×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Топ полицай от Бургас оглави Районното в Средец


Топ полицай от Бургас оглави Районното в Средец
Главен инспектор Иван Новаков /вляво/ сменя пенсиониралия се Георги Иванов /до него/ На снимката са и кметът на Средец Иван Жабов и директорът на ОДМВР – Бургас – комисар Милен Димитров
08 Април 2014, Вторник, 14:45 ч.
Автор: Флагман.бг

Главен инспектор Иван Новаков сменя пенсиониралия се Георги Иванов
Новият началник на Районно управление „Полиция” – Средец – главен инспектор Иван Новаков бе представен пред личния състав на управлението от директора на ОДМВР – Бургас – комисар Милен Димитров. Досегашният – главен инспектор Георги Иванов се пенсионира.

На представянето присъства и кмета на Община Средец – Иван Жабов, който пожела на новия ръководител на полицейската структура търпение и професионализъм при постигане на резултатите, като гарантира съпричастност от страна на Община Средец към проблемите от полицейско естество, касаещи местното население.

Директорът на ОДМВР – Бургас – комисар Милен Димитров запозна служителите от  Районно управление „Полиция” – Средец с досегашната работа на новият им началник – Иван Новаков, като подчерта че дейността му, като началник на „Охранителна полиция” в ключовото градско управление за Община Бургас – Първо Районно управление, е била повече от отлична. Комисар Димитров изрази надежда този резултат да се пренесе и на новото поприще на главен инспектор Иван Новаков, като му пожела здраве, късмет и единен колектив, с който да се реализират все по-успешни полицейски задачи.

Главен инспектор Иван Новаков е започнал работата си в системата на МВР през 1983 година, като поетапно е преминал през различни нива в полицейската структура, сред които : „водач на служебно куче”, „старши полицай в „Охранителна полиция”, „Районен инспектор в Първо РУП – Бургас”, „Началник група „Териториална полиция” и „Началник сектор „Охранителна полиция” отново в Първо РУП – Бургас.

В категории: Средец


8
Коментара
Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 0
8
Коментара по темата
8.
кочо
20.04.2014 09:24:21
1
4
топ полицаи смешно което се пише.по кротко с писанията защото повечето в полицията са приети с връзки
7.
кочо
20.04.2014 09:24:21
1
1
топ полицаи смешно което се пише.по кротко с писанията защото повечето в полицията са приети с връзки
6.
Братя римляни,
09.04.2014 09:31:26
4
3
Ей с'а вечи ши ви съ и.. м..... !
Честито! Нов началник и то топ-полицай!
Ще боли! И то много!
5.
do №4
08.04.2014 19:13:41
1
11
prav si v Sozopol ,Pomorie i Primorsko e sa4oto .Samo vraskari ,barzo nazna4eni ot 2009-2010 bez opit ,no se xaresvat ot............................ I posle MVR iska yspexi, te xorata ne im varvat.Napravete anketa i popitaite xorata kadeto giveat
4.
царево
08.04.2014 18:55:21
4
9
Андрей Димитров върни се при нас .Няма вече такива хора с опит в МВР ,навсякъде/100 процента / от 4-5 години е с връзки на партиите ,а не по професионален опит.Има наши и ваши за съжаление и затова стават издънки, а хората по Черноморието вече не познават полицаите които уж работят за тях.
3.
Шаш
08.04.2014 18:23:20
1
8
Уж го познавам Георги, но го няма на снимката.
Да не окьоравам нещо, ей хора! Бъдете повече внимателни, като ги пишете!
2.
топ полицай
08.04.2014 17:56:09
1
9
Сменя самозабравилия се преждевременно пенсиониран Г.Иванов "до него"- А. Димитров.
1.
топ корумпирани
08.04.2014 16:44:05
5
20
„До преди пет години имахме проспериращ бизнес, живеехме спокойно и нормално. Всичко рухна, когато ГЕРБ дойде на власт и Милен Димитров стана шеф на ОД МВР Бургас. Тъй като отказахме поискания чрез Николай Филипов рушвет или просто рекет, попаднахме в графата “неудобни”.

Много бързо, посредством поръчкови ревизии, запори на сметки и сплашване на контрагенти, бизнеса ни бе отнет, а семейството смачкано.

Чрез поставено лице на Милен Димитров ни бяха предложени няколко оферти за работа, като за всяка искаха да внасяме “гаранционен фонд” в касата на ГЕРБ.

При поискан откровен рушвет лично за Милен Димитров ние отказахме да платим. Два дни след това в семейния ни дом, в дома на майка ми и в офиса на фирмата влязоха на обиск.

Съпругът ми беше обвинен в лихварство, пране на пари и данъчни престъпления. Престоя четири месеца в ареста.

При задържането му се появи отново поставено лица на Димитров и ми обясни, че за да улесни престоя в ареста и тъй като съпругът ми е на 62 години, и за да не му се случи нещо ми поискаха и дадох в ужаса си 20 000 лв. Бяха занесени лично на него!!

Когато съпругът ми излезе от ареста, си поискахме дадените в “гаранционния фонд” суми. Бяхме заплашени, че десет човека ще дадат показания срещу него за лихварство. Така и стана.

В момента е осъден на две инстанции в Бургас за лихварство единствено на базата на свидетелски показания! От както е в служба БОП Бургас, Димитров е лична охрана на Николай Филипов, както физическа, така и в бизнеса. Благодарение на това над Филипов до ден днешен е разпънат чадър. Единствено г-жа Валя Ахчиева се осмели да задава неудобни въпроси.

По времето на ГЕРБ тандема “полиция и кмет, съд и прокуратура” беше непробиваема машина са рекет и смазване на хора.

Все още Филипов е охраняван от действащи служители на БОП Бургас. Имотното състояние на Милен Димитров е завидно за държавен служител. В града се говори упорито за шест апартамента!!! Въпреки многото сигнали до инспектората на МВР от адвокат Мутафчиева, която ни представлява по многото дела, отговор и ефект няма.

Спестила съм много подробности около делата и самото разследване, за да не Ви отегчавам. Ако имате интерес съм готова да ги предоставя.

Заради машинациите на този Милен Димитров живеем под наем и всички вкъщи сме на лекарства. Нямам какво да губя. Разчитам на Вас да продължите с разследването си.

Пропуснах да Ви напиша, че подставеното лице на Милен Димитров /този, който събираше „гаранционните фондове” и му предаде въпросните 20 000 лв./беше осъден в съкратено производство за измама в особено големи размери. Името му е Павлин Петракиев. Има и друга присъда за измами.

Та по това дело има доказателства за многобройни срещи и смс-и между Петракиев и Милен Димитров.

В същото време Петракиев е основен свидетел срещу съпруга ми!

Мария Кузманова”
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние Гордост за Бургас! Весела Славева с национално отличие Гордост за Бургас! Весела Славева с национално отличие След приза "Студент на годината 2022" отличничката спечели и първо място за „Ландшафтен архитект на годината 2023“ Шок за „акулите“! Реми с Лудогорец II ги закопава в битката за спасение Шок за „акулите“! Реми с Лудогорец II ги закопава в битката за спасение Със спечелената с голяма мъка точка от мача в Бургас футболистите на „Черноморец“ не успяха да дръпат в битката със Спортист, а им предстои дерби в Своге Дезинформационна кампания внушава, че учебник по български рекламира еднополовите бракове Дезинформационна кампания внушава, че учебник по български рекламира еднополовите бракове Фалшивата новина е споделена близо 300 пъти за няколко часа, придружена е от злостни коментари Лъжливи туроператори с почивки за празниците плъзнаха в нета, не се връзвайте Лъжливи туроператори с почивки за празниците плъзнаха в нета, не се връзвайте От Министерството на туризма са провели за ден 8 автобуса за Турция, 2 от тях не са имали редовни документи за превоз на пътниците Държавата плаща 12 млн. лв. за "златната локва" на границата Държавата плаща 12 млн. лв. за "златната локва" на границата Кабинетът "Главчев" тихомълком е гласувал щедра компенсация на фирмата, спечелила десетки милиони от такса "дезинфекция" Бум на фалшивите банкноти, ето как да ги разпознаем Бум на фалшивите банкноти, ето как да ги разпознаем Един от най-разпространените начини за разпознаване на фалшиви банкноти е водният знак Кристиан Вигенин оглави листата на БСП за Европарламента Кристиан Вигенин оглави листата на БСП за Европарламента Петър Кънев е водач на кандидатите от Бургас за Народното събрание На Велики понеделник задължително трябва да... На Велики понеделник задължително трябва да... По време на Страстната седмица постите навлизат в своя най-строг период
Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори