×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кметът Николов връчи две папки на премиера Орешарски, Бургас получава пари за храм „Св. Св. Кирил и Методий”


Кметът Николов връчи две папки на премиера Орешарски, Бургас получава пари за храм „Св. Св. Кирил и Методий”
Кметът Димитър Николов посрещна премиера Пламен Орешарски с документите по ключови за Бургас проекти
Тема в развитие
Ето кои пътища в Бургаско ще ремонтира за 9 млн.лв. държавата през тази година Контратерористичен център към ДАНС ще бди за сигурността на българските граждани 20-ина дойдоха от Видин до Бургас, за да искат оставката на здравния министър Все пак ще осигурят пари за ремонта на Стария съд Бургаският депутат от ГЕРБ Ивелина Василева: Корабът на правителството потъва Бизнесът недоволен от срещата с премиера: Поставихме много въпроси, а чухме само едно конкретно решение Кметът Николов връчи две папки на премиера Орешарски, Бургас получава пари за храм „Св. Св. Кирил и Методий” Премиерът Пламен Орешарски: Няма финансиране за Пътен възел „Запад“, но мислим Бургаският затвор още дълго време без шеф, ще правят нов конкурс, неясно обаче кога Бургас очаква още днес от държавата 1,8 млн. лева за ремонт на храм „Св. Св. Кирил и Методий” и подкрепа за Пътен възел "Запад" Римската баня в Аква Калиде ще става интерактивен музей, ще пренася туристите през епохите Министерски съвет решава в Бургас ще има ли Факултет за обществено здраве в университет „Проф. д-р Асен Златаров”
виж още
скрий
30 Април 2014, Сряда, 12:09 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

Министър-председателят извика на обяд кметовете от региона

Бургас получава исканите 1,8 млн. лева за укрепването на падащия храм „Св. Св. Кирил и Методий”, който е един от символите на морския град. Това съобщи премиерът Пламен Орешарски след приключването на заседанието на Министерски съвет, което се проведе в сградата на Областна управа. Малко преди това кметът Димитър Николов каза, че това е едно от най-важните решения, които очаква да бъдат взети днес, за да може да бъде спасена църквата. Още през януари градоначалникът е стартирал процедурата, така че средствата да бъдат отпуснати.

След края на правителственото заседание министрите, начело с премиера, се отправиха към бургаския гранд хотел „Приморец”, където кметовете от региона бяха канени на обяд. Бургаският градоначалник Николов посрещна Орешарски с две папки, съдържащи важни проекти за града. На срещата бяха забелязани още кметовете на Поморие Иван Алексиев, на Приморско Димитър Германов, на Айтос Васил Едрев, на Сунгурларе Георги Кенов.

В категории: Бургас


Флагман.БГ 5 неща, които мъжете искат силно 5 неща, които мъжете искат силно 04/05/2024, Събота 22:00 0
13
Коментара по темата
13.
отвратен трол
01.05.2014 07:51:39
1
1
Касабова май се учи от опита на Делян пеевски. Прави жълто сайтче и започва да ближе задниците на властимащите, разбира се, срещу съответните облаги. Като гледам, всички тролове май работят в нейната редакция.
12.
ЖЪЛТО САЙТЧЕ
01.05.2014 06:17:17
1
1
КУРВАТА КАСАБОВА ПАК ЗАПОЧНА ДА СИ ХВАЛИ ЛЮБИМОТО КМЕТЧЕ. Е ВСЕ ПАК ВЗИМА ПАРИ ЗА ТАЗИ РАБОТА.
11.
харабейшо
30.04.2014 22:28:25
2
5
Заболелите от ГЕРБ постепенно ще забележат, че "червените кмнетатори" се увеличават и след време ще се окаже, че всъщност това са най-обикновени, безпартийни хора, на които им е писнало да ги крадат и мамят!
10.
топчо
30.04.2014 21:57:13
7
2
ей, червените кментатори сън не ги хвана днес. Я се укротете, че изглеждате като идиоти да плюете срещу кмета, за който бургазлии са казали, че е най-дейния. Спрете се, излезте от фотьойлите и смешните соцканцеларии и влезте в реалния живот. Успех на Николов! Бургас може да се гордее с кмет, но пък не се сещам за един нормален соцлидер, всичките са от години едни и същи и ни един свестен, забелязват се само по мащабите си
9.
opppa
30.04.2014 20:58:20
1
6
ПАК ПО НЯКОЙ ЛЕВ А КОЙ ЩЕ ПОТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ НА ФИРМАТА КОЯТО ГО СЪБОРИ
8.
G.G.P
30.04.2014 20:40:38
2
10
Ох баткооо 1,8милки в джобчето ми дрънкат семки и бобонки - пък ремонта за жълти стотинки.. даааай бургаааас ОЩЕ 2 мандата на наглеца Николов!!!!
7.
кера
30.04.2014 20:16:16
1
6
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, СЕГА ПАК ТЪРГОВЕ,КОМИСИОННИ И ПАК НИЩО
6.
отвратен трол
30.04.2014 16:18:31
14
7
Касабова май се учи от опита на Делян Пеевски.Прави жълто сайтче и започва да ближе задниците на властимащите, разбира се, срещу съответните облаги.Като гледам, всички тролове от ГЕРБ ,май работят в нейната редакция.
5.
Ваклинчо
30.04.2014 16:17:43
4
12
Аз съм малък педераст!
4.
?????
30.04.2014 16:10:14
13
21
Браво кмете. Ти си нашата гордост.Първо събаряш, после искаш пари, за да си оправиш бакиите, а най-накрая ще станеш и герой.
3.
tintirimintiri
30.04.2014 16:04:58
5
18
Има си хас червените утрепки да не пуснат милиони на червената ПОНС да укрепи Храма, който поради некадърност потроши! А балъците, дето гласуват за тази престъпна сган, ще плащат, барабар с поколенията си!
2.
бургазлия
30.04.2014 15:54:48
9
20
кмете храма да го прави който го събори не държавата ачастната фирма дс си.прави пас или пък ти защо позволи този строеж
1.
и
30.04.2014 15:16:54
5
9
Ами сега?
Троловете, три четири:
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Две огромни видеостени излъчваха службата на живо, за да може всеки присъстващ да стане свидетел на службата На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ Църковният ритуал за възвестяване на Христовото Възкресение започна в 23:30 часа "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop Πъpвoнaчaлнaтa ĸoнцeпция зa cтpoитeлcтвo нa Cлънчeв бpяг, ĸaĸтo и нa Злaтни пяcъци e cгpaдитe дa бъдaт нe пo-виcoĸи oт тpи eтaжa Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Очакването, че служителите ще бъдат на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, оказва голям натиск върху работниците Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите На свят ден Господ прибра композитора, който организираше Международния младежки театрален фестивал "Бургаски Изгреви" Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог По думите му "каквото наредят началниците отвън, това ще стане“ след изборите Ракът ни отне обичана учителка Ракът ни отне обичана учителка Радка Тодорова се бореше с онкологично заболяване - мозъчен тумор Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Инцидентът е между 3 леки коли Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Бургас възстановява една стара традиция - да празнува Летен Никулден  Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Изследователите оцениха пет основни характеристики на личността на собствениците на кучета от различни породи, наричани още "Големите пет"
Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Има състояние на тялото, което възниква при продължително отсъствие на храна, в резултат на възбуждане на страничните ядра на хипоталамуса - това е глад Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Hямa иĸoнoмичecĸи ceĸтop, имyнизиpaн cpeщy нeблaгoпpиятни eфeĸти, нo в тypиcтичecĸaтa индycтpия тe ca yпpaвляeми c пoдxoдящия нaбop oт пpeдпaзни мepĸи и пoдxoдящaтa ĸoмбинaция oт пoлитиĸи Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Минималната пенсия скача на 620 лева  Почина един от основателите на ГЕРБ Почина един от основателите на ГЕРБ Йордан Кюмюрджиев беше открит и принципен човек, който не приемаше лицемерие и сляпо партийно послушание Тази скандална реклама взриви социалните мрежи Тази скандална реклама взриви социалните мрежи В тв клипа три млади жени се наслаждават на вкуса му, като едната прави двусмислено изказване със сексуален подтекст Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Чоткин вдига сватба с Полина Педофил ли е Кевин Спейси Педофил ли е Кевин Спейси Поемам пълна отговорност за миналото си. Но не мога и няма да поема отговорност или да се извинявам на всеки, който е измислял неща за мен или е преувеличавал Болната Михнева сама на Великден Болната Михнева сама на Великден За празника Чапа излиза от хосписа, в който живеят с журналистката Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Христина чака момче от новия си годеник Карлос през октомври Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори