×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Очакват ни ожесточени евроизбори, вотът може да се трансформира в местен


Очакват ни ожесточени евроизбори, вотът може да се трансформира в местен
Бургас продължава да бъде витрината на Европа в България. Бургас се утвърди като община с изключително добър административен капацитет и опит, каза Ивелина Василева
04 Март 2014, Вторник, 18:12 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА Снимка Радостина ГЕОРГИЕВА

Със свой евродепутат Бургаският регион ще има нови възможности за финансиране, независимо от дребните политически страсти, лобирането в Европа не е мръсна дума


Ивелина Василева е родена на 8 октомври 1969 г. в Бургас.  Завършила Английската езикова гимназия в  Бургас. Магистър е по английска филология в Софийски университет „Св. Климент Охридски”. Специализирала е управление на проекти в Института в Карлсберг и бизнес мениджмънт в Ериксон университет в Стокхолм, Швеция. Има следдипломни квалификации по управление на проекти, финансирани от Европейския съюз от УНСС, София и управление, контрол и анализ на фирмената дейност от Стопанската академия в Свищов, както и специализация по Европейска административна практика в Бургаски свободен университет. Била е регионален мениджър за Източна България и акаунт мениджър за Югоизточна Европа в Ериксон Телекъмюникейшънс България до 2003 г., след което последователно е директор на Звеното за управление на проекти във ВиК – Бургас и ръководител на Европейския информационен център на ЕНП в Бургас.
От 2007 г. е зам.-кмет по евроинтеграция и екология в Община Бургас. По времето на мандата на правителството на ГЕРБ е заместник-министър на околната среда и водите.
Сега е депутат от ПГ на ГЕРБ в 42-то Народно събрание. Тя получи безпрецедентна подкрепа за издигане на кандидатурата й за евродепутат от структурите на цялата Бургаска област, които  настояват името й  да бъде  на второ или трето място в листата за Европейския парламент.


- Г-жо Василева, единодушно бяхте номинирана като единствен кандидат за евродепутат от Бургаска област. За втори път местната структура категорично ви подкрепя – първо като водач на листата за национален парламент, а сега – за предстоящите европейски избори. Как си обяснявате подобно доверие?

- Като огромно признание и чест, но и като голяма отговорност, защото и самата политическа партия, както и структурата ни в Бургас, разполагат с широка база от специалисти, които са се доказали като начин на работа и отдаденост за постигане на целите, за които се борим. Трогната съм. Осъзнавам какво се очаква от мен - много голяма защита на местните каузи.

- Как ще пречупите характера на местните интереси в Брюксел?

- Смятам, че е оправдано желанието на бургаската структура да излъчи свой представител в европейските институции и чрез това да направи по-близка институцията Европейски парламент до хората, което да донесе ползи, които са желани от всички –  да се развива регионът, да се отстояват принципни позиции. Това ще доведе до повишаване на благосъстоянието на гражданите в региона. Има механизми.

- Разчитате ли на подкрепа от други области в страната, за да бъдете на избираемо място в листата?

- Европа е на регионите и ние сме част от Югоизточния регион в страната. Имаме обща визия, работили сме и друг път изключително добре със структурите в Ямбол, Сливен, Стара Загора. Бих желала да продължим в този дух и доколкото ми е известно има номинации за моята кандидатура от тези места. По този начин бихме могли да увеличим шансовете за защита на общи каузи, които имат отношение за развитието на целия регион – да се обърне внимание към планинските необлагодателствани райони, към Странджа и Сакар, за развитието на земеделието, което е традиционно за тези области. Основна наша цел ще бъде промотирането на идеята за по-ефективно развитие на регионални проекти и инициативи в Черноморски регион като ключ към разгръщане на потенциала му, към развитие на туризма, както и на традиционният поминък – рибарство, производство на аквакултури и т.н. Това са политики, които бихме искали да налагаме, за които искаме да лобираме. Директният контакт с европейските институции прави далеч по-лесно очертаването на потенциала и възможностите, както и налагането на теми, които водят до неговото развитие. Лобирането, което не е е мръсна дума в Европа, може да допринесе до конкретни ползи.

- Вие сте добре запозната с проблемите на Бургаска област, с конкретни проекти, които се реализират тук, но европейските избори по традиция звучат далечно за хората. Как реално ще ги убедите, че е полезно да имат свой представител в Европейския парламент?

- Бургас има своите традиции в добрата си работа с европейските институции. Доказали сме, че се справяме в комуникацията с тях. Да, Европейският парламент звучи неясно за повечето хора, но значението, което той има за нашия живот е голямо, тъй като там се кове голяма част от законодателството, което пряко се трансформира в българското. Там се вземат решения,  основно касаещи финансирането с европейски средства, което съставлява 60 % от финансовите ресурси в България.  Там се вземат и решенията, засягащи годишната финансова рамка, управлението на програмите, за които може да кандидатства чрез директно участие на общини, на юридически лица  от България. Има отворени възможности за финансиране. Затова трябва да се говори на тази тема. Едно от нещата, за което смятам, че може да се използва прекият достъп до европейските институции, е възможностите, които те предлагат на младите хора. Защото са все по-тревожни тенденциите, очертани от статистическите данни, които бяха изнесени преди няколко дни – за ръст на безработицата и особено сред младежите, която вече надхвърля 30%. Това е  негативна тенденция. В същото време фокусът на Европа е към младите хора - да намират възможности, да бъдат подкрепяни, така че да стартират професионалния си път, да бъдат стимулирани в предприемачество, обучение, стажантство, да има възможности за откриване на нови работни места и тяхното задържане. Всички тези инициативи могат да се проявят конкретно и при нас. Да направим така, че да се обърне вниманието на Европа към нашия район.  Европейските институции ще станат по-близки до хората, когато те видят истинските ползи. А иначе Европа се управлява от Брюксел, ние сме европейска държава, член на ЕС, не можем да стоим встрани. Трябва да бъдем активни участници в това, което се случва.

- Като евродепутат с какво конкретно ще помагате на Бургас? Бургазлии трябва да са наясно защо да дадат гласа си именно за Вас?

- Когато съм в Европейския парламент, ще имаме възможност за контакти с ЕК, която от своя страна пък има отговорността да управлява европейските средства. Така могат да бъдат преодолени проблемите, които в момента имат голяма част от общините, които не са оцветени политически в цветовете на управляващото мнозинство, предвид това, което се случи със средствата от фонда за развитие и растеж. Мисля, че бихме могли да се справим с трудностите, които се явяват поради политическата принадлежност на местната власт и избора, който са направили гражданите. Бургас продължава да бъде витрината на Европа в България. Бургас се  утвърди като община и администрация с изключително добър административен капацитет и опит, които са оценени от европейските ни партньори. Възможността да контактуваме с тях директно ще отвори нови възможности.

- Впускате се в тази битка в труден момент – за всички политически сили европейските избори ще са тест за влиянието, което биха имали при евентуален  вот за национален парламент. Ще се справите ли в тази кампания, ако стане креслива, а липсва реален дебат по темите, които засягат представителството ни в Европа?

- Ще бъде изключително ожесточена кампания. Изборите може да се трансформират като  местен вот, в  който истинският дебат за ЕС и мястото на България в  него, общите тенденции, които касаят Европа, да бъде  изместен предвид сложната ситуация у нас - голямото противопоставяне в обществото. От това се притеснявам. Аз  се надявам, че ако има разумно отношение към искането, което беше проявено от българските граждани да се проведе референдум за изборните правила заедно с европейските избори, повече хора ще се възползват от възможността да изкажат своето мнение. Това смятам, че ще допринесе за по-голямата активност на тези избори, повече хора ще кажат каква да е посоката на развитие на България. А представителството ни в европейските институции трябва да бъде водено от националния ни интерес, не толкова от дребни страсти и политически боричкания. Няма да бъдат леки избори, защото се възприемат като разделителна линия, като тест за това как да продължим нататък. Призовавам за повече разум.

В категории: Политика


Ергенът бил смотаняк
Ергенът бил смотаняк 19/05/2024, Неделя 19:16 2
48
Коментара по темата
48.
Златанов
11.05.2014 18:54:31
0
0
Ще гласувам за вас. Само да не се самозабравите. Не забравяйте от къде сте тръгнали. Работете за народа.
47.
gogo
05.03.2014 21:25:02
5
2
днес в този форум един червен трол заработи поне 5 лв. Бравос :-D
46.
ДО еИКСОН УНИВЕРСИТЕТ
05.03.2014 20:57:31
1
2
Вьй вьх батка сериозно лие лек ако си машина тракне 1диплома на цветен ксерокс и за мен -ши опрайм плащането ако искаш вьв Шведски крони ако искаш в китайски йоани а мож еи в Биткойни един манияк от Сингапур ми ги даде за значка с герба на Бургас кмета Николов и надпис най-добрия град за живеене вьв Бьлгария
45.
еРИКСОН УНИВЕРСИТЕТ
05.03.2014 19:32:36
2
5
Намирам се точно в сърцето на Стокхолм-срещу Кралският дворец!!!!!Българите от Адидас ме създадоха за удобство на Клинки-Малинки.Давам дипломи и квалификации срещу сто хиляди шведски крони.
44.
шопова
05.03.2014 18:29:16
1
5
има ли файда за народа от тези евродепутати
43.
Гарантирано от ГЕРБ
05.03.2014 17:29:51
4
6
вьи вьи вьх ето кой е подслушвал Кмета Николов -по порьчка на Цветанов ми туй кьдравото с шведската диплома стояла е в кетчьра или в офисч е в Глобул и си е записвала кво си говорят батките играчи от общината .За туй значи си разменяха флашки с дьщерята на областния Гребенаров -служителка в Данс на 1бензиностанция извьн Бургас
42.
Европейка
05.03.2014 16:52:59
5
4
Голямо платено плюене се е заформило срещу доказал се професионалист и преди всичко добър и амбициозен човек. Ивелина Василева е нещо повече от подходяща кандидатура - тя ще ги отвее всички останали
41.
Прес центьра на Адидас
05.03.2014 16:49:18
1
3
извинявам се за правописа -клавиатурата еизхабена от писане а парите от Илиана Йотова и Антон Кутев похарчих за ВИПкарта в спа центьра на Приморец курви хондураски пури имитация на хавански и 2круиза 1я по Яндзь в Китай с група младежи от Китайската Комунистическа Партия от град Сиан а другия Средизомноморски круиз -о-вМайорка -о-вИбиса -Барселона-нИЦА-Савона -Чивитавекия-Палермо-Тунис-Барселона
40.
Прес центьра на Адидас до 37
05.03.2014 16:42:48
2
4
ТРОЛа е демонично сьщество от скандинавскатаИСЛАНДСКАта митология -а почетен консул за Исландия вьв Бьлгария е Цветелина Бориславоа явно екой има сантименти исимпатии кьм сьщества от подземния свят може би защото банкерката есвьрзана сПОДЗЕМНИЯсвят Най-големите ТРОЛове са бОЙКО И цВЕТЕЛИНА бОРИСЛАВОВА-през 90 те години регистират Офшока в Люксембург ия наричат счудното имеТРОЛ .В тая офшорка боко ицветелина са перялимрьсните парички от нелегалната цигаена фабрика в бургаския квартал Крайморие .По кьсно ез 2005 тая офшорка са перяли парите от тафикана Амфетамини произведени в нелегални фабрики по гьцко бг границата в раойна наКулата иа друга част нощно време вьв фабриката Актавис-фармация собственост на банкеката Бориславова износа еставал савтовози за Ирак иСирия а дрогата се укивала в колите после парите са внасяни в СИБанк иофшорката ТРОЛв Люксембуг.
39.
123
05.03.2014 16:41:04
4
6
Не разбирам, защо хора, които не познават Ивелина Василева коментират. Жената е скромна, възпитана, ерудирана и има желание за работа! Относно троловете - кучетата си лаят, кервана си върви!!! Успех, Василева!
38.
ХИДКО
05.03.2014 16:28:11
4
8
Тази жена има толкова много специализации, че човек се чуди за какво иде реч. Интересното е, че повечето се въртят около управлението на проекти! А да изтъкваш, че можеш да управляваш проекти е все едно да казваш, че нищо друго не можеш - поне от гледна точка на управленската наука. От филология към управление на проекти - нещо ми направи впечатление, а именно, че напълно не е наясно със себе си - какво иска. Затова се е възползвала от конюнктурата и се е "преквалифицирала". Познавам хора, работили под нейното ръководство в областния информационен център. Хора, имащи много повече стаж в направата, изграждането и оформянето, а не само в управлението на проектите. Хора, които бяха погнусени от наглостта, простотията и неграмотността на това момиче. Но, нищо ново под слънцето.
Пък колкото до кмета - ако някй е съгласен до гроб да е роб и да слугува на няколкото човека, които движат всичко в града - моля. Аз не одобрявам и намирам, че Бургас може да се развива не само в туризма, а във всяка друга сфера с мнооого по-голяма добавена стойност. Но, това си е смао моето мнение.
37.
az
05.03.2014 16:05:55
2
9
Работниците на Илияна Тролова са се развихрили из форума :-)
36.
Прес центьра на Адидас
05.03.2014 16:05:30
5
6
шведска калинка -милиционер-роднина-ирландска пастирка -милиционер-вик- калинка-милиционер-слушалка в глобул-шведска калинка -милиционер
35.
от фен 3 до фен 2
05.03.2014 15:16:50
2
2
активирахте електората на БСП, сега започвайте да плюете, еми нормално - какво да правите по цял ден
34.
ГЛАСОПОДАВАТЕЛ
05.03.2014 15:15:00
4
8
всички които обичат бургас и региона трябва да се обединят ЗА тази кандидатура, това е идеалният човек който може да ни представлява пред Европа... и най важното - да върши работа
33.
фен2
05.03.2014 15:14:25
9
6
Хахаха..влезте да видите показания линк към университета й. Няма такъв сайт! Защо изобщо се хабите да пишете тук. Вие калинките на ГЕРБ за 4-ри години не ги ли разбрахте?! Хванати от пътя, с фалшиви дипломи-ментета или изобщо без дипломи. Поредното предложение на "партията". :D
32.
фен
05.03.2014 15:07:58
6
8
По-добра кандидатура от тази на Ивелина Василева няма! Успех! Прекрасен човек, такива като нея трябва да ни управляват!
31.
гражданин
05.03.2014 14:58:47
3
8
Добра номинация, браво на ГЕРБ и УСПЕХ
30.
Гарантирано от ГЕРБ
05.03.2014 14:51:36
9
4
роднина-милиционер-калинка-роднина-милиционер -ирландска пастирка-милиционер-шведска калинка-милиционер
29.
мими
05.03.2014 14:44:42
3
7
Успех на госпожа Василева.
28.
АЗ, Станелия Танева
05.03.2014 14:38:53
6
10
Ще гласувам за Ивелина Василева - умерена е, културна е,скромна е. Щом и Димитър Николов е настоявал за нея, ние сме с нея.
27.
do negramotnite
05.03.2014 14:20:49
4
6
Ето линк към Ериксон академия, но е на английски език, а червените тролове разбират само руски... хахахаха
http://files.flipsnack.net/iframehtml5/embed.html?hash=fup0bmpx&fullscreen=1&pwm=true&startIndex=0&previous_page=true
26.
????
05.03.2014 14:12:07
2
10
Чета форума и се чудя кой може да пише такива тъпотии. Ами много ясно, че няма такъв университет. Както много фирми и Ериксон имат обучителен център за специализации към фирмата. Аз лично имам сертификат от университета към голяма корпорация в Дания. Очевидно е, че в случая на тази Ивелина Василева става дума за същото. Явно някои хора наистина не виждат по-далеч от носа си
25.
no
05.03.2014 13:34:12
6
3
Както досега ще печели проекти за фирмите на ГЕРБ и за собствения кръг от фирми, което някои хора харесват.
Какво мисли бизнесът на Бургас?
24.
Тодоров
05.03.2014 13:30:26
2
11
Ивелина Василева е една обикновена жена от Бургас. Още преди да има Герб съм работил по апартаментаи и останах впечатлен от добротата и уважението с което се отнася към хората. Продължавайте да гласувате за комунистите чийто синчета притежават хотелите по черноморието построени върху държавна земя спонсорирани от руската мафия и бифши бг-агенти от дс и ще продължавате да сте роби за 400лв.
23.
Прес центьра на Адидас
05.03.2014 12:42:00
9
5
тая е работила вьв ВИК -хранилката на всички павителства льжат иогабват хората снесьществуващи сметки за ВОДАнадписват исе оплакват сьсзагуби по мрежата апаите ПОТЬВАТ вПАРТИЙНИТЕ ЧЕРНИ КАСИ и таячерната скьдрава коса мяза на героиня от Турски 3разряден сериал -никой не ечувал за Ериксон университет а малко хора от ВИКпьк си спомнят да е работила там .Трябва да сме много тьпи да изберем КРАДЛИВИТЕ ГЕРБЕРСКИ КАЛИНКИ с измислени дипломи или сьс скити биографи като бургаския кмет който го еСРАМда каже чее учил и завьршил вМосква -там дето завьрщват най големите комуняги и номенклатурчици синове на ЦК БКП
22.
АНТОН -до 20
05.03.2014 11:03:56
4
4
Полицейското училище също е реално,а университета на кандидат депутатката е само в нейното развинтено въображение
21.
Абе ай сиктир
05.03.2014 10:56:35
2
3
Наистина няма такъв Ериксон университет в Стокхолм.Току що прегледах списъка на Шведските университети в сайта http://www.studyinsweden.se/
20.
do 19
05.03.2014 10:55:24
2
2
Антончо, може би не ти е известно, че не всички са учили в полицейското училище в Симеоново :-D
19.
Антон
05.03.2014 10:22:26
5
7
Ще падна от смях.Къде се намира в Стокхолм тоя Ериксон университет?НА КАЛИНА ИЛИЕВА ПОНЕ БЕШЕ РЕАЛНО СЪЩЕСТВУВАЩ,А ТОЯ ТАЯ СИ ГО Е ИЗСМУКАЛА ОТ ПРЪСТИТЕ........
18.
Дернев
05.03.2014 10:11:36
3
10
Когато Бс е добре, това означава, че в БГ нещата вървят добре. Защото градът е част от доста европейски проекти, нещо което тука не се възприема, особено при управления като това, което имаме в момента. Оста за бъдещето на БГ минава през Сф, Пд, Бс. Всичко останало трябва да се свързва към нея по най-бързия и ефективен начин, което е и ролята на държавата.
Не го познавам момичето, но CV ми вдъхва повече доверие, отколкото заслужили другари/ки, които чакат възнаграждението си за послушанието през годините на пренебрегванто на града.
Пожелавам успех, а после ще помагаме с насоки за привличане на евросредства, които ще трябват на Бс дори и за серозападният регион на БГ.
17.
БСП
05.03.2014 09:30:19
5
7
Сергей може да е Гей, но ръководи ПЕС! Ако социалистите спечелят изборите Ви гарантираме че във власта ще вкарваме само братя травестити, от тези рязани бургии на болят много анусите! Да живее дъртия педал Станишев! Гласувайте за БСП за да бъде европа на хомосексуалистите!
16.
АБВ
05.03.2014 09:22:14
8
14
Ивелина Василева ще размаже старата вещица Маруся Любчева на изборите! БСП са много смешни и скоро ще изчезнат като партия начело с този Гей Сергей!
15.
GERMAN
05.03.2014 09:21:35
9
7
ПОЖЕЛАВАМ УСПЕХ НА ИВЕЛИНА ВАСИЛЕВА. ТАЗИ ЖЕНА ВЕЧЕ ДОКАЗА, ЧЕ МОЖЕ ДА РАБОТИ ЗА БУРГАС И ОБЛАСТТА. ИМАМЕ НУЖДА ОТ ТАКЪВ ЧОВЕК В БРЮКСЕЛ, ЗАЩОТО КОМУНИСТИТЕ И ДЕПЕСАРИТЕ В БГ НИ ВЕЧЕ НИ ПОКАЗВАТ, ЧЕ ЗА ТЯХ ХОРАТА ОТ РЕГИОНА СА НИЩО!!!!! НАПРАВО НЕ Е ИСТИНА ЗА КВА РЕПРЕСИЯ СТАВА ДУМА!
14.
GERMAN
05.03.2014 09:21:05
7
9
ПОЖЕЛАВАМ УСПЕХ НА ИВЕЛИНА ВАСИЛЕВА. ТАЗИ ЖЕНА ВЕЧЕ ДОКАЗА, ЧЕ МОЖЕ ДА РАБОТИ ЗА БУРГАС И ОБЛАСТТА. ИМАМЕ НУЖДА ОТ ТАКЪВ ЧОВЕК В БРЮКСЕЛ, ЗАЩОТО КОМУНИСТИТЕ И ДЕПЕСАРИТЕ В БГ НИ ВЕЧЕ НИ ПОКАЗВАТ, ЧЕ ЗА ТЯХ ХОРАТА ОТ РЕГИОНА СА НИЩО!!!!! НАПРАВО НЕ Е ИСТИНА ЗА КВА РЕПРЕСИЯ СТАВА ДУМА!
13.
НЯМА ЛОГИКА N 8
05.03.2014 07:31:34
4
5
" притегателен център - всичко наоколо ще бъде добре."
ЩЕ, но няма да бъде ! Всички от периферията се трупат в Бургас! Който отиде в европвйския парламент трябва да лобира за развитие на периферията на общините а не центъра! нали си имаме хубав център е и какво от това ! Всички от селата са в града и търсят развитие! Тази грешка е от началото на измислената ни и насадена демокрация! Разбиха се селата и хората започнаха да се насочват към градовете !
12.
До 11-ти
05.03.2014 06:25:53
10
10
Те говорят и се пъчат само с Бургас, защото на национално ниво са пълен крах. За Бургас е друга тема, колко мизерии направиха. Пример: паркинга пред църквата "Кирил и Методий".
11.
Stan
05.03.2014 06:16:11
10
10
Г-жа Василева явно е пропуснала последните 5 години и още се мисли за зам. кмет. За да си евродепутат, депутат и министър трябва да мислиш за общото израстване на БЪЛГАРИЯ а не само на община Бургас. Ако това него осъзнае нищо добро не ни чака.
10.
мафи
05.03.2014 06:11:53
11
16
Гласувайте за този крокодил да взима 20 хиляди евро, а вие блейте баирите с 300 лв. заплата. Как пък не! ГЕРБ е равно на глад и мизерия- никога повече!
9.
дафи
05.03.2014 00:43:38
9
13
Успех на един свестен човек, с който Бургас ще бъде европейски град
8.
сис6
05.03.2014 00:36:21
7
17
аз прочетох, че става въпрос за региона, а и да ме прощавате - но в момента не само община Бургас, а и целия регион е отрязан. Когато Бургас живне и е притегателен център - всичко наоколо ще бъде добре. Защо е тази злоба към Бургас? Не на принципа аз щом не съм добре, нека и на Вуте му е зле. А обратно....Нека Бургас, Стара Загора, Сливен, Ямбол са добре, пък естествено чрез край тях - другите също ще са ок. нека тук да имаме атракции. Лошо ли е. Не съм пряк фен на Димитър Николов, но наистина изглежда деен, а Бургас се промени. Защо пък да не е пример?
7.
Миро
05.03.2014 00:36:06
15
13
Трябва да сме най големите тъпири при това правителство да изпратим от престъпната клика на ГРОБ да комуникират с европейските партньори. Народът не е толкова прост и ще видите какво ще стане на изборите. Какво сте го заусуквали- Ериксон Телекъмюникейшънс България е просто крадливия Глобул и как така после е станала директор във ВИК?! Явно е получила добра лашка. Нерде Ямбол, нерде Стамбул нейната. Много подценявате народа, но ще ви гледаме пак сеира...
6.
Jina
05.03.2014 00:09:24
9
14
Област Бургас не е само община Бургас. Нищо лично срещу госпожата, но депутатите от ГЕРБ се изживяват като депутати на град Бургас и забравят, че в другите общини също живеят хора. Те мислят, работят и говорят само за този град. Дано останалите като мен, които не живеят в града се замислят като гласуват. Поне този път....
5.
киро
04.03.2014 23:29:49
10
11
ха, 3 много ми зарадва вечерта, какви глави бе, слънце червено. Те с депутати сега не могат нищо при тяхно правителство, та ще ги чакаме в Европа ли, хахаха, я се заеми с по-сериозни проблеми отколкото да разсъждаваш. Няма никаква логика в това, което казваш. Живея в Бургас и виждам какво става, едва ли някога БСП тук ще успее
4.
бургазлия
04.03.2014 23:26:26
10
12
Успех, дано поне на едно място през последните месеци Бургас да има успех. не познавам Василева, но прочетох коя е - наистина й желая да успее. Имаме нужда от самочувствие и подкрепа и от едно такова слънчево момиче, дано да победи!!!!
3.
Марияна
04.03.2014 23:25:04
14
13
Най добре могат да лобират БСП !
Затова трябва да имаме повече евро депутати в редиците на социалистите!Нищо против кандидатурата на ГЕРБ ,дори смятам че е силен кандидат но като гласувате мислете с главите си!
2.
ани
04.03.2014 22:39:37
11
15
Ивелина Василева и слънчев и чудесен човек, дано да успее да работи и наистина да е защитник на Бургас, че като гледам вече градът има огромна нужда, а и целия регион. Тя е единствения изход май да се измъкнем от гадостите на БСП
1.
Радослава
04.03.2014 22:31:21
9
14
Дано да бъде избрана. И ако бъде - да не забравя от къде е тръгнала. Защото както сега хората казват "О санна" казват "Разпни"
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Цените на имотите у нас растат по няколко причини Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп На място са пристигнали няколко екипа на полицията, пожарната и Бърза помощ Ергенът бил смотаняк Ергенът бил смотаняк В интернет се появиха стари негови снимки, които предизвикаха същински взрив и лавина от коментари, за жалост повечето от които подигравателни Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Червенокосата дама, която бе синоптичка на Нова тв, преди да излезе за втори път в майчинство Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Изтипоса на снимката на жена, която набеди за крадла  Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Жилищата били продадени за 100 хил. лева Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Той е на мнение, че ако трябва в държавата на някого най-много да се увеличават заплатите, това са университетските преподаватели, учителите, лекарите и медицинските работници Ако ще сменяте книжката задължително прочетете тази новина Ако ще сменяте книжката задължително прочетете тази новина Поради надграждане на електронните системи временно са затруднени част от процедурите - ускорена и бърза услуга - за издаване и замяна на свидетелство за управление на моторно превозно средство Мъртво пиян катастрофира с голфа си Мъртво пиян катастрофира с голфа си Полицаите се хванаха за главите  Търсех си любовта в Ергенът, но не е намерих, призна Алек Търсех си любовта в Ергенът, но не е намерих, призна Алек Майка ми винаги е имала мнение за всяко едно нещо, което се случва около мен, обяви той 
Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче? Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Шеф Ангелов ще му е кум на сватбата с Камелия Почина световноизвестна знаменитост Почина световноизвестна знаменитост Той беше звезда в няколко култови ленти  Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори