×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Стотици дойдоха в зала „Младост”, за да подкрепят идеите на ЛИДЕР в Бургас


Стотици дойдоха в зала „Младост”, за да подкрепят идеите на ЛИДЕР в Бургас
Основното, към което партията се стреми, е откриването на нови работни места, каза водачът на кандидат-депутатската листа на ЛИДЕР Димитър Колев в пълната зала "Младост"
26 Април 2013, Петък, 12:42 ч.

Ние имаме шанс да влезем в бъдещия парламент и като законодател да защитим интересите на българските предприемачи, смята водачът на листата Димитър Колев

Среща със симпатизанти на партия ЛИДЕР и коалиционните им партньори НИЕ, БНД и ГЛАС събра стотици в спортна зала „Младост” снощи. Доверието си в партията, обединила желанието на бизнеса да работи, да създава работни места и да осигурява достоен живот, изразиха хора от всички общини на областта.

Срещата бе открита от областният координатор на ЛИДЕР в Бургас и водач на листата за народни представители Димитър Колев. Основното, към което партията се стреми, е откриването на нови работни места, напомни Колев. Този процес вече е започнал още по време на предизборната кампания. До деня на изборите в цялата страна участниците в листата на ПП ЛИДЕР ще открият 500 работни места и ще докажат, че не обещават напразно, а реално са започнали да изпълняват програмата си. Осигуряването на работа за хората е най-важният фактор за възстановяване на разрушената ни икономика.

„Членовете на ПП ЛИДЕР не са професионални политици, които нито веднъж не са се сблъсквали с трудностите на малкия и средния бизнес в България. Те участват активно в бизнеса, ежедневно се срещат с проблемите, които пречат на нормалната работа и знаят какво трябва да се направи, за да може българската икономика да се развива. Имаме точна и ясна представа за мерките, чрез които страната бързо ще излезе от икономическия колапс. Но искаме да чуем и гласа на народа, изчистен от политика. Затова отворихме листата си за граждански движения. Те от своя страна ни гласуваха доверие и приеха предложенията ни за съживяване на България посредством интелигентна икономическа платформа, създадена от реалните участници в бизнеса”,  каза пред симпатизантите Димитър Колев.

Програмата на ЛИДЕР предвижда създаването на нова икономическа доктрина, която да се осъществява през следващите 10 години. Тя ще бъде изготвена не от политици, а от български специалисти и трябва да промени сегашните представи за пазара.  Според Колев раздвижване във всички сфери на производството е възможно. Най-важно е да бъдат решени проблемите пред малкия и средния бизнес, които са основните работодатели. Финансови отстъпки за прохождащ бизнес, опции за събиране на вземания от държавата и защита на българското производство чрез уеднаквяване на субсидиите за селското стопанство с тези в другите страни- членки, са само част от стъпките, които партия ЛИДЕР предлага в подкрепа на работещите предприятия. Преосмисляне на държавната енергийна стратегия и премахване или намаляване на  „такса пренос”, за да могат българските енергийни предприятия да започнат да изнасят ток в чужбина е друга стъпка, с която икономиката на държавата ще получи живителна глътка въздух. Кандидатите за депутати от Бургас имат конкретна програма и за съживяването на региона. Залагат на развитието на животновъдството в Странджа – територия, от която години наред държавата отстъпва. Предлагат конкретни мерки, различни от неприложимите и непонятни за местното население досегашни програми.

Икономистът Йордан Атанасов, представител на  Българска нова демокрация и четвърти в бургаската листата на коалиция ЛИДЕР, коментира, че именно идеята за икономически патриотизъм е привлякла вниманието на БНД: „Това е нещо, което липсва през последните години. За бизнеса е жизненоважно да започне да получава плащанията си от държавата в кратки срокове и да не става неин кредитор за сметка на собственото си съществуване. А за самата държава е важно да започне спешно да инвестира в регионите, които остави да западнат. Защото животът не е само в София. Дори и Бургас, обявяван за най-добрия за живеене, се задъхва от безработица и ниски заплати. Замислете се как живеете в последните години и нужно ли е някой от телевизора да ви се кълне, че ситуацията се подобрява. Време е хората от народа да влязат в управлението - тези, които са тук сред вас.”

Представителката на Гражданска лига за активно сътрудничество Десислава Йотова излезе пред симпатизантите с българската Конституция в ръка и напомни, че в последните години изконни човешки права, залегнали във върховния закон на държавата, са потъпкани. Потъпкано е правото на труд, правото на образование, правото на здравеопазване. Затова и ГЛАС застават зад партия ЛИДЕР в стремежа им да съживят България.

„Ние имаме шанс да влезем в бъдещия парламент и като законодател да защитим интересите на българските предприемачи. ЛИДЕР още от 2007 г. заложи в програмата си мерки за развитие на малкия и средния бизнес. За съжаление бяха нужни години, за да бъдем чути и сега тези мерки присъстват в програмите на всички партии, участници в предизборната надпревара”, каза Димитър Колев. Той е убеден, че следващия парламент ще бъде основан на широк консенсус и мнението на специалистите в него ще бъде зачитано.

Срещата продължи с фолклорна програма в духа на българските традиции. Странджански ритми огласиха спортната зала  и събраха присъстващите на кръшно българско хоро.




В категории: Избори 2013


16
Коментара
Флагман.БГ Отбелязваме Международния ден на детето! Отбелязваме Международния ден на детето! 01/06/2024, Събота 09:20 0
16
Коментара по темата
16.
do 15
27.04.2013 20:42:33
0
0
Obadi se i spodeli kakwo te mychi.
stati li rado li koi?
15.
do 14
27.04.2013 15:30:44
0
0
nima neznae6 koi pla6ta,e ako iska6 stani im 4len, i 6te razbere6 koi pla6ta tolkova li tap ili glypav kova4ki dava parite.edna sedmica sled izborite igra4ite se narejdat znam kade no 6teti kaja sled izborite.togava se davat parite i poznai milimi momko,koi gi vzima i dli se davat naistina na horata koito sa glasyvali.e ne vijgi na snimkata tesa lapa4i se im e mandrata za pari4ki za smetka na horicata koito pak 6te izlajat.tova dostata4no li e.ako ne zna4i edin ot tqh.no vaob6te nqma da vzemat i 2 procenta pomnimi dymata.kato sly6am komentarite za horata zad mitko kolev,kakvo ti govori tova rasajdavai.az nqma da glasyvam za nikoi.
14.
До 12
27.04.2013 09:53:47
0
0
Мисля че не си никакъв миньор а си някакъв драскач , който не е в час!В мините работят Български граждани , а че ще бъдат уволнени после кой ще работи?Трябва да търсят нови хора ли а ?
Винаги съм казвал че глупоста ходи по хората , а явно ти си много глупав !
13.
До 11
27.04.2013 09:41:55
0
0
Кажи кой плаща че да се включа и аз !
Ще гласувам за Лидер ,защото програмата им е ясна и знаят какво правят!Гласувах за ГЕРБ но се разочаровах много!Г-н Колев до колкото знам има бизнес и смятам че няма да подведе хората!А ти ако си лидер и разбираш нещата отиди и стани член на партията.Може да се кандидатираш за следващите избори!А ако си злобен човечец с черна душица си стой в тъмното и се самоизяждай от завист!!!!
12.
Миньор
27.04.2013 08:25:11
0
1
ЛИДЕР ОЗНАЧАВА ДПС ПЛЮС БСП. ТОВА Е ПАРТИЯТА НА КОВАШКИ.ЗА ТАЗИ ПАРТИЯ ХОРАТА ГЛАСУВАТ ПОД ЗАПЛАХА,ЧЕ АКО НЕ ГЛАСУВАТ ЗА ЛИДЕР ЩЕ БЪДАТ УВОЛНЕНИ.
11.
lider
27.04.2013 05:42:15
0
1
i kade be gospoda plateni,pi6e6ti v polza na lider.iskam da mi kajete koi ot tiq izmamnici ima biznes,4e 6te sazdavat rabotni mesta.koi mi kajete stati dartaka li liza4a,na toplofikaziq,georgi qnev li,ve4e nee v arkys.koi.....Kova4ki li,6te opravq balgariq.sega 6te vidite nakazatelniq vot ot minata.gospoden kolev ogledai se okolo vas,ima samo mi6ki,interesyvagi samo parite koito 6te im dadete za nerealni spisaci,za hora koito 6te glasyvat za vas.badete sigyrni 4e sega nqma da imate pove4e glasa ot mestnite izbori.za6toto ste obvarzani sas hora koito dosega sa krali samo ogledai se zad teb, i 6tegi vidi6.
10.
Господинов
26.04.2013 21:55:30
0
1
тоя екземпляр георги янев не остана с нито един приятел освен хората на които далжи мангизи но скорро ще е в пола при окото
9.
ЛИДЕР
26.04.2013 21:22:09
1
0
номер 25 от бюлетината ще донесе промяната в България.
УСПЕХ,ЛИДЕР
8.
ДО N 5
26.04.2013 21:04:15
0
0
КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ САМО 10 % ЗНАЧИ СИ НА ПРАВ ПЪТ!!!
АЗ СЪМ ОТ ГЕРБ (БЯХ) НО СЕГА ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ЛИДЕР!ЗАЩОТО ТОВА Е ИСТИНАТА КОЯТО ТЕ ПРЕДЛАГАТ!!А ВСИЧКИ ДРУГИ СА САМО ПОВТАРЯЩИ СЕ БСПАРИ НДЕСЕВИСТИ ГЕРБАДЖЙ АТАКИСТИ МАНЕВЦИ И ТАМ ПОДОБНИ ИЗМЕКЯТИ!!!!!
7.
G.YANEV
26.04.2013 20:56:28
1
0
V zatvora ti e miastoto Georgi a ne politik da mi stavash tapa prosta mutra,kolko hora si razplakval i ukral dobitak smotan...
6.
до измамения
26.04.2013 19:48:32
1
2
Няма по-голяма сила от работещите хора, те ще променят България и ще съживят икономиката - с 25 номер на 12.05.20113г.
5.
lider
26.04.2013 18:02:10
1
2
mo6enici,lider sa palni izmamnici,minalite izbori izlagaha mnogo hora 4e 6te im platqt.vijte im horata onq stati s toq dartofelnik li 6te sazdavat rabotni mesta.neka da kajat kade 6te gi osigyrqt.izmamnici.kova4ki pak 6tese brakne dalboko,samo 4e pak opredeleni hora 6tesi lapnat parite.tese vijdat na snimkata i sa nai otzad.vijtegi tezi izmekqri.dano nqkoi pro4ete te zi redove.
4.
Касаб Валентинов
26.04.2013 15:44:39
2
2
Кате,моля те покажи пълна огромната зала "МЛАДОСТ".Ако нямаш снимка,аз мога да ти изпратя,само ми кажи e_mail за връзка.
3.
Михаил Бойков
26.04.2013 15:31:35
2
2
ЛИДЕР във власта за да няма дискриминация!
2.
Михаил Бойков
26.04.2013 15:29:56
2
4
ЛИДЕР във власта за да няма дискриминация!
1.
този
26.04.2013 13:58:26
3
4
Тоя измамник Георги Янев пак ли е там.Той г-н Желязков ше го опрай,мамка му и айтошки боклук.Затри цяла фирма сега иска да затрие и държавата.Селяк прост,още не си изчистил осилите от чорапите си ,тръгнал депутат да става.Смърт за айтошкия педал.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пилешкото със скок, цените на повечето плодове и зеленчуци на едро падат Пилешкото със скок, цените на повечето плодове и зеленчуци на едро падат Вижте какви са цените на борсите Този май е бил вторият най-студен за последните 20 години Този май е бил вторият най-студен за последните 20 години Отчетени са средни месечни температури между 12 и 18 градуса Тази певица си оправи хормоните и стопи 30 кила Тази певица си оправи хормоните и стопи 30 кила Последната година с Мария Илиева се случи истинско чудо При 51 университета имаме едва 36% висшисти При 51 университета имаме едва 36% висшисти Това е далеч от общата цел за ЕС от 45% лица до 34 г. с диплома за висше образование Отбелязваме Международния ден на детето! Отбелязваме Международния ден на детето! Какво знаем и какво не знаем за празника  Една година Клиника за майчино и детско здраве „Мама и АЗ“ в Плевен Една година Клиника за майчино и детско здраве „Мама и АЗ“ в Плевен Турски гранд иска Кирил Десподов Турски гранд иска Кирил Десподов Бешикташ вади големи пари за българина Юни започва с жега и валежи, температурите през месеца ще са от 10 до 36 градуса Юни започва с жега и валежи, температурите през месеца ще са от 10 до 36 градуса Прогноза за времето през целия месец Бургаското Барби изкарва по 10 бона от сексклипове Бургаското Барби изкарва по 10 бона от сексклипове Андреа Иванова се готви за втора операция на бюста, иска по 1200 кубика във всяка гърда Празникът на духовността „Света Богородица – Достойно есть” предстои в дните от 5 до 9 юни в Поморие Празникът на духовността „Света Богородица – Достойно есть” предстои в дните от 5 до 9 юни в Поморие Вижте програмата
Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия  Условието е само за района на Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Войната в Украйна е основна тема на двудневната неформална среща на външните министри от НАТО в Прага, която продължава и днес Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Защитата при обжалването на присъдата може да се насочи и към използваните от прокурорите по делото необичайни правни аргументи Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Очаква се обаче да му бъде наложена само глоба Нагласите за евровота в Германия - подобни на тези у нас: „Крайно десните” бележат ръст Нагласите за евровота в Германия - подобни на тези у нас: „Крайно десните” бележат ръст „Алтернатива за Германия” (АзГ) вероятно ще прибере над 17% от всички гласове за евродепутати и ще се нареди на второ място в ЕП Дейвид Бекъм стана лице на китайския гигант AliExpress Дейвид Бекъм стана лице на китайския гигант AliExpress Целта е компанията да догони конкурентната Temu
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори