×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Шоу: Честните затворници Петното и Мангъра правят от паднела партия срещу организираната престъпност


Шоу: Честните затворници Петното и Мангъра правят от паднела партия срещу организираната престъпност
Мангъра уплътнява времето си в затвора с ваене на мускули
06 Юли 2014, Неделя, 21:07 ч.

Двамата именити пандизчии агитират „колеги” в Софийския да се включат в проекта на Бисер Миланов
Зад решетките на Централния софийски затвор тече усилена подготовка за предстоящите избори, които се очаква да са на 5 октомври. От десетина дни Бисер Миланов-Петното е особено активен. Решил е да учреди партия веднага щом излезе от пандиза и в момента набира усилено симпатизанти зад решетките, научи ексклузивно „ШОУ”. Съучредител на политическата структура е... небезизвестният пандизчия Пеньо Мангъров, известен като Мангъра или Сашо Чешкия! Поне от седмица Петното и Мангъра обикалят „колегите” си в Софийския с листчета за съгласие. На хвърчащия документ е изписан готов текст, на който има място за добавяне на името на кандидата да влиза в политиката, както и за подписа му, който слага в знак на съгласие да се присъедини към партията на Миланов и Мангъров. Засега двамата вербуват само лишените от свобода в 5-и и 6-и отряд, където лежат те самите, тъй като нямат присъди. „ШОУ” научи, че са направили

опит да включат в проекта си и Любомир Димитров-Любо Гребеца от “Наглите”

но са били, меко казано, грубо отказани от идеята да го “занимават с глупости”. Някои от затворниците, главно мургави и неграмотни, се кандърдисвали да се включат в партията на Петното, тъй като “било за добро”.

На разходката на затворниците, т.нар. “каре”, Петното и Мангъра не губят време в празни приказки, а се опитват да запалят все повече симпатизанти. Като един истински оратор Бисер Миланов развива идеите и политическата си платформа, на която ще стъпи партията му. Пред “колегите си” зад решетките Петното или Лекето, както е известен още вътре, обяснявал, че винаги е водил борба за справедливост, но никога не я е получавал. По думите му той е подложен на политическа репресия и е попаднал в затвора заради медийната пропаганда срещу него.

В писмо до медиите пък Миланов пише: “Кому навредих, на вас или на престъпниците, които ни управляват и с всички сили и средства унищожават всеки, който има смелост и се изправи срещу тях, използвайки медия, полиция, съд, прокуратура, като инструмент за манипулация и репресия, като ги държат в подчинение и заблуда. Престанете да вярвате на марионетки, вярвайте на себе си. Властта произлиза от народа! Нека един път и завинаги докажем, че сме народ и да се освободим сами от робството, в което се намираме! Аз се изправям срещу цялата олигархична мафия и всички онези, които й служат, да защитя отечеството си! Целта на новата политическа партия е унищожаването на партийната система и борба с организираната престъпност, която произлиза от върховете на властта и задкулисието. Който има смелост и който иска да има семейство, дом и родина, да застане до мен, подавам ръка на всички добри хора, граждани, независимо от партийната им обвързаност до този момент, защото смятам, че навсякъде все още има добри и честни хора.

Не се срамувайте, не се страхувайте

живейте с мисълта, че доброто побеждава и смъртта. Нагоре и напред, заедно ще победим”, е написал още Бисер Миланов. В момента Петното търка наровете в зандана за заплаха за убийство срещу жената на друг именит пандизчия - Тихомир Георгиев-Тишо Боксьора, който е със 17-годишна присъда за убийство и причиняване на телесна повреда. А в британската преса бе определен като касапин, който реже пръсти и уши. Въпреки зловещата слава на мъжа й Петното хич не се поколебал и, както твърди прокуратурата, заплашил Боряна Георгиева, че “ще й отреже бавно и мъчително главата и след това ще й се изс*ре във врата й“. Двамата си разменяли хапливи реплики по време на протестите. Боряна държала ключа от тоалетната, но не го била дала на Петното и той затова й се е нахвърлил, но всичко било на шега, обясни той в съдебна зала по време на едно от заседанията в Софийския районен съд, на което се гледаше мярката му за неотклонение. Според свидетели обаче Бисер Миланов я наричал:

мърша, парцал, боклук и я е заплашил, че ще й избие зъбите

Освен свадите с благоверната на Боксьора срещу Петното има и още няколко обвинения, по които той вече отговаря пред Темида. Според прокуратурата на 13 януари 2014 г. Миланов е посегнал към лявата ръка на оператора от bTV Любен Кацаров, отскубнал часовника му и му казал: "Аре престани да ме снимаш с тая камера... мухльо .. боклук”. Скандалът между него и телевизионния екип избухнал, докато снимали репортаж,че Миланов отказва да напусне чужд имот. Освен оператора от гнева на Петното си изпатила и репортерката Мария Цънцарова. Той изтръгнал микрофона от ръката й, блъснал я в раменете, заплашил я, че ще започне да играе бокс и хвърлил в лицето й запалена цигара. Два дни по-късно още един колега на Цънцарова станал обект на агресия от страна на Петното. Той се нахвърлил върху репортера Петър Нанев, бутнал го няколко пъти, крещял му и го заплашил, че ще играе бокс с него. Според прокуратурата тогава Миланов е обиждал и Митко Лазаров, като му е казал: „Боклук македонски, ако не ти харесва тук, бягай у Македония, да не те пребием тук”. Освен хулиганските прояви срещу Миланов има повдигнато обвинение и за подбуждане чрез слово към расова омраза и расова дискриминация. На 2 ноември м.г около 16.00 ч на кръстовището на бул. “Мария Луиза” и ул. „Екзарх Йосиф” Петното карал луксозен джип, в който се возел и Цветан Бонев, брат на Йордан Бонев, чийто баща Венцислав Ангелов-Чикагото бе задържан за 24 часа за опит да разклати банковата система.

Сега Петното върви из затвора и подканя главно по-мургавите да се включат в партията му, а причината е, че по-известните пандизчии не му обръщат внимание, разкриха източниците на „ШОУ” от зандана. „Повечето се подиграват с него, но той си е карикатура. Върви с един анцуг по цял ден, само него си има, и ни проповядва някакви измислици”, разкрива лишен от свобода, който явно е в “опозиция” на Петното. Пеньо Мънгъров обаче има по-голям успех в набирането на кадри за новата партия на Миланов. Причината е, че повечето затворници се страхуват от него. А и сигурно имат право, тъй като Сашо Чешкия не е кой да е. Той е признат за виновен в две поръчкови убийства, извършени в Прага през 1998 и 1999 г., и осъден задочно на 30 години затвор в Чехия. По-късно обаче присъдата му е отменена заради допуснати процесуални нарушения по време на разследването, и делото бе върнато на Окръжна прокуратура за доразследване. До момента Мангъра твърди, че няма нищо общо с нито едно от убийствата и дори по това време не е бил в Чехия. През 2004 г. Мангъров беше осъден на 8 години лишаване от свобода за изнасилване в Пловдив. Излиза от затвора през октомври 2010-а, но само няколко месеца по-късно Чешкия отново е зад решетките. През юни 2011 г. той е задържан след спецакция на ГДБОП в столичния квартал „Люлин". До ареста му се стига след продължило над половин година разследване за изнудване на жени, с които имал интимни контакти. Последният арест на Мангъров е от 11 ноември м.г., когато бе задържан от маскирани полицаи пред сградата на Агенция "Пътна инфраструктура".

Пеньо Мангъров и Бисер Миланов ще трябва обаче да изчакат с учредяването на партията си и подаването на документите за това в съда, тъй като зад решетките правата им в това отношение са ограничени, макар и все още да нямат присъди по делата, за които имат мярка “задържане под стража”. Те обаче вече са събрали над 50 декларации подписа, които в понеделник предали на адвокат, за да придвижи по-нататък учредяването на „партията срещу олигарсите и... организираната престъпност”.

В категории: Крими


2
Коментара
Крадец на песни ли е Фики?
Крадец на песни ли е Фики? 25/04/2024, Четвъртък 10:40 1
2
Коментара по темата
2.
ujas
06.07.2014 22:17:51
0
4
tova petno e tolkova smeshno v ochite na gramoten chovek
1.
kpp
06.07.2014 22:00:58
0
2
баси простаците...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кметът Димитър Николов съобщи добра новина - започва ремонтът на най-окаяната улица в ж.к."Възраждане" Кметът Димитър Николов съобщи добра новина - започва ремонтът на най-окаяната улица в ж.к."Възраждане" Крадец на песни ли е Фики? Крадец на песни ли е Фики? Изпълнителят проговори за скандала с Мира  Маги Халваджиян се изложи като кифладжия с Ал Бано, не плати за преводач и... Маги Халваджиян се изложи като кифладжия с Ал Бано, не плати за преводач и... Ал Бано все пак се усети, че преводачът от италиански е аматьор и затова реши да мине предимно на английски език, макар и там преводът да не беше добър Честито! Очакват ни поне още 5-6 нови служебни правителства, обяви Борисов Честито! Очакват ни поне още 5-6 нови служебни правителства, обяви Борисов Честито на „Възраждане“, на БСП, ние се отървахме от ПП-ДБ, обяви Борисов Парламентът събра кворум, започва свалянето на Росен Желязков (на живо) Парламентът събра кворум, започва свалянето на Росен Желязков (на живо) Депутатите от ПП-ДБ все пак се появиха в пленарна зала  Докато жена му хубавее, той заприлича на старец Докато жена му хубавее, той заприлича на старец Последователите на двойката изглеждат доволни от подобен “отчет” и въпреки че в центъра на събитията най-често е нежната половинка, все пак и Петко съумява да се появи в някой кадър Мерките срещу коклюш излишни? Няма да слагаме маски, заведенията ще работят Мерките срещу коклюш излишни? Няма да слагаме маски, заведенията ще работят Имунизираните много леко болестта, уверява главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев ГЕРБ-СДС и ДПС свалиха кворума за започване на заседанието, за да спасят Росен Желязков ГЕРБ-СДС и ДПС свалиха кворума за започване на заседанието, за да спасят Росен Желязков След 30 минути ще има нова регистрация Обединението на левицата зациклило заради Ваня Григорова? Вземала еднолични решения Обединението на левицата зациклило заради Ваня Григорова? Вземала еднолични решения Не се разбрахме и по отношение на политиката, приоритетите и кадровото обезпечаване на представителството в изборите, каза Костадин Паскалев Тошко Йорданов: Кирил Петков е лицемер, снощи късаше ризи, а днес спаси Росен Желязков Тошко Йорданов: Кирил Петков е лицемер, снощи късаше ризи, а днес спаси Росен Желязков Кворумът се провяла, Росен Желязков ще спаси поста си 
Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Хороскоп за деня – 25 април 2024, четвъртък Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори