×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Австралийската полиция арестува 554 души в операция срещу домашното насилие
  • Таксиметрови шофьори обявиха безсрочен протест срещу закриването на стоянки в София
  • Словакия разследва дали стрелецът на Роберт Фицо е действал сам
  • Предотвратиха опит за държавен преврат в Конго
  • Новата седмица започва с валежи на места в страната
  • Честваме паметта на светия мъченик Талалей Лечител и на света Лидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

С перфектни тела Димитър Димитров и Биляна Йотовска грабнаха златото от турнира по културизъм „Мечката” (СНИМКИ)


С перфектни тела Димитър Димитров и Биляна Йотовска грабнаха златото от турнира по културизъм „Мечката” (СНИМКИ)
Въпреки сериозната конкуренция, Биляна Йотовска грабна златото в категория „Бикини Фитнес", а носител на купа „Мечката“ и абсолютен шампион стана Димитър Димитров
21 Септември 2013, Събота, 20:05 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА Снимки Радостина ГЕОРГИЕВА

Двамата се готвят за участие в турнира "Арнолд Класик” в Мадрид през октомври

В клуба на народната Армия в Бургас се проведе 18-тото издание на традиционния международен турнир по културизъм за купа „Мечката”. За повечето билдъри надпреварата беше като контролно преди Държавното първенство следващата седмица и преди световноизвестния шампионат „Арнолд Класик” в Мадрид в началото на октомври.

 
Димитър Димитров отвя конкуренцията

Носител на купа „Мечката“ и абсолютен шампион стана световният и европейски шампион и майстор на спорта Димитър Димитров. Той спечели злато в най-тежката категория над 95 кг в конкуренция на бургазлията Георги Карамишев, и бронзовия медалист Валентин Игнатов от София.

 
С черен бански - чаровната Елица Жекова, до Биляна, Теодора и Виктория

Успешен дебют на подиума направи съпругата на Димитър Димитров – Биляна Йотовска, която грабна златото в категория „Бикини Фитнес”. Днес стана ясно, че Димитър Димитров и съпругата му Биляна се готвят за участие в турнира „Арнолд Класик” в Мадрид през октомври. Самият билдър сподели, че на Биляна й трябва още работа по мускулатурата и поведение на подиума. Въпреки златното отличие, сериозна конкуренция на Биляна направиха миниатюрната, но пропорционална Елица Жекова от Варна, както и еднояйчните близначки от Пловдив Гергана и Даниела Захариеви. Внушителната визия на бургазлийката Виктория Ванева пък бе пренебрегната от журито и подредена едва на 7-мо място.

 
Виктория от Бургас беше сериозна конкуренция
на известния модел Йотовска


В категория до 95 кг със златен медал триумфира миналогодишният носител на купа „Мечката” Атанас Николаев от Разград , а в категория до 80 кг шампион стана Росен Михов от Варна. В категория „Физин мъже OPEN” златото отиде при световния шампион от Киев 2013 та Валентин Петков от София.

 
29-годишните близначки шашнаха публиката с перфектни дупета




В категории: Лайфстайл


Голяма трагедия с 5-годишно дете
Голяма трагедия с 5-годишно дете 20/05/2024, Понеделник 10:31 0
7
Коментара по темата
7.
Ole
22.09.2013 22:07:34
0
5
Всеки с вкуса си. Може някой да предпочита увиснал мек дирник вместо стегната мускулатура. За да компенсира биления корем и мързела да тренира. Защато културизма и въобще фитнеса не е за многознайковци на масата дето като чуят диета бягат далеч.
6.
Груйчо
22.09.2013 20:36:53
4
4
Жеко, тъп си, като ....името си !!
5.
jeko
22.09.2013 12:12:49
6
15
Изглеждат потресаващо зле....като травестити, никаква женственост, жалко, че доста млади момичета подражават на тези мъжеподобни жени.
4.
лекия
22.09.2013 11:42:09
1
5
на мен даже по тези снимки ми се струва че тоя карамишев е по добре от димитров и май че мястото му трябваше да е 1вото
3.
Съгласен
22.09.2013 10:49:01
1
9
Съгласен съм с коментар 2, поне има още някой който разбира! Йотовска изобщо не беше за първо място!!!
2.
b
21.09.2013 23:51:20
1
11
При мъжете Митко Димитров беше най-добре обаче при жените Йотовска е далеч от хармонично тяло. Ели от Варна и близначките бяха по-добре!
1.
a
21.09.2013 21:43:48
2
7
браво Димитър Димитров е най-големия !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Нова магнитна буря удря Земята днес, внимавайте Нова магнитна буря удря Земята днес, внимавайте Очаква се явлението да започне около 18:00 часа българско време На бас, че не знаете за какво служи чекмеджето под фурната На бас, че не знаете за какво служи чекмеджето под фурната 90% от хората нямат никаква идея Хандбалният "Фрегата" е на победа от бронза в първенството Хандбалният "Фрегата" е на победа от бронза в първенството След проведена анкета между клубовете в „А” РХГ за най-добър вратар на първенство за 2023/2024 г. бе определен капитанът на бургазлии Пламен Иванов „Синя България“ - листата на свободните хора с консервативни ценности „Синя България“ - листата на свободните хора с консервативни ценности Искаме да съберем нормалните и разумните, на които им е омръзнало да гледат как политически лидери се замерват с обвинения и компромати, обявиха от автентичното дясно обединение  44 университета затворени заради липсата на дългосрочна целеположена политика? 44 университета затворени заради липсата на дългосрочна целеположена политика? Протестът ни не е толкова заради възнагражденията, обясни проф. Миглена Темелкова Порталът на НАП с електронни услуги е отличен с нова награда Порталът на НАП с електронни услуги е отличен с нова награда В НАП се стремим да предоставяме все по-голям брой нови услуги, те да бъдат лесно достъпни от повече хора и по всякакъв начин, казва Малина Панайотова Голяма трагедия с 5-годишно дете Голяма трагедия с 5-годишно дете Родителите му го закараха мъртво в болница  Ясно е кой е поръчителят на убийството на Алексей Петров Ясно е кой е поръчителят на убийството на Алексей Петров Разследването има сериозен напредък Те се завръщат в бТВ Те се завръщат в бТВ Тези дни стана ясно, че са дали именно на нея очаквания от години филм за Георги Аспарухов – Гунди, превръщайки медията в свой ексклузивен медиен партньор Заслужаваха ли да спечелят Един за друг Заслужаваха ли да спечелят Един за друг Финалната игра подложи на тест добрата работа в екип и волята за победа на трите двойки
Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Вместо това открих нещо, което може да се окаже много по-ценно – истинско женско приятелство Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси "Не бяхме ние", каза ирански служител, пожелал анонимност Иран потвърди смъртта на президента Раиси Иран потвърди смъртта на президента Раиси Обявяват го за мъченик  Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Няма признаци на живот в останките, съобщи ръководителят на иранския Червен полумесец Телецът да не надценява силите си и да не пренебрегва знаците на съдбата! Телецът да не надценява силите си и да не пренебрегва знаците на съдбата! Хороскоп за деня – 20 май 2024, понеделник Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори