×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургазлии, очаква ни страхотна вечер в „Астория“


Бургазлии, очаква ни страхотна вечер в „Астория“
ДесиСлава ще гостува в петък вечер в най-вървежната поп-фолк дискотека в Бургас - "Астория". Купонът с фолк дивата е гарантиран
17 Януари 2014, Петък, 13:19 ч.
Автор: Георги ДИМИТРОВ

Изпълненията ми са изцяло на живо, а гостуванията ми се превръщат в концерти. Елате в най-добрия нощен клуб в Бургас, ще е незабравимо, каза поп-фолк изпълнителката

Звездата ДесиСлава ще гостува в петък в най-новото бижу на нощния живот в Бургас – фолк клуб „Астория“. Интересът към популярната изпълнителка е изключително сериозен и без съмнение заведението ще се пръска по шевовете. Пред Флагман.бг ДесиСлава  открехва завесата и разкрива интересни подробности за новостите около нея, визитата й в „Астория“ и впечатленията от нощния живот в Бургас

-ДесиСлава, какво да очакват феновете ви при гостуването в едно от най-купонджийските места за нощен живот в Бургас – фолк клуб „Астория“?

-Очаквам го с нетърпение. Отдавна не съм гостувала в Бургас, а това е един от градовете, в които се чувствам най-добре. Публиката е страхотна. Знаете, че аз пея изцяло на живо и се получава атмосфера като на концерт, което дава възможност за пряк контакт с публиката. Малцина изпълнители си позволяват да го правят, разчитат обикновено на плейбек, но аз съм категоричен противник на този метод и винаги залагам на живото пеене. Тези, които са присъствали на мои гостувания могат да направят разликата и знаят, че купонът, се получава е много по-истински и допринася за доброто настроение на всеки. Има една по-особена магия.

-Как усещате бургаската публика при последните Ви гостувания?

-Както казах тя е страхотна и умее да се забавлява. Преди време си спомням, че бях в един нощен клуб, където заложих предимно на поп изпълнения. Всички пяха и много се веселиха. Имаше  много искания за бис, което не се случва много често в нощни клубове. Клубното участие до определена степен ограничава изпълнителя, но когато пееш на живо може да усетиш ритъма на вечерта и да импровизираш.

-Коя ваша визия се харесва повече. Тази на фолкпевицата ДесиСлава или на попизпълнителката Дес?

-Според мен хората харесват артиста ДесиСлава. Тези, които ме познават по-добре, знаят че никога не съм залитала в крайностите на поп-фолка, винаги песните ми са имали по поп звучене. Това е моят стил, който се опитват да наложа и който виждам, че се харесва от почитателите ми.

-Новият Ви хит - „Грим по дланите“ става все по-популярна и пробива в музикалните класации.

-Да, така е. Това е една от новите ми песни, които се приемат изключително добре от публиката, което може само да ме радва.

-Какво искате да кажете на бургаските фенове преди гостуването си в „Астория“?

-Да се настроят за една страхотна вечер. Ще дам всичко от себе си, ще се раздам докрай, така както винаги съм го правила, за да се почувстват добре. Бургазлии са купонджии и се надявам се да изживеем една страхотна вечер.


В категории: Лайфстайл


14
Коментара
14
Коментара по темата
14.
Lolita
18.01.2014 00:00:50
0
0
Des, чакаме те хайде виждаме те накъсана.
13.
Алекси
17.01.2014 14:19:33
1
1
Браво Дес. Ти си номер 1. Най-земната и добра българска певица.
12.
конкуренция
17.01.2014 12:22:59
5
6
Астория в момента е най- хубавото заведение от този тип в Бургас и колкото и да пишете злобни и злостни коментари няма как да го промените това! Не се хабете излишно! Нямат конкуренция!
11.
Random
17.01.2014 11:58:32
4
3
Много глупава реклама!
10.
Реалист
17.01.2014 11:16:12
1
5
Цици и чалга - това е Бургас. Каква европейска столица на културата. Кой ходи в Бургас на опера - никой. А идете довечера да видите на Десислава колко хора ще има.
9.
бургазлия
17.01.2014 10:53:00
2
5
Не съм фен на чалготеките, но всичките ми приятели ходят там. Астория е класи над другите в Бургас. Музиката не изгрубява чак толкова, обстановката е добра, обслужването - горе долу. Имам някои забележки, но си личи че всичко е изпипано и е правено с вкус.
8.
niki
17.01.2014 10:49:09
1
9
Dobre 4e 6e e v Astoria a ne tazi dupka Plazza kadeto ti probutvat fal6iv alkohol a servitiorkite samo te lajat s "nqmam da ti varna". Izrodki grozni. vzeha mi 20 leva za edna vodka.
7.
ddd
17.01.2014 10:14:14
1
5
ДесиСлава може да напълни и летния театър. Има много фенове а след тази вечер със сигурност ще са още повече. Успех Деси!
6.
Истината
17.01.2014 10:10:21
2
2
Не само в Бургас а и в цяла България е така. Бургас е малка картинка на това което се случва в държавата. А истината е че чалгата дали с Десислава или с Дес се слуша стотици пъти повече отколкото филхармония или оперна постановка.
5.
Бай Хой
17.01.2014 09:51:18
2
7
Типична или не си остава чалгаджийка!
До сега не съм видял този сайт да рекламира оперна постановка или концерт на филхармонията, но чалгата е на почит в този град и който плаща той поръчва музиката!
4.
Селчо
17.01.2014 09:16:48
2
9
Бургъзлии, облечете си официалните Адидаси и напред към Астория!
Бургас - културна столица на Европа!
3.
Фен
17.01.2014 08:42:10
2
3
ДесиСлава не е типичната чалгаджийка. За разлика от пайнерките тя пее на живо музиката й е по скоро поп звучене отколкото поп-фолк. Само с някои от първите си песни се изложи, но после се поправи и сега е номер едно. Жалко само че няма условията, които имат в Пайнер за да е номер едно в България
2.
sad
17.01.2014 08:39:05
7
3
Bravo Desi ti si nomer edno. Burgas te obi4a
1.
Da4ev
17.01.2014 08:23:26
2
3
Някога в Пиргос , сега в Септември - нищо друго не може да се измисли. Само пачанга.Някога Нели Рангелова , сега Дес. Нищо ново под слънцето.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
За четвърти път "Ден на таланта" в Бургас, нямаше празна седалка в Летния театър! За четвърти път "Ден на таланта" в Бургас, нямаше празна седалка в Летния театър! Скечове, латиноритми и хип-хоп, песни - беше взривяващ спектакъл на самородни таланти от абитуриентите на сериозна гимназия Едночасов инфотур не стигна, за да се покажат на ръководители от ЕК успешните проекти на Бургас Едночасов инфотур не стигна, за да се покажат на ръководители от ЕК успешните проекти на Бургас Градът е емблема на кохезионната политика, каза Йорданка Чобанова, ръководител на представителството на ЕК Арестуваха бургазлията Христо Радев дрогиран, конфискуваха Тойотата му Арестуваха бургазлията Христо Радев дрогиран, конфискуваха Тойотата му 32-годишният мъж е бил спрян при рутинна проверка вчера, около 23 часа на ул."24-ти Черноморски пехотен полк" Направих уникални домашни рогчета, цялата улица ухае на тях Направих уникални домашни рогчета, цялата улица ухае на тях Рецепта-мечта, непременно я опитайте 18 нови български филма ще представи „Златната липа“ 2024 18 нови български филма ще представи „Златната липа“ 2024 В продължение на 5 дни старозагорци и гостите на града ще гледат над 50 заглавия от Европа при вход свободен Камарата на архитектите в България провежда общото си събрание на 16 и 17 май в Поморие Камарата на архитектите в България провежда общото си събрание на 16 и 17 май в Поморие Близо 400 делегати от цялата страна ще се включат в най-големия форум на архитектурния бранш за 2024 година Катастрофиралата кола в Пловдив била пълна с райски газ Катастрофиралата кола в Пловдив била пълна с райски газ Разследващите са иззели от колата голямо количество флакони Служители на АПИ засадиха дървета в района на обходния път на Бургас Служители на АПИ засадиха дървета в района на обходния път на Бургас Дърветата от този вид са известни със своята устойчивост, възможността си да растат в бедни почви и замърсена среда, което го прави изключително подходящи за градско и извънградско озеленяване В Слънчев бряг изпратиха бъдещите кадри в туризма от Випуск 2024 В Слънчев бряг изпратиха бъдещите кадри в туризма от Випуск 2024 Сред тях са бъдещи бармани, хотелиери и представители на туристическия бранш Защо синята зона от ул. „Ген. Гурко“ до бул.“Булаир“ позеленя (ВИДЕО) Защо синята зона от ул. „Ген. Гурко“ до бул.“Булаир“ позеленя (ВИДЕО) Ще трябва ли да плащаме втори път стикери, питат живущите в този район
Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада В последните години гей парадът събира над 300 000 участници Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Смутените шефове на Динамо дори са възнамерявали да подложат играча на ДНК тест Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Ледникът Хумболт, известен още като Ла Корона, беше последният във Венецуела Арестуван е главният руски военен кадровик Арестуван е главният руски военен кадровик Ген. Юрий Кузнецов е заподозрян за вземане на подкупи, а в дома му са намерени милиони рубли, златни монети и часовници Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса В социалните мрежи подозират, че любимката на няколко поколения българи се е подлагала на естетични и пластични интервенции, с които е прекалила и е заприличала на нищо Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Певицата на Дългия била категорична, че иска да изчисти имиджа си, който гологлавия шоумен зацапал Почина известен нотариус Почина известен нотариус Завинаги ни напусна нашият скъп колега и приятел“, заяви председателят на камарата Димитър Танев Целият свят не може да откъсне очи от уникалните тоалети на тази дама Целият свят не може да откъсне очи от уникалните тоалети на тази дама Първата дама на Франция може да напише истински наръчник за елегантност Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Бишимбаев не се призна за виновен и заяви в съдебната зала, че съпругата му е починала от самонараняване 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка Съдействат за разкриване на измами в големи размери
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Докторе, кажете как съм? Умирам от любопитство.
- Спокойно... не е от любопитство.
Виц на деня Виц на деня Две блондинки си говорят:
- Най-много мразя тайните. Трябва на всеки един поотделно да разказваш.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Какво е жизнен опит?
- Отново настъпваш мотиката, но вече си с каска.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори