×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Северина Димитрова: Всичко е голяма постановка, сестра ми Атанаска не е убийцата на Алекс


Северина Димитрова: Всичко е голяма постановка, сестра ми Атанаска не е убийцата на Алекс
Ако беше тя, нямаше да го сложи под леглото. Малко е пространството под леглото, че и да ходи да спи на балкона, каза сестрата на Атанаска
27 Април 2014, Неделя, 10:22 ч.

Самопризнанията й са супер измислени, каза сестрата


Всичко около ареста на сестра ми Атанаска е голяма постановка, защото целта е да се прикрива някой друг. Това обяви пред Нова телевизия Северина Димитрова, която е сестра на Атанаска от Поморие, която уби малката Александра. „Нямам представа как са изтръгнали самопризнанията на сестра ми. Искам да се чуя с нея и тя да ми каже, че го е направила. Ако беше тя, нямаше да го сложи под леглото. Малко е пространството под леглото, че и да ходи да спи на балкона? Атанаска е искала първо да се чуе с майка. Нищо не й е казала”, каза Северина.

Тя сериозно поставя под съмнение признанията на Александра, че е убила малката Алекс. „В признанията на сестра ми пише, че дъщеря ми и Александра са й били на гости. Това е лъжа. Дъщеря ми никого не е ходила без мен в дома на сестра ми. Аз го казвам това и това е истината. Самопризнанията й са супер измислени. Сестра ми не е невменяема, а е напълно здрава. Тя не пиеше аналгин, когато у болеше главата. Не обичаше да пие хапчета”, добави сестрата.

Северина твърди още, че Атанаска е обичала децата. „Сестра ми обичаш децата и то не само нейните. Тя бе против ругаенето, обиждането и биенето на деца. Тя си беше намерила работа от 1 май. Чакаше момента, за да започне. Ще я прегърна, когато я видя”, обясни още Северина.

Сестрата добави, че е не е била арестувана и не са я водили с белезници. „Призоваха ме като представител в хода на документите. Нищо не е намерено в хотела, нито телефони, нито сим-карти. Получих заплахи във Фейсбук. Ако трябва да бъде убита, за да се решат нещата, нека стане. Хората се държат лошо с нас. Гледат ме с насмешка, шушукат си. Искаме истината да излезе наяве. Цялото семейство е почернено”, завърши Северина.

В категории: Животът


11
Коментара
11
Коментара по темата
11.
Северина Димитрова гр.Поморие
29.04.2014 08:08:05
0
0
Хем не разбирате , хем се обаждате.Липсва ви всякъква мисъл и логика.Гледате само външния вид.



АКО ИСКАТЕ ДА МЪЛЧА , ПОМОГНЕТЕ НА НАС , ДА ПОМОГНЕМ НА НЕЯ.
10.
прилича ми на
28.04.2014 00:14:45
0
2
Баба Яга- грозна и също толкова злобна
9.
Severina e ybiica
27.04.2014 18:19:04
0
2
Личи и на тази, че е изрод лишен от всякакви човешки чувства и ценности. Не се показвай мама ти мръсна боклук, не заслужаваш да живееш, всичките ти сестри, братя, бащи и майка ти сте виновни!!! Озписано ви е на грозните мутри!
8.
aninim
27.04.2014 15:28:43
2
4
vsichko e vazmojno.politsiyata v pomorie se interesuva samo za protsenta si ot narkotitsite i kontrabandnite tsigari.....istinata nyama kak da izleze....
7.
помориец
27.04.2014 15:28:19
4
8
;На Съд вече не вярва.никой.Искрено се надявам Веско Германеца да раздаде правосъдие
6.
коментар
27.04.2014 14:16:44
4
8
Ами като ги търпите в Поморие ,изгонете ги тези мърши
5.
от поморие
27.04.2014 13:55:10
1
9
...и тази е за освидетелстване! Боже какви хора живеят между нас, направо настръхвам....Господ да пази децата ни!
4.
stan
27.04.2014 13:17:24
1
10
Изражението и държанието на тези не знам как да ги назова отдавна показа че са намесени и трите в тази гнусотия.
3.
Велева
27.04.2014 12:52:32
3
21
Толкова наглост и простотия накуп скоро не бях виждала.На тази жена просто и липсва елементарното възпитание и оттам нормални човешки ценности.Толкова цинизъм имаше в нейната просташка усмивка
2.
Az
27.04.2014 12:41:25
1
17
По нагли уроди от тези Златоградски селянки не сам виждала.Престанете да се правите на жертви..Като не е сестрати убийцата кек закара криминалистите на точното място?
1.
ева
27.04.2014 12:41:15
2
21
и как така случайно трупа на детето се оказал по леглото и ?
Защо не се оказа в мойта къща ?
Айде стига !Скрийте се и не се показвайте пред хората !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Автомобил се самозапали край Стара Загора Автомобил се самозапали край Стара Загора Инцидентът е станал около 15:15 ч. в платното в посока към Казанлък Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Тя е починала на място Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Мисис България Станислава Андреева е сред актрисите, които ще минат по червения килим в Кан И двамата шофьори, участвали в катастрофата с кола на НСО, с нарушения назад в годините И двамата шофьори, участвали в катастрофата с кола на НСО, с нарушения назад в годините Вижте какви са те Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Заплатите на новоназначените колеги станаха в размер на 1400 лв. отново бруто. Което след удръжките означава, че част от социалните работници получават под 1100 лв.
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори