Черната Златка ще си прави селфи, докато ражда със секцио
18 Май 2014, Неделя, 22:44 ч.
Плеймейтката иска да сподели и този крайно интимен и малко неудобен момент с публиката
Ще си направя селфи, докато раждам. Е, може и да не успея, защото ще съм в легнало положение. Ще родя със секцио, така че „процесът“ ще бъде заснет минута по минута. Това сподели в „Карбовски: Предаването“ плеймейтката Златка Димитрова.„Абе, момиче, хората раждат по естествен начин. Ти защо реши така?“, попита тв водещият.
„Ами по здравословни причини“, отговори Златка и допълни: „Щастлива съм. И се чувствам като една красива бъдеща майка. Ще имаме бебе с Мирослав, в четвъртия месец съм. Радостни сме и двамата. Чакаме момче, със сигурност“.
Тя не скри, че не е в „перфектни“ отношения с майката на любимия си мъж. „Не ми се иска да коментирам тази жена, защото не я познавам особено добре. Тя си позволи да напише едни неща за мен, които ме засегнаха, но не искам да кажа кои са те“, коментира Злати.
„Е, няма ли да я поканиш на раждането“, полюбопитства Карбовски
„Абе, не се занасяй. И на Миро няма да позволя да влезе. Знаеш ли как му съобщих, че ще имаме бебе. По телефона. Той не е от тия, емоционалните, дето крещят като чуят някаква хубава новина“, поясни Злати.
„Колко деца искате с Миро?“, попита журналистът.
„Аз искам да имам три деца“, отговори Злата и допълни: „Синът ми ще кръстя на Миро. Така съм решила“, пише БЛИЦ.
В категории:
Лайфстайл








На 116 години почина най-възрастният човек в света
01/05/2025, Четвъртък 15:00
0

Meta е в играта с AI, пусна в действие...
01/05/2025, Четвъртък 14:40
0



Става тв водещ
01/05/2025, Четвъртък 14:00
0



Отряза го за секс в Ергенът
01/05/2025, Четвъртък 13:41
2

Ще става баща
01/05/2025, Четвъртък 13:21
2

Мъж без книжка се размаза и почина на АМ "Хемус"
01/05/2025, Четвъртък 13:00
2

Преди 30 години турците идваха да се лекуват у нас. А сега
01/05/2025, Четвъртък 12:41
1

Съгласи ли се Зуека да участва във финала на Капките
01/05/2025, Четвъртък 12:21
2

Най-пухкавите мекици се правят без мая по тази рецепта
01/05/2025, Четвъртък 12:00
0