×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Под Никулденската заря: Рафи пее "Не ме разбра", малкият Мишо търси майка си


Под Никулденската заря: Рафи пее "Не ме разбра", малкият Мишо търси майка си
Празничните светлини бяха запалени от Рафи Бохосян. Никулденски купон и пищна заря разтърсиха центъра на Бургас тази вечер
06 Декември 2013, Петък, 19:01 ч.
Автор: Флагман.БГ

Водещият Христо Гърбов се включи в трескавото издирване на родителите на загубеното момченце
Никулденски купон и пищна заря разтърсиха центъра на Бургас тази вечер, когато градът празнува най-обичания си празник. Под фойерверките и бурните емоции малкият Мишо загуби майка си, минути след като красивата коледна елха грейна пред Общината. Водещият Христо Гърбов се включи в трескавото издирване на родителите на детето. Михаил бе намерен от полицаи, които го утешаваха в служебната си кола. 

Тази година празничните светлини на град Бургас бяха запалени от Рафи Бохосян. По традиция всяка година Бургас избира един от най-изявените си съграждани, който тържествено да включи празничните коледни светлини.

Рафи Бохосян, който донесе на града си вече две победи от престижните телевизионни предавания X-Factor и „Като Две Капки Вода” бе избран от своите съграждани за Бург на годината през 2012-та. Съвсем в духа на тематичната ретро концепция на Община Бургас за Никулденските празници, която включва възстановяване на емблематични за града места от 30-те години на миналия век, по време на концерта Рафи представи своя нов сингъл „Не Ме Разбра”. Песента е с подчертано суинг звучене, а видеото към нея връща към неустоимия чар и бляскавите партита на 30-те години.

 


В категории: Бургас


9
Коментара по темата
9.
кирил
07.12.2013 12:22:37
6
6
Да поканиш да ти пее чирак арменец - безценно. Това го има само в "най-добрия град за живеене"
8.
a
07.12.2013 10:49:12
4
10
за българската злоба завист и омраза почивен ден няма
7.
шушон пен
07.12.2013 08:11:14
4
2
малко от историята:
бургас първоначално е бил населен с арменци и гърци, % българи е бил най малък... след като те си развиват бизнесчетата почват да идват българите да им работят защото българите в онова време нямат нищо тъй като са били под турско робство...
6.
fg
07.12.2013 02:27:16
12
5
Тиудорчии мама как ни моа ти нацъкам повичи минусии въййй фърли са от моста - поне е светло там сига
5.
Теодора
07.12.2013 02:21:25
7
23
Абе вие добре ли сте 1,2,3,4 ??? ПИТАМ АЗ ! Някой от вас чувал ли е за Рафи преди да спечели X Factor, че да може да сравнява? Някой от вас общува ли с него, че да знае леке ли е, не е ли? Някой от вас наясно ли е колко голям българин е Рафи, въпреки че е от арменски произход?! Не смесвайте малцинствата и хората, които се делят от българите с тези, които са част от нас. Рафи никога не е бил нещо за Армения, той си е българин, бургазлия, обичащ града си. И напук на вашите познания за него ще ви кажа, че и капка дори не се е променил, освен че сега получава повече и внимание и е финансово независим на 20 години, той гради бъдещето си, а вие си тренирате пръстите, пишейки глупости.. Аз и аз да не отстъпя, ама поне ви казвам истини, които е хубаво да осмислите !
4.
gb
07.12.2013 01:56:51
4
11
до 3 - Братле не е проблема арменец ли е, китаец ли е и т.н - има си българско гражданство значи е равен с нас по права ...
Друг е въпроса че "славата" май го превърна в лигаво леке и на много хора вече не е толкова приятен и забавен.
3.
Бат Цвъко
07.12.2013 00:22:23
16
8
Да ева и тъпите ви Българи , да ева ... ! На семкаджията - Арменец се кланяте а собственните си таланти не цените ! Що за нация сте , що за народ сте ве ?! Нищо родно и Българско не тачите и не милеете ! Кланяте се вечно на чуждите господари ! За Арменски празник ли пее това хюмне - Рафи ?!
2.
Абе ... един Българин
07.12.2013 00:13:06
9
4
А Рафи , на Български ли я изпя тази песен или ... ?!
1.
кольо
07.12.2013 00:01:05
4
3
другата година още едно изгубено дете и можете да го обявите за Ден на изгубените деца :)
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Мария Бакалова изненадващо се появи тази вечер в Бургас и разби един от митовете за личния си живот Мария Бакалова изненадващо се появи тази вечер в Бургас и разби един от митовете за личния си живот Холивудската звезда не се е разделила с приятеля си Валери  Пазарът в Каблешково поскъпна здраво, търговци дерат кожи за китайски стоки и зарзават Пазарът в Каблешково поскъпна здраво, търговци дерат кожи за китайски стоки и зарзават Зеленчуците също държали високи цени, а търговците се изтарикатявали и пускали етикет със стойността за 500 грама, чакайки в капана им да попадне разсеян клиент Ако сте несъвместими по тези 5 неща, по-добре се разделете Ако сте несъвместими по тези 5 неща, по-добре се разделете Вижте кои са те  6 неща, които носят само жените с високо самочувствие 6 неща, които носят само жените с високо самочувствие Панталонът несъмнено е многофункционален мастодонт в гардероба на съвременната жена 3 зодии, които след скандал бързо се извиняват 3 зодии, които след скандал бързо се извиняват Вие сред тях ли сте  Севим Али за важните теми, които ДПС ще защитава (ВИДЕО) Севим Али за важните теми, които ДПС ще защитава (ВИДЕО) Винаги съм се борил за по-добра пътна инфраструктура в населените места и безопасни пътища, които гарантират здравето и живота на българските граждани, обяви водачът на листа №28 Спасяването на рибарството и по-добър Слънчев бряг - целите на Мартин Богданов в 50-ото НС (ВИДЕО) Спасяването на рибарството и по-добър Слънчев бряг - целите на Мартин Богданов в 50-ото НС (ВИДЕО) Нужно е стабилно управление, което да изкара един пълен мандат, категоричен е Мартин Богданов Рецепта за ретро сладкиш Ден и нощ Рецепта за ретро сладкиш Ден и нощ "Това е оригиналната рецепта от готварския тефтер на мама. Можете да я осъвремените с нови продукти или да използвате алтернативни брашна Почти 70% от българите споделят конспиративно мислене Почти 70% от българите споделят конспиративно мислене Данните са от проучване на Центъра за изследване на демокрацията В Народния театър репетират пиеса, представяща българите като некъпани варвари В Народния театър репетират пиеса, представяща българите като некъпани варвари Ивн Вазов навярно се обръща в гроба заради тази гавра с армията и народа ни
Късметът се усмихва на Овена и пред него се откриват големи възможности Късметът се усмихва на Овена и пред него се откриват големи възможности Хороскоп за деня – 7 юни 2024, петък Турция обмисля да въведе банкноти с по-висок номинал Турция обмисля да въведе банкноти с по-висок номинал Причината - обезценяването на валутата и инфлацията Джо Байдън вбеси французите, кортежът му предизвика над 400 км задръствания Джо Байдън вбеси французите, кортежът му предизвика над 400 км задръствания Нямало как да обяват предварително посещението на президента на САЩ Почина естрадна легенда Почина естрадна легенда Изпълнената от нея песен „Бяло крило“ печели първа награда на фестивала „Златният Орфей“ през 1978 г. Тази певица отрече слуховете, че е бременна Тази певица отрече слуховете, че е бременна Ето какво каза Лейди Гага Бивш министър предупреди за голям проблем в здравеопазването Бивш министър предупреди за голям проблем в здравеопазването Съвсем скоро ще има огромен дефицит на педиатри, каза Мими Виткова Арестуваха мъже, хвърлили мъртва змия в лицето на общинарка Арестуваха мъже, хвърлили мъртва змия в лицето на общинарка След случката служителката от данъчния сектор е получила тежка паническа атака, тъй като от години страдала от тежка фобия от влечуги Instagram тества нова функция Instagram тества нова функция . Понастоящем платформата позволява на хората да прелистват или да скролват покрай рекламите, които се появяват в основния канал със снимки и видеоклипове, както и в каналите Stories и Reels Колко са разходите за лечението на Михаил Шумахер Колко са разходите за лечението на Михаил Шумахер Италианските медии съобщават, че разходите за лечението и защитата на личния живот на Шумахер са нараснали до седем милиона евро годишно Забраниха на "МакДоналдс" да използва марката "Биг Мак" Забраниха на "МакДоналдс" да използва марката "Биг Мак" Съдебното решение е свързано с дългогодишен правен спор между "МакДоналдс" и ирландската верига за бързо хранене "Супермакс"
Николай СЛАТИНСКИ Николай СЛАТИНСКИ Ако Европа не направи така, че Русия да загуби войната, Голямата европейска война няма да ни се размине Виц на деня Виц на деня - Защо си нервен?
- Вали..., а жена ми е без чадър.
- Е, голяма работа, ще влезе в някой МОЛ!
- Ами... за това съм нервен!
Виц на деня Виц на деня - Имам вила на морето...
- Голяма работа, аз имам три в плевнята.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Работя само защото ме мързи да лайквам и споделям снимките на пари и чудодейни икони, от които всички забогатяха.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори