×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

И еталонът за учтивост Димитър Николов изтърва нервите си: Гражданинът да не се крие като мишка !


И еталонът за учтивост Димитър Николов изтърва нервите си: Гражданинът да не се крие като мишка !
Смугъл бургазлия, изглеждащ като току-що излязъл от екрана на СКАТ извади до невиждани висоти извън нерви кметът на Бургас Димитър Николов. Нарече го "мишка"
19 Април 2013, Петък, 15:48 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, видео: ТВ 7

Бургаският кмет за първи път след като преполови вторият си мандат излезе публично извън кожата си /виж видео материала/
До невиждани до този момент висоти си изтърва нервите бургаският кмет Димитър Николов. Иначе изключително хрисимият и отзивчив градоначалник буквално излезе от кожата си по време на днешния дебат, организиран от ТВ 7. При това на няколко пъти. Наблюдаващи политическите процеси в Бургас коментират, че Николов до този момент никога не си е позволявал подобно държание на обществено място – нито по време на сесиите, където е постоянна „боксова круша“ на опозиционерите от НФСБ, нито при материалите на СКАТ. Емблематична бе репликата му. „СКАТ лъже. Вие сте най-големите манипулатори“, изречена по време на откриването на операта на репортерски въпрос за напукана Филхармония. Това обаче бе като детска закачка в сравнение с днешния дебат.

Пръв градоначалника жегна един от гласовете на протеста в Бургас – Иван Киров, който понастоящем е кандидат-депутат. Киров грабна микрофона и с все глас се оплака, че Община Бургас и Общински съвет не са отговорили на исканията им. Той призова да се разпусне Общинският съвет,  заради това, че не са уважени исканията на протестиращите, за чието лице се представя той. „С г-н Киров се познавам от повече пет-шест години. Не само от площадите. Всички питания, които бяха отправени към мен отговорих. Хората работят съвместно с администрацията на оперативките. Даже поименно мога да ги изброя кои присъстват. Нека г-н Киров да отговори дали е така“, отговори му Димитър Николов, видимо бесен на коментара му. „Към кмета нямаме претенции“, каза му Киров. „Защо тогава имате претенции към Община Бургас“, с назидателен тон му се скара  градоначалникът.

Димитър Николов на няколко пъти влезе в словесен спор със стоящия точно до него общински съветник от БСП Евгений Мосинов. Председателят на групата на съветниците на левицата не пропусна да „захапе“ кметa по любимата си тема - „синята зона“. „А когато БСП управляваше Бургас какво представляваше центърът – дупки, нямаше място за паркиране, нямаше разширени булеварди“, отговори му на висок тон Николов. Идентични бяха и репликите за данъците на автомобили. „Те са ниски за автомобилите с вградени катализатори. По времето на БСП всички „Икаруси“ замърсяваха Бургас. Сега се показва 15 % спад в тежките метали, които тровят въздуха“, изрече видимо ядосан Николов.

По отношение на такса-смет кметът отбеляза, че има законнови неуредици, които не позволяват на този етап да се промени начинът на изчисление на налога. „Г-н кметът да не бяга от отговорност защото е в Изпълнителната комисия на ГЕРБ. Както му одобряват проектите така и той може да инициира законодателни промени, а не да се оправдава с тях.“, запита го като случаен гражданин националният лидер на СЕК Георги Манев. Дюдюканията от тълпата очевидно извадиха иначе уравовесеният Димитър Николов от нерви. Вземайки си въздух, преглъщайки и на очевидно изнервен той му отговори: „Парите, които идват в Бургас не са от подаяния към Община Бургас, а от добрата работа на администрацията. Дори пътят към блока на г-н Манев е асфалтиран с европейски средства.“

Кметът обаче буквално излезе извън кожата си при въпрос на смугъл бургазлия, който сякаш току-що излязъл от екрана СКАТ му влезе „директно с бутоните“  с поредица от реакционни въпроси – за наложени санкции по европейски проекти, за Младежкия дом с репликата „искат да попитам 5 млн.лв.как ги хапнахте“, индустриалната зона и подземния паркинг. „Изключително некомпетентен въпрос. Нека дойде гражданинът, който го зададе, а сега се скри като мишка.“, заяви му той. „Забележете кметът на Бургас как се обръща към гражданите. Ако аз съм „мишка“. Той е един плъх“, не му остана длъжен черничкият бургазлия, скрит в тълпата на активисти на СДС.

ВИЖ ВИДЕОТО !




В категории: Политика


44
Коментара по темата
44.
Kras
01.05.2013 22:23:58
0
1
Абе вие сте големи всезнайковци наистина, момчето е от Бург - Иван, едно от лицата на протеста, работи в рекламата, тези епитети които лепите ви свалят много ниско долу, кой ви каза че е циганин, и че е бил кондуктор, дори и така да е, нещо срамно от произхода и работата не виждам. Много ниско падате , абсолютни хейтъри, досущ както кмета си изтърва нервичките. Евала на усвоените пари от проектите, и аз съм гласувала за него, обаче послредните му изяви не ми се нареждат във фаворитни. Не може такова повеадение. Ще дам друг пример - преди откриването на Спирит 2012 г лично видях как шофьорът на г-н кмета си позволи подигравателно отношение към служителите на охранителна фирма , отговаряща за пропуска на фестивала, кмета седеше до него в колата и се подхилваше безмълвен, че шофьорчето му се гаври с момчетата на пропуска, хокайки ги че бавно му местели парапета с репликата - Много ли ви е горещо? Е това е , пъдаря се има за богоизбран и раздава квалификации.......извода си направете сами, Бойко също паказа как не бива да се държи управляващ - и с репликите за касапина, и за златните пръстени на жената от Сопот , и за подслушването и пикаенето, срам.......
43.
kremi
23.04.2013 17:46:39
1
1
moje bi kmeta s nqkoi ot zadadenite mu vaprosi da bade predizvikan, no v otgovora da vklu4va dumata mi6ka zvu4i leko pritesnitelno.
42.
Draki
23.04.2013 13:10:38
0
1
Кмета отговаря много качествено. Статията е тенденциозна, това е ясно. Мургавото момче го познавам задочно. Уж беше срещу монополите, сега специалист, по мостове и съоръжения. Говори се повърхностно и без диалог от задалите въпросите. Аз не мога да се ангажирам да задавам въпроси по 4 различни теми ако не съм ги проучил добре. Или ако задавам въпроси, ще са уточняващи за повече информация, но да съдя по една лайсна за корупционна практика и да посочвам някой в случая кмета си е чиста популистика. Както и да е. КМЕТА Димитров rules. GERB биват, БСП ШИТ ТОТАЛЕН, СДС СЪЩИТЕ С МАЛКИ СВЕСТНИ ИДЕИ, ДПС НЕ КОМЕНТИРАМ ПРОСТО, ВСИЧКИТЕ ДРУГИ ПО-ГОЛЕМИ СА ПРИДАТЪЦИ. Има разни малки партии със свестни програми. Аз ще гласувам за тях. Нека има идейни партии.
Поздрави на всички
41.
rabotnik
23.04.2013 03:22:16
2
2
Помнете кмета как го изгониха от предишната му работа за кражби, и сега пак за това ще го изгоним!
40.
angel4e
22.04.2013 12:26:01
3
5
Mislq 4e GERB sa nai-golqmoto zlo za stranata i nai-vreden za xorata 6te bade o6te edin tqxen mandat
39.
АНА МАРИНОВА
22.04.2013 12:08:55
1
2
Репортера нещо се е объркал.Този младеж е от протестиращите от Бургас и няма нищо общо със СДС.Не се заблуждавайте от знамената.Момчето се казва Иван Иванов и вече трети месец протестира - репортера преди да пише нещо да се информира.
Кмета да си мери приказките - щом е на тази длъжност.Той е на сцената да отговаря - а не да се държи като хамалин.Ако иска да си изпуска нервите - да ходи да си ръси в гората.Чухме за мишки и плъхове и никакъв отговор на въпросите на момчето.ТОЗИ ЧОВЕК - КМЕТА НА КОГО Е КМЕТ? - НА ГЕРБАДЖИИ ИЛИ НА ВСИЧКИ БУРГАЗЛИИ.
38.
АНА МАРИНОВА
22.04.2013 12:08:54
1
4
Репортера нещо се е объркал.Този младеж е от протестиращите от Бургас и няма нищо общо със СДС.Не се заблуждавайте от знамената.Момчето се казва Иван Иванов и вече трети месец протестира - репортера преди да пише нещо да се информира.
Кмета да си мери приказките - щом е на тази длъжност.Той е на сцената да отговаря - а не да се държи като хамалин.Ако иска да си изпуска нервите - да ходи да си ръси в гората.Чухме за мишки и плъхове и никакъв отговор на въпросите на момчето.ТОЗИ ЧОВЕК - КМЕТА НА КОГО Е КМЕТ? - НА ГЕРБАДЖИИ ИЛИ НА ВСИЧКИ БУРГАЗЛИИ.
37.
Ивелина до кк
22.04.2013 10:23:57
1
3
Кмете , храни още тези от СДС , ите ще ти изядат главата . А на другите кметсти избори пак се снимай с Коцето , а той ще ти прати пак мангала .Махай Коцето или той ще ти изяде главата .
Първо- кмета не ги храни тези от СДС, щото те сами могат да се хранят, второ-ако не беше Коцето Марков така щяхме да си ходим из бургаските улици като след бомбардировки или като из варненските, и трето-ако иска кмета ще се снима с който си иска, а именно с хората, с които работи най-добре, със хората, които знаят как да си вършат работата, а именно от СДС, защото те останаха единствената демократична партия, за разлика от авторитарните БСП и ГЕРБ, на чиито членове и кандидати им се спуска всичко от високо и от които нищо не зависи, сиреч "лукови глави".
36.
edin budala li ?
22.04.2013 09:37:02
2
1
TOVA BURGASKITE BSP-ovete ZA PARI I MAIKA SI SHTE OCERNITE. CIALA BALGARIA PRIZNAVA CE GRADA VI E STANAL PREKRASEN, AMA NALI SLED IZBORITE SHTE IZBIAGATE S PARITE SEGA ZOMBIRATE HORATA I OBESHTAVATE TOVA ZA KOETO I VIE NE SI VIARVATE.
35.
бургазлия
22.04.2013 04:49:23
7
2
бръмбарче, в Бургас съм роден и в Бургас съм израснал. нямам село, където да ходя през уикендите за да копам и съм учил и живял в голям Европейски град, за разлика от теб, който явно още си стоиш на село. виж си изразите които ползваш и сам ще се убедиш, ако можеш, разбира се, кой е по-гражданин. разликата между теб и мен е, че аз приемам различното мнение, а ти не можеш.
34.
Бръмбарче
21.04.2013 21:16:57
3
4
До Бургазлия

Такива смешници като теб, дето се пишат за бургазлии и друг път сме ги виждали в града.Сигурно майка ти и баща ти още копат с мотиката градинката ви на село в Странджата или Айтоският балкан.Хубаво че ви култивираха през комунизма,че още щеше да ореш с магарето,да сереш в храстите и да се бършеш със шумата.
33.
бургазлия
21.04.2013 19:00:33
8
1
бръмбарче, на теб ако ти набиват информация в главата, на хората им я дават. май наистина си тъпо селянче. :))))))))))))))))) N 15 пич
32.
бургазлия
21.04.2013 18:57:29
7
1
бръмбарче, не те знам от кое село си, ама аз ползвам тоалетна хартия за тия нужди, а теб като те гледам, явно още караш на вестници. сигурно хубаво ги намачкваш да не ти драскат дрисливото дупе. :) :) :)
31.
dj
21.04.2013 18:51:13
3
1
Тоя тъп мангал да е гледал телевизия и да е чел вестници ако може, кмета много пъти е отговарял на станалите вече банални въпроси за църквата, разни дупки и така натакък. То е ясно, че винаги има какво още да се направи за града, но до тук се справя отлично, а и 80% от бургазлии много го харесват така че ....
30.
dj
21.04.2013 18:51:12
3
1
Тоя тъп мангал да е гледал телевизия и да е чел вестници ако може, кмета много пъти е отговарял на станалите вече банални въпроси за църквата, разни дупки и така натакък. То е ясно, че винаги има какво още да се направи за града, но до тук се справя отлично, а и 80% от бургазлии много го харесват така че ....
29.
ат
21.04.2013 18:45:38
4
3
аидее фак офф благодарение на кмета града свети наблагодарни глупаци такива
28.
някой
21.04.2013 18:04:45
3
0
циганинът е много прост. Аз съм много хрисима, ама на един протест тихичко си го наредих в тълпата като говореше тъпотии как президентът току що казал, че отиваме на избори без да се сформира правителство без нищо. Така че е прост и некомпетентен и няма право да представя протестиращите.
27.
Бръмбарче
21.04.2013 16:50:01
1
7
До Бургазлия
С тази бюлетина можеш да отидеш в тоалетната и да я използуваш поради липса на друга хартия. Нека хората да си изберат сами числото,което им харесва,а не платени драскачи като теб да им го набиват в главите.
26.
бургазлия
21.04.2013 15:30:52
9
2
бюлетина N 15 пичове, там е вашето спасение. гласувайте и няма да сгрешите.
25.
Out gerb
21.04.2013 10:47:41
0
1
Elate i snimaite Meden Rudnik
24.
Ivanoff
21.04.2013 07:16:50
4
3
Аз като гледах как не го оставят да се изкаже човека се изнервих , а кмета не знам какви нерви има - корабни въжета !
Ако бях на негово място такива майни щеше да има , както ще има и на плюещите долу, които все много знаят , че и с 'факти" си мислят, че говорят, а не си виждат червените задници. Платените политически курви, моля ви скрийте се бе, нито сте мерило , нито сте в състояние да критикувате.
23.
кк
20.04.2013 15:17:41
1
3
Кмете , храни още тези от СДС , ите ще ти изядат главата . А на другите кметсти избори пак се снимай с Коцето , а той ще ти прати пак мангала .Махай Коцето или той ще ти изяде главата .
22.
ГАБРИЕЛА
20.04.2013 13:04:08
5
9
ДИМИТЪР НИКОЛОВ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ПОКАЗА,ЧЕ Е ЕДИН ОБИКНОВЕН ЛЪЖЕЦ!И КОГАТО МУ ЗАДАДЕШ НЕУДОБЕН ВЪПРОС ЗАПОЧВА ДА ОБИЖДА.НЯМАМЕ НУЖДА ОТ КМЕТ ЛЪЖЕЦ И КРАДЕЦ!!!
21.
Кирил
20.04.2013 13:02:22
1
6
Според мен не му бяха зададени на кмета неудобните въпроси. А тези уж "случайни въпроси" от пощата на Бареков не ми изглеждат много случайни. Но нали Барека трябва да си разположи сцената някаде и да си плати на общината. А може и изведнъж по нареждане на някой си да не му се искат пари
20.
Plamena
20.04.2013 11:23:48
4
6
G-n Nikolov za poreden pat se izloji.Tova li trqbva da e otno6enieto kam grajdanite se pitam..
19.
Бизнесмен
20.04.2013 10:49:35
4
6
Гледай ти. Речника на един кмет - мишка. Няма значение от коя политическа партия е. Хубаво е да се извини за това изказване на човека.
18.
Няма значение
20.04.2013 10:36:41
6
5
Г-н Николов за пореден път обижда хората, на които трябва да е благодарен, че му дадоха втори мандат. Без значение от това дали е циганин, българин, евреин, турчин и т.н. този човек, като всеки друг може да изкаже мнението си и да си зададе въпросите, на които кмета пак не даде отговор.
17.
Всезнайко
20.04.2013 08:06:44
4
6
Тоя манго беше кондуктор в Бургасволан .И след като общината им спря цигановозите и започна сама да обслужва линиите ,как няма манго да плюе кмета ?
16.
аман
20.04.2013 03:45:16
5
16
Докога хората ще се връзват на глупости, за какви тежки метали, говори този господин..., като всяка вечер след 3 вечерта града е обгазен, и защо хората се радват на пет плочки на кръст положени на градския център, след като се раждат безумни кръстовища по комплексите и още по-безумни паркинги, недомислени или удачни на едни, а за други..
Защо няма конкретни въпроси относно племенника на кмета, субсидийте, който получава той посредством Младежкия Герб и прочие с евро пара и т.н., ами Корал...? Ами захарта.. ? А? Мишки ли, та той нарече преди години майките паразите или нещо подобно и то в подобна агитация на същата тази ТВ, потърсете архивите и не бъдете лековерни...
15.
Някой, който знае
20.04.2013 01:07:27
7
15
Ето един малко известен факт за любимият на всич кмет, този човек има проблеми с нервите от години и поради тази причина преди всяко обществено събитие и най-вече някакъв вид дебат, той пие успокойтелни. Никой не успорва, че е направил нещо за града, но от това нека си каже той колко спечели! Не е случаен прякорът му сред бизнес средите - " Господин 10%". Който не вярва нека провери колко милиона има в сметки, в съседните на България страни. Нека да продължава да прави нещо за града, но да краде по-малко. Защото един ден хората от Бургас ще трябва да плащат за кражбите му
14.
Джон Сноу
20.04.2013 00:06:20
10
6
Имам съмнения че този мургав господин дори не е от Бургас. Някой познава ли го?


Winter is coming!
13.
свобода
19.04.2013 22:02:41
10
8
Подай си пръста, да ти захапят ръката....
Ако съм на мястото на Николов- шапката и дим да ме няма. Неблагодарна пасмина сме. Нямаме доблеста да си признаем и да кажем, че бялото е бяло, черното -черно!
А г-н Иван Киров вместо да се прави на ударена пионка, по-добре да беше дал поне 10 лв. на майките в беда. Все пак работи в мощна медия- RN, канал 0 нали е име там, заедно с журанлистическото недоразумение Веселин Пренеров, който не знае какво да говори и какво да пита в предаванията си, но знае на кого да се клани и колко да взима....
Същото важи и за вас, Флагман....
12.
Бареков
19.04.2013 21:27:06
1
6
"Чакайте бе, този човек е от вашите, какво свирите с тази тромба?"
11.
котарака
19.04.2013 21:10:00
1
5
Защо мишките имат право да гласуват?
10.
Ivanoff
19.04.2013 20:12:49
18
12
Лоши неща за кмета да не чувам !! не стига, че си върши работата човека, ами и постоянно гледат да му подливат вода . Кой е крал милиони не знам , този или предния май , а ? Човека си е кадърен, млад и съвестен. Измекярите дето го плюят да мрът тихичко в ъгъла и да не вдигат много шум, щото ги знаем, че са платени политически курви .
9.
?
19.04.2013 19:41:21
3
20
А защо не отговори за разпадащата се църква?
8.
Georgi
19.04.2013 19:08:10
12
15
Ni6to li4no kam predstavetelq na GERB, no i drug pat sam 4uval ot nego izkazvaniq nedopustimi za 4ovek zaema6ta posta na kmet.
7.
против мангала
19.04.2013 18:32:30
13
26
мноогоо нагъл мангал...направо се чудя как са му дали микрофона на тоя черен черен циганин
6.
HAhah
19.04.2013 18:12:25
12
20
bahti gnusniq komprometiran mangal.hahaha .Toq mangal e za zlaten skunks
5.
ina
19.04.2013 18:09:59
25
28
А помните ли в началото кмета какъв мил и благ беше? А сега колко нагъл е станал! Това самочувствие идва от многото откраднати милиони!!!
4.
Been there done that
19.04.2013 17:58:53
16
21
ami normalno choveka da si izturve nervite. Da mu se zadavat vuprosi na koito e obiasniaval 1000 puti i da go obviniavat za prostotii za koito e dokazano nevinen....

A i plus tova momcheto si licheshe che e plateno.

Ne sum vijdal do sega rom da e zainteresuvan tolkova mnogo ot publichni finansi ucilishta i curkvi.

Ochevidno dumite koito izlizaha ot ustata mu ne biaha negovi sobstveni.
3.
кмета
19.04.2013 17:22:49
14
18
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
2.
OHO BOHO
19.04.2013 16:45:14
16
22
Кой им дава право на Герб да карат на сила учители и ченгета да влиза в агитката им?
1.
OHO BOHO
19.04.2013 16:44:43
19
24
Кой им дава право на Герб да карат на сила учители и ченгета да влиза в агитката им?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори