×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Жената на билкаря-убиец: Доведоха го до състояние да избира или да се самоубие, или да убие някой друг


Жената на билкаря-убиец: Доведоха го до състояние да избира или да се самоубие, или да убие някой друг
Соня Симеонова се е видяла със съпруга си в петък. По думите й той бързо се е съвзел от случилото се
29 Септември 2013, Неделя, 16:17 ч.
Автор: blitz.bg

Усещах, че в него има напрежение, но не съм предполагама, че е способен да застреля човек
Фирмата на съпруга ми се развиваше добре в първите години на създаването си, каза в студиото на “Всяка неделя” съпругата на Любомир Симеонов, човекът, който застреля банкерката на клона на Уни Кредит Булбанк в Бургас. Проблемите са започнали, когато той е поискал нов кредит, за да развие близнеса си, но от банката са му поставили условие да смени строителната фирма-изпълнител, за да му дадат парите. Като спеше нощем, зъбите му скърцаха от нерви, каза още Соня. Според нея, съпругът й отчаяно е търсил изход от положението и затова е бил изключително нервен. Соня твърди, че съпругът й е лъчезарен като характер, контактува съвсем нормално с хората и никой от познатите му не си е помислял, че може да посегне на човешки живот. 

Мъжът ми не се е променил, просто в душата му от две години е назрявал един цирей, който сега избухна, каза съпругата му. Тя нарече този период в живота на съпруга си “времето, в което един български бизнесмен катастрофира”.

Любомир е бил подполковник, когато е подал рапорт за да се пенсионира от службата си при военните. Това той е направил сам, по свое желание ,без да прави трагедии, защото е искал да се захване с частен бизнес.

Тя заяви, че е подразнена от изявлението на Левон Хампарцумян, според който “някакъв военен се е захванал с нещо, което не разбира, не е продавал събраните количества, а ги държал в склада си”. Според Соня мъжът й е имал много добра представа за бизнеса си и го е вършел успешно до момента, в който е започнало изнудването срещу него. Документите показват неговите бизнес успехи, той не е пропаднал човек, а банкерите го докараха дотам, твърди още тя.

Не е коректно да се обявява един човек за фалирал, когато самият ти си го довел до това, коментира още г-жа Симеонова.

Съпругът ми беше доведен до състояние да избира или да се самоубие, или да убие друг, за съжаление това отнесе един човешки живот. Вероятно е избрал да стреля срещу банкерката, защото е смятал, че така помага на държавата и на хората, уточни съпругата на билкаря.

Любомир вложи в проекта всичко, живота си, амбициите си, каза още Соня. Според нея, не бива да се страхуваме от такива действия, ако така ще се премахнат някои негативни процеси в живота ни. Той е целеустремен, никога не съм го виждала уплашен или стъписан, каза още тя.

Любомир има подкрепа, в социалните мрежи много хора го подкрепят, твърди съпругата му. Според нея много хора са в подобна ситуация, в България животът никак не е лесен. Това е причината да се случват такива трагедии, смята тя. Ако не се променят нещата, такива отмъстители ще се увеличават у нас, смята Соня. Тя изрази съжалението си за смъртта на банкерката. /

В категории: Крими


13
Коментара
13
Коментара по темата
13.
Рам
06.12.2023 00:09:16
0
0
Това интервю е голям срам за Кеворкян като водещ и журналист. Не е за вярване, че повика и позволи на една лъжкиня Соня Симеонова пред камерата да клевети убитата и да величае убиеца без да представя доказателства и да одобрява извършването на други според нея, правилни убийства. Какво ли ще каже днес Кеворкян ако прочете мотивите на българския съд, че убиецът Симеонов не е изнудван и рекетиран от застреляната Йовчева, а думите му са определени от съда, като недоказуеми и неистинни и са защитна теза целяща намаляване на наказанието на убиеца, крадеца, мошеника и лъжец Любомир Симеонов.
12.
живот...
30.09.2013 11:45:10
1
3
и аз разбирам човека, но никой не е Бог, че да отнема живот, има кой да съди и не е Любомир...
11.
Искрен
30.09.2013 01:18:56
7
6
Изумително е, че е отнет човешки живот, и нито капка жал или човечност, нито от пишещите, нито от СОНЯ. Няма да е толкова трогната и отчаяна, нищо, че мъжът и е убил човек - твърде хладнокръвно поведение, че и в студиото на Всяка неделя отиде. Ами тогава - всеки да убива и с такава наглост половинката му като Соня - да оправдава, дори да не влага капка човечност или каквото там го наречете. В крайна сметка какво му правите квалификации на този УБИЕЦ - след като е теглил заем, ще връща, още повече, че четем само какъв велик бизнесмен бил.
А между другото - какво стана с другия убиец - лекето футболист Балтаджиев, ако не греша. А, ама забравих, че и той не беше виновен - най-виновен е убитият в България. Помияри - отличници!!!
10.
ЗДРАВ РАЗУМ
29.09.2013 23:15:46
0
7
До коментар 9
Нима Бог не е взел това решение тази жена да умре по този начин.
9.
Realnost
29.09.2013 23:04:05
7
2
Факт е, че обществото ни е болно. И че психиката на отделни негови представители не издържа на напрежението. Но това не ги оправдава да отнемат човешки живот. Нито за пари, нито в името на народа, нито в името на държавата. Още по малко пък заради няколко мига популярност. И славата, и отмъщението принадлежат единствено на Бога.
8.
ВАСИЛ ЛЕВСКИ
29.09.2013 22:57:56
0
13
Много сте нагъл господин Хампарцумян.Явно вие сте завършен мазохист.Съвсем скоро ще си получите това,което си пожелахте в това изказване.Просто човек колкото и да е сдържан и уравновесен да му се прииска от сърце да ви отърве от мъките.Лошото е че не сте само вие,но всеки от вашата банкова система ще си го получи.В банките има служители от които нищо не зависи,но тези в кредитните отдели,юрист консултите на банките,главните счетоводители........или да си подават оставките или да се стягат за купона.Много са велики зад бюрата и пределите на банката,но..............това не е денонощно.На улицата всички са равни.И там закона се прилага с друга сила,също толкова гадна,и несправедлива,но така ефикасно действа както вашите измислени правила.Там обаче подписи под договорите няма.Там калкулаторите не действат в полза на банката.Там се използва КАЛКУЛАТОРА ЗА УРЕЖДАНЕ НА КРАЙНИ СМЕТКИ (ОГНЕСТРЕЛНОТО ОРЪЖИЕ) Така че на всички в този бранш да ви е честит новия начин за оправяне на сметки.
7.
Realnost
29.09.2013 22:53:23
0
6
виждал съм този човек.. не съм останал лоши впечатления..човек с богат професионален опит, който си цени труда.... Става въпрос за много пари в този бизнес и поради това личността на човек не е ...Едно е сигурно - останал е много наранен, аз също
6.
РАПЪРА
29.09.2013 21:38:38
1
12
Господин Хампарцумян май сте мъничко НАСРАН.Не сте усмихнат тъй както преди и на ФЕЙСА Ви личи.Не лесно да работиш в Банка и да се НАСИРАШ от личната си СЯНКА.Някой може да ви Проследи и от упор да ви Изпари.Лошото във тази Рима е че спиране неще да Има.Който с положение Злоупотреби и лошо се Държи,Смърт ще го Грози.Не е хубаво Това,но такава е Реалността.Докато ги има тез Банкерски номера,работата ще е ТАКА.
5.
ЩО Е ТО
29.09.2013 21:19:01
2
8
Хампарцумянката скоро ще ритне Камбанката.И тогава ще намерите отговора на Гатанката дали е виновна Банката.
4.
ВЪЗМЕЗДИЕ
29.09.2013 21:12:54
1
16
Няма как когато убиеш умишлено човек и закона да е на твоя страна.НО в тази държава е задължително да е така.Още повече като се има в предвид обстоятелствата и факта ,че просто системата е по-голям престъпник и от най-големия престъпник,това е единственото логично решение.Банковата ни система реално си УБИВА ХОРА не с огнестрелно оръжие,а с нейното си лично оръжие.Следователно тя е също един убиец,но защитен от закона.Така че е съвсем нормално да я осъдим на СМЪРТ,но според законите на обикновените хора.В този ред на мисли човека е 100% невинен.Просто е елиминирал една част от оръжието на банката с което тя самата УБИВА ХОРА.Любо е ГЕРОЙ А НЕ УБИЕЦ.И колкото по-рано го разберат банкерчетата и си оправят уреда с който убиват,толкова по-малко кръв ще има.В противен случай БОГ ДА ГИ ПРОСИ.
3.
гиги
29.09.2013 19:04:34
3
16
тази история и сюжет го преживях и аз със същите действащи лица. Жестоко е да те тормозят и изнудват. Подкрепям Любо и го разбирам.
2.
900
29.09.2013 17:51:38
7
5
Сега е време В.Симеонов да се разграничи от този човек, защото утре ще трябва да застане зад всеки, който е теглил кредити в стотици хиляди лева и сега не може да ги върне.
Какво си мисли човек, който тегли 800 000 лв. кредити ? Че е детска игра ? Че ще го тупат по рамото ?
Като го гледам как се изказва, този г-н убиец, ще лежи за умишлено убийство, извършено с особена жесткост и ще получи максимума за престъплението.
1.
Дернев
29.09.2013 16:34:04
6
25
Сега е момента на В. Симеонов и НФСБ да застанат зад този човек и му помогнат да разкрие цялата истина, довела до тези две жертви, никоя от които не е виновна за този много неприятен акт, от който едната загива физически. Истинските виновници пак са на свобода.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Парламентът спешно гласува закон за служебните премиери заради проблемите с Конституцията Парламентът спешно гласува закон за служебните премиери заради проблемите с Конституцията Възможно ли е да се окажем с 480 депутати с двойни заплати Възможно ли е да се окажем с 480 депутати с двойни заплати ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ се заплашиха едни други с нови временни комисии Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той е един от хористите, които създават неповторимата тържествена атмосфера по време на църковните служби в катедралата „Св. Александър Невски“, която му е като втори дом Ученик бере душа в болница след катастрофа Ученик бере душа в болница след катастрофа В болница с опасност за живота е настанен 16-годишен неправоспособен тийнейджър, управлявал мотора, който е с прекратена регистрация Ангел Стойков удължи договора си с "Черноморец 1919" Ангел Стойков удължи договора си с "Черноморец 1919" Ръководството на клуба иска да изрази своята вяра и подкрепа в младия бургаски треньор и неговия екип Злати влезе кютюк пиян в офис на ул. "Крайезерна", вдигна панаир на служителките, двама работници прати в болница Злати влезе кютюк пиян в офис на ул. "Крайезерна", вдигна панаир на служителките, двама работници прати в болница 23-годишният бургазлия започнал да буйства без причина, ченгета от Второ РУ го озаптили Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Вноската за общината ще е около 14 хил.лева годишно, но добавената стойност – много висока Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Разговорите вървят спокойно и конструктивно, отбеляза държавният глава Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Не е ясно как се е почувствал Стефан и какво ще последва, щом блондинката се прибере у дома след днешния ефир Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Васка влезе супер драматично - маскирана като гримьорка
Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори