×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Bild: Западът заплашил да остави Украйна без ракети "Пейтриът" след атака по цел в Русия
  • Олимпийският рекордьор в овчарския скок Тиаго Браз отпадна за игрите в Париж това лято заради допинг
  • Времето днес, прогноза за сряда, 29 май: Отново краткотрайни валежи с гръмотевици
  • Гари Конил беше назначен за нов премиер на Хаити вчера
  • Русия вдига данъците на богатите
  • Ремонт променя движението по АМ "Струма"
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Валентин Касабов: Ако прокуратурата пак не реагира, Сидеров ще убие човек


Валентин Касабов: Ако прокуратурата пак не реагира, Сидеров ще убие човек
Сидеров се държи като в джунгла, той е воденичен камък за лидерите на БСП и ДПС, а Прокуратурата, начело с Цацаров, имитира някаква работа, каза Валентин Касабов.
08 Януари 2014, Сряда, 08:40 ч.

Прокуратурата е като надгробен паметник в една загиваща държава, каза съпредседателят на НФСБ

Ако и сега не бъде свален депутатският имунитет на Волен Сидеров и не бъде обвинен за хулиганство и нанасяне нателесна повреда на полицай на варненското летище, той може да стигне дотам, че да убие човек. До момента Прокуратурата е като надгробен паметник в една загиваща държава. Това каза в студиото на “Здравей, България” съпредседателят на НФСБ Валентин Касабов.

 Той припомни как вождът на “Атака” и гардовете му по най-бруталния начин пребиха шестима журналисти от СКАТ тв, но реакция от страна на Прокуратурата няма.  “Спомняте си колегата Теодор Ангелов, който беше малтретиран. Веднага след това колежката Мария Цветкова също беше бита. През лятото пък на бензиностанция ОМВ шестима колеги от телевизия СКАТ бяха буквално пребити. Имаме човек със счупена фаланга на палеца. Сигнализирали сме Прокуратурата, но реакция пак няма. Тя е като надгробен паметник в една загиваща държава. Колегата Байрактаров пък е с увреден слух, след като на два пъти затвориха една улица и крещяха като ненормални срещу телевизия СКАТ. Подадохме пак сигнал, но Прокуратурата отново не реагира”, каза Касабов.

Припомняме, че в първия ден на 42-ото Народно събрание Сидеров си позволи да посегне на български полицай. “Той счупи дръжката на вратата на една институция. От това по-символично, здраве му кажи! Тогава нищо не последва. В нормалните страни пипането на полицай е невъзможно да се случи без санкция”, коментира журналистът Иво Инджев.

“Заплатата на Волен Сидеров е запорирана, след като го осъдих. Не знам с какво живее сега, но дължи около 8 700 лева с лихвите за клевета и обида. Сега виждаме поредица от скандали, но по-страшното е, че прокуратурата не реагира. Едва вчера тя се размърда. Големият въпрос е кой покровителства Сидеров. Преди беше Борисов, сега са Доган, Станишев и Местан. Това са хората, които го пазят. Ако Прокуратурата не реагира и този път, следващия път той ще убие човек. Вижте му поведението. Той се държи като в джунгла. Цацаров ще преследва 152 души за това, че не са си декларирали разни имоти, покупки и т.н., а в същото време имаме постановление на Прокуратурата, в което става ясно, че Сидеров притежава пет офшорни фирми, като всяка от тях има по 100 000 долара уставен капитал”, добави Валентин Касабов.

Той припомни, че в обяснението си пазачът Камен Тодоров Петров разкрива как през месец май 2009 г. Сидеров го повикал на разговор и му признал, че има сериозни притеснения за целостта на парламентарната си група. С оглед на това лидерът на “Атака” му казал, че за да реализира идеите си, освен него, ще му е необходим още един човек. Тогава Петров му предложил да извика Венци Христов. Няколко дни след този разговор той и Христов са повикани в централата на партията, където присъства представител на адвокатска кантора. Той подготвил необходимите за създаването на офшорни фирми документи и им било обяснено, че те ще са собствениците им. След като разследващите са установили, че има пет фирми с по 100 000 долара капитал, защо Прокуратурата не разпита основния заподозрян Сидеров!? Откъде ги е взел тези пари? Ясно е, че Христов и Петров са поставени лица, заяви съпредседателят на Националния фронт за спасение на България.

Според него, Волен Сидеров е като воденичен камък за лидерите на БСП и ДПС.  “Той вече не им е необходим. Сидеров с тези крайни психиатрични изпълнения дотегна и на БСП, и на ДПС. Но какво отговориха БСП и ДПС на писмото, което написаха евродепутатите? Нищо. Сега отново се очаква евродепутати от различни политически сили да настояват за търсене на отговорност oт лидера на “Атака”. Българските институции не реагират. Прокуратурата, начело с Цацаров, имитира някаква работа”, каза още Валентин Касабов.



В категории: Политика


Флагман.БГ Почина българският Брад Пит Почина българският Брад Пит 29/05/2024, Сряда 12:00 0
Дъжд над Черноморието
Дъжд над Черноморието 29/05/2024, Сряда 09:30 0
8
Коментара по темата
8.
,
09.01.2014 19:11:18
0
0
Дано тебе да убие.мръснико.
7.
стефанов
08.01.2014 16:43:28
1
0
Ааа, така ли? Френската дипломатка го е провокирала??? И после се преместила далеч от него в самолета, за да го провокира още повече? Ти добре ли си? Този има абсолютно неадекватно поведение и не може да бъде представител на народа!
6.
Панчо
08.01.2014 14:13:49
0
1
Аз пък виждам един друг сценарий. Непрекъснато провокиране на Волен, за да си изпусне нервите и да направи грешка, за да бъде махнат от тази комисия, начело на която е крайно опасен за ББ и особено за Цв.Цв., докато траят следствията и делата срещу двамата мизерници. Ако успеят да елиминират Волен и да заглушат гласа на Атака, да търсят и раздухват претиворечия между БСП и ДПС, за да свалят правителството за да се смени властта и в суматохата да се прекратят следствията за престъпленията на двамата баш главатари на ГЕРБ. Всичко се свежда до елементарния просташки битовизъм на двамата за политическо и финансово оцеляване и оставане на свобода на тези несъмнени престъпници.
А Валери Симеонов им съдейства. Мечтае и е готов на всичко, за да успее да смени Атака в политиката и да монополизира т.н. Патриотизъм.
5.
Miti
08.01.2014 12:30:54
1
0
До българин : Извини се за думите си,че народа го иска
4.
българин
08.01.2014 11:53:54
3
2
Не е удобен на олигарсите ,но народа го иска!!!
3.
Волен е неудобен
08.01.2014 10:15:48
3
3
Ако сте гледали Валентин Касабов по Нова телевизия тази сутрин, всичко вече е напълно ясно. Олигархията сменя Атака с НФСБ. Валери Симеонов уж вика срещу ГЕРБ, а всъщност е една подлога като Бойко. Всеки ден и Нова, и СКАТ крещят с/у ситуацията в Бургаски корабостроителници, а "не разбраха" как Домусчиев разгроми БМФ, а сега съкрати 115 човека от Пристанище Бургас-Запад, подарено му от Бойко. Накратко, Волен не е удобен и идва партия СКАТ на Валери Симеонов.
2.
жоро
08.01.2014 09:42:41
0
1
Мурзилки пародия «Белый теплоход» (Ю. Антонов)

Новость: Прокуроры и депутаты снова неприкосновенны для сотрудников ГИБДД. Такое решение приняло МВД и сейчас готовит поправки в административный регламент. Между тем, ранее это министерство разрешило отстранять пьяных прокуроров от руля и везти на медицинское освидетельствование, если инспектор заподозрит у них алкогольное опьянение. Это положение действовало всего около месяца.
1.
Smith
08.01.2014 09:24:08
1
6
Как да се размърда дебелото прасе - Цацаров. Да не мислиш, че му е лесно със стотиците килограми, които носи и дебелите пачки, с които КТБ и правителството му затварят очите?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дори когато връстниците й броят до 12, тази бургаска хубавица мисли само за футбол Дори когато връстниците й броят до 12, тази бургаска хубавица мисли само за футбол Йоана завърши гимназията за романски езици "Георги Стойков Раковски“ в Бургас Възражда ли се фотографията в Бургас? НХА открива нова магистърска програма Възражда ли се фотографията в Бургас? НХА открива нова магистърска програма В рамките на 3 семестъра студентите ще научат историята на класическата и модерната фотография и как тя може да е част от съвременното изобразително изкуство Известна актриса не обича скъпите шопинг дестинации, пазарува от битака Известна актриса не обича скъпите шопинг дестинации, пазарува от битака Това е най-прекрасното място да намериш интересни образи, да поговориш с хората, да разгледаш, разказва звездата от "Братя"  Тя е звезда, но отиде на бала си с рокля за 300 лева и обвуки за 100 лева Тя е звезда, но отиде на бала си с рокля за 300 лева и обвуки за 100 лева Гледах да се съобразявам от гледна точка на това, че толкова хора по света нямат това, което имаме ние, споделя скромно шампионката Мария-Габриела Миличевич Обичайно? Разходка на кучета прерасна в юмручна схватка в бургаския жк „Меден рудник” (ВИДЕО) Обичайно? Разходка на кучета прерасна в юмручна схватка в бургаския жк „Меден рудник” (ВИДЕО) Агресивният въпрос „К’во прайш с тия големи кучета в парка, бе?!” е последван директно от удар Ще участват ли български военни кораби в операция в Черно море? Ще участват ли български военни кораби в операция в Черно море? Целта е да се осигури безопасността на морските пътища, след началото на руската инвазия срещу Украйна ГДБОП с удар срещу онлайн пирати ГДБОП с удар срещу онлайн пирати В хода й са установени собствениците на сайтовете, които са ги създали и поддържали с цел предлагането на техните потребители на достъп до популярни филми, сериали, телевизионни продукции чиито правоносители са български телевизионни оператори "Български възход" не само ще прескочи 4-процентовата бариера, но ще го направи уверено, обяви ген. Стефан Янев "Български възход" не само ще прескочи 4-процентовата бариера, но ще го направи уверено, обяви ген. Стефан Янев Трябва да се мисли стратегически – за бъдещето на България не за утрешния ден, а за десетилетие напред, подчерта ген. Стефан Янев Най-после ще вдигнат сватба Най-после ще вдигнат сватба Тя ще е малка, а кумовете ще са приятелка на Ива и мой приятел, призна Сашо Кадиев Ще бъде ли бургаският плаж препълнен с летовници заради евтината сянка? Ще бъде ли бургаският плаж препълнен с летовници заради евтината сянка? Управители на крайбрежни заведения в Северния плаж споделиха, че цените на напитките остават без промяна от миналото лято
Почина българският Брад Пит Почина българският Брад Пит Последните му проекти включваха участия във видеоклипове на Галена, Азис и Лидия, а наскоро като лекар в сериала "Съни Бийч" по bTV Той участва в социален експеримент и три години получава по 1800 евро без да работи Той участва в социален експеримент и три години получава по 1800 евро без да работи Бившият парамедик споделя, че не е станал по-щастлив, а по-мързелив  Сочни джуки и уголемен бюст – хит сред подаръците за тазгодишните абитуриентки Сочни джуки и уголемен бюст – хит сред подаръците за тазгодишните абитуриентки Тенденцията от миналото да се залага на големи обеми и натрапващи се устни вече я няма След участието си в Капките тя замина за Африка След участието си в Капките тя замина за Африка Моделката и гаджето вършеят в Тунис Мощна експлозия край Белгород, а Джон Кърби обяви, че забраната за удари по Русия с US оръжия остава Мощна експлозия край Белгород, а Джон Кърби обяви, че забраната за удари по Русия с US оръжия остава Трябва да позволим на Киев да стреля по военни цели на руска територия, от която те нанасят по Украйна, каза пък Макрон Транспортен хаос в центъра на София Транспортен хаос в центъра на София Многото и различни знаци объркват шофьорите, които неволно влизат в насрещното, и предизвикват опасни ситуации Проф. Джефри Сакс разкри кой взриви "Северен поток" Проф. Джефри Сакс разкри кой взриви "Северен поток" Икономистът, предлагал на източноевропейците шоковата терапия за преход към пазарна икономика, намекна, че Джо Байдън е поръчал разрушаване на газопроводите Сметоизвозване ли? Северна Корея праща балони с фекалии и боклук към южната съседка Сметоизвозване ли? Северна Корея праща балони с фекалии и боклук към южната съседка От години южнокорейски пък активисти изпращат балони с блистовки към Северна Корея, критикуващи нейните лидери и USB памети с клипове на Kей-поп музика Защо всички в Италия са срещу Мелони Защо всички в Италия са срещу Мелони Битката е всички срещу един Знаете ли колко струва къщата на Кевин от "Сам вкъщи" Знаете ли колко струва къщата на Кевин от "Сам вкъщи" Запазено е стълбището, по което Кевин се спускаше с шейна
Владимир Путин към страните от НАТО Владимир Путин към страните от НАТО Трябва да сте наясно с какво си играете! Виц на деня Виц на деня - Скъпа, взех детето от детската градина.
- Браво, и... как ще го кръстим, защото нашето вече ходи на училище?
Виц на деня Виц на деня Блондинка в автосервиз.
Монтьорът и казва:
- Имате късо съединение.
- Е хубаво де, що не го удължите тогава....
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Никога не се задоволявай с това, което могат и другите!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори