×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кенов-младши, новият фаворит на Бареков: Не ме съди, чист съм, Антония!


Кенов-младши, новият фаворит на Бареков: Не ме съди, чист съм, Антония!
Стефан Кенов и Антония Първанова валсуват в бяло, около полунощ, на 26 октомври т.г., малко след като е паднал в битката за лидерския пост. Кой ти е допукал, че днес нещата ще са толкова драматични
29 Ноември 2013, Петък, 15:07 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Карнобатският политик, който бе до онзи ден лидер в НДСВ отговори на Първанова със сълзливо писмо
Бившият национален младежки лидер на НДСВ Стефан Кенов, който се състезава за лидерския пост в партията на 26 октомври, но бе победен с ипон от майсторката по тайчи чуан Антония Първанова, днес разпространи в официалния сайт на Николай Бареков писмо, от което ти иде да се разплачеш.  От няколко  дни Кенов-младши е организиционен секретар на партията на Николай Бареков - "България без цензура". Стефан Кенов е син на кмета на Сунгурларе от ДПС Георги Кенов и мнозина заподозряха топлата връзка с Доган. Затова за медиите развръзката в НДСВ-кариерата на сина на Кенов е доста интересна, предвид, че дори и в нощта след конгреса, на който Първанова спечели, двамата бяха толкова близки, че около полунощ бяха засечени да танцуват в опасна близост. И двамата - в бяло. Припомняме, че в апогея на НДСВ Кенов-младши, едва 24-годишен, вече бе зам.областен управител.

"Не съм предател. Не съм и престъпник...", започва писмото си Кенов-младши. "Дадох 11 години от живота си на НДСВ. Ръцете ми са чисти и до днес, защото правих всичко в името на каузата, а не за лична изгода", продължава карнобатският политик, тръгнал да гради кариера в столицата, но в нова партия.

Кенов маркира, че имал основания да обжалва конгреса, но не го направил, защото не искал на всяка цена да е лидер на партията. Така той опитва да опровергае Първанова, която го вини, че сега щял да разцепи структурите на партията й.

Ето и цялото писмо:

Госпожо Първанова,

Не съм предател. Не съм и престъпник.

Дадох 11 години от живота си на НДСВ. Давах всичко от себе си. Ръцете ми и до днес са чисти, защото правех всичко в името на кауза, а не за лична изгода. Участвах и в местната, и в изпълнителната власт от името на НДСВ и не съм опорочил нито себе си, нито идеята, за разлика от много други. Смятам че дадох достатъчно от себе си за сметка на семейството, за сметка на професионалната си кариера. Запалвах искрата на надеждата в сърцата на хората и ги увличах след мен. Защото искрено вярвах в това което говорех - че това е партия която е на членовете, че членовете решават. Прокламирах, че нашата партия е демократична организация.

Резултатът от Конгреса не промени моите възгледи. Сама знаете, че първите членски карти ми бяха дадени още същата вечер. Знаете, че през този месец убеждавах хората да не напускат. Това бяха същите тези хора, на които през годините говорих колко честно и почтено е всичко в НДСВ. Пред мен стоеше дилемата да ги оставя да си тръгнат или да си тръгна с тях. Не съм ламтял за постове в партията. Всички младежи, а и Вие знаехте, че нямаше да се кандидатирам на следващия Младежки конгрес през февруари, защото вярвам, че трябва да се дава път на младите. Това беше политиката и на Негово Величество и на госпожа Христова. Това бяха моите лидери. Работих за НДСВ, за първите лидери и хората в партията. Работих за една по-добра България. Хората които ме последваха и дойдоха в НДСВ, дойдоха защото ми повярваха, че можем да променим системата. Ако бях останал и ги бях оставил да си тръгнат, това щеше да е ПРЕДАТЕЛСТВО.

Доказах, че хората ме следват не защото съм богат, известен или съм получил постове, благодарение на някой друг. Хората ме следват, защото говоря истината, защото съм честен и почтен към тях. Единственото, което притежавам е чистото ми име и идеи, семейството си и приятелите си. Това за мен е истинското богатство. Това са нещата, за които съм готов да се боря с всички сили.

Не обжалвах Конгреса, не защото нямах основания. Не обжалвах, защото не исках да бъда председател, на всяка цена. Не исках да нанасям удар на НДСВ. Опитите за дискредитацията ми пред хората, с които работих, няма да успеят, защото те ме познават и знаят какво съм правил. Как съм се грижил за организацията. През месеците като секретар оптимизирах разходите доколкото е възможно. Полагах грижа за всеки местен лидер, за всеки член, който се е обърнал към мен.

Направих своя избор. Той е добре премислен. Знаете, че гледам в бъдещето, а не в миналото. НДСВ е част от моя живот и няма да се отрека от нея. Унищожението на НДСВ не е моя цел. Ние сме свободни хора, с право на избор. Не ни съдете! Бъдещето е пред нас. Там има място както за мен, така и за хората, които вярват в мен. Тези които ме следват, ме следват защото съм чист пред тях, защото съм себе си и защото заедно продължаваме да вярваме, че когато носиш каузата България в сърцето си - няма невъзможни неща. Избрах гражданското движение "България без цензура", защото то е мястото, където мога да реализирам идеите си. То е отбор от свободни хора, с визия за бъдещето на родината ни.

Госпожо Първанова, приятел на приятеля враг не става, а ако стане, то не му прилича. Пожелавам Ви успех.

Стефан Кенов




В категории: Политика


10
Коментара
10
Коментара по темата
10.
КЕЙН
02.12.2013 09:36:37
0
7
А КОЙ си вдигна кооперация на ул МОРСКА в Бургас с общинска заменка докато беше в НДСВ ?
КОЙ питам аз ?

Стефчо Кенов как КОЙ?
9.
БАРЕКОВ
02.12.2013 07:35:12
0
4
Бареков няма да участва директно в партията.Той ще направи един отбор от такива политици като героя от репортажа и ще ги остави да се оправят.Ако случайно спечелят някакви гласове ще започнат да ги търгуват.Партия еднодневка.
8.
```
01.12.2013 08:01:29
0
7
Този човек се е взел много на сериозно.
Но какъв беше той, какъв политик от 2009г.
досега не е заемал политически постове.На последните избори Карнобатлии му показаха своето доверие .
Добре , че баща му е в игарата и го храни.
7.
пари
30.11.2013 16:39:39
0
7
Парите на НДСВ свършиха и "ПОЛИТИКЪТ" Стефчо бързо се ориентира---
6.
кено
30.11.2013 10:09:55
1
11
мръсна,слузеста гад
5.
жалко
29.11.2013 22:52:28
1
11
този идиот Бареков, който нито е журналист, нито е политик, а всъщност е чиста високоплатена пионка, купува с чужди пари журналисти и псевдополитици на килограм. журналистите престанаха да са такива, а политиците край него - изобщо не са били такива. Срам за Кенов, че се подаде. Това не е политика, това си е чиста търговия
4.
Барти Крауч
29.11.2013 21:18:17
2
10
Ква е тая продажна мишка ве?!!
3.
С
29.11.2013 20:23:14
1
17
Тоя за къв се взе?Кой го броеше ?
2.
Буден
29.11.2013 17:46:38
2
15
Чист бил, а когато на местните избори взе пари от Черния за да може дасе отнемат повече гласове от Вярчето се кандидатира за кмет в последния момент !!!
1.
az
29.11.2013 16:27:27
1
19
БОКЛУЦИТЕ СЕ НАМИРАТ
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Най-засегнати от заболяването са децата Ученици от СУ „Епископ Константин Преславски“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Ученици от СУ „Епископ Константин Преславски“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Младежите разиграха импровизиран съдебен процес Силви ще съди участничките в Ергенът Силви ще съди участничките в Ергенът Сплетните в любовното риалити обещават нестандартно продължение Симона показа защо е откритието на риалити форматите Симона показа защо е откритието на риалити форматите Хоби готвачката се самоиронизира по забавен начин Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Вижте каква е програмата Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Депресията не е настроение, не е просто умора или меланхолия, а опасно заболяване С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев Единият от тях беше в сектор „Земеделие”, а другият - с миньорите и енергетиците от Мини „Марица Изток” и Бобов дол, каза служебният премиер  Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Нямаше никакви индикации, че мястото е опасно, казва шофьорът Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Ако в тази кампания изнасянето на мръсно бельо не престане, това ще гарантира рекордно ниска избирателна активност 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас Няма пострадали, щетите са само материални 
Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори