×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Десетки пострадаха при жп катастрофа в Чехия
  • Арестуваха рускоговорящ мъж с експлозиви близо до летището в Париж
  • Заловиха 11 афганци в Прохода на републиката
  • Военни и техника се прибират от мисия на НАТО в Косово
  • Подготовката за вота на 9 юни в Турция протича без затруднения
  • Съдът решава днес да се отнеме ли автомобила на Ивайло Цветков-Нойзи
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Шефът на сопотските спасители: Искам полицейско разследване на момчетата!


Шефът на сопотските спасители: Искам полицейско разследване на момчетата!
Това са кретени и говедца и са разигравали хората три дни, избухна Лиана Панделиева
21 Май 2014, Сряда, 21:40 ч.

Лиана Панделиева пък нарече момчетата говедца и кретени и поиска да си пратят разходите по спасяването
Уместно ще бъде провеждането на полицейско разследване на поведението на трите изчезнали момчета, за намирането на които бе мобилизиран огромен човешки ресурс и техника. Това заяви пред "Марица" шефът на сопотския спасителен отряд Цветко Цветков, който ръководи цялата акция за намирането на младежите.„Информацията, която те подаваха, както и поведението им бяха нелогични. До три-четири дни ще бъде завършен анализът на акцията и ще бъдат оценени разходите по нея. Практика е в такива случаи Планинска спасителна служба да предостави тази сметка за плащане на хората, които е издирвала. Според Цветко Цветков акцията е била организирана добре.

Родителите и момчетата обаче не са се срещнали със спасителите, нито са благодарили на хората, които бяха ангажирани в спасяването на младежите.

Благодарностите в случая не са от значение, но официалната практика е спасителите и спасените да разговарят дълго и подробно за случилото се, да изясняват вксички детайли и всички причини за изгубването на хората в планината, защото този опит е безценен за хората, които рискуват живота си, изоставят работата си, за да спасяват чужд живот, смята Цветков.

Журналистката Лияна Панделиева отново изригна срещу тримата студенти в ефир. След поста си във Фейсбук, в който нарече Веселин, Христо и Виктор "говедца" и "кретени", на които всички ние ще платим разходката, днес тя определи поведението им като идиотия. "В нашата страна на всеки, каквото му скимне да прави, го прави и не носи отговорност за това. Постът си във Фейсбук съм написала като частно лице, на собствената си страница в Интернет. Не смятам да се извинявам на никого за мнението си. Аз не съм съгласна всеки да прави, каквото му щукне и всички да плащаме затова. Всеки си плаща за глупостта и за кретенията. Те не са се подчинили на планинските спасители, те са имали собствено мнение по въпроса", коментира още Панделиева

По думите й тримата са постъпили безотговорно и с това, че след като са се намерили не са изчакали спасителите, а са отишли да се наядат. "След като са вдигнали на ура цялата държава, те отиват да ядат, защото са гладни, а не им е минало през ума да изчакат тези хора, които 4 дни са ги търсили. Те са безотговорни, пълнолетни хора и глупостта, която са направили не може да мине без последствия. Тъй като направиха на маймуни цялата държава, бяха изсипани тонове пари в издирването им, а хора които имат нужда от средства ходят и се молят, за да спасят живота си, нека сега тези млади мъжи направят една кампания, да съберат парите, които са пръснати по тях и да ги дарят", заяви Лияна Панделиева

Според журналистката това, че много хора са реагирали бурно на поста й във Фейсбук позва, че по-голямата част от тях се припознават в това поведение и биха направили точно като тези млади мъже. "Когато аз отида на ски си плащам застраховка. 35 лева струва на година планинската застраховка. Случайно ли е да отидат да се разходят по фланелки с къс ръкав, в най-трудната част на планината, идиотията е факт", категорична е Панделиева, пише БЛИЦ.

В категории: Животът


Флагман.БГ Излязоха резултатите от НВО и матурите Излязоха резултатите от НВО и матурите 06/06/2024, Четвъртък 16:20 0
Флагман.БГ Напусна ни най-известната естрадна певица Напусна ни най-известната естрадна певица 06/06/2024, Четвъртък 15:45 1
11
Коментара по темата
11.
ДО СТОЯН
22.05.2014 09:16:01
0
1
ЯВНО НЕ СИ ПРЕКРАЧВАЛ РУМЪНСКАТА ГРАНИЦА, ПЪРВОТО НЕЩО КОЕТО ТЕ ПИТАТ В ...... БЕЛИТЕ ДЪРЖАВИ ...... КАТО РЕШИШ ДА СА ПРАВИШ НА РАМБО ПО БАИРИТЕ , Е ИМАШ ЛИ ЗАСТРАХОВКА, НЯМАШ ЛИ ЖАЛНА ТИ МАЙКА АКО ЗАКЪСАШ , ОТДЕЛНО ЗАСТРАХОФКАТА ПОКРИВА САМО НЯКОЙ НЕЩА , СЛЕД НЕЯ ИДВА ЕДИН ФЕРМАН СМЕТКА ОТ КОЙТО ТИ СА ИСПРАВЯ ВСИЧКО КОЕТО МОЖЕ ДА ЩРЪКНЕ , И ПОСЛЕДНО ВЗИМАШ СИ ПОУКА ДОКЛАДВАШ НА КОМШИИТЕ ДА НЕ ПРАВЯТ ТАКА И СТАВАШ ЕДИН МИРЕН И ПРИМЕРЕН ГРАЖДАНИН , ПОДАННИК НА СЪОТВЕТНАТА БЯЛА ДЪРЖАВА ........ ПОДЧЕРТАВАМ ДЪРЖАВА А НЕ ТЕРИТОРИЯ КАТО ПРИ НАС, АКО ИМАШ ЖЕЛАНИЕ ПРОБВАЙ ДАЛИ ЩЕ МИНЕ ДЕБИЛНИЯ НОМЕР НА НАРКОМАНЧЕТАТА В ФРАНЦИЯ ,ИТАЛИЯ ГЕРМАНИЯ , ШВЕЙЦАРИЯ .......... УСПЕХ !!!!!!!!!
10.
ядосан
22.05.2014 08:49:24
0
2
а кога ще станя ясно, че в БГ няма култура на застраховането?????
че жителите на тази държава са едни от най безотговорните в това отношение!!!
запали ми се къщата - общината да ми помогне, бурята ми вдигне покрива - държават да плати, наводня се - държавата... ееее не може така!
а че всеки носи глава на раменете си да мисли с нея и да осъществява превенция и за себе си - дим да ни няма!
все другите виновни, когато трябва да се плаща!!!!
така е - ще трябва да си платят.

на запад, ако нямаш застраховка също си плащаш!
няма безплатен обяд!
9.
Стоян
22.05.2014 00:13:11
2
3
Интересно ми е в коя друга държава в границите на ЕС издирвателно—спасителните усилия, положени от държавата се заплащат от страна на спасените? При позвъняване на 112 биват ли бедстващите уведомени за ценоразписа, по който ще бъдат спасявани? Коя друга спасителна служба в Европа се би затруднила с точност да локализира местоположението на изгубените, чрез засичане на GSM сигнала? Потресаващо е 4 дни държавните институции и 100 доброволци да не успеят да намерят трима човека, подали многократно SOS сигнал, a накрая охулват оцелелите и им размятат фактури за по 20 хиляди. При всички положени усилия момчетата не бяха намерени от армията, граничната полиция, планинската спасителна служба, нито от трите хеликоптера, храбрите доброволци и полицията. Намерили са се сами, като по пътя си са срещнали човек, работещ във ВЕЦ-а. Има нещо много малоумно в цялата работа и това определено не са младежите.
8.
BERJ
22.05.2014 00:05:39
0
1
Do N / Opiii / . HVACHTAI SI TORBICHKATA I PRAVO NA TERMINAL 2 - LETICHTE SOFIA .
DESTINACIA ...NEIZVESNA I BEZ ZNACHENIE , KOI KENEF CHTE CHISTICH ...
NIAMA SRAMNA RABOTA ..
7.
bs
21.05.2014 23:42:17
1
6
Абе я тия лайна да си платят за простотията .Много е права Пандалиева ,колко други деца се борят за живота си и за тях нямапари ,а тия тръгнали на сватба без ху... .А такива млади простаци ,които едно БЛАГОДАРЯ даже не са казали на спасителите , да заминават в чужбина :) там боб хвърлят за тях ,няма Бг да загуби умни хора ..
6.
Petko
21.05.2014 22:26:08
6
2
Ами спасителите са некадърни, как може изгубените да чуят и видят хеликоптера, а спасителите да не ги видят, а и като не са яли 3 дни нормлано да искат да се наядат не да си говорят някакви некадърници.
5.
---
21.05.2014 22:09:08
0
0
Лияна беше лицето на СДС. Това го пиша за късопаметните.
4.
---
21.05.2014 22:09:08
0
0
Лияна беше лицето на СДС. Това го пиша за късопаметните.
3.
???
21.05.2014 22:06:57
1
6
Спасителите не работят като спасители, а излизат само като при случаи като този. Три денонощия не спяха хората и получиха среден пръст от тъпите говедца и родителите им.
2.
Gong
21.05.2014 21:34:18
5
2
На тая курвентия и пожелавам и нейното дете да се изгуби та да я видя как ще се посере тогава. Кой обиждаш ти ма карантию долна, нали утре ще си пуснеш детето на екскурзия накъде и като нищо може да хване гората с приятели. А вие долни журналя що не вземете да изкажете мнение дали е правилно една от вашето съсловие с достъп до медиите да използва такива изрази по адрес на непознати на нея лица. Тая си плаче за една торбичка с фекалии в лицето. А тези спасители да направят отчет колко пъти в годината излизат на мисии, че ревнаха толкова много, то не може само да лежиш и да взимаш парички от време на време ще трябва и да се поизцапаш, а благодарност за несвършена работа никой не дава г.н Цветков.
1.
Opiii
21.05.2014 21:16:10
4
2
Жалка история - червения боклук Панделиева тръгнала да псува малкото останали млади хора, които още не са си вдигнали чукалата през терминал 2. Ама то е ясно, че на БКП електората е съставен основно от изкуфяли пенсионери и купени циганьорски гласове. На тях младите хора не им трябват, а им пречат!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ЦИК поискали от столичния кмет да унищожи книжа, с който можело да се фалшифицира вота, той отказал ЦИК поискали от столичния кмет да унищожи книжа, с който можело да се фалшифицира вота, той отказал Той отговаря с писмо, че ролките можело да му потрябват Хип-хоп титани се събират на Морската гара в Бургас през август Хип-хоп титани се събират на Морската гара в Бургас през август Програмата на фестивала ще започне на 23 август (петък) с C-BLOCK, TURBO B, DOWN LOW, Румънеца и Енчев, DJ MARTI G и други Пияното Хриси от „Ергенът” се издаде, че имало гадже още преди шоуто Пияното Хриси от „Ергенът” се издаде, че имало гадже още преди шоуто Христиана от „Ергенът” отпразнува година от връзката си с последния си любовник Ще получим място в 50-ото Народно събрание и ще изпълняваме ролята на силна опозиция Ще получим място в 50-ото Народно събрание и ще изпълняваме ролята на силна опозиция В България отдавна се води дълга и целенасочена война срещу синдикализацията на работниците, за да може да върлува сивия сектор, каза Иван Кирилов, който води листата на „Солидарна България” в Бургас 4% ръст на обявите за работа във всички сектори, спад има само при ИТ 4% ръст на обявите за работа във всички сектори, спад има само при ИТ Най-голям е ръстът в хотелиерство и транспорт Всички си мислят, че е торта, а всъщност това е любимата ми салата „Господарката“ Всички си мислят, че е торта, а всъщност това е любимата ми салата „Господарката“ Салатата съчетава три вкуса – сладко, солено, пикантно. Ярки комбинации от сирене с чесън и сладостта на стафидите със сочността на зеленчуците Ново 20: Учениците на екскурзия, само ако отидат на исторически обект Ново 20: Учениците на екскурзия, само ако отидат на исторически обект МОН дава примерни образователни маршрути, обхващащи цялата страна Полицай простреля 19-годишен ученик в Плевен Полицай простреля 19-годишен ученик в Плевен Тийнейджърът е претърпял операция, към момента е в стабилно състояние и няма опасност за живота му Хванаха репортерка на Гала пияна зад волана, пробата й отчела 1,3 промила Хванаха репортерка на Гала пияна зад волана, пробата й отчела 1,3 промила Колата на Ася Енева е иззета Спипаха тази участничка от "Игри на волята" да продава забранени неща Спипаха тази участничка от "Игри на волята" да продава забранени неща Не й достигат парите след края на формата и се е съгласила да работи нелегална работа
Джо Байдън вбеси французите, кортежът му предизвика над 400 км задръствания Джо Байдън вбеси французите, кортежът му предизвика над 400 км задръствания Нямало как да обяват предварително посещението на президента на САЩ Почина естрадна легенда Почина естрадна легенда Изпълнената от нея песен „Бяло крило“ печели първа награда на фестивала „Златният Орфей“ през 1978 г. Тази певица отрече слуховете, че е бременна Тази певица отрече слуховете, че е бременна Ето какво каза Лейди Гага Бивш министър предупреди за голям проблем в здравеопазването Бивш министър предупреди за голям проблем в здравеопазването Съвсем скоро ще има огромен дефицит на педиатри, каза Мими Виткова Арестуваха мъже, хвърлили мъртва змия в лицето на общинарка Арестуваха мъже, хвърлили мъртва змия в лицето на общинарка След случката служителката от данъчния сектор е получила тежка паническа атака, тъй като от години страдала от тежка фобия от влечуги Instagram тества нова функция Instagram тества нова функция . Понастоящем платформата позволява на хората да прелистват или да скролват покрай рекламите, които се появяват в основния канал със снимки и видеоклипове, както и в каналите Stories и Reels Колко са разходите за лечението на Михаил Шумахер Колко са разходите за лечението на Михаил Шумахер Италианските медии съобщават, че разходите за лечението и защитата на личния живот на Шумахер са нараснали до седем милиона евро годишно Забраниха на "МакДоналдс" да използва марката "Биг Мак" Забраниха на "МакДоналдс" да използва марката "Биг Мак" Съдебното решение е свързано с дългогодишен правен спор между "МакДоналдс" и ирландската верига за бързо хранене "Супермакс" Путин събра световните медии, за да обяви нещо важно за САЩ Путин събра световните медии, за да обяви нещо важно за САЩ На срещата Путин е заявил, че не очаква резултатите от президентските избори в САЩ през ноември да доведат до промяна в политиката на Вашингтон към Москва, но не изключва тази възможност Куп пенсионери са бесни заради тази новина Куп пенсионери са бесни заради тази новина Очевидно ножицата между пенсиите у нас е много сериозна
Николай СЛАТИНСКИ Николай СЛАТИНСКИ Ако Европа не направи така, че Русия да загуби войната, Голямата европейска война няма да ни се размине Виц на деня Виц на деня - Защо си нервен?
- Вали..., а жена ми е без чадър.
- Е, голяма работа, ще влезе в някой МОЛ!
- Ами... за това съм нервен!
Виц на деня Виц на деня - Имам вила на морето...
- Голяма работа, аз имам три в плевнята.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Работя само защото ме мързи да лайквам и споделям снимките на пари и чудодейни икони, от които всички забогатяха.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори