×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Волене, а при д-р Лорис Сайян ще ходиш ли днес, или да?


Волене, а при д-р Лорис Сайян ще ходиш ли днес, или да?
След като се умори да крещи по мегафона два дни, Волен Сидеров тръгна по височайши визити в Бургас, но пропуска най-важната
08 Юли 2013, Понеделник, 13:54 ч.
Автор: Веселин ВАСИЛЕВ Снимка Боряна ТЕНЧЕВА

Областният управител и кметът няма да помогнат на националистическия лидер, но известният бургаски психиатър би могъл

Днес е ден за бургаски визити на Волен Сидеров. След като се насити на скандали с тв репортери на бензиностанция OMV в петък и се накрещя с мегафон пред офиса на СКАТ през уикенда, а хората го замеряха с яйца, днес лидерът на „Атака“ се е отдал на по-изтънчени занимания – първо посети областния управител Павел Маринов, а после и кмета Димитър Николов.

И на двете места Волен външно изглежда стабилизиран, но вътрешно явно не е, защото и пред двамата си домакини той твърдеше, че босът на СКАТ Валери Симеонов имал 20 порно канала, 4 от които били хомосексуални.

По-вероятно е друго – на следващите избори, които ще са скоро, националистическият вот да се прелее към партията на Симеонов – НФСБ, а нежната приятелка на ДПС - „Атака“, да остане извън парламента.

Затова Волен, вместо да се занимава с обществени дела, може да направи нещо за себе си. Например да посети известния в Бургас доктор Лорис Бердж Сайян - прегледи, диагностика, лечение, психотерапия на почти целия психиатричен спектър. Може да го намери в Центъра за психично здраве, където д-р Сайян е управител. Или да го потърси в частния му кабинет до Славейковото пазарче - от понеделник до петък между 16 и 19 часа. Има и телефон, Деница може да му го намери в интернет.


В категории: Политика


9
Коментара по темата
9.
а
10.07.2013 16:54:36
2
2
същите глупаци,които вчера го вкараха в парламента сега го плюете,но той си хапва в най-скъпите ресторанти,вози се на нови лъскави служебни коли без пари ,отсяда в най-скъпите хотели в света и най-красивите жени му правят ... като вятъра а вие продължавайте да си плюете пред компютрите и да му плащате всичко това
8.
bob
10.07.2013 14:56:56
1
3
АТАКА!ПОБЕДА!
7.
тошко
10.07.2013 09:19:26
3
4
Василев,ти по същият начин изпадаше /много често/в неуравновесеност и психически депресий в Черноморски фар.КРЕШЕШЕ И ВИКАШЕ----обиждаше колегите си.Така че и ти си вземи час за д-р Саян
6.
д-р Саян
09.07.2013 10:58:39
3
8
Много ми е натоварена програмата с местните пациенти от НФСБ, но имам и добри колеги, които с удоволствие ще го приемат.
5.
Мара Костадинова
08.07.2013 23:40:49
3
8
Психичното сътояние на Волен е много тежко и той няма да се излекува с психотерапия. Спешно му е нужна му е магна инжекционна и таблетна психиатрична терапия! Д-р Саян ще се справи с това!
4.
Грую
08.07.2013 17:38:46
15
10
Флагман и проститутката Касабова е превърнала сайта в арена на разчистване на лични сметки. Само с Волен ни занимават, тъй като това им засяга личния интерес и интересите на мъжа и Валентин и лукавия хитрец Валери. Толкова сте журналисти, колкото аз съм космонавт.
3.
bezumie
08.07.2013 14:55:59
4
14
Toi e kanddat za traino nastanqvane v ludnicata na posledniq etaj s izgled kam moreto.
2.
ееееее
08.07.2013 14:47:09
19
16
Осрахте се с този материал. Да не би Валери Симеонов да е много хубав? Каквито Атака, такива и НФСБ, които работят пък за Борисов. Ще има да почакат за парламента, ха ха ха
1.
anonim
08.07.2013 14:14:13
0
3
Преподаватели от архитектурно-строителния университет бесни от задкулисните игри на ректора и политици

Ректорът на УАСГ, кръгове от правителството и политически централи заформиха пореден грандиозен скандал на задкулисието.

Днес в 14,30 ч. в зала 230 на Университета по архитектура и строителство босът на „Газпром” Алексей Милер, който е на официално посещение в нашата страна, трябва да бъде тържествено обявен за "доктор хонорис кауза". Всички в университета обаче са в шок, защото нито знаят, нито са чували за скандалната номинация. Тя се пазела в тайна и дори в програмата на госта не е обявена. Това разкриха пред Faktor.bg източници от просветното министерство, които в последния момент били поканени на официалната церемония.

Странната номинация била направена миналата сряда – 3 юли, от Хидротехническия факултет. Самият ректор на УАСГ, проф. Красимир Петров, е кадър на този факултет и има силно лоби за влияние в него. Факултативният съвет бил събран спешно на извънредно заседание и без обсъждане членовете му били приканени да подпишат предложението до академичния съвет за удостояването на газовия бос с най-престижното звание. На 5 юни, петък, членовете на академичния съвет получили неочаквано покани, че на 8 юли, понеделник, ще се проведе тържествено заседание.

Беше някъде след 14,30 часа в петък, получих на мейла си съобщение за този извънреден и спешен съвет. Паралелно с това ни уведомяваха, че в деловодството трябва да подпишем удостояването на Алексей Милер за "доктор хонорис кауза". Знам от други колеги на академичния съвет, че чак в неделя са разбрали за това нагласено заседание, а номинацията на Милер за всички е като гръм от ясно небе. По график за тази сряда бе насрочен последният редовен академичен съвет, за който всички бяхме уведомени по надлежния ред. Този, който трябва да се проведе днес, според правилата и Устава на учебното заведение, е напълно нелегитимен. Невероятно е, че за пет дни може да се извърви процедурата за присъждане на "доктор хонорис кауза", която обикновено отнема около месец и поливана. Това обясни пред Faktor.bg професор от архитектурния факултет, пожелал анонимност.

Той и колегите му са категорични, че тази номинация е напълно незаконна и в нарушение на всички правила в УАСГ. Това я превръща в скандална, защото без разисквания, без легитимни заседания, дебат и реална мотивация Милер е пробутан задкулисно да получи званието.

За архитектите и строителите още по-загадъчно е, че газовият бос, който е икономист по образование, става "доктор хонорис кауза" в техния университет, след като логично е тази титла да му бъде присъдена от УНСС или от Стопанския факултет на Алма Матер. В УАСГ даже нямало катедра „Газопреносни системи”. Едно от обясненията е свързано с личните бизнес проекти на ректора проф. Петров. Все още за проекта „Южен поток” няма изготвен ОВОС – оценка на въздействието върху околната среда, а проф. Петров се занимава с такъв бизнес. Чрез присъждането на званието вероятно си подготвя условия, за да налапа апетитната поръчка. Други експерти пък съзират дългата ръка на Сергей Станишев, който чрез брат си арх. Георги Станишев е въздействал на ръководството на УАСГ да окажат почести на руския гост.

В архитектурно-строителния университет преподавателите са категорични, че скандалното удостояване на Милер е потъпкване на академизма и използване на едно висше учебно заведение за политически цели. Те са гневни, че всичко е станало тайно и задкулисно и даже са нямали реална възможност да реагират срещу тази политическа манипулация. В УАСГ се съмняват, че процедурата е законна и легитимна и възнамеряват да потърсят отговорност от ректора и да поискат отнемане на научната титла.

Преди 5 години в подобен скандал ректорът на Великотърновския университет се опита да забърка учебното заведение в старата столица. Тогава бе номиниран за "доктор хонорис кауза" руския президент Владимир Путин, но срещна яростна съпротива от студентите, академичните среди и цялата общественост на Велико Търново.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Скандал заради арменския геноцид в НС, Желязков не стана на крака, ДПС напуснаха залата Скандал заради арменския геноцид в НС, Желязков не стана на крака, ДПС напуснаха залата На Председателски съвет не се постигнало съгласие за почитане на жертвите Сглобката хвърля Ваня Григорова срещу БСП? Пъзелът на кукловодите не излизал заради Нинова Сглобката хвърля Ваня Григорова срещу БСП? Пъзелът на кукловодите не излизал заради Нинова Зад бившата кандидатка за столичен кмет стоят същите хора, които бяха и зад Елена Йончева – Пеевски и Борисов, каза Калоян Методиев Спад при ПП-ДБ и битка за второто място с ДПС и „Възраждане“, отчита проучване на „Тренд“ Спад при ПП-ДБ и битка за второто място с ДПС и „Възраждане“, отчита проучване на „Тренд“ Една пета от българите изразяват одобрението си за служебния кабинет на Димитър Главчев, а 39% не го одобряват Християнско ли е да раздаваш парите от осигурителните вноски на хората за помощи? Християнско ли е да раздаваш парите от осигурителните вноски на хората за помощи? Дават ги на калпак и никой не знае дали тези пенсионери, които са на минимална пенсия, нямат други доходи, призна Иванка Шалапатова Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Един от собствениците - Димитър Спасов бе привлечен като обвиняем през 2019 г., но не е знаел, и се наложи да прекрати участието си в дружеството на фирмата   И Общинският съвет в Бургас иска от вътрешния министър полицейски участък в кв. Сарафово И Общинският съвет в Бургас иска от вътрешния министър полицейски участък в кв. Сарафово Този социален проблем засяга 6 000 жители на квартала, чийто брой нараства почти двойно през летния сезон Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища
Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори