×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Георги Мицов: Няма как охрана да въведe ФК „Бургас” на стадион „Черноморец”, не сме 56-ата година и не е другарят Живков на власт


Георги Мицов: Няма как охрана да въведe ФК „Бургас” на стадион „Черноморец”, не сме 56-ата година и не е другарят Живков на власт
Няма да правим спънки на ФК "Бургас", но да проведем нормални разговори, а не да поставяме ултиматуми, призова членът на Съвета на директорите на ПСФК "Черноморец" Георги Мицов
24 Юни 2014, Вторник, 22:06 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимка: Флагман.бг

Абсолютно добронамерени сме и ще подкрепим тази инициатива, но нека разговорите вървят в нормален ред, призова членът на Съвета на директорите на ПСФК „Черноморец”
ПСФК „Черноморец” няма да прави спънки на новоучредения ФК „Бургас” да използва бившия стадион „9-ти септември”, стига да се проведат нормални разговори, а не да поставят ултиматуми. Това заяви пред Флагман.бг. членът на Съвета на директорите на ПСФК „Черноморец” Георги Мицов.

„Разбрах какво се е случило днес (виж тук), но предполагам, че е плод на някакво неразбирателство. Преди няколко часа бяхме уведомени, че ФК „Бургас” е получил разрешение да тренират на стадион „Черноморец”. Това обаче става без съгласие на собственици на клуба и решение на Съвета на директорите”, допълни Мицов.

Той уточни, че пратениците на новия клуб Тошко Райков и Руси Гочев се позовали на „заповед на кмета”, без да покажат какъвто и да е документ, който дори и да съществува няма юридическа стойност предвид факта, че спортното съоръжение е апортната вноска на общината в ПСФК „Черноморец” и да са се използва трябва да има съгласието и на другия собственик.

„Винаги сме подкрепяли спорта и ще продължим да го правим. Дълбоко уважаваме нашите съдружници и партньори, но трябва да седнем и да поговорим, не да си поставяме условия”, каза още членът на Съвета на директорите на ПСФК „Черноморец” АД.

Самият той не вярва, че утре ФК „Бургас” ще използва общински гардове, за да ги въведат на стадиона, каквито са слуховете във футболните среди. „Звучи абсурдно. Надявам се да не е така. Не сме 1956-ата година и не е другарят Живков на власт. Естествено, че ще допуснем колегите да тренират и играят, но това няма как да стане без договор. Най-малкото един стадион си има разходи – местни данъци, консумативи. Всичко това го плащаме ние”, завърши Георги Мицов.

През последната година занемареното спортно съоръжение бе реновирано. В момента там има четири терена, които са в много добро състояние, обновиха се и съблекалните. На стадион „Ченоморец” от месеци тренира цялата детско-юношеска школа на „акулите”. Най-малкото графикът на тренировки и използването на терени трябва да е съобразен с тях, коментира по-рано днес изп.директор Пламен Киряков.

В категории: На терена , Спорт


16
Коментара
Ергенът бил смотаняк
Ергенът бил смотаняк 19/05/2024, Неделя 19:16 6
16
Коментара по темата
16.
акула-георги ангелов
25.06.2014 13:28:09
3
3
Г-жо Жекова,моля ви и вас заповядайте и гледайте футбол,но без коментари...не ми се обиждайте но жена да коментира футбол...е!!!относно зеления отбор-има си завод който ги създаде-обърнете се към него,не община бургас за помощ
15.
niki
25.06.2014 13:17:10
2
0
Jekova stiga si lizala dupetata na tezi neshtasnitzi koito si niamat poniatie za futbol
14.
Жекова
25.06.2014 12:58:22
7
5
Бургас е добър град , има изключително добро ръководство в момента , правят се много неща - спорта , футбола , е тук малко май няма разбирателство .
Бургазлии , спортни деятели - има една гола истина - в обединението е силата . Знам как се създаде през социализма Нефтохимик , изгради се стадион - да силата на НХК . Сега времената са други.
БУРГАС -НЯМА НУЖДА ОТ МНОГО ОТБОРИ .
Бургас има нужда от един клуб - отбор в А група , може и в Б група , юношеска школа за млади таланти . Стадиона в лазур е по представителен а на Черноморец за тренировки . Обединение на всички футболисти , деятели в името на футбола в Бургас . Нови клубчета , липса на средства е едно раздвояване .
ако това не се разбере не е добре .
13.
Plamen
25.06.2014 11:06:54
4
0
Micov kakvo stana s protejeto ti v Pomorie Ra6kov ne se ot4ita6e na kmeta i ault .Sega toi e n fronta na BSP mai se gotvite za ataka na izborite.
12.
акула-георги ангелов
25.06.2014 11:04:49
3
6
Г-н Мицов и на децата им е ясно за какво иде реч от вас.едно ви молим-оставете това свято име Черноморец,не погубвайте марката Черноморец!откраднете каквото можете и далече от футбола!!!Черноморец-това е бургас!!!иначе готов съм за кафе,да ми обесните.заповядайте довечера в 18:00 на срещата с киряков-на стадиона!
11.
niki
25.06.2014 10:16:09
3
1
V normalna darjava otdavna na toplo v zatvora!
10.
slavi
25.06.2014 09:55:16
5
0
Mitzov e dokazan gey v burgas! Dvamata izrodi s drygariat Sabev zakopaha futbola I ne im omrazna da se pokazvat I da davat komentari ! V zatvota izrodi
9.
A.K.B
25.06.2014 08:43:30
3
3
Понеже ся всички сте неграмотни разберете едно !!! - В тази държава има закони и те трябва да се спазват. Знам, че завиждате на другаря Мицов, но това е живота ! А за това, че някой е злоупотребил с нещо и му се е разминало, не е виновен този някой а този който е писал закона.
8.
Оня
25.06.2014 02:34:58
1
2
То делото е скоро,до тогава и да говориш файда никаква
7.
ba6 maistora
25.06.2014 02:34:23
1
4
plamen kirqkov i toz micov sa nai golemite tapaci zaradi tqx nqma otbor v burgas edno vreme kat lizaxa gazovete na porto4anov vsi4ko be6e ok sega kat lijat gaza na sabev qvno nese polu4ava
6.
Жоро
25.06.2014 00:08:23
3
6
Другарю Стойко Пейков :), а нима Вие сте очаквали някой да подарява пари или да ги хвърля на вятъра.... вижте в кръга на майтапа... убеден съм че в днешните криви и кризисни времена дори и жена Ви не Ви дава без да занесете заплатата си в къщи или поне да напълните хладилника... Но както казвам това в кръга на майтапа, ако действително желаете да чуете историята, заповядайте на кафе...
5.
Стойко Петков
24.06.2014 23:39:46
4
11
Другарю Мицов,как точно подкрепяте спорта?Като източвате вътрешно АД-ТО ли?Толкова помагате на спорта,че ПСФК-то е с 50 000 000лв задължения към фирми свързани с човека когото представлявате.И да видим кредиторите един слънчев ден като си потърсят парите как ще си ги получат?Ами то май само базата в Акациите е читав актив в това кухо Ад.Не се надявам да ми отговорите,но все пак може да ме опровергаете
4.
Малкия Маргин
24.06.2014 22:22:46
3
7
Дражев ти ли пишеш пак глупости и се правиш на голям капацитет и каква собственост като целта им е да заграбят целия парцел на стадион черноморец и да го застроят и него.Тези хора съсипват футбола в бургас
3.
Жоро
24.06.2014 22:18:03
13
8
Много ми е готино да дискутирам, но няма как да го направя с анонимници. Защото аз пиша с името си и не се срамувам от него, а и отгоре на всичко ценя и уважавам българският език, етика и морал в обръщенията си към когото и да било. Темата е ясна от статията и собственоста на всеки един човек и всяка една компания е свещенна, другото е риторика и популизъм... Просто при белите хора е така!
2.
Жоро Илиев
24.06.2014 22:00:30
8
11
Абе Мицов свиня дебела,какво ми се разпореждаш със стадиона сякаш е твой,май ще събаряте стадион лазур и ще стройте апартаментчита там и чак сега се сетихте за стадион черноморец че съществува и има разходи за подръжка,а че досега неси плащахте тока и водата и общината ви даде 100 бона нищо не казваш глиган с глиганати.
1.
ivan
24.06.2014 21:30:32
9
14
micov mn vze da gi razbira, carkvi,stadioni
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Eксперти твърдят, че Момата е бил социопат, но не е имал психически разстройства Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Той вече се е срещал със собственика на варненци Павлин Николов Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Стaвa дyмa зa пpoизвoдcтвeнaтa бaзa нa ĸoмпaниятa зa дoгpaми и фacaдни peшeния "Kpyпaл" EOOД Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Цените на имотите у нас растат по няколко причини Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп На място са пристигнали няколко екипа на полицията, пожарната и Бърза помощ Ергенът бил смотаняк Ергенът бил смотаняк В интернет се появиха стари негови снимки, които предизвикаха същински взрив и лавина от коментари, за жалост повечето от които подигравателни Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Червенокосата дама, която бе синоптичка на Нова тв, преди да излезе за втори път в майчинство Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Изтипоса на снимката на жена, която набеди за крадла  Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Жилищата били продадени за 100 хил. лева Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Той е на мнение, че ако трябва в държавата на някого най-много да се увеличават заплатите, това са университетските преподаватели, учителите, лекарите и медицинските работници
Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък Падна хеликоптер с президента на Иран Падна хеликоптер с президента на Иран Инцидентът е станал близо до Джулфа, град на границата с Азербайджан С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче?
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори