×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Флагман пита: Пиянски оргии и безразборен секс ли трябва да са лицето на Слънчев бряг?


Флагман пита: Пиянски оргии и безразборен секс ли трябва да са лицето на Слънчев бряг?
"Пиячка, обиколки по баровете и България" е заглавието на лентата, която разбуни духовете у нас и в чужбина. Затова и питаме своите читатели какво мислят по въпроса. Вижте и резултатите от предишното ни проучване
02 Октомври 2013, Сряда, 15:27 ч.
Автор: Флагман.БГ

Вижте резултатите от миналото ни проучване

Пиянски оргии и безразборен секс ли трябва да са лицето на Слънчев бряг, пита Флагман.Бг във връзка с документалния филм за българския курорт, който излъчи британският медиен гигант BBC. "Пиячка, обиколки по баровете и България" (Booze, Bar Crawls And Bulgaria) е заглавието на лентата, посветена на алкохолния туризъм у нас. (виж филма тук)

 Гласувай в анкетата тук: 

Репортерката на BBC Стейси Дуули решава да посети родния Слънчев бряг, който се налага сред топ дестинациите за младите английски туристи. Стейси показва последствията от парти центъра, където няма правила, където алкохолът е най-евтин в цяла Европа, а баровете побират над 400 посетители. Репортерката разследва и лесния достъп на британските туристи до наркотици и пита какви действия предприемат властите по този въпрос.

Филмът ще бъде излъчен по ВВС - още два пъти до края на седмицата - в четвъртък и неделя.

Ето и резултатите от проучването на Флагман.Бг от миналата седмица: След показния разстрел в Бургас, трябва ли банките да преразгледат политиката си към клиентите?

Да спрат да изнудват клиентите с "дребен шрифт" и скрити клаузи е мнението на 88% от гласувалите читатели. 3% смятат, че не може банките да носят отговорност за всеки неуравновесен клиент, а според 9% това е частен случай и не можем да правим изводи за цялата система.

 



В категории: Несебър


10
Коментара по темата
10.
Мария Велкова
10.11.2013 08:23:30
0
0
Английската журналистка нека заснеме първо родната си Англия! Живяла съм там и знам как жените пият наравно с мъжете! Виждала съм бременна жена пияна като свиня, което тук не го правят и циганките! Нека заснеме филм как те захвърлят възрастните си родители в старчески домове и не идват да ги виждат с месеци и дори с години!...Работила съм в такъв дом и никога няма да забравя една жена, която беше спряла да говори преди 2 години, когато за последен път дъщеря й беше дошла да я види! А в същото време същите тези синове и дъщери отглеждат по 2-3 кучета и се отнасят с голяма любов към тях!... Англичаните и фалшивите им усмивки и лицемерен морал!!!...Нека си стоят на подгизналия остров и да не се занимават с нас!
9.
Gan
04.10.2013 10:16:51
0
2
Сльнчев бряг е едно гето! Гнусота и гадост! Виновни за това са мутрите, които накупиха хотели на килограм и ги превьрнаха в долнопробни бардаци. Трябва да се разчисти с булдозера и да се озелени, за да стане поне малко нормален европейски курорт. Иначе цяла Бьлгария ще страда от тоя имидж. Инвестиции ще видим на кукуво лято!
8.
KASABOVA EVTINA PROSTITUTKA
04.10.2013 06:58:14
1
1
SAMO KATQ KASABOVA LIPSVA V FILMA NA BBC.KAK LI SA Q PROPUSNALI DA Q SNIMAT KAK BUHA SO4NI MINETI I Q EBAT ANALNO?
7.
@Йоро Митзов #6
03.10.2013 18:09:20
0
1
Ето тук:
http://translit.ru/

пише се на латиница излиза на кирилица:
После "Copy" и " Paste" и е готово!
6.
Joro Mitzov
02.10.2013 20:37:10
3
6
Parvo se izvinqvam che pisha na latiniza.... Ima edna istina - Svinqta si e svinq navsqkade. Prosto tozi tip "turisti" tarsiqt tochno tova, i chestno da Vi kajza v sravnenie s drugi destinazii Nie sme prosto zvetq, a az sam vidql mnogo
5.
Toka
02.10.2013 18:16:43
1
6
Che ne mi haresva S. Brqg-ne mi haresva.Obache e prav toq pich-Nalbantov li e ne znam .rabotil sam v U.K. I sam vijdal kade po potresavachri primeri i tova vseki petak i sabota-ne samo Sex na ulicite ami Srane i povrachtane i vargalqne v sobstvenite si govna.imache daje sluchai edna se Beche udavila v .....fontanche 30 sm dalboko,drug umrql v avtobusa nö go nameriha v ponedelnik.moqta komchiika pa si Okt.vhodnata vrata kleknala po polovin chas-tolko piana beche i si pikaeche-Ei Taka-dokato otkl.vratata dori bez da si diga polata.flagmanci- ko imate poznati v London neka vi izpratqt vesnika koito razdavat v metroto bezplatno.nujno e samo da e ot ponedelnik ,nema znachenie koi ponedelnik -tam gi ima iztiposani ,,hubavite angliiski turisti,, deto nie gi razvalqme!I posle go izpratete na taq anglliiska jurnalq i ako moje da komentira.
4.
българка
02.10.2013 17:27:34
0
3
По големите вероятно познават сл.бряг по времето но соца-борчета и катерички в центъра на кубан.преди 8 години отидох в сл.бряг-пълно разочарование.живея на10километра но нямам вече желание да го посетя.жалко
3.
koko
02.10.2013 17:26:14
0
3
bravo.mangalite si otebaha.
samo rozavi dupeta.
2.
Flag
02.10.2013 16:18:49
0
8
и какъв е отговора на Флагман на собственият им въпрос?? Или Флагман се прави на много обществено ангажиран за качеството на туризма в Сл.бряг? Ами къде спахте,флагманци,последните 10 години камо разказваха играта на този същия Сл.бряг и ясно се виждаше тенденцията към алкохолен и оргиен туризъм на 18 годишни.
1.
new
02.10.2013 15:57:50
0
10
Някой от вас мъдрии, гледал ли е рекламата на Ибиса, тя не е по-различна. Просто в Европа разрухата и бардачните забавления са на мода, заради вас, заради САЩ, заради всички нас.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пари и любов за Девата, а Везните да се пази от измамници! Пари и любов за Девата, а Везните да се пази от измамници! Хороскоп за деня – 11 юни 2024, вторник  Истините за секса, които жените след 30-годишна възраст знаят Истините за секса, които жените след 30-годишна възраст знаят Увереността е най-секси Страховете на много жени, които отблъскват мъжете Страховете на много жени, които отблъскват мъжете Да бъдеш страхлив през цялото време излъчва изключително стресираща и напрегната личност 4 зодии мъже, които са много, ама много твърдоглави 4 зодии мъже, които са много, ама много твърдоглави Ето кои са те  Рецепта за млечна разядка с тиквички и картофи Рецепта за млечна разядка с тиквички и картофи Свежо лятно предястие Несебърското барби Ивелина Прунова празнува ЧРД сред супер лукс в Кан Несебърското барби Ивелина Прунова празнува ЧРД сред супер лукс в Кан Латиномузиканти й пели на ухо Happy birthday, а наздравици се вдигали с Дом Периньон Победителката от "Хелс китчън" Алекс Гърдева заговори за политика Победителката от "Хелс китчън" Алекс Гърдева заговори за политика Финалистката от Ергенът 1 има свое мнение за Народното събрание Кои са отличниците от изборите в Бургаско Кои са отличниците от изборите в Бургаско Жечо Станков затвърди лидерската си позиция в ГЕРБ, няколко изненади при ПП-ДБ Социологическата слепота и новите "бели рицари" в политиката ни Социологическата слепота и новите "бели рицари" в политиката ни Да не бъде уловен изобщо вотът за партия "Величие", която по всяка вероятност ще влезе в Народното събрание, сериозно излиза от рамките на статистическата грешка „Военна полиция“ разкри опити за измами с мними имоти на Министерството на отбраната „Военна полиция“ разкри опити за измами с мними имоти на Министерството на отбраната На потенциални купувачи са предлагани имущества в София с фалшиви договори за собственост
Хърватия, Литва и България с най-ниска активност на евровота Хърватия, Литва и България с най-ниска активност на евровота Белгия води, следвана от Люксембург и Малта Kaĸ щe ce oтpaзи нa xopaтa пъpвoтo нaмaлeниe нa лиxвитe нa EЦБ Kaĸ щe ce oтpaзи нa xopaтa пъpвoтo нaмaлeниe нa лиxвитe нa EЦБ Бaнĸaтa нaмaли ocнoвния лиxвeн пpoцeнт нa цeнтpaлнaтa бaнĸa дo 3,75% Тя е драг кралица и се оказа шеф на секция за евровота в Испания Тя е драг кралица и се оказа шеф на секция за евровота в Испания Облечена като травестит, Питита ръководи гласуването в Испания Възход за крайнодесните в Европа, но ЕНП увеличава мнозинството си Възход за крайнодесните в Европа, но ЕНП увеличава мнозинството си Най-голямо сътресение предизвикват изборните резултати във Франция Лидерите на сензацията на вота проговориха Лидерите на сензацията на вота проговориха Ще осветим процеса, по който се правят законите и как се изпълняват, каза полк. Марков Става мазало: 24-годишен инфлуенсър от Кипър влиза в Европейския парламент (ВИДЕО) Става мазало: 24-годишен инфлуенсър от Кипър влиза в Европейския парламент (ВИДЕО) В първата си реч след обявяването на данните той заяви, че е било постигнато "чудо" не само в Кипър, но вероятно и в света ТикТок политикът: Кой е Жордан Бардела - 28-годишният лидер на крайно десните във Франция ТикТок политикът: Кой е Жордан Бардела - 28-годишният лидер на крайно десните във Франция Той има 1,2 млн. последователи в ТикТок След съкрушителното поражение: Макрон разпуска парламента на Франция, обяви предсрочни избори След съкрушителното поражение: Макрон разпуска парламента на Франция, обяви предсрочни избори Решението го е взел след резултатите от евровота ЕНП с най-много депутати в ЕП, "Зелените" отбелязаха огромна загуба ЕНП с най-много депутати в ЕП, "Зелените" отбелязаха огромна загуба Губят цели 24 места Шенген се отдалечава - крайнодесните печелят евровота в Австрия Шенген се отдалечава - крайнодесните печелят евровота в Австрия Това са първите европейски избори след излизането на Великобритания от ЕС
Николай СЛАТИНСКИ Николай СЛАТИНСКИ Ако Европа не направи така, че Русия да загуби войната, Голямата европейска война няма да ни се размине Виц на деня Виц на деня Пиян мъж се доближава до полицай.
- Господин полицай, колко цицини имам на главата?
- Три.
- Значи още три стълба и съм вкъщи.
Виц на деня Виц на деня На младини - правиш с*кс - появяват се деца.
В зряла възраст - тъкмо се наканиш да правиш с*кс и се появяват децата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук В семейството трябва да има баланс и хармония. Тя истеричка, той непукист!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори