×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Филип Филипов: Започва световна финансова война, Русия ще спре да използва долара


Филип Филипов: Започва световна финансова война, Русия ще спре да използва долара
Филип Филипов препоръчва в дните около критичните дати 17, 24, 30 март да не пътуваме
17 Март 2014, Понеделник, 06:11 ч.

Астрологът призова вярващите да се молят и медитират по време на Пролетното равновесие
Голяма е вероятността скоро да станем свидетели на първата световна финансова война.  Русия ще бъде атакувана преди всичко икономически и финансово, а тя от своя страна вероятно ще спре да използва долара като резервна валута. Това прогнозира астрологът Филип Филипов, който още преди четири – пет месеца прогнозира, че съвпадът на Луната и Сатурн ще доведе до задълбочаване на финансовите проблеми. В ефира на ТВ7 той пророкува, че големи финансови институции ще загубят статута си и на някои държави сериозно ще бъде понижен кредитният рейтинг или ще се стигне до сериозни борсови сривове. Десетки милиардери в Русия загубиха сериозна част от богатството си, а тяхната борса се срина сериозно, припомня Филипов. Той препоръчва в дните около критичните дати 17, 24, 30 март и 6, 14, 21, 27 април, 4, 11, 18, 25 май да не пътуваме. От профила си във Фейсбук физикът-астролог призова приятелите си да се молят и медитират по време на Пролетното равновесие, което е на 20 март между 18:50 и 19:00 часа.
„Това е изключително важен момент, важен за цял един годишен период напред. Призовавам всички разумни, добри и вярващи хора да се обърнат с искрени молитви към Бог за внасяне на мир, хармония и благородство в отношенията между народите, молитви за изпълнение на Божествения план за човечеството по най-възвишения начин. Всички онези, които искат да помогнат на себе си и на човечеството, нека да пожелаят хармония и мир в умовете и сърцата, във волята, думите и делата на политическите лидери, от които зависи умиротворяването на опасната ситуация в Украйна“, написа Филипов в социалната мрежа.
Той се надява приятелите му да използват хармоничните аспекти в Космоса и да продължат молитвите, бденията си, духовния си пост или медитациите си на 20, 21, 22 март. В този период има благоприятни космически комбинации, които акцентират върху висшата страна в човешката природата, уточнява ученият.
Според него, опасните периоди пък са свързани с напрежение между темите управлявани от Юпитер, Уран и Плутон. „Първата от тези планети има връзка с религията, религиозни лидери, политиката, политически и социални лидери, авторитетите и властимащите, благосъстоянието и морала на хората. Темите управлявани от Уран пък са аерокосмическите и информационните технологии, Интернет, електричеството, ексцентрични или неадекватни хора, изненадващи, нестандартни хора и събития. А господарят на „подземното царство“ отговаря за колективната социална и политическа воля на хората и народите, за тайните общества, подземните богатства, големите изпитания, опасности и премеждия, разрушителните и стихийни бедствия и катастрофи“, уточнява астрологът.
„Ако се комбинират ключови думи и понятия на трите различни теми, ще се получат почти всички варианти на едни възможни бъдещи събития. Например едно от възможните тълкувания е: политически лидер (Юпитер) има нестандартно и ексцентрично, изненадващо поведение (Уран) и така носи големи изпитания и катастрофални събития. Ако четвърта планета вземе участие в тази обща конфигурация, тя допълнително ще внесе специфичен нюанс“, добавя феноменът, който предсказа терористичния акт на бургаското летище и земетресението в Перник няколко месеца преди тези събития да станат факт. 
„Сега в Космоса се реализира конфигурацията Голям кръст, която е известна и като Обиколен квадрат. Той е образуван от трите визирани по-горе планети с добавката от Луната и то все около 9-14 градус на знаците Овен, Рак Везни, и Козирог. Това е поредният максимум на конфигурацията между трите бавни планети засилен от влиянието на Луната. Това вероятно ще бележи поредната военна ескалация и дрънкане на оръжие. При това положение Луната, която е символ на народа, участва и вероятно управлява конфигурацията. Възможно е масови престъпления или проява на луди с оръжие да се увеличи“, прогнозира физикът. Според него, сега се намираме в един от най-кризисните периоди за развитието на България след освобождението й. Вярвам, че хората ще изберат правилната тенденция и тя изисква в настоящето повече права на хората, по-големи свободи и българите да виждат реализацията на исканията си, споделя Филип Филипов. Той призова управляващите да обърнат внимание на факта, че Марс е ретрограден. Когато тази планета се движи назад, военните трябва да се върнат по базите си, а да не мислят за война, защото тя може да е последната, заяви във „Въпрос на гледна точка“ по ТВ7 астрологът.
„На 24 март +-1 ден е се появява следващият космически период, в който са налице опасни напрежения. Този път е оформен като правоъгълен триъгълник, образуван от Слънцето, Луната, Юпитер, Уран и Плутон. Тук са налице някои опасни процеси свързани с радиация, аварии в централи и проблеми, свързани с радиоактивни материали или сондажни установки за петрол и газ“, предупреждава Филипов. Според него са възможни нови терористични актове в размирните страни. Това е и сеизмичен период с код жълто-оранжево, добавя той.

В категории: Хороскоп


Флагман.БГ Над 46 000 зрелостници се явяват на втора матура Над 46 000 зрелостници се явяват на втора матура 20/05/2024, Понеделник 07:08 0
2
Коментара по темата
2.
друг американец
17.03.2014 08:52:09
2
4
И за тоалетна хартия няма да стават, защото хартията е твърда, пълна с микроби и имат метална нишка...
1.
американеца
17.03.2014 07:52:00
2
5
Сега вече като всички се откажат от долара федералния еврейски резерв на рокфелер и ротшилд и барух могат да отворят завод за ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ ха ха ха ха !!!!!!!!!!!!!7df99
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Депутатите се събират извънредно утре заради пенсиите Депутатите се събират извънредно утре заради пенсиите Искането за заседанието в парламента е заради съмнения сред някои политици, че дохотие на старите хора ще бъдат актуализирани с 10, а не с 11% Над 46 000 зрелостници се явяват на втора матура Над 46 000 зрелостници се явяват на втора матура Над 20 хиляди ученици от професионални гимназии ще защитават дипломен проект Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Eксперти твърдят, че Момата е бил социопат, но не е имал психически разстройства Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Той вече се е срещал със собственика на варненци Павлин Николов Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Стaвa дyмa зa пpoизвoдcтвeнaтa бaзa нa ĸoмпaниятa зa дoгpaми и фacaдни peшeния "Kpyпaл" EOOД Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Цените на имотите у нас растат по няколко причини Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп На място са пристигнали няколко екипа на полицията, пожарната и Бърза помощ Ергенът бил смотаняк Ергенът бил смотаняк В интернет се появиха стари негови снимки, които предизвикаха същински взрив и лавина от коментари, за жалост повечето от които подигравателни Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Червенокосата дама, която бе синоптичка на Нова тв, преди да излезе за втори път в майчинство Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Изтипоса на снимката на жена, която набеди за крадла 
Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Няма признаци на живот в останките, съобщи ръководителят на иранския Червен полумесец Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък Падна хеликоптер с президента на Иран Падна хеликоптер с президента на Иран Инцидентът е станал близо до Джулфа, град на границата с Азербайджан С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори