с подаръци от доволните дами на средна възраст. След което си сменят номера на телефона и изчезват. Още повече ме е срам, но аз давах и пари на ръка на Иво, понеже ми каза, че банката му е блокирала картата и като оправи проблема ще ми ги върне.

Жени, внимавайте, не бъдете глупави като мен, призовава Кети. Но няма да се отпише от сайта за запознанства, защото вярва, че ще срещне истинската любов.     

В категории: Лична драма


18
Коментара по темата
18.
жоро
11.07.2014 13:52:46
2
4
Кога се изчервяват сериозните жени ? Когато им е за първи път! Когато изневерят за първи път? Първият път, когато трябва да си платят за да има секс ?!
17.
Дани
11.07.2014 11:35:39
2
3
Ами да....продължавай да се вреш в сайтовете за запознанства и да търсиш Любовта там.Явно още трябва да те очука живота за да схванеш, че това е грешен път и нямаш работа в сайтовете.
16.
tince
11.07.2014 11:01:24
5
0
Наистина хем е смешно, но и тъжно. Добре, че съм омъжена и нямам такива нужди и терзания!
15.
aade
11.07.2014 10:58:39
1
5
Е какво толкова е станало бе Кети? Платила си за секса и сега ти е кофти. С мъжете се случва много често, но не пишат по нета, че са ги измамили, а събират пари за следващата "любов"...
14.
До12
11.07.2014 09:27:18
0
3
Еми това е ... Зилен Бургас :)
13.
Vladimir
11.07.2014 01:45:24
11
4
Ako ima samotna jena ot burgas da zvanne 0896828709 na 28 sam ot grada
12.
:)
10.07.2014 23:41:25
2
15
Само педерасти в нашия град, никакъв секс, никаква любов, от чекиджии да ти дойде до гуша! :)))
11.
Дипаяров
10.07.2014 23:40:29
3
16
Ай....то и тука ставали Заварки. Време е май за раздел Запознаства!!!!
10.
Fuckinggood
10.07.2014 23:10:39
12
3
Dama az moga da te povartq malko ... Nali znaesh ako ne si pravila sex s borec se edno si detstvena
9.
Дама
10.07.2014 22:39:09
4
10
Ами, Бари, ти не си женен, аз съм малко разведена, какво ще кажеш да побръмчим заедно, ако не си от ония 95 процента, разбира се:))))))))
8.
spinderman
10.07.2014 22:36:34
9
9
КОфти лелче,селяните от цяла България умиргат за МОРЕТУ и чудеса правят за да са тука,
7.
Бари /до Дама/
10.07.2014 22:15:06
0
16
Стана ми смешно, макар че хич не е до смях положението...
Честно, не знам какво да те посъветвам, но със сигурност тези сайтове не са мястото да търсиш мъж! Освен чекиджии в тези сайтове друго няма...
6.
Дама /до Бари/
10.07.2014 21:58:03
4
7
Предлагате ми да мина на жени ли при това положение?
5.
Бари/до Дама/
10.07.2014 21:53:23
3
28
И ти си права, че вече няма нормални мъже - 95% от мъжете са педерсти /гейове/, наркомани/надрусани/, наблъскани с анаболи тъпанари с мозък колкото на кокошка, алкохолици и т.н. Другите 5% са или със серозни гаджета или са женени...
Но въпреки това, не мисля, че точно тези сайтове са мястото да си търсите сериозни мъже!
4.
smqtai
10.07.2014 21:45:35
12
6
az sam na 25 ot burgas moreto sam go gledal tolkova godini che mi ee pisnalo veche zashto ne mi kaca na men takova lelche na 40 :( s udovolstvie shte hodq navsqkade s neq

P.S NE QM PURJENI KARTOFI
3.
Дама
10.07.2014 21:33:56
3
26
А къде да си търсим половинки? На стадиона, или в кръчмата? Кой да ни каже, че ни обича, имаме нужда от любов!
2.
Бари
10.07.2014 21:22:30
15
17
За пореден път се убеждавам, че жените са уникално прости... Две мили думи и са готови за "подвизи"! Дабре, че не съм женен и бръмча само на такива "умни" жени...
1.
Кочо
10.07.2014 20:55:06
7
34
Ами не виждам тук жертва, тази е търсила нещо и го е намерила, колко трябва да си проста, за да си помислиш, че 25 годишен ще се влюби в 40 годишна, наистина, освен ако не се казва Едип. А и как се влюбваш в някой, с който не си се виждала, не си спала с него, реално не го познаваш.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Освен отпадането на партньора на Емануела Иван се заформя още един скандал в танцувалното шоу Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Целта на обучението - повишаване на готовността и времето за реакция на полицейските служители при подобни сигнали бе постигната, каза комисар Емил Павлов Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Шорт листата се скъси до двамата зам.-председатели на Сметната палата, Горица Грънчарова-Козарева – фаворит Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Драгана Миркович сложи край на брака си след 24 години Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт
Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута? Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута? Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори