×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Здравко от Биг Брадър пусна коремче


Здравко от Биг Брадър пусна коремче
Здравко от Биг Брадър се е посветил на семейството и бизнеса
11 Август 2013, Неделя, 10:06 ч.
Автор: 24 часа, снимка:24 часа

Плейбоят вече минал гларуския период, посветил се на семейството и бизнеса
“От края на юни не съм ходил на плаж, въпреки че съм на 20 метра от него”, казва в разгара на сезона първият риалити герой в България Здравко Василев от Приморско. С признанието си сякаш щрихира новата си същност от последните 8 години - край на “гларуския период”, вече съм друг човек. Това личи и по малкото коремче, с което се е сдобил някогашният плейбой и победител в първия “Биг Брадър”.

За разлика от нароилите се след него риалити герои при Здравко няма показност. От сутрин до вечер върти с жена си Христина семейния хотел “Лилия” или ако има заявки, разхожда туристи в морето с яхтата, която си купи с парите от “Биг Брадър”. Малкото свободно време, което му остава, го посвещава на двете си дъщери - Зорница, на 4 г. и Яница, на 8.

“Другото е суета, която отдавна съм превъзмогнал”, казва 37-годишният Здравко.

И като потвърждение на това обяснява, че с някогашните си съквартиранти от “Биг Брадър” поддържа връзки само с по-малко известните герои от 2005 г. - Алиджан и зъболекаря от Сливен Виктор. Те редовно го навестяват всяка година, но се разбрали да ходят на море през юни или септември, тъй като през активния сезон не може да си вдигне главата от работа.

“Влизат ми в положението, защото знаят, че при нас е “ден година храни”, казва Здравко.

Въпреки че е отдаден изцяло на работата си, не е безучастен към обществените проблеми. Най-много го боли за развитието на туризма и по-конкретно за родното Приморско.

“Жалко, че не можахме да надскочим чалгарско-сергиджийския си облик. А в същото време в общинския съвет влязоха хора, които по някакъв начин са се реализирали в живота, но, събрани на едно място, сякаш се губят като индивиди и не работят за града”, разсъждава младият предприемач. Уточнява обаче, че под “чалгарски облик” не визира попфолкизпълнителите, за които Приморско е меката, а манталитета като цяло на местните управници.

Желанието на Здравко е на първо време да се променят 2-3 прости неща в града, като това да се въведат няколко еднопосочни улици и частично платено паркиране заедно с обособяването на големи безплатни паркинги и да се спазва наредбата за временните преместваеми обекти, по която се раздават сергиите.

За разтоварването на движението в задръстения през лятото град дори дава личен пример - оставил е колите си на паркинг далече от центъра. С този проблем според него не се е справила нито една от властите, които се извъртяха в Приморско през последните две десетилетия.

“Ако имам тази власт за две години, коренно ще променя Приморско”, казва Здравко. Първо обаче трябвало да се говори открито с хората какво искат, а не местните политици да се крият като мишки след протестите, за да видят накъде ще задуха вятърът.

Въпреки че не е в политиката, Здравко не пропуска да я следи отблизо. Но и не съжалява, че не е станал депутат през 2005 г., когато лично Соломон Паси го кани да влезе в листата на НДСВ, нито че не е общински съветник.

“Това никога не ми е било самоцел. За мен политиката би трябвало да е занимание за вътрешно убеден човек, че трябва да помага на хората, а не да е безгласна буква за пълнеж на нечия листа”, разсъждава някогашният риалити герой.

“Трудно се намират хора, на които да не им пука от нищо”, връща се в спомените отпреди 4 г., когато даже от страх хората го отбягвали по кафенетата в Приморско. Но е убеден, че е постъпил правилно с разкритията, каквото и да са му коствали те. “Защото, макар и да не се възприемеш като звезда, участието ти в“Биг Брадър” малко или много те прави известен и обект на подражание, един вид ставаш публична личност”, обяснява гражданската си позиция най-известният жител на Приморско.

Днес болната му тема е плажът в градчето, който след голямата февруарска буря от миналата година се стопи наполовина само за няколко месеца пред очите на местните. Затова и организира група във фейсбук, която да ръчка общинската власт да решава проблема. Дори сам отива в Института по океанология във Варна и се консултира със специалисти какво трябва да се прави. Според Здравко за спасението на плажа трябват едни 250 000 лв., за да се драгира така морското дъно край брега, че да се промени прибоят на вълните, които го изяждат.

“Защото плажът е туризъм, който храни цял един квартал на Приморско. С едни 250 000 лв. сега предотвратяваш загуби за милиони”, кахъри се бившият брадър.
Колкото и да е местен патриот обаче, не крие, че предпочита да разпуска на гръцките острови. “Първо, че там има какво да се види, и второ - много по-лесно се наема лодка да стигнеш до тях, отколкото в България”, обяснява той.

Като местен шовинист обаче твърди, че по цялото крайбрежие от Дуранкулак до Резово, което лично е обходил с яхтата си, няма по-живописни брегове от тези в Приморско. Затова и обикновено води туристи до Маслен нос, Перла и устието наРопотамо.

“Останалите брегове са презастроени и всичко там е свръхкомерсиализирано”, смята Здравко.

Тази година след края на сезона е решил да разпусне със семейството си на турски остров в Северно Егейско море, където се събират запалени сърфисти и яхтсмени.
Боли го и че яхтингът у нас не се развива заради голямата бюрокрация и бумащина.

Затова и повечето бизнесмени с яхти предпочитали да ги регистират в чужбина въпреки по-скъпите такси за обслужване на луксозните лодки. И дава пример с лодката си, която се води пасажерски кораб и трябва да поддържа документация като за такъв.

“А не дай боже, да излизаш с яхта навън", обяснява Здравко, който най-далееч е стигал с лодката си до Атина. Затова и предпочита да си наеме лодка в Гърция, което му отнема само 15 минути. У нас това дори не било разрешено със закон.

Най-много се пали обаче, като стане дума за руските туристи. “Постоянно говорим как да се удължи сезонът, а най-простото нещо е от 1 май до 1 октомври да им издаваме визи на границата. Русия е 150-милионен пазар, за който трябва да се преборим с ЕС и да погледнем даже към бившите съветски републики.

Това е далновидното решение”, категоричен е известният приморчанин. Той смята, че следващата неразорана ниша е Полша с нейните 40 милиона жители, които е крайно време да си върнем отново по българските курорти.

Сега обаче се е посветил на чехите, които са сред основните туристи в Приморско и заради тях вкарва в менюто кнедли и пиле със сметана.

В категории: Приморско


36
Коментара
36
Коментара по темата
36.
Кой е авторът на тази статия?
19.08.2013 17:00:26
0
0
Група майки на ученици от СОУ „Н. Й. Вапцаров“ в Приморско скочиха срещу общината и съответно срещу ръководството на учебното заведение заради куп проблеми в началото на тази учебна година. Те настояват веднага да заработи столовата в школото, да бъде отворена топлата връзка в него, водеща към сладкарницата, както и да се подменят и ремонтират класните стаи, макар че тяхното обновяване беше широко рекламирано от местната власт преди първия учебен ден. Въпреки това тази есен обаче настроенията сред майките врят и кипят, като последната капка на търпението им преля, като се сблъскаха с факта, че децата, пътуващи от Веселие и Ясна поляна, се оказаха без придружител. Затова има изпратени жалба и до Регионалния инспекторат на МОН, същият сигнал лежи и на бюрото на директора на училището Стоян Налбантов. С решаването на проблема се е ангажирала и шефката на ГЕРБ в морската община Захарина Неделчева, което пък даде основание на враговете на герберите да се усъмнят, че родителската акция е изфабрикувана.
Неделчева категорично отрече да стои в дъното на протеста на майките и заяви, че е поела ангажимент да им съдейства, за да има реален резултат. „От Веселие има едно детенце например, което е трудноподвижно, баба му е възрастна жена. Хората изтръпват как ученикът ще стигне до Приморско, когато навън температурите са минусови и има сняг. Затова спешно се налага да се намери някакъв изход. Има майки, които дори предлагат те да събират пари, за да се плаща на една от тях, която не работи, за да пътува заедно с децата“, каза Неделчева.
„Няма как нещата да се решат по този начин. Изход от този проблем ще се намери, защото съм запознал и общинската администрация с него. За момента съм се разпоредил учениците да бъдат изпращани и посрещани от дежурните учители“, обяви вчера директорът Стоян Налбантов.
Той обаче се оказа, че не е запознат с последващата жалба на майките, в която атакуват както общинската администрация, така и училищното ръководство и искат публичен отчет на приходите и разходите на школото и на детската градина. В крайморската община, където година преди местните избори партийните страсти са нажежени до крайност, се коментира, че те ще бъдат използвани и за предизборна употреба.
Вчера Налбантов реагира остро на поставените от родителите проблеми, но въпреки това обеща. „Решаването им не зависи от мен. Още утре /б.р. днес/ ще отворим топлата връзка и сладкарницата ще работи. Договорът с наемателя е подписан и децата вече ще получават закуски, а тези, които пътуват, и обяд“.
35.
до Флагман Касабова и Борянка
18.08.2013 07:19:16
0
0
Браво на Флагман, имате си страхотен дописник и информатор! Всички тези глупости за общинските съветници и Барцулева, имат един и същи почерк и стил!
Същият, който упорито "хвали" и пише за училището и учителките. Бравооо, гениални сте!
34.
Човек от Приморско
16.08.2013 16:54:12
0
0
С две ръце съм за Руските туристи .
33.
SOU Primorsko
16.08.2013 12:11:58
0
0
4eta vi komentarite za u4itelute v Primorsko i vi se 4udq za6to go darjite tozi Valko Rusinov, ami toi za nikav hui ne stava

ВЪЛКО РУСИНОВ - учител по немски език
Вълко Русинов на времето е бил номенклатурен кадър на БКП и като такъв се е издигал в йерархията на властта на общинско /Мичурин/ и областно ниво. За кратко време през 1982 г. е заемал длъжността директор на ММЦ - Приморско, но бързо е бил сменен от кликата на Димитър Вангелов и Роселин Желязков, които са се оказали много по-пробивни от него и са използвали влиянието и връзките, които са имали пред тогавашния първи секретар на ОК на БКП в Бургас Николай Жишев. Самият Димитър Вангелов оценява Вълко Русинов като прекалено слабохарактерен човек, неспособен да поема отговорност и да взема важни решения. "Този човек за никакъв хуй не става, - говорел Вангелов за Вълко Русинов. - Хората му дали власт, а той само трепери като путка, страх го е да не сгреши и все сондира мнения с Бургас... Абе хуй сплескан, какъв директор си ми ти, щом не можеш сам да си вършиш работата и все ми хленчиш пред тоя или пред оня колко ти било трудно и как все ти пречели!"
Така Вангелов и Желязков бързо се ориентирали в обстановката, разбрали, че пред себе си нямат сериозен противник и направили необходимото Русинов да бъде махнат и те да заемат мястото му в ММЦ. Тяхното директорство - единият директор, а другият зам. директор - траело до 1991 г.
Оттогава Вълко Русинов се изживява като репресиран, жертва на тоталитарната система и нейните корумпирани кадри в лицето на Вангелов и Желязков. Иначе той бил честен, принципен, искрено вярвал в идеите на комунизма, ама някакви други хора убили и погребали идеята. И затова на него много му било болно, че цяло поколение останало излъгано заради такива "лъжекомунисти"... и пр. и пр.
Предвид на това, че Русинов има управленски опит, първоначално е бил възприеман от Налбантов като заплаха за мястото му и потенциален кандидат за директорския пост в училището. Но постепенно Налбантов се успокоява, защото разбира, че Русинов е една мижитурка, човек заблуден, неориентиран и без всякакви амбиции. Веднъж Налбантов го бил сложил класен ръководител на един клас от средния курс, но Русинов дори и там не могъл да се справи. Настанала страшна бъркотия и анархия - то не било клас, а някаква пародия, където всеки правел каквото си иска, а Русинов само вдигал ръце и отказвал да се занимава с проблемите на класа. Отделно, не можел да си води документацията като класен, която била много сложна, пишел грозно и нечетливо и затова карал учителките да му попълват досиетата на класа. С една дума нищо не правел като класен, а само разтягал локуми и философствал вместо да решава конкретните проблеми... Налбантов направо се шашнал: "Тоз човек, - викал той, - наистина за никъв хуй не става... Той един клас не може да оправи, а аз съм тръгнал да се притеснявам, че ще ми вземе директорското място!"
Общо взето Налбантов и Русинов поддържат приятелски отношения. Налбантов често го вика в дирекцията да допият някакво шише ракия и да го направи слушател на поредните си случки със сексуални подвизи - къде бил, коя свалил, какъв секс му правели... И Вълко все го слуша с интерес и все повтаря: "Иииии, ама така ли! иииии, ама наистина ли!" После Налбантов го коментира със съжаление: "На Въльо, горкия, като му разправям за ебане и очите му светят! Ебе му се и на него, две не вижда, ама не знае как да си поиска! А толкова много учителки са му навити, ама той още не може да го разбере! Все му викам, Въльо, тая ти е навита, що не я наебеш, а той: иииии, ама така ли, иииии, ама наистина ли!... Заспала шматка! Кво искаш от такъв човек?"
Една от учителките, Донка Прокопова, с която Налбантов поддържал редовни сексуални връзки, му била споделяла многократно, че си падала по В. Русинов, харесвала го като мъж, ама не знаела как да подходи, защото оня бил много стеснителен и отговарял много уклончиво на опитите й. Налбантов се заел със случая отговорно и решил да уреди работата и на двамата. Когато казал на Русинов, че Прокопова му е силно навита, той пак му отговорил с обичайното възклицание: "иииии, ама така ли, иииии, ама наистина ли!" И това се повтаряло многократно докато накрая на Налбантов му писнало и повтарял след него: "Ииии, ама така ли, иииии, ама наистина ли!"... Ами ти спи, спи още! Те, хората ти наебаха путките докато се чудиш!" Налбантов уредил няколко срещи на Прокопова и Русинов в едно заведение на центъра. Събирал ги на една маса и после ставал и си отивал, за да продължат сами свалката. После питал Прокопова: как е, наебахте ли се! Но тя клатела тъжно с глава, докато накрая направо се разкрещяла на Налбантов: "Абе, Стояне, не ме занимавай повече с тоя! Писна ми от празни разговори и губене на време!... И какъв такъв мъж е? Веднъж не ме почерпи едно кафе, а все аз му плащам сметките!"... "Горкият Въльо, - казвал Налбантов, - жена му здраво го държи и не му дава никакви пари!..." и вдигал ръце: "Ами какво да правя сега, в леглото ли да му я вкарам? Глупак! Путките са му навити и аз му ги водя на крака, а той бяга! Иди го разбери, какво иска?!"...
32.
тарифи на рушветите
15.08.2013 12:10:26
0
1
1500 лв. трябва да й стигнат като за начало, после - зависи от сезона.
31.
Дайте да подходим делово!
14.08.2013 19:57:45
0
0
Добре, за сергия около пощата колко трябва да платя официално на общината и колко да бутна на Барцулка като рушвет?
30.
up-date
14.08.2013 13:36:49
0
0
Говорехме за Здравко, а се отплеснахме пак към ОС-то. Май тоз човек наистина не интересен вече.
29.
Да бе, да...
14.08.2013 07:32:40
0
1
28-ми, откъде си сигурен, че общ. съветник ти е казал истината?
28.
ДО 20 И ОСТАНАЛИТЕ
13.08.2013 23:02:36
0
1
НЕ ЗНАМ ЗАЩО СЕ САМОНАВИВАТЕ И ГОВОРИТЕ ГЛУПОСТИ.НЕ Е ЛИ ПО ЛЕСНО ДА СЕ КАЧИТЕ В АБ.СЪВЕТ И ДА ПИТАТЕ ДАЛИ Е ТАКА И ТОВА ИСТИНА ЛИ Е .
ДНЕС СЕ ОБАДИХ НА ЕДИН СЪВЕТНИК И ОТ НЕГО РАЗБРАХ ЧЕ НЕ ПОЛУЧАВАТ ТАКИВА ПАРИ И ВСИЧКО КАЗАНО ДО ТУК Е ИЗМИСЛИЦА.ПИТАЙТЕ БЕ ХОРА, ПИТАЙТЕ .САМО ТАКА ЩЕ СТИГНЕТЕ ДО ИСТИНАТА.
27.
мистерия
13.08.2013 19:53:44
0
0
ето вашата ученолюбивка в действие
http://www.tube8.com/amateur/bg-kurva/14172301/
26.
БРАВО
13.08.2013 12:20:31
0
2
Много ниско паднахте господа общински съветници.Смешни сте.Уж сте едри бизнесмени,а то какво стана?За Барцулка ми е ясно,банката щялая да земе къщата ,ама за другите дет сте едър и рогат бизнес,малко смешно е да се продадете за тези смешни пари,дет са ви джобните.
25.
до 24
13.08.2013 11:10:10
0
1
Че то тема има ли? Здравко е изпята песен. Все едни и същи ги дъвче: вече нищо не го интересувало, само семейството му го интересувало, не му трябвала вече слава, писнало му от всичко... болно му било за държавата, боляло го за Приморско... дрън-дрън и все едно и също! Защо въобще ходят при него да го разпитват като той няма какво ново да каже?
24.
???
13.08.2013 01:20:14
2
0
КВО РЕВЕТЕ ЗА ТАЯ ТЪРГОВИЯ, НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА? САМО СИ ЧЕШЕТЕ ЕЗИЦИТЕ И СМЕНЯТЕ ТЕМАТА!
23.
до 21
12.08.2013 23:02:17
0
3
С тези пари можеше да покрият задълженията на медицинския център.Сега става ясно че просто са искали да го ликвидират,както направиха с търговията.
22.
K.M.
12.08.2013 22:59:42
0
4
Толкова много гадории направиха,а толкова малко пари са взели.Срамота !Общинските съветници с пот на челото ,толкова много се стараха да свършат колкото се може повече гафове,вие искате без пари да ги правят.Така трябва да буъде.
21.
до ОС - Приморско
12.08.2013 20:44:04
0
5
Г-да общински съветници, обяснете ни на нас, гражданите на Приморско, какви са тия пари, които сте получавали през м. юли за работата ви на "обществени начала" сиреч БЕЗПЛАТНО!

Барцулка - 520 лв.
Чичо Митко - 280 лв.
Катя от Китен - 280 лв.
Валентин от Бургас - 280 лв.
Илииката - 340 лв.
Златко - 400 лв.
Бат'Пенко - 340 лв.
Борката - 400 лв.

за отличниците общественици:
Монката - 400 лв.
Златинка - 640 лв.
Марианка - 520 лв.
Захаринка - 520 лв.

за тротоарното право:
по 60 лв. на човек на заседаване.
20.
до 19
12.08.2013 19:03:08
0
0
Много важно , като че ли някой го интересува за Здравко.Другият месец отпрашва за Бургас и се връща на следващата година за лятото.Здравко е последният дерт на Приморско.
19.
Коремчето на здравко
12.08.2013 12:09:20
1
1
Да, това е хубава реклама: Здравко бил имал коремче...
18.
хахаха
12.08.2013 11:57:11
0
2
тоя ли ви е рекламата на ПРИМОРСКО-УЖАС
17.
до № 16 Рус
12.08.2013 10:31:43
1
2
Българите не можем да търпим амириканците, които си изпробват оръжията на нашата територия и нито доматите ни са домати, нито гроздето ни. А руснаците ще ги посрещнем с отворени обятия, защото сме един славянски народ и два пъти са ни освобождавали, българския и руския език са близки и се разбираме, тук са проляли кръвта си. А ти РУС - МАРШ В АМЕРИКАТА. ТИ СИ ТЪПАНАРА.
16.
Рус
12.08.2013 09:40:05
3
2
Само липсва да паднат визите на руснаците и съвсем да ни поробят. Българите не могат да ги търпят. Тъпанар!
15.
яао
12.08.2013 08:48:54
0
1
здравейте, отново съм на моренцето във вашето село и отново ще попитам-----какво стана с комшийката,още ли е тук ,че нещо ми липсва.
14.
iliq dushata ot kneja
11.08.2013 23:09:51
1
2
ave kakvo ni zanimavate s toq mindil.samo v gaza.tava e mom4e
13.
liliq
11.08.2013 22:46:40
1
2
aide stiga s toq Zdravko izobgto ne e interesen kakvo si pravi samo reklama n\\\\\\
12.
liliq
11.08.2013 22:46:40
1
2
aide stiga s toq Zdravko izobgto ne e interesen kakvo si pravi samo reklama n\\\\\\
11.
,,,
11.08.2013 19:16:33
0
2
ПОНЕ НЕ СЕ ИЗЛАГАЙТ БЕ! ЧЕ И АКЪЛИ ДАВАТ. СМЕШНИЦИ!!!
10.
читател
11.08.2013 18:15:02
3
5
Тоя Здравко е страшен фукльо. Какво е постигнал, освен, че върти някакъв ресторант, който са направили майка му и баща му. И откакто се е появил в ефир преди няколко години само за Приморско говори. Но самоговори, не се е чуло нещо да е направил. Толкова е посредствен.
9.
Мравко
11.08.2013 16:59:53
5
6
Здравко Василев-Политик,Бизнесмен,Шоубизнесмен,Любовник,-абе от всичко разбира момчето,по всеки въпрос може да вземе позиция,да се изкаже как ще станат нещата,да ви обясни как ще оправи селото,да заприлича на град .Това е. Даже и за цифровизацията може да ви обясни Здравко-от 1-ви септември.
8.
АМАН
11.08.2013 16:20:24
3
6
ПАК ЛИ ТОЯ ЛИГЛЬО ЗДРАВКО. ОМРЪЗНА МИ ТАКИВА ПОСРЕДСТВЕНИ ХОРА ДА ИМАТ МНЕНИЕ ЗА ВСИЧКО И С ЛЕКА РЪКА НА ПРИКАЗКИ САМО ДА ОПРАВЯ СВЕТА.
7.
Приземяване
11.08.2013 15:36:48
4
7
Здравко, вече никой не ти вярва, защото приказките ти са пълна демагогия. Ти вече изживя звездния си миг и оттук нататък ще ти останат само спомени. Примири се най-после със статута си на аутсайдер и не се надявай, че можеш да постигнеш нещо повече, особено в Приморско, където хората те знаят колко струваш!
Между другото, какви са тия снимки и клипове във фейсбука ти - отрупани софри с мръвки, ядене и пиене? И ти там с разни други айляци вдигате наздравици... С това ли се изчерпва цялата ти ценностна система?!?!?! Нямаш ли и някакви други интереси, например свързани с духовното ти или интелектуално израстване?
6.
555
11.08.2013 15:29:00
4
5
До пишещия под №4 и 5 (първия плювач го игнорирам)- Здравко е абсолютно прав и не мога да разбера защо първо не помислите с кухите си кратуни, а после да пишете простотии.
5.
ДО ЗДРАВКО
11.08.2013 13:31:18
1
6
ЗДРАВКО , ТИ НЕ РАЗБРА РИ ЧЕ КОЛКОТО И ДА СЕ ПЪЧИШ ,ХОРАТА НЕ ТЕ ИСКАТ.А КОЛКОТО ДО ОБЩЕСТВЕНИТЕ РАБОТИ ЩЕ ТИ ДАМ ЕДИН СЪВЕТ.КАТО ИМА НЕЩО КОЕТО ИСКАШ ДА ПИТАШ ИДИ В ОБЩИНАТА ,ПИТАЙ И ОБСЪДИ ТОВА КОЕТО ТЕ ИНТЕРЕСУВА А НЕ ПРЕЗ РАЗНИ САЙТОВЕ ДА ПРАВИШ ИЗМИСЛЕНИ КОМЕНТАРИ.ОТКЪДЕ ДА ЗНАЯТ ХОРАТА В ОБЩИНАТА КАКВО МИСЛИШ ТИ КАТО НЕ СИ ОТИШЪЛ ДА ГО КАЖЕШ.ДРУГИТЕ ХОРА ПИТАТ И ПОЛУЧАВАТ ОТГОВОРИТЕ КОИТО ГИ ИНТЕРЕСУВАТ.
4.
ПРИМОРСКО БЕЗ ЗДРАВКО
11.08.2013 13:20:16
4
8
ЗДРАВКО СИ Е ПЛАТИЛ НА БЕСОВЕ ДА ГО РЕКЛАМИРАТ.ГЛУПОСТИ.НИКОЙ НЕ ГО ИСКА ТОЗИ ИЗМЕКЯР.МНОГО МИЛЕЕ ЗА ПРИМОРСКО А ЖИВЕЕ В БУРГАС.САМО ЛЯТОТО Е ТУКА КАТО ИМА ПАРИЧКИ.
НЯМА РЕЙТИНГ В ПРИМОРСКО ,ХОРАТА НЕ ГО ОБИЧАТ ЗАЩОТО СА НИЩОЖЕСТВА.А КМЕТ , ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК ИЛИ ДЕПУТАТ НЯМА ДА СТАНИ НИКОГА ЗАЩОТО НЯМА КОЙ ДА ГО ИЗБЕРЕ.
ЗДРАВКО Е ОТ ХОРАТА КОИТО ПО СКОРО ПРЕЧАТ ЗА РАЗВИО ДА МУ ПОМАГАТ.
ЩЕ МИНЕМ И БЕЗ НЕГО.НЕ Е ТОЛКОВА ВАЖЕН ЗА НАС.
3.
xah
11.08.2013 12:36:24
2
6
VIP NOVINATA NA GODINATA
2.
Рей
11.08.2013 11:23:42
3
9
Тоя е ебати лъжливото копеле...
1.
kurчо
11.08.2013 11:05:26
3
7
да ва еба и мангалите сливенски
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори