×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Еврика! Липсата на бради ни пречи да мислим по европейски!


Еврика! Липсата на бради ни пречи да мислим по европейски!
Като се замисли човек той/тя не е чак толкова шокираща, ако Азис се постарае, може да го/я стигне
13 Май 2014, Вторник, 15:14 ч.
Автор: Илонка ИВАНОВА

Кончита Вурст доказа, че сме едни смотани, нетолерантни, закостенели и епилирани балкански субекти, да се поправим, братя и сестри, докле не е късно

Наближават евроизборите, а аз съм еврораздвоена. Какво ти раздвоена, направо погледът ми се е разконцентрирал в десет точки, а мисълта съм ли евро дорасла, или съм тъмен балкански субект се блъска в клетата ми глава и отговор нямааааааааа. И всичко това заради пуста му „Евровизия“, която ни изненада с такава визия, че си глътнахме езиците, някои и ченетата, а трети направо цялата бутилка с бира, заедно с капачката.

Жена – добре. Мъж, облечен като жена – как да е. Жена с брада, е не е чек толкова  добре. На всичкото отгоре пък жената е мъж. Или не съвсем. Впрочем и той/тя не знае какво е. Напъвам се да мисля глобално и толерантно, но нещо не ми се отдава. Напъвам се да приема с отворени обятия третия пол, и четвъртия, и петия и всичките там, които са се нароили, но мисленето ми си остава българско, закостеняло едно такова, назадничаво, в главата ми стои представата, че светът би трябвало да се състои от мъже и жени, както и при животните. За куче травестит, котка лесбийка, лъв гей и асексуалноо магаре не съм чувала и това си е то.

Защо висшата форма на еволюцията, към която така или иначе се числя, започна нещо да се раздвоява, разтроява, разчетворява и изчанчва полово и да се търси някъде между жена с мустак, епилиран мъж с рокличка и панделка на главата, дама с панталон, запасала застрашително вибратор ХХХL, девойка с бръсната глава и момък с буйни къдрици до кръста и халка на дупето, ей Богу, не разбирам.

Не, че не съм свикнала да гледам Азисна снимки  как трепка с изкуствени мигли в къса рокличка. Не, че нещо ми пречи Икебаната, като подскача по балетна поличка в реклама и все пак...

Поразрових се из интернет и се натъкнах на интервю със самата Кончита. Която твърди, че всъщност е Томас, обаче обичала от мъничка/ък да облича женски дрехи, да ходи с полички, ама си била иначе  мъж при това скучен. Имал си сценичен образ – този на Кончита. Слагал си перука, гримирал се, нарочно пуснал брадата и така се вживявал ту в реалния си, ту в сценичния си живот, че накрая се объркал кой е истинският той/тя.

Не знам кой от двамата съм, много е трудно да си жена, стяга ме сутиенът и корсетът, трудно ми е на високи токчета, умирам от кеф, като ги събуя, обаче като мъж се сливам с тълпата и никой не ми обръща внимание, а като жена всички се втренчват в мен и ми ръкопляскат. Даже спечелих „Евровизия“, като Кончита, а Томас нямаше да я спечели.

Аааааааа, ето го единият ключ към бараката. Томас се не знае кой е, но като стане Кончита печели награди. Това на медицински език му казват шизофрения и раздвоение на личността. А иначе опит да се направиш на различен, за да спечелиш внимание с хитрост, щом не можеш по нормалния начин. Но дори да е с диагноза в Европа няма да вземат да го лекуват насила, я?

В Европа той става герой и символ на бунтарството срещу рождения си пол, макар и мама да го е родила момченце.  Томас иска да е момиченце само на сцената. Защото така ще го забележат. С тази брада и тази рокличка, как да го не забележат и как да го не наградят? Брадата пък я обяснява със странното, о, Боже, дали да не се ощипя, за да повярвам – човекът просто се борел за правата на косматите жени, които сега били принудени да се епилират, а в душата си искали волно да веят бради и мустаци.

Не! Наистина ще се ощипя! Само при мисълта за мечтите на моите посестрими, които искат да сучат мустак като  на Панайот Хитов, или да мятат гордо брада като Педя човек, но видите ли обществото не им позволява и ще вземе да ги игнорира, наистина ми иде да си проверя душевното здраве и грамчетата съмнителен неевропейски разум.

Ех, Кончита...    

„ Кончита Вурст е изрод! Ненормално същество с ненормално излъчване. Това обяви  националистът Боян Расате, като охарактеризира емоционално победителя в „Евровизия” за тази година. „Бихте ли го взели този за зет или снаха, знам ли го какъв е всъщност? Евровизия се превърна в панаир на изроди. Всеки, който е по-ненормален, печели. Дреме ми дали Вурст ще ходи вкъщи с брада, или не. Просто се сбърка ценностната система. Как да обясня на дъщеря си това мъж ли е, жена ли е, изрод ли е. Ненормално същество с ненормално излъчване. Вурст ли е, салам ли е, какъвто и да е там, може да си прави всичко вкъщи. Може да се съвкуплява с животни, ако иска, но е недоразумение”, обясни Расате.

Опаааааааа, не така, Расате, не така! Ти сега ще ни извадиш от Европа, само защото не ти харесва брадичката и мустака на Кончита. По-кротко! Ние сме едно ново общество с нови ценности. Трябва да ги приемаме такива, каквито са. Гейовете имат права и трябва да се уважават. Лесбийките и те . Ще правим паради, ще им ръкопляскаме, ще ги прегръщаме и целуваме и ще се правим на толерантни, докато самите ние тръгнем я по прашки, я по жартиери и шапка с перо, забучено не на шапката  и започнем да искаме уважение.  Докато станем толкова различни, че като се погледнем в огледалото да питаме човека отсреща – извинете, познаваме ли се отнякъде?     

И ако Кончита все пак е евтина сензация и опит да ни се шлифова мисленето, един клип вчера ме разтърси цялата.  Равини правят церемония с малки момченца и смучат пенисите им до кръв, за да ги направят мъже. Потресох се, повдигна ми се, но се сетих, че трябва да приема и световните ценности и да бъда толерантна. Независимо от кръвта, независимо от страха на малките момченца и стръвно засмуканите им  девствени фалосчета. И потръпвайки крещя – аз съм нов човек, аз приемам всичко, аз съм демократичен член на  ЕС и всичко различно го аплодирам с ръце и крака, а ако ми поникне опашка и нея ще въртя в знак на съгласие.


И от съпричастност към знайните и незнайни Кончити и всички, които обичат дрога, козички, женят се за овчици, ходят с роклички и размахват вибратори, ще си пусна ако не брада, то поне мустак.

Аз уважавам ли новите ценности или не? Толерантна ли съм, или не? Узряла ли съм за новото, или не.

Май не...

На ако някой все пак има излишен мустак, моля да ми го прати. Да видя как ми стои и да свиквам...

Ех, Томас, ех, Кончита...

В категории: Животът


Автор
14
Коментара
14
Коментара по темата
14.
trapera
16.05.2014 13:41:18
0
5
Управлението на поведението на човека е една от първите задачи на държавата. Държавата се създава от нейните граждани с цел да съгласуват интересите си, но държавната или политическата власт имат свои собствени интереси и първата й задача е управлението на онези, които са я избрали с цел най-тривиално самосъхранение.

Ако хората започнат да проявяват недоволство от текущата политика, която произтича от тясно корпоративните интереси на властовата върхушка и нейните доверени лица, за да се избегне насилието над народа, се използва пропагандата, чийто инструмент са СМИ.

Метод №1


Отвличане на вниманието !
Метод №2


Създавайте проблеми, след това предлагайте методи за решаването им !

Метод №3


Метод за постепенното прилагане


За да се проведе някаква непопулярна мярка, е достатъчно тя да се внедрява постепенно, ден след ден, година след година. Точно по този начин бяха глобално наложени принципно нови социално-икономически условия през 80-те и 90-те години на миналия век. Свеждане до минимум на функциите на държавата, приватизация, нестабилност, масова безработица, заплата, която не осигурява достоен живот. Ако всичко това се беше случило едновременно, щяха да избухнат революции.


Метод №4


Друг метод да се приложи едно непопулярно решение е да се представи като “болезнено необходимо” и в един момент да се постигне съгласието на хората за осъществяването му в бъдеще. Много по-лесно е да се приемат някакви жертви в бъдещето, отколкото в настоящето. Първо, защото това няма да се случи веднага; второ, защото народът като цяло винаги е склонен да лелее наивни надежди за това, че “утре всичко ще бъде по-добре” и че онези жертви, които искат от него, могат да бъдат избегнати. Това дава на хората повече време, за да свикнат с мисълта за промените и смирено да ги приемат, когато дойде време.

Метод №5


Обръщайте се към народа като към малко дете

Метод №4


Да се набляга повече на емоциите, отколкото на разсъжденията !

Метод №7


Дръжте хората в невежество, култивирайте посредственост !

Метод №8


Стимулирайте гражданите да се възхищават на посредствеността !

Метод №9


Усилвайте чувството за собствена вина !

Метод №10


Знайте за хората повече, отколкото те знаят за себе си !

E ... ?!
13.
trapera
16.05.2014 13:28:46
0
2
Кампания, обявена като „борба срещу сексизма“, призовава френски момчета да се правят на травестити и да ходят на училище с поли. Акцията е обявена за 16 май. Идеята е на студенти от Академията на Нант, като тя е утвърдена от ректора. Призивът е отправен към възпитаниците на 27 училища.
Инициативата обаче е виждана от мнозина, като поредната атака на войнстващото гей лоби, срещу традиционните ценности. По повод акцията, Фриджид Бардо, лице на борбата срещу еднополовите бракове попита министъра на образованието в Twitter : „А момичетата брада ли да носят?“. Очевиден намек за брадатия травестит, обявен за победител в „Евровизия“. Французите, на които наскоро бяха натрапени гей „браковете“, въпреки волята им, стават все по-чувствителни към проявите на войнстващ хомосексуализъм .
12.
trapera
16.05.2014 13:19:27
0
2
... зад термина „политическа коректност“ се крие пъклен план за разрушаване на обществата, който бързо и успешно се реализира в световен мащаб от активистите на различни малцинствени групи – хомосексуалисти, феминистки, религиозни общности и др. Обикновените граждани стават жертва на репресивни закони, приети под натиска на малцинствените групи. Налага се масова цензура, подкрепена от наказателното законодателство. За шега с хомосексуалисти може да те вкарат в затвора. Забележете колко бързо се развиват нещата в полза на репресиите. Започва някаква нова Оруелска епоха !!!
11.
Станев
16.05.2014 08:04:50
0
1
Много врява се вдига за правата на различните, ако имам на г..за си десет големи брадавици ще съм различен нали, а това значи ли , че трябва до го покажа по Евровизия
10.
Мулец
15.05.2014 15:54:23
0
1
Хитлер ги изтребваше, в Сърбия на гей парадите ги счупваха от бой. Тук нищо такова не се е случвало, но пак нихилистите ще ни обвинят в нетолерантност.
9.
Флагманчо
15.05.2014 10:48:32
1
1
Бума на изявена уродливост не е въпрос на рекламна показност,шизофренични проблеми и патология към оргиналност,а политика на хората които управляват света.Тоталното сриване на ценностната система с която светът е оцелял през вековете и най-вече здравия български дух и източно православие пречи някому.Хората трябва да са манипулируеми,оглупели,да искат само зрелищя и да са тотално объркани...За съжаление у нас Пиночетовците в крайна сметка се оказват гюлхането, а имаме нужда от някой Ст.Стамболов и Драган Цанков-поне 2 в 1.
8.
trapera
14.05.2014 12:58:34
0
9
Онова, което преди беше в цирковете – днес управлява света.

Жена с брада спечели европейската песен на телевизиите и това не е на добро. Не го разбираме, не го чувстваме правилно и знаем, че някой ни го е наложил като изпитание преди Съдния ден.

Това ви го казва човек, който обичаше силно да ходи през 90-те в микс-клубовете, да се смесва с шарената гей тълпа и да пие на място, където хората са равни като братя. Да спори с Митко Дуков и да зяпа Урсула като част от победата над сивото.

Но жена с брада е много. Някой разтяга границата на поносимостта като дъвка. Провокацията към обикновеното започва да прилича на тормоз. Време е да помислим как да се наричаме – ние, обикновените, простите хора, които не искат да бъдат затруднявани да обясняват на децата си каква е тази жена с брада. Ние сме „старостилци“. Искаме да е ясно къде е границата на нормалното и ненормалното. Този стил и модел на поведение остаря, но аз си държа на него. Иначе се обърквам.

Преди време се шегувахме, че, както е тръгнало, някой ден Комисията за Защита от Дискриминация ще ни прави забележки и ще ни глобява, защото сме обидили любителите на кокошки – както и някои леви некрофили. Защото те също имат права. И защото педофилите, честно казано, са доста раними личности.

Но жена с брада е много вече. Това ви го казва човек, който преживя и помни даже свободата на 90-те, малката революция на нравите и освобождаването на думите. Свободата сякаш идва естествена само в историческите моменти, когато новото още не е заместило старото и вакуумът се нарича наистина истинска СВОБОДА. После идват „регламентираните свободи“ и във всеки регламент виждаш и разбираш план за унищожение на „ нормалното“. Вече и нормалното пишем в кавички.

Обърка се светът, педерастите ме съдят в КЗД заради това, че в политическа статия съм обидил жените. Звучи като виц, но се живее с него, дори е приятно, война си е. Още повече се обърка светът, така че като кажеш, че в църквата не бива да има педерасти и дори Азис да е съгласен с това – все се намира един човек, който ми казва да си трая, и че това е нормалното развитие на света и хората. После логично някой педераст те дава на съд в КЗД, защото си обидил вярата, докато си искал да няма педерасти в църквата. И така живея.
Но жена с брада ми е много. Време е да се преброим и да се обичаме по нормалния, естествен, добронамерен и братски начин. Ние сме старостилци. Обичаме всичко и всички. Искаме да има правила в обичането, но всъщност едва ли сме твърди в искането си. По-скоро се колебаем и малко ни е срам, че сме нормални. Нямаме нищо против различните, но се усеща че някой има нещо против нас. Защото сме старостилци.
Но жена с брада е много. Струва ми се, внимателно казано, че онова, което беше вчера в цирка – днес управлява света. Това е изпитание, помнете ми думата.
7.
Педи
13.05.2014 20:55:51
5
3
Я всички се изпедерасвайте и не разсъждавайте!Това са новите човешки ценности - да се ебем у гъзо. ХАХА
6.
Човек
13.05.2014 19:02:48
3
11
Българинът е толерантен човек. Може би най-толерантният сред всички европейски нации. И ако тук във форума хората се подхилкват, то е защото те винаги усещат фалша. Никой няма против различната полова ориентация. Ние сме ги виждали всякакви и вече почти нищо не може де ни направи впечатление. Но когато се опитваш да поставиш на върха на обществената пирамида гейовете и лезбийките, това вече е опит за подмяна на вековните общочовешки ценности, без които човечеството ще се изроди и ще загине. Нека си представим за момент, че мъжете се женят за мъже, а жените за жени, защото така изисква „новият вкус”. Всеки разбира, че тогава няма да се раждат деца. Може би ще има клонинги или други някакви същества. Но няма да има нормални човешки деца. Това ли искаме да е бъдещето на човечеството? Бъдещето на нашите деца и техните деца? Затова авторката иронизира тази Кончита. Защото не искаме тя да е пример за подражание. Защото има неща, които не бива да подменяме, ако искаме да си останем хора.
5.
Овен гей
13.05.2014 17:29:23
2
8
Смешно и тъжно. Но е така. Браво, Флагмани!
4.
vladi vargala
13.05.2014 17:19:30
13
3
Кончита Вурст доказа, че сме едни смотани, нетолерантни, закостенели и епилирани балкански субекти, да се поправим, братя и сестри, докле не е късно
-Някой природно тъп го е мислил това писание




а тоя кончита може да са избръсне и да дойде да ми врътне една свирка


аи и не се правете на много на хетеро сексуални че като вляза в гепиме и неиздържат да ми се вкличват по 10 педераса от всякакви възрасти
3.
Чалгари
13.05.2014 17:15:39
12
10
Значи азис може да слушате по кръчмите, ама като е някой европейски подобен- ставате големи пуритани. Жалко двуличие. А виждам, че и червено-кафявите тролове са налазили по-долу. Типично. Точно това е идеята на комунетата, да ни върнат в 19 век и там да си останем. Е, няма да стане тоя път другари. Всички Цоциалисти при тавариш путин.
2.
xaxa
13.05.2014 17:01:19
9
10
Урод
1.
СТЕНАТА НА ПЛАЧА
13.05.2014 16:49:14
13
12
АЙ СТИГА ВЕЧЕ, ВЗЕХТЕ ДА ОМРЪЗВАТЕ ВСЕКИ ДЕН , ДА ПОКАЗВАТЕ ТОЗИ ЕВРЕЙСКИ ПЕДЕРАССССССССССССОРОС..........
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Камарата на архитектите в България провежда общото си събрание на 16 и 17 май в Поморие Камарата на архитектите в България провежда общото си събрание на 16 и 17 май в Поморие Близо 400 делегати от цялата страна ще се включат в най-големия форум на архитектурния бранш за 2024 година Катастрофиралата кола в Пловдив била пълна с райски газ Катастрофиралата кола в Пловдив била пълна с райски газ Разследващите са иззели от колата голямо количество флакони Служители на АПИ засадиха дървета в района на обходния път на Бургас Служители на АПИ засадиха дървета в района на обходния път на Бургас Дърветата от този вид са известни със своята устойчивост, възможността си да растат в бедни почви и замърсена среда, което го прави изключително подходящи за градско и извънградско озеленяване В Слънчев бряг изпратиха бъдещите кадри в туризма от Випуск 2024 В Слънчев бряг изпратиха бъдещите кадри в туризма от Випуск 2024 Сред тях са бъдещи бармани, хотелиери и представители на туристическия бранш Защо синята зона от ул. „Ген. Гурко“ до бул.“Булаир“ позеленя (ВИДЕО) Защо синята зона от ул. „Ген. Гурко“ до бул.“Булаир“ позеленя (ВИДЕО) Ще трябва ли да плащаме втори път стикери, питат живущите в този район Безумие! Стотици хиляди българи притежават пистолет, пушка... Безумие! Стотици хиляди българи притежават пистолет, пушка... Населението намалява, оръжията се увеличават Сигнал до Флагман.бг: НПО подвежда бургазлии с безплатен курс по турски език, а после иска пари "за консумативи" Сигнал до Флагман.бг: НПО подвежда бургазлии с безплатен курс по турски език, а после иска пари "за консумативи" Виждайки големия интерес, представителите на НПО решиха да се облажат, като съберат „символични месечни дарения“, твърдят потърпевши Този град изпревари София по строеж на нови жилища и тази година Този град изпревари София по строеж на нови жилища и тази година Варна е на трето място Главболгарстрой и Смарт Консултантс представиха Twin Tower – проект от ново поколение Главболгарстрой и Смарт Консултантс представиха Twin Tower – проект от ново поколение Освен с футуристичен облик, проектът привлича и с отличната си ликация, а транспортната достъпност ще бъде обезпечена с отлично изградената инфраструктура в района Кристиян предрекъл смъртта си 20 седмици преди зверската катастрофа Кристиян предрекъл смъртта си 20 седмици преди зверската катастрофа От снимки във Фейсбук се вижда, че Кристиян е шофирал и други автомобили
Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада В последните години гей парадът събира над 300 000 участници Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Смутените шефове на Динамо дори са възнамерявали да подложат играча на ДНК тест Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Ледникът Хумболт, известен още като Ла Корона, беше последният във Венецуела Арестуван е главният руски военен кадровик Арестуван е главният руски военен кадровик Ген. Юрий Кузнецов е заподозрян за вземане на подкупи, а в дома му са намерени милиони рубли, златни монети и часовници Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса В социалните мрежи подозират, че любимката на няколко поколения българи се е подлагала на естетични и пластични интервенции, с които е прекалила и е заприличала на нищо Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Певицата на Дългия била категорична, че иска да изчисти имиджа си, който гологлавия шоумен зацапал Почина известен нотариус Почина известен нотариус Завинаги ни напусна нашият скъп колега и приятел“, заяви председателят на камарата Димитър Танев Целият свят не може да откъсне очи от уникалните тоалети на тази дама Целият свят не може да откъсне очи от уникалните тоалети на тази дама Първата дама на Франция може да напише истински наръчник за елегантност Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Бишимбаев не се призна за виновен и заяви в съдебната зала, че съпругата му е починала от самонараняване 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка Съдействат за разкриване на измами в големи размери
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Докторе, кажете как съм? Умирам от любопитство.
- Спокойно... не е от любопитство.
Виц на деня Виц на деня Две блондинки си говорят:
- Най-много мразя тайните. Трябва на всеки един поотделно да разказваш.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Какво е жизнен опит?
- Отново настъпваш мотиката, но вече си с каска.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори