×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Военният министър Ангел Найденов: До края на юни режем лентата на оградата по границата с Турция


Военният министър Ангел Найденов: До края на юни режем лентата на оградата по границата с Турция
Срокът за реализация на защитното съоръжение не е променен, заяви Найденов. В Бургас той преряза лентата на новия офис на служба „Военна полиция”
Тема в развитие
Ето кои пътища в Бургаско ще ремонтира за 9 млн.лв. държавата през тази година Контратерористичен център към ДАНС ще бди за сигурността на българските граждани 20-ина дойдоха от Видин до Бургас, за да искат оставката на здравния министър Все пак ще осигурят пари за ремонта на Стария съд Бургаският депутат от ГЕРБ Ивелина Василева: Корабът на правителството потъва Бизнесът недоволен от срещата с премиера: Поставихме много въпроси, а чухме само едно конкретно решение Кметът Николов връчи две папки на премиера Орешарски, Бургас получава пари за храм „Св. Св. Кирил и Методий” Премиерът Пламен Орешарски: Няма финансиране за Пътен възел „Запад“, но мислим Бургаският затвор още дълго време без шеф, ще правят нов конкурс, неясно обаче кога Бургас очаква още днес от държавата 1,8 млн. лева за ремонт на храм „Св. Св. Кирил и Методий” и подкрепа за Пътен възел "Запад" Римската баня в Аква Калиде ще става интерактивен музей, ще пренася туристите през епохите Министерски съвет решава в Бургас ще има ли Факултет за обществено здраве в университет „Проф. д-р Асен Златаров”
виж още
скрий
04 Май 2014, Неделя, 10:05 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимка Министерство на отбраната

Заради дъжда от последните дни и състоянието на терена не може да се работи, каза министърът


Надявам се в рамките на месец юни да приключи цялостното изграждане на оградата по границата с Турция. Срокът за реализация на защитното съоръжение не е променен, започнали сме през месец март и имам надежда до юни да приключим. Така отговори на въпроса на Флагман.Бг кога ще прережем лентата на оградата, която ще ни брани от бежанците, министърът на отбраната Ангел Найденов след изнесеното заседание на кабинета в Бургас. В морския град той откри новия офис на служба "Военна полиция".

„Заради дъжда от последните дни и състоянието на терена не може да се работи. Там е трудно да влезе човек, камо ли да влезе тежка механизация, което затруднява реализацията на защитното съоръжение", каза военният министър Ангел Найденов. На сайта на военното ведомство ежеседмично се публикуват данни за хода на строителството и за доставяне на материали, добави той.

Оградата по границата, която трябва да спре бежанците, вече се строи. След скандала с оскъпяването на защитното съоръжение, военните на практика засекретиха обекта. От МВР, които са възложител, също отказват да осветлят как на терена се харчат близо 9 млн. лв. Поставянето на защитното съоръжение по границата с Турция е една от мерките на правителството за ограничаване на притока на бежанци от Сирия към България. Заради оскъпяването на съоръжението с 4.5 млн. лева, през миналата седмица бяха наказани виновни за гафа служители на Министерството на отбраната.

В категории: Политика


Флагман.БГ 5 неща, които мъжете искат силно 5 неща, които мъжете искат силно 04/05/2024, Събота 22:00 0
3
Коментара по темата
3.
БиеСиеПие
08.05.2014 20:17:14
0
0
"..което затруднява реализацията на защитното съоръжение"... По Тодор Колев - "Сега не казват: Да скова кочина, да Реализирам кочина"... Ангелчо ще реализизра ограда.. тъпан..
2.
az
04.05.2014 20:33:09
1
1
do 1
ama dosta si prost,parvo raberi kade 6te q pravqt i posle komentiray
1.
...............
04.05.2014 19:56:32
1
1
Kakvi gluposti se govoriat ogradi abe ako ot Rezovo do Malko Tarnovo ima metar ograda SAMO NIAKOI OPANA PARI4KI nikakva ograda niama .
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Две огромни видеостени излъчваха службата на живо, за да може всеки присъстващ да стане свидетел на службата На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ Църковният ритуал за възвестяване на Христовото Възкресение започна в 23:30 часа "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop Πъpвoнaчaлнaтa ĸoнцeпция зa cтpoитeлcтвo нa Cлънчeв бpяг, ĸaĸтo и нa Злaтни пяcъци e cгpaдитe дa бъдaт нe пo-виcoĸи oт тpи eтaжa Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Очакването, че служителите ще бъдат на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, оказва голям натиск върху работниците Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите На свят ден Господ прибра композитора, който организираше Международния младежки театрален фестивал "Бургаски Изгреви" Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог По думите му "каквото наредят началниците отвън, това ще стане“ след изборите Ракът ни отне обичана учителка Ракът ни отне обичана учителка Радка Тодорова се бореше с онкологично заболяване - мозъчен тумор Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Инцидентът е между 3 леки коли Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Бургас възстановява една стара традиция - да празнува Летен Никулден  Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Изследователите оцениха пет основни характеристики на личността на собствениците на кучета от различни породи, наричани още "Големите пет"
Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Има състояние на тялото, което възниква при продължително отсъствие на храна, в резултат на възбуждане на страничните ядра на хипоталамуса - това е глад Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Hямa иĸoнoмичecĸи ceĸтop, имyнизиpaн cpeщy нeблaгoпpиятни eфeĸти, нo в тypиcтичecĸaтa индycтpия тe ca yпpaвляeми c пoдxoдящия нaбop oт пpeдпaзни мepĸи и пoдxoдящaтa ĸoмбинaция oт пoлитиĸи Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Минималната пенсия скача на 620 лева  Почина един от основателите на ГЕРБ Почина един от основателите на ГЕРБ Йордан Кюмюрджиев беше открит и принципен човек, който не приемаше лицемерие и сляпо партийно послушание Тази скандална реклама взриви социалните мрежи Тази скандална реклама взриви социалните мрежи В тв клипа три млади жени се наслаждават на вкуса му, като едната прави двусмислено изказване със сексуален подтекст Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Чоткин вдига сватба с Полина Педофил ли е Кевин Спейси Педофил ли е Кевин Спейси Поемам пълна отговорност за миналото си. Но не мога и няма да поема отговорност или да се извинявам на всеки, който е измислял неща за мен или е преувеличавал Болната Михнева сама на Великден Болната Михнева сама на Великден За празника Чапа излиза от хосписа, в който живеят с журналистката Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Христина чака момче от новия си годеник Карлос през октомври Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори