×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Започна националното външно оценяване за учениците от 4 клас
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Търсят болния шеф на РЗИ-Бургас, за да го уволнят, а той седял в бистро „Джърси”


Търсят болния шеф на РЗИ-Бургас, за да го уволнят, а той седял в бистро „Джърси”
Д-р Георги Паздеров е знаков администратор в нашето здравеопазване при доста правителства, по-рано ръководеше Регионалния здравен център
17 Декември 2013, Вторник, 15:43 ч.
Автор: Флагман.бг, снимка: Иван КОЛЕВ

Приемникът му д-р Атанас Бошев все още не може да получи заповедта си за назначение

Директорът на Регионалната здравна инспекция в Бургас д-р Георги Паздеров не може да бъде открит, за да му връчат заповедта за освобождаване, подписана от министър Таня Андреева. От сряда пообед, 11 декември, когато за последно бил видян в кабинета си, д-р Паздеров не е стъпвал в сградата на РЗИ, тъй като получил изпреварваща информация, че текат последните часове от престоя му на поста.
 
„На 12 декември беше освободен цивилизовано досегашният директор на РЗИ-Габрово д-р Веселин Димитров, който си тръгна по нормалния начин и освободи мястото на колегата си д-р Петър Стефанов. Малко преди това бе извършена смяната и в РЗИ-Търговище, където също имат нов директор и той се казва д-р Пепа Калоянова, възмутени сме от поведението на д-р Паздеров, тъй като той торпилира работата ни с болничен лист”, каза висш служител от ведомството на д-р Андреева.

Мобилният телефон на д-р Паздеров е изключен. Подчинените му казват, че диагнозата в болничния  му лист била свързана със сърдечно заболяване, което ще изисква продължително лечение – с възможност за удължаване на срока до 3 месеца.

За мястото на д-р Паздеров още след вота през май т.г., както вече пръв и единствен прогнозира Флагман.бг, е подготвен д-р Атанас Бошев. Бошев беше зам.кмет по здравеопазването на община Бургас по времето на червения кмет Йоан Костадинов, а след това оглавява частна поликлиника. „Не съм получавал заповед за назначение от министър Андреева и няма да коментирам кадровата политика на министерството. Единственото, което бих могъл да кажа за своя статус, е, че ме заварвате да отивам към настоящото си работно ясто в поликлиника „Ел Масри”, където продължавам да съм управител”, каза лаконично д-р Бошев.

Обстановката в здравната инспекция е крайно напрегната. Имаме информация, че от кабинетите и счетоводството се изнасят документи, които се обсъждат в близкото бистро „Джърси”, където миналата седмица бил забелязан да седи и самият д-р Паздеров. Подчинените му се опасяват, че може да се заличат неудобни следи от периода на бившето управление на Бойко Борисов.

Както вече писахме, д-р Паздеров бе превърнал кабинета си в своебразен параклис с портрети на експремиера, осветени от специални лампи по т.нар. Стена на гордостта. Веднага след 13 май обаче този почетен кът бе демонтиран и на негово място са поставени картини. Междувременно, противно на партийната дисциплина в БСП, д-р Паздеров получи уверение от един местен кадровик, че ще лобира за него пред министър Андреева. „Явно е, че възможностите на покровителя на д-р Паздеров се оказаха недостатъчни за надежден чадър и през този пореден мандат, затова и се е стигнало до тази агония сега да взема болнични и да се излага. В крайна сметка за д-р Бошев има много добри отзиви и от Бургас бяхме единодушни, когато подадохме името му за смяната”, казаха от областната структура на БСП.



В категории: Политика


12
Коментара
Флагман.БГ Рядко застраховаме дома си, колата ни е по-важна Рядко застраховаме дома си, колата ни е по-важна 27/05/2024, Понеделник 19:20 0
12
Коментара по темата
12.
Иван
19.12.2013 09:22:42
2
2
Долните комунисти сменят всеки който не им е удобен и не играе по тяхната свирка.
- "за д-р Бошев има много добри отзиви"
От кой бе Касабова са добрите отзиви, вие питахте ли някой друг освен Областната структура на комунягите.
11.
yoanna
19.12.2013 00:55:42
2
1
Tolkova smeshni jurnalisti i spekulacii..oshte po malko ste tezi koito vqrvate
10.
gradi
18.12.2013 12:58:58
0
2
V tova zavedenie se podvizavat kato nai-otjavleni alkoholitci-edin sledovatel, na koito mu razkazaha igrata-fevruari 2013 , mnogo otjavleni t.nar. politcai- ot BOP-a v Burgas-kato ljohmana Nikolai Stoilkov.Skoro ne sam go vijdal , no imam podobavashti snimki s koi sedi v zavedenieto
9.
rosata
18.12.2013 10:24:06
1
1
dans,kade ste plna revisiy na slygbata,koyto rakovodi dr heremetieva sapryga komynygata bohev ,koito e sa satvora
8.
rosata
18.12.2013 10:24:05
1
1
dans,kade ste plna revisiy na slygbata,koyto rakovodi dr heremetieva sapryga komynygata bohev ,koito e sa satvora
7.
познавач
18.12.2013 08:20:58
3
7
Паздеров = далавери и корупция ,но и червения Бошев е пълна мъгла и мазна лисица,гони собствени интереси от държавната служба !!И двамата са един дол дренки,с една приказка не са полезни за народа !!!!!!
6.
мармалад
17.12.2013 21:07:53
5
5
И двамата са един дол дренки,единият безхаберник, другия милиционер.
Между впрочем все едно кой ще е.
5.
Ангела
17.12.2013 18:32:08
10
7
За д-р Бошев или добро или нищо! Как може да плюете достойните хора на Бургас?! Направете нещо смислено и тогава хвърляйте кал по името на някой честен човек!
4.
я па я
17.12.2013 18:20:58
6
14
Бошев срещу Паздеров да бяга не може да го стигне. А колкото до областната структура на бсп-съставена е предимно от дебелобузести бахури. И що да не си сложи някви грамоти-да не ги е крал, заслужил си ги е. Така, че касабова яжмиуйо
3.
123
17.12.2013 16:34:33
6
15
За сведение на несведущите - д-р Бошев е съпруг на Кина Шереметова - ямболлийка, несменяема дългогодишна шефка на Информационно обслужване, отговорник за преброяването на изборните резултати през последните години. Честито Бургазлии!
2.
КОЙ ? КОЙ ?
17.12.2013 16:12:40
4
8
КОЙ Е МЕСТНИЯ КАДРОВИК А ?
КОЙ ? КОЙ?
1.
sad
17.12.2013 16:02:51
10
9
Комунистите са като маларията: винаги се връщат
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Какво се случва с тялото ни, ако спрем да правим секс Какво се случва с тялото ни, ако спрем да правим секс Ако сме сексуално активни, със сигурност ще усетим много разлики, ако попаднем в "сух" период Треньорът на ФК "Черноморец 1919": Напускам, виновен съм за изпадането! Треньорът на ФК "Черноморец 1919": Напускам, виновен съм за изпадането! Не съм безотговорен човек, обяви футболният специалист Момичета, пазете се - това са най-мистериозните мъжки зодии във връзките Момичета, пазете се - това са най-мистериозните мъжки зодии във връзките Ето кои са те  Рецепта за солен кекс с шунка и краставички Рецепта за солен кекс с шунка и краставички Идеален за закуска, пътуване или пикник 7 златни правила за ефективно и дълготрайно отслабване 7 златни правила за ефективно и дълготрайно отслабване Ако не искате да се тормозите с тежки и ограничаващи диети, спазвайте тези правила Издирват я под дърво и камък, а тя инвестирала в луксозни вили и апартаменти в Дубай Издирват я под дърво и камък, а тя инвестирала в луксозни вили и апартаменти в Дубай Информацията е от изтекли данни от поземления и кадастрален план на емирството Акция в кв. Победа! Бургазлийка крила 74 свивки канабис в кутия от крем за ръце и под чергата Акция в кв. Победа! Бургазлийка крила 74 свивки канабис в кутия от крем за ръце и под чергата Полицейски служители буквално оглозгали дома на 51-годишната жена, арестувана е за срок до 24 часа   500 лв. глоба в Бургас, ако си вземеш кучето с теб на плажа 500 лв. глоба в Бургас, ако си вземеш кучето с теб на плажа Ограничението влиза в сила от официалното откриване на плажните ивици, когато те са обезпаразитени, почистени и подготвени за туристите Ученици от СУ “Н. Й. Вапцаров” в Приморско с първи открит урок по шахмат Ученици от СУ “Н. Й. Вапцаров” в Приморско с първи открит урок по шахмат Шахматът е любима моя игра, която учи всеки играч да мисли логически и да се справя с определена ситуация, каза кметът Иван Гайков Морско пътешествие до КТК „Ченгене скеле“ очаква децата на 1 юни Морско пътешествие до КТК „Ченгене скеле“ очаква децата на 1 юни Денят на детето ще е вълнуващ и с арт работилницата на Усмихнати 8смици на открито
Тръмп срещу Байдън - кой е начело в проучванията Тръмп срещу Байдън - кой е начело в проучванията И двамата мъже са непопулярни, изборите ще бъдат референдум за това кой от тях според американците е по-малко лошият вариант 3000 жертви и над 30 000 заразени с ХИВ и хепатит във Великобритания 3000 жертви и над 30 000 заразени с ХИВ и хепатит във Великобритания Нов доклад разкри огромен скандал в Обединеното кралство Култова световна марка е пред фалит Култова световна марка е пред фалит Тя беше взела и от пазарния дял на Найк Кмет е обвинен в корупция след измама от „ясновидка” Кмет е обвинен в корупция след измама от „ясновидка” Тя го призовала да ремонтира къщата ѝ и да плати за почивките ѝ с публични средства Хари Кейн взе Златната обувка Хари Кейн взе Златната обувка Англичанинът вкара 36 гола в 32 мача за Байерн ГМО комари се включват в борбата срещу маларията ГМО комари се включват в борбата срещу маларията Комарите преносители представляват сериозна регионална заплаха Бунт в Палма де Майорка срещу туристите -  "Вървете си вкъщи!" Бунт в Палма де Майорка срещу туристите - "Вървете си вкъщи!" Над 10 000 души вдигнаха плакати "Вървете си вкъщи!" Войната в Украйна - развръзката предстои, може и без Путин да бъде свален от власт Войната в Украйна - развръзката предстои, може и без Путин да бъде свален от власт В Швейцария на 15 юни се очаква среща на повече от 80 държави, където Русия нямало как да излъже 12 пострадали при турбуленция по време на полет над Турция 12 пострадали при турбуленция по време на полет над Турция При кацането самолетът беше посрещнат от службите за спешна помощ Столтенберг пристигна в София заради Парламентарната асамблея на НАТО Столтенберг пристигна в София заради Парламентарната асамблея на НАТО Той ще се срещне с българския премиер Димитър Главчев
Калин СТОЯНОВ, вътрешен министър: Калин СТОЯНОВ, вътрешен министър: Няма да допуснем намеса и дезинформация в изборите Виц на деня Виц на деня Стюардесата влиза при пилота и казва:
- В салона имаме еврейски терорист с бомба.
- И какво иска?
- За сега нищо. Просто продава парашути.
Виц на деня Виц на деня - Защо спортуваш?
- Защото спорта ми дава усещането, че имам хубаво тяло като съм гол.
- На мене такова усещане ми дава алкохола...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Младоженецът разбра, че нещо не е както трябва, когато от странана булката дойдоха само тираджии и моряци...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори