×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Психолози подхванаха монокините на бургаския плаж, голите жени провокирали сексуални престъпления


Психолози подхванаха монокините на бургаския плаж, голите жени провокирали сексуални престъпления
Преди седмици темата с разголените дами на плажа беше подета от евангелски пастори, към тях сега се приобщиха и столични психолози, които съветват жените да се пекат, но... облечени
09 Юни 2013, Неделя, 08:54 ч.

Освен това подтикват към воайорство и публична мастурбация, пишат софийски организации до бургаския кмет

Три граждански организации от София отново разпалиха спора около голотата на плажа. В писмо до кмета на Бургас, изпратено от граждани, представили се за специалисти, работещи в областта на психичното здраве, се изразява общо безпокойство от излагането на частично или напълно голи тела на откритите плажове по Южното Черноморие. Според авторите на текста, по този начин жените бивали възприемани предимно като сексуални обекти, а не като пълноценни личности. Под текста са се подписали Петър Василев Вълков, клиничен психолог от Граждански форум за защита на детето и семейството, Иван Вълков, теопсихолог, председател на Фондация "Светлина на Балканите" и Стоян Георгиев, семеен терапевт, председател на Асоциация "Общество и ценности", пише "Стандарт".

 

Те са категорични, че голите тела предизвиквали намаляване на сексуалното желание и създавали предпоставки за сексуални престъпления. Освен това момичетата по прашки насърчавали воайорството и подтиквали към мастурбация в обществено място. Възмутените граждани дори знаели за такива практика на плажа в Бургас и призовават кмета да ограничи факторите, които буквално съсипвали семейството.

В рамките на две седмици това е поредното писмо, изпратено до местната власт срещу момичетата по бикини на пясъка. Хората в Бургас коментират, че става дума за кампания в подкрепа на искането до градския парламент и кмета за забрана на монокините на градския плаж, което изпратиха девет пастори от евангелски и протестантски църкви. На въпрос на "Стандарт" към подписалия писмото Петър Вълков дали изповядва протестантска религия, той отказа да отговори и заяви, че това няма отношение към позицията им и се изказва като психолог.


В категории: Бургас


11
Коментара
Флагман.БГ Откриха мъртъв изчезналия журналист Откриха мъртъв изчезналия журналист 21/05/2024, Вторник 21:43 0
11
Коментара по темата
11.
Лоша работа
10.06.2013 14:30:56
0
2
Ние сме православни. Нашите православни свещеници са по-реалисти и толерантни. Евангелистите като не им харесва да не ходят на плажа. Какво се натискат да ни поучават, че и да ни забраняват.
10.
кокер шпаньол
10.06.2013 07:40:35
0
5
дебелата жена с увиснали като на кокер шпаньол уши,гърди с три чифта бански да е пак е отврат Също като оня виц за конкурс за работа за съдии - грозничката знаела всички закони, но хубавата не знаела нищо. Председателят назначил хубавата, щото закони се четат и научават, но дълги крака не растат!
Та мисълта ми е е ако искаме хубава (доходна) работа трябва да сме слаби! Та затуй и аз отстлабвам, де!
9.
Гост
10.06.2013 04:08:38
1
8
"Теопсихолог", хахаха :) Това е като талибан-професор. Няма такова нещо! Религията няма място в науката, колкото и да им е трудно на промитите сектантски мозъци да го разберат. Евангелистите са в тотална атака на светското ни общество. Хора, пазете се от фалшиви "психолози" и "терапевти"! В България много завършили специалност "Психология" се подвизават като терапевти без да имат необходимите знания и умения. Диплома по психология от университет не е достатъчна. Това е разграден двор, няма регламентация и всеки самозванец и самодеец може да прави каквото му щукне. Въпросният "психолог" Стоян Георгиев бил завършил някакъв интензивен курс към някаква американска организация. Отне ми повече от нормалното време да открия въпросната организация в интернет. Тя е на някакъв американски евангелист, уж психолог, прилагащ терапия от "християнска перспектива". Веднага е видно дългата ръка на коя църква прозира отново зад поредното "открито писмо". Тези фундаменталисти са впрегнали всичките си ресурси да пропагандират фалшивия си морал пред обществото и да ни натрапват "ценностите" си. Няма да позволим да ни дават тон в живота тия талибани!
8.
някой си мъж
09.06.2013 21:00:46
2
6
Какво лошо има да има голи жени, трябва да се радвате че българките са хубави , а за тези ненормалници с психически отклонения който маструбират да ги приберат в психо то ако не са виждали жена да видът дори да им покажат на снимка заради болни мозъци тогава за забранят на жените да ходят на плаж
7.
Nakata
09.06.2013 20:19:39
1
7
E kat na niakoi ne iznasia mono bikini ta da negleda a tezi koito sa golemi moralisti da zaminavat pri arabite a nie shte se pechem na plaja kakto si iskame!!!!!!!!!!!
6.
АЗ
09.06.2013 19:49:40
1
8
ами тия педали евангелисти като не им изнася-да се изнесат от България бе!Другаде да си проповядват морала!баш па тия ли станаха моралисти!Меркантилни типове!
5.
:)
09.06.2013 19:23:31
1
6
Аман от педали.
4.
бургазлия
09.06.2013 17:31:55
2
13
ако може някой да ми обясни, каква е целта на тази кампания, откъде се извъдиха тези моралисти ? 100 % всички тези писания, които се появяват по едно седмично само в този сайт, се правят с цел и понеже съм малко тъп още не съм разбрал каква е целта.
3.
СМОК ЕДНООК
09.06.2013 17:04:30
1
18
Абе педали защо не протестирате срещу гей парадите в София ами се занимавате с как се печат на плажа в Бургас.Печем се както си искаме това е нашия Бургас и нашите плажове.Като не ви харесва вървете в някоя арабска страна.
2.
Бог
09.06.2013 12:46:29
2
9
Църквата не може да им налага нищо” – твърди отец Веселин Димитров.
„Свещениците също са хора и ходят на плаж. И аз си признавам, че като видя на плажа една красива жена, с едни красиви форми – също ще си задържа погледа. Но това не значи, че съгрешавам! Просто се наслаждавам на нещо хубаво. Мъже сме и ние, свещениците, нормални хора сме. Вече ако е по-разпуснато това голо тяло, не си е работа. Тези, по-разпуснатите, трябва да се пекат голи на по-закрито” – смята свещеникът.
1.
azz
09.06.2013 10:19:04
0
14
Molq vi se 6opite da si zamul4at ako obi4at
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Две патрулки и криминалисти заклещиха сливенската G класа на бул."Христо Ботев" в Бургас Две патрулки и криминалисти заклещиха сливенската G класа на бул."Христо Ботев" в Бургас Не е ясно какво точно се случва със скъпото возило  Тя е бивша Мис България, но се обезобрази и заприлича на пласмасова кукла Тя е бивша Мис България, но се обезобрази и заприлича на пласмасова кукла "Не ми харесва, че масово момичетата изглеждат като клонинги и губят индивидуалността си", обяви тя в интервю преди година Психиката му не издържа след Ергенът, отиде на психотерапевт Психиката му не издържа след Ергенът, отиде на психотерапевт Младенов остава в историята на романтичното предаване и като Ергенът, целувал най-много момите – цели 130 пъти, преброиха от шоуто Ако ядете маруля - задължително прочетете тази новина Ако ядете маруля - задължително прочетете тази новина Имат пестициди Как тази чалгаджийка се изложи в Черешката на тортата Как тази чалгаджийка се изложи в Черешката на тортата Косъм в тиквичките съсипа вкусната вечеря на фолк певицата Peppou за пръв път във Fabric Club Peppou за пръв път във Fabric Club Стилът му е разпознаваем, а траковете му с House, Techno, Melodic Techno и Indie Dance са тотални хитове Президентът поиска категоричен отговор: Ще има ли в крайна сметка хранилище за ядрени отпадъци в Странджа Президентът поиска категоричен отговор: Ще има ли в крайна сметка хранилище за ядрени отпадъци в Странджа Повече от 3 месеца, след като слухът за изграждането на такова плъзна в обществото, никой не знае какво ще е бъдещето на най-красивата и зелена територия в страната Цената на глас е 100 лева, имаме най-много сигнали от Бургас, обяви вътрешният министър Цената на глас е 100 лева, имаме най-много сигнали от Бургас, обяви вътрешният министър Във връзка с мигрантския натиск министър Калин Стоянов посочи, че ситуацията е спокойна и в „пъти по-добре в сравнение с миналата година“ Простреляха 29-годишна българка в Италия Простреляха 29-годишна българка в Италия Жената работи като проститутка Започват интересни турнири по тенис, плуване и жиу жицу в Бургас Започват интересни турнири по тенис, плуване и жиу жицу в Бургас Вижте цялата програма за следващите дни 
Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Местен курорт беше преименуван на шега на "Новата Москва", но опасенията от колонизация не са на майтап Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Бретони и рошави коси за непринудена, но разкошна визия Почина известен журналист Почина известен журналист Погребението ще бъде от 14 часа утре на гробищата на "Рогошко шосе" Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности На такива събития станало невъзможно да срещнеш нормален човек, казва турският президент Амал Клуни участвала в разследването на военни престъпления в Газа Амал Клуни участвала в разследването на военни престъпления в Газа Клуни заяви, че е била помолена от прокурора Карим Хан да се присъедини към експертна група Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Нина Добрев е шинирана след жестъка катастрофа Почина голяма футболна легенда Почина голяма футболна легенда През 1966-а година той играе на финала на Световното първенство, но Германия губи от Англия с 2:4 след продължения в един от най-дискусионните мачове за титлата Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Състоянието на простреляният словашки премиер се подобрява Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня Дете към майка си:
- Не ме целувай пред градината, че имам гадже.
- И как се казва?
- Рая.
- Какво стана с Никол?
- Болна е.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, много ме сърби между пръстите на краката! - оплаква се девойка.
- Между кои по-точно? - пита лекарят.
- Между двата палеца.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Само една сричка казана в Гражданското... и вече си женен.
Само едно име казано насън... и си разведен...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори