×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Шофьор вини шефа си Илчо Дуганов в изнудване, той категоричен: застраховам се от крадци сред подчинените


Шофьор вини шефа си Илчо Дуганов в изнудване, той категоричен: застраховам се от крадци сред подчинените
Това е трудовият договор на шофьора с "Товарни превози-1", заедно с него той подписал и три празни касови ордера, на които било изписано само името му
26 Март 2014, Сряда, 16:10 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА Снимки Боряна ТЕНЧЕВА

Тираджията бил заставен да подписва празни записи на заповеди, така постъпвали и с другите му колеги в „Товарни превози-1” АД. Но дали е прав?

„Шефът на фирмата за международен транспорт „Товарни превози-1” АД в Бургас Илчо Дуганов притиска започващите работа нови шофьори да подписват три празни касови ордера. Прави го с цел да  ги използва при напускането им, за да може абсолютно безпричинно да не изплаща заработената с кървав труд заплата. Това е рекетьорска схема! Аз съм една от поредните му жертви, но няма да съм последен и затова давам гласност”. Това твърди един от международните шофьори в голямата бургаска фирма, собственост на бившия царски депутат Илчо Дуганов. В сигнал до Флагман.бг. 50-годишният тираджия търси начин да защити правата си. Той дойде и в редакцията, предостави трудовия си договор, включително и личните си данни, за да направим проверка. По негово настояване запазваме името му в анонимност, тъй като все още Илчо Дуганов се води негов работодател.  Шофьорът твърди, че мнозина негови колеги са потърпевши по същата схема.
Мъжът е подписал договора си през октомври 2013 г., в присъствието на служител на фирмата на Дуганов, който му е предоставил и празните касови ордери с изискване да се подпише  върху тях. „Върху листите беше изписано само името ми. Не знам за какво ще бъдат използвани тези документи, не съм сигурен дали някой ден няма да се появи там цифра и да се окаже, че аз дължа на фирмата пари, вместо тя на мен”, каза шофьорът.
От 8 януари насам той е трябвало да изпълнява международни курсове в Европа за три месеца. На 11 март обаче е бил върнат обратно в Бургас предсрочно. „Прекратиха ми напълно неоснователно работата. По договор заплатата ми е 414 лева, но имах устна договорка да получавам по 1500 евро на месец, докато съм в чужбина. Вече се натрупа солидна сума от 2300 евро, а съм получил едва 500 лева”, твърди работникът. Неговата версия е, че през цялото време, докато изпълнявал курсове из Европа, основно в Германия и Австрия, е бил изряден и връщането му в България е съмнително и вероятно ще бъде използвано парите му да не бъдат платени. Шофьорът се притеснява, че фирмата ще го изнудва с подписаните празни ордери.
Проверка на Флагман.бг установи, че в много транспортни фирми е практика от шофьорите да се изисква гаранция под някаква форма срещу евентуални злоупотреби  със самите превозни средства, гориво или стока. Сред популярните мерки са и шофьорите сами да внасят депозит при започване на работа или пък първите им възнаграждения да бъдат забавени, докато не се установи тяхната лоялност, казаха представители на бранша.
Твърденията на този шофьор са пълни лъжи, просто съм взел превантивни мерки, които се отнасят до всички, каза бизнесменът Илчо Дуганов

Според Илчо Дуганов оплакването на работника е напълно неоснователно. Той каза, че на новоназначените шофьори в „Товарни превози-1” се предлага да подпишат запис на заповед на стойност 2500 лева, колкото струва към днешна дата нафтата от пълен  резервоар на тир.
„Шофьорите са длъжни да носят своята отговорност. Това е запис на заповед, която е изискуема, ако той наруши и продаде нафтата. Какво да му вземе иначе? Предприятието как да си върне парите? От шофьорите по-крадливо племе няма! Твърденията на шофьора са пълни лъжи. Мога да покажа нагледно пълния набор с документи”, казва бизнесменът Дуганов.  Той посочи редица случаи, в които се е сблъсквал с недисциплинирани шофьори и  затова вземал превантивни мерки.
„Случвало ни се е какво ли не – хващали сме наш шофьор, употребявал наркотици, да управлява камион в чужбина. Имам и други фрапиращи случаи с проява на безотговорност.  Например, забравил да пусне паркинг-спирачката и се блъснал в съседния автомобил.  Камионът е застрахован, но застрахователят в такива случаи казва, че това е грешка на шофьора и не може да плати. Имахме случай, когато пък друг тираджия вареше боб в чисто нов камион! Много от тях идват не да работят, а с една единствена цел – да откраднат. Аз на никой един лев не дължа в живота си и от никого не съм взел пари”, каза Илчо Дуганов.

Флагман.бг ще продължи да следи развоя на събитията между работника и работодателя.

В категории: Животът


Флагман.БГ Уволниха ергенката Виктория от БФС Уволниха ергенката Виктория от БФС 28/03/2024, Четвъртък 17:20 4
79
Коментара по темата
79.
dzver 91
23.02.2022 21:35:13
0
1
toq liliput duganov kolko bebni du6ici e izgoril da si kupi sve6ti i tamqn stiq pari ILO GOSPOD BAVI AMA NE ZBRAVQ DJUDJE GROZNO
78.
*********
21.11.2021 20:19:01
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
77.
Кольо
17.01.2021 22:20:53
0
0
Ами защо тогава там има хора дето се прнсионират :Д. А тоз шифьор по-долу дето не иска да си измие камиона да си ходи на село :Д
76.
Антената
23.02.2020 08:31:34
0
2
Този боклук защо не го съдите до кога ще в кара така
75.
Недялко
12.03.2019 07:08:13
0
2
В товарни превози 1 има са кавги и малко пари
Далече от там
74.
Все още служител
14.03.2018 11:09:17
2
7
Видях дуганов един път нервен е.
Саша не е мис свят но неи и трябва.
Почнах работа по препоръка на техен служител коментара беше чудесен.
Кандидатствах за международни искаха да ме пробват в Сомат и пристанището.До тук добре.
И се почна.камионите са в състояние за спиране от движение,кои гасне кои не пали 90% без гуми и още закони и незаконни проблеми лампите светят бипкат по цял ден.лошо няма с ядове работата върви
Не стана моита уговорка реших да си ходя.
Почна се показване на мускули заплахи.
Обаче аз съм от по новото поколение и имам записи на разговорите от началото до сега телефони и директни.Видео на камионите и работата с тях.снимки и копия на чек листи и подписвани документи от мен.
Естествено не е доказателство пред съда но достатъчно за главоболия на мизерни фирми.чакам ги да видя какво ще предприемат и аз да действам.
Съветът ми е:снимаите пишете ако се налага съдете само така ще ги вкараме в пътя
73.
бивш служител на Догана
27.02.2018 14:32:31
0
7
Като бивш служител на Догана, казвам ви - този е най-големия измамник в бранша, поне в Бургаско не съм чувал да има по-голям! А като човек е с ужасен характер, много избухлив! Все е ядосан, все нещо крещи и напряга! Един път не съм го видял в добро настроение тоя! Много е изнервена обстановката в Товарни Превози 1 АД! Ако все още има наивници които му се връзват на тоя измамник, дано прочетат това и да са наясно какво ги чака!
А хората се връзват, най-вече заради хубавите надници които обещава русата кифла в офиса - Саша! Тя по-скоро е тутманик, а не кифла, но както и да е! На чорбаджията явно му се виждат големи заплатите които дава, и иска и го налага безцеремонно - през дните в които няма кораб за товарене, да ходят ВСИЧКИ шофьори в гаража, и да правят нещо по цял ден, като ходенето в гаража НЕ СЕ ЗАПЛАЩА и
хората само си губят времето! Вместо да стегнат счупените камиони в сервиза, Догана набляга на чистотата - кара шофьорите редовно да ги мият - с платформата! Ако не дай си Боже се счупи камиона, глобата е най-малкото! Един директно го изгони за счупен калник! А това че ремонтират камионите с тел и въженца, не е толкова важно, че като застуди половината камиони не палят и по 2 часа си подават ток един на друг!
Важното за Догана е да намира работа на служителите си, която не им заплаща, вместо да почиват хората като няма кораб за товарене!Декември 2017 имаше колеги само с по три надника, а иначе началниците са с големите претенции да ходят шофьорите в гаража всеки свободен ден! При неявяване, се удържат пари от заплатата, а някой даже и ги изгониха, като пак им удържаха пари за това че не са ходили в гаража! Той налага такива глоби че е трудно за вярване, Не са рядкост случаите да удържа по 250-300 Лв, БЕЗ ОБЯСНЕНИЯ! Просто решава че този или онзи ще вземе не
колкото е изработил, а колкото той-чорбаджията прецени! Няма майтап!!! Тоя прави каквото си иска! При напускане, ако служителя му е в изпитателен срок
- който е 6месеца, предизвестието е три месеца за служителя, и ако служителя иска да напусне ПО СВОЕ ЖЕЛАНИЕ, си губи заплатата! Не знам да има колега който Догана да не е запалил с пари при напускането!
72.
Susedka Mariq
09.02.2016 03:33:38
0
2
Momicheto se kazva Ani i Ilcho otdavna ne se zanimava s neq tva e sluchka predi 2 godini i ne vsichko e taka kakto tq kazva -_- pitaite susedkata tq znae nai dobre shto za jeni jiveem v bloka ;)
71.
Мария
09.02.2016 03:14:46
0
0
Това не ми е истинското име написах го с цел той разбере коя съм :) интересно е че има миндили който биха се съгласили да правят такива гнусотии за каквато и да е сума..просто искам да се знае да не му се връзват момичетата които не знаят що за стока е..относно до тази русата тя вече не работи там доколкото знам...само искам да кажа че не е ппиятно на тази възраст да чуеш думи от 50 годишен (ако не искаш да уволня баща ти и да имаш кво да сложиш на краката си зимата ще ме послушаш не ти мисля злото а с такъф измекяр за баща не се живее лесно) след това баща ми го заплаши и напусна..
70.
гого
13.01.2016 12:06:12
0
3
Мария е права той обича русите
Курви има една руса кльощава и уцъклена в офиса му счетоводителка и нея я чукаше и кой ли не я еба нея
69.
Един до Мария
23.06.2015 08:16:52
5
0
Миме ти не си ли дето ми духа на гарата за 4 лв и една баничка със сирене миналия месец ?
68.
Мария
16.06.2015 06:15:41
0
6
Този е педофил...Предлагаше ми пари (800лв) за секс и работа в негов хотел...на 15 съм и съм блондинка (цитирам-негов тип) ..момичета пазете се ... искам хората да знаят това..
67.
kiro
27.01.2015 14:34:09
1
1
Taka life she raboti v Bg
66.
до прокуратурата
17.11.2014 22:26:32
0
4
Вижте какво става
65.
до Недялко
17.11.2014 22:23:21
0
0
Теб как да те открия, трябва ми някой като теб, бивш колега
64.
неьялко
02.11.2014 13:09:28
1
1
има един мустафа се казва там работи ,знам че докато е там няма нищо да напише защото го е страх за да него изгонят ,нервен ,но страха е по силен
63.
Кур
27.10.2014 13:53:51
0
2
АЗ ЩЕ ГО ПОЧЕШЯ ЗА ТИЯ ПАРИ ИЛЧО Е ДЪРТ ПЕДАЛ
62.
вальо
27.10.2014 11:09:53
0
0
ВИДЯ ЛИ МИЗЕРНИК НЕЩАСТЕН ЧЕ ПРИКАЗКИТЕ ИЗЛЯЗОХА ВЯРНИ С 3000 ЛВ СИ КУПИ...... ВИБРАТОР ДЕТО СИ ПОПЪЛНИЛ ПРАЗНАТА РАЗСПИСКА НАЛИ УЖ НЯМАШЕ ТАКИВА РАБОТИ, МИШОК
61.
вальо
27.10.2014 11:08:52
1
3
ВИДЯ ЛИ МИЗЕРНИК НЕЩАСТЕН ЧЕ ПРИКАЗКИТЕ ИЗЛЯЗОХА ВЯРНИ С 3000 ЛВ СИ КУПИ...... ВИБРАТОР ДЕТО СИ ПОПЪЛНИЛ ПРАЗНАТА РАЗСПИСКА НАЛИ УЖ НЯМАШЕ ТАКИВА РАБОТИ, МИШОК
60.
вальо
27.10.2014 11:08:03
0
1
ВИДЯ ЛИ МИЗЕРНИК НЕЩАСТЕН ЧЕ ПРИКАЗКИТЕ ИЗЛЯЗОХА ВЯРНИ С 3000 ЛВ СИ КУПИ...... ВИБРАТОР ДЕТО СИ ПОПЪЛНИЛ ПРАЗНАТА РАЗСПИСКА НАЛИ УЖ НЯМАШЕ ТАКИВА РАБОТИ, МИШОК
59.
един от многото
22.10.2014 12:10:24
0
9
илчо е наи големия капут които познавам
по голям измамник от него няма
почти всички хора които са работели при него са измамени да може да си прави кефа с техните пари с долните му курви в созопол в хотела му мизерен
58.
haha
21.07.2014 07:06:45
0
7
БИЗНЕСМЕНА ИЛЧО ДУГАНОВ-СМЯХ ПЪЛЕН ТЪПАК СМЛЯХА ГО ДА ГО КРАДАТ И ТОЙ ТЪПАКА НЕМОЖЕ ДА СЕ УСЕТИ.СЕЛЯНИН ПРОС И ТАКЪВ ЩЕ СИ ОСТАНЕ ЗАЩОТО Е АЛЧЕН ТЕМИРУТ
57.
до Недялко
21.07.2014 07:02:18
0
3
много точно си го написал колега
56.
до Недялко
21.07.2014 07:01:31
1
2
много точно си го написал колега
55.
Недялко
10.05.2014 19:00:10
0
3
Воеки начнаещ може да отиде там ! Да се учи и да му плащат 500-700лева /месец за 20дни да работи и да спи в камиона!
и понеже не искам да съм анонимен Недялко Апостолов Калчишков се казвам
1 година изкарах
Догана е умен за него си !
Но и глупав ...
Искрено не препоръчвам на никой да започне работа там
Вярпо е за подпис на празен документ Един колега удари камиона и сега му е роб там
С тези малки залати ще му работи дълго докато се изплати ...
54.
Недялко
10.05.2014 19:00:10
0
2
Воеки начнаещ може да отиде там ! Да се учи и да му плащат 500-700лева /месец за 20дни да работи и да спи в камиона!
и понеже не искам да съм анонимен Недялко Апостолов Калчишков се казвам
1 година изкарах
Догана е умен за него си !
Но и глупав ...
Искрено не препоръчвам на никой да започне работа там
Вярпо е за подпис на празен документ Един колега удари камиона и сега му е роб там
С тези малки залати ще му работи дълго докато се изплати ...
53.
курвара
17.04.2014 15:57:50
0
3
ТОЯ МАЙ СЪМ ГО ШИБАЛ
52.
ПАЛАВНИКА
15.04.2014 17:40:15
0
5
НА ТОЯ ЛЕЛЕПУТ ЕБАЧ НА ЗАПЛАТА НЕ МУ ЛИ ТРЯБВА КОЙТО ДА МУ ГО БУТА ПОСТОЯННО В ГЪЗЪ
51.
до 50
08.04.2014 18:24:21
0
3
ама истина че дугануф неплаща
50.
shofior
05.04.2014 00:22:57
3
1
22 komentar e luja !
Az rabotq tam
49.
rrrr
04.04.2014 21:18:14
1
2
pak li
48.
do46
03.04.2014 18:00:25
2
4
лъжа е това дето фирмата го е писала за себеси да се прехвалва
47.
боксьора
03.04.2014 17:58:35
1
2
???
46.
shofior
31.03.2014 11:01:57
0
1
- do. 22 komentar Tova I luja!
45.
dugan
29.03.2014 20:34:14
0
5
putka zaspala nevigdash koi te krade
44.
BURGAS
29.03.2014 10:22:31
0
4
sram za grada si ti taka rabotish ot godini
43.
motokarista
28.03.2014 20:13:06
0
5
ehehe koi si ti deto rabotish ot pet godini pri dgudgeto tam takav njma i kvo.si.chuul shto ne chu tia deto napusnaha koi.ot tjh si vze parite
42.
Простак,
28.03.2014 17:57:13
0
13
скрий си гадната алчна муцуна и не се показвай пред бургазлии!Кой не те познава ,кой не знае на колко хора пари дължиш, колко те мразят и кълнат всеки божи ден!
41.
горски
28.03.2014 17:45:51
0
6
Има справедливост на този свят колеги и тоз пигмей ще си получи търсеното!
40.
vesko
28.03.2014 00:15:49
1
4
Vzemi mu goliq kur!!!neshtastnik
39.
Джак
27.03.2014 23:42:40
1
9
Илчо е хипофизно джудже с педерастки наклонности! Доиде време и ти да го издухаш педалче недорасло! Такъв кур щи набутан отзаде, че болните ти от безезедова болест джуджарски очи ще изхвръкнат!
38.
Орел
27.03.2014 19:59:21
0
4
Рaзписвaй ти по 6000лв нa всеки зaпочвaщ при теб,и aко си изплaтиш зaплaтите нa време,ще ги унищожaвaт.
ИЗМAМНИК!!!
37.
Мартин
27.03.2014 18:51:30
0
11
Този дребен лилипут е най големият мошенник и измамник.Уволнява без причинно,затрива трудови книжки,не изплаща трудовите възнаграждения и вечно ударжа пари под някакъв предтекс.
36.
x
27.03.2014 15:37:12
0
4
ami kradcite kak de se zastrahovat ot bash kradeca
35.
112
27.03.2014 15:14:21
0
2
tozi i rekitior li stana
34.
1111111
27.03.2014 14:18:44
0
17
Работих дълги години при този измамник и долен крадец.Познавам много добре мръсните му номерца.Изнудва хората и неспира да ги обвинява,че го крадът.Всичко се връща на този свят и той ще си го получи.
33.
DEBELIA KUR
27.03.2014 13:21:38
0
5
po nadfusan ott teb ima li be shezofrenik ti si.za komuna
32.
Yonko
27.03.2014 13:05:25
0
10
Каква е тази устна уговорка за 1500 Евро? А по договор е само 414 лв. Тоя мами не само шофьорите, но и държавата. Подписва се запис на заповед за 6000лв или не си в тази фирма. Постояно има обяви в Джобс.бг за работа, но кой ли се хваща. Само пенсионери и други в предпенсионна възраст. А камиона на наркомана е А1601 и не е чак чисто нов , а на 7г.
31.
при
27.03.2014 13:02:51
1
13
джуджето има сериозна нужда от психиатър,изпада постоянно в нервни кризи,вика и псува служителите си и постоянно си мисли че го крадат-НЕГО НАЙ ГОЛЕМИЯ КРАДЕЦ
30.
Йх
27.03.2014 12:49:18
0
11
Тоя скоро господ ште го накаже тоя дребен травестит жалак пигмей дре овчар
29.
паитак
27.03.2014 12:46:59
0
11
Протеже на другите онези от репортажа на Ахчиева за пристанището.Абсолютен крадец и изммник.По цял ден стои на порт ойл-а и вика по телефона като чобанин.Абсолютен изммник.В затвора незабавно.
28.
шофьор
27.03.2014 11:28:18
2
15
Този защо не е в затвора???
27.
tankista
27.03.2014 10:29:34
0
9
КРАДЦИ СТАВАТ ВЪВ ФИРМАТА СЛЕД КАТО ПОЧНАТ ГЛУПОСТИ С ЗАПЛАЩАНЕТО ИНАЧЕ НОРМАЛЕН ЧОВЕК ДА СИ ПОДАДЕ МОЛБА ЗА КРАДЕЦ?
26.
Тракторист
27.03.2014 09:49:17
1
20
Илчо Дуганов е едно крадливо джудже и нищо повече! В момента прави далавери и в земеделието като източва субсидии за несъществуващи земи!
25.
do 16
27.03.2014 08:47:45
0
1
kak pozna
24.
sly
27.03.2014 08:39:13
13
4
Как няма да върви обявата всеки ден, като едни и същи глупаци обикалят фирмите в България и няма място, откъдето да не са гонени? Българските шофьори получават най-много от всички от бившия соцлагер!!! и понеже има търсене са тотално разлигавени. Колкото до това кой как работи и как плаща, познавам четирима тираджии, които не са си сменяли работодателя повече от три години. Един от тях е при Дуганов. Той прост ли е или работи без пари щото Илчо е голям пич? Или просто е професионалист, което не може да не бъде оценено и заплатено както подобава? Аман от некадърници, които си изливат простотиите във всякакви форуми и чатове щото няма иначе кой да ги изтрае
23.
123
27.03.2014 05:47:31
5
17
Това са големите български бизнесмени!Той имаше нещо като бизнес и в Радойново.Там също не плащаше на хората,които работиха при него,въпреки че бяха на минимална заплата.Гаден и алчен.Добре,че се намърда при царистите та да напълни гушката и той.Мошеник от класа.Къде са там сужбите да го по-раздърпат малко или все още е с чадърче!!!!
22.
Работник на Илчо
27.03.2014 03:12:39
4
19
Илчо ни кара да крадем от товарите, които возим! Кара ни да се отбиваме в неговата база и там оставяме част от товара! С времето се овълчи много до една пета от насипните товари на хората ги краде! Трябва да сте луди да го наемете!
21.
Шофьор
27.03.2014 03:06:31
2
15
Ако не сте виждали джудже травестит с комплекси това е Илчо! Помолих го за една услуга а тои ме караше после в замяна да го оправям анално месеци наред! Много грозна картинка е като се съблече това миризливо джудже!Добре че последния път са насра докато го шибах, че се притесни и от тогава не не е занимавал крадливия педал!
20.
Тошко
27.03.2014 02:56:36
2
17
Този сополив недорасляк Дуганов ме изнудваше като беше депутат да му давам рушвети, но вместо пари му хвърлих един пердах! Не се оставяйте да ви мами този страхлив насран пигмей!
19.
Потърпевш
27.03.2014 02:51:41
2
18
Не наемайте фирмата на Доганов! Наех ги да ми карат фуража окрадаха го половината! Джуджето Илчо Дуганов е най-големия крадец в Бургас!
18.
До Илчо Насранов
27.03.2014 02:47:49
2
10
Еи шматарок измислен що не се скриеш ми си застанал да лъжеш пред хората! Ти караш шофьорите да крадат част от товарите които возят!
17.
иикк
27.03.2014 01:05:39
2
13
ооо Доганов, обслужвал съм те още през депутатското ти съществуване, има Господ. Само това ще ти кажа. Теб и колегите ти няма да ви съдим ние хората. Има Господ, това мисля е достатъчно.А? пишман бизнесмени само в България....докато има заплати по 200 евро ще се краде бай уй, ясно ли ти е?
16.
Бург
27.03.2014 00:52:46
2
16
Дуганов сам си пиши хубавите постове отдолу за него си
15.
niki
26.03.2014 22:55:54
9
2
Az rabotq ot 5 godini vav firmata, samo 4e kato shofior v Balgaria. Ot vsi4ki kolegi v mejdunarodnoto oba4e 4uvam , 4e si gi vzimat 1500 redovno
14.
123
26.03.2014 22:44:06
1
6
Luda rabota tva samo v balgaria go ima zatova vsichki biagat navan
13.
До коментар 12
26.03.2014 22:43:18
4
2
Колега, остави счупените стъкла. А помниш ли наркомана който съсипа чисто нов камион?
12.
GM
26.03.2014 22:36:45
20
2
xaxaxa, az puk rabotq v tovarni prevozi ot septemvri minalata godina. 6te zaminavam za treti put, i tova e moje bi zashtoto ne mi plashtat , nali!
Ot shofior do shofior ima razlika. Kato edin maloumnik- na6 kolega, koito si s4upi dva pati stakloto, za6toto si zaklu4va klu4ovete v kabinata. Ne edin pat, a dva pati :D I tva e samo edin slu4ai,koito kostva na firmata kaji re4i nad 1000 evro. A kolko drugi slu4ai znam, ne e za razpravqne! Polu4avam si vseki mesec 1500 evro po 4asovnik.
11.
hm
26.03.2014 22:34:37
5
1
koi vi napisa zaglavieto?
10.
burgas
26.03.2014 21:51:57
1
14
ako si korekten nikoi nqma.da ti prodade naftata
9.
male,male
26.03.2014 21:33:30
2
11
НЕДЪЛЖАЛ ПАРИ,ХА...ХА
8.
jobs.bg
26.03.2014 21:30:14
2
9
TJ ZATOVA OBJVATA VARVI VSEKI DEN
7.
2
26.03.2014 21:28:24
0
3
къв е тоя само "комплименти"
6.
пю
26.03.2014 21:27:52
1
31
изруд мръсен от шофьорите нямало по крадливо племе нямало ами от депутатите като него май са по крадливо.а човека е напълно прав така прави цървула дайте го на прокурор ма той си купува всичко гадния измекяр
5.
1
26.03.2014 21:13:58
1
12
DUGANOV zaschto ne pitasch nemskite schofiori ne si variat BOBA v kabinite ne se li seschtasch zaschtoto poluchavat tova koeto zaschujavat a ti ne plaschtasch nischto zaradi takiva kato TEB tam ni kazvat che sme GASTARBAITERI dr. Duganov.Koi zapaden kolega ima gazova butilka v kabinata?????.Ako si malkar moga da ti razkaja mnogo dr. Duganov ot 26 godini sam na pistata ako neschto ti govori tova.ILCO nameri me i schte ti razkaja. Ti znaesch kak.CHAKAM TE
4.
наско
26.03.2014 21:09:12
2
9
хах то тук не се знае кой е по-по-нагъл - илчо или шофьорите. за шофьорите се знае що за стока са, ама и той не им отстъва
3.
КРАДЕЦА
26.03.2014 21:00:47
0
11
Крадеца вика дръжте крадеца
2.
DRIVER
26.03.2014 20:59:03
0
15
ЧЕ КВА Е ТАЯ ПРАКТИКА СЪС ЗАПИСНА ЗАПОВЕД ДА ЗАПОЧВАШ РАБОТА В ЕВРОПА СМЕ
1.
sss
26.03.2014 20:56:54
0
10
TI VINAGI SI PRAV KVI SA TIA ZAPISNI ZAPOVEDI KOI SI TI?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" Благодаря на колегите кметове по общини и на Общинсктие съвети, че подкрепят тази идея и са единни, защото това вече има ефект, каза кметът на Поморие Иван Алексиев
Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори