×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Ако имате сигнали за изборни нарушения - пишете ни на [email protected] или чрез платформата "Вашият сигнал до Флагман.бг"
  • Следете новинарските емисии на Флагман.бг в днешния ден - в 11 часа, 13 часа, 15 часа и 19 часа
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Най-бързият българин Петър Петров тича с бургаските деца тази събота в Морската градина


Най-бързият българин Петър Петров тича с бургаските деца тази събота в Морската градина
Децата ще тренират заедно с олимпийския медалист Петър Петров (на снимката). Тренировките са организирани от фармацевтична компания „Фаркол" и са безплатни
10 Април 2013, Сряда, 08:39 ч.
Автор: Флагман.БГ

Фармацевтична компания "Фаркол" организира откритите тренировки тази събота от 10,00 часа

Български спортни легенди ще тренират безплатно деца в Морската градина на Бургас. Откритите лекоатлетически тренировки започват тази събота (13.04.2013г.) от 10:00 часа. Сборният пункт е до пилоните със знамената (при крайбрежната алея, срещу „Тропикана“). Първоначално тренировките ще се провеждат веднъж седмично, в събота или в неделя, в зависимост от метеорологичните условия.

Организатор на спортните мероприятия е Клуб по конен спорт „Кан Крум“-Бургас, а инициатор на идеята е председателят на клуба инж. Георги Базотев, който е и президент на фармацевтична компания „Фаркол“ АД.

Откритите тренировки са безплатни и в тях могат да се включат деца на възраст между 10 и 13 години. Те ще имат възможност да се учат от олимпийския медалист и национален рекордьор в леката атлетика Петър Петров, както и от заслужилия треньор Георги Бахчеванов.

„Голяма част от децата нямат култура на движение и не разбират предимствата, които носи спорта. Искаме да насърчим децата да спортуват, да ги привлечем към спорта и да разкрием пред тях предимствата, които дава той. В другите държави големите имена в спорта привличат след себе си лавина от последователи. Искаме това да стане и тук”, каза още Базотев.

Той е категоричен, че във време на криза, обградени от редица обществени и лични проблеми, става така, че нямаме много време за децата си. „Мисля, че сега е най-наложително да обърнем повече внимание на техния начин на живот и възпитание, а това става най-добре чрез спорта“, каза още Базотев.

Управляваната от него фармацевтична компания е един от най-активните спонсори на десетки спортни инициативи, организирани в Бургас през годините. Футболните отбори на „Урожай“-Българово и ОУ „Христо Ботев“, кв. Сарафово се представят с екипи, осигурени от „Фаркол“, а малките надежди на „Звездичка“ и женския футбол на Бургас имат сигурен партньор в лицето на фармацевтичната компания. Благодетелството на „Фаркол“ в спорта не се ограничава само с футбола. Компанията подпомага и мъжкия баскетболен отбор „Черноморец“-Бургас, както и редица лекоатлети. Младата надежда на бургаския шахмат - Европейският шампион до 8 години Цветан Стоянов и неговият треньор – Живко Жеков също бяха отличени от бургаската фармацевтична компания. „Фаркол“ е организатор и на Междуучилищен турнир за деца по футбол в Бургас, посветен на 1-ви юни.

Компанията е и основен спонсор на конния спорт в Бургас. Благодарение на помощта на компанията състезателите на ККС „Кан Крум”-Бургас печелят редица престижни турнири и прославят морския град.

Желаещите да включат децата си в откритите тренировки могат да се свържат с Петър Петров и да заяват това на тел. 0896889838.


В категории: Бургас


0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Котаракът Гого от Пловдив депутат? Котаракът Гого от Пловдив депутат? Кампанията в негова защита от читалнята беше подкрепена от близо 11 000 души Машина се гаври с Велико Минков, бюлетината му празна Машина се гаври с Велико Минков, бюлетината му празна Бившият депутат, който се оказа биологичен баща на второто дете на Габриела Славова, гласувал втори път, но с хартиена бюлетина Къци Вапцаров втрещи с идея за нов риалити формат Къци Вапцаров втрещи с идея за нов риалити формат Звездата от "Риск спечели, риск губи" хвърли бомба в социалните мрежи, след като разказа какво е сънувал Гласувах за силна България в сигурна Европа, каза Иван Алексиев Гласувах за силна България в сигурна Европа, каза Иван Алексиев Областният координатор на ГЕРБ подчерта, че за да има развитие в страната и регионите да усещат подкрепата на държавата, е нужен стабилен парламент, надеждно и силно правителство Не виждам трайна формула за властта, каза Ахмед Доган Не виждам трайна формула за властта, каза Ахмед Доган За пръв път гласува с хартия  Радев гласува: Надявам се партиите да са си научили урока Радев гласува: Надявам се партиите да са си научили урока Гражданите трябва да помнят обещанията на политиците, заяви той Азис изпищя, заговори как Меди се опитал да го убие Азис изпищя, заговори как Меди се опитал да го убие В социалните мрежи ври и кипи от коментари Милен Георгиев: Искаме да живеем в развита европейска България Милен Георгиев: Искаме да живеем в развита европейска България Целта ни е да се случат нещата по максимално най-добрия начин, каза водачът на листата на "Синя България" за 2 МИР Бургас Плажуват или гласуват бургазлии на 9 юни, вижте емисията на Флагман.бг в 13 часа Плажуват или гласуват бургазлии на 9 юни, вижте емисията на Флагман.бг в 13 часа На много политици ще им се прииска да направят май поне един-два шамански ритуала за дъжд Бойко Борисов за снимката на Румен Радев от Бургас: Гларус и позьор! Бойко Борисов за снимката на Румен Радев от Бургас: Гларус и позьор! Вчера страшно се забавлявах. Нали всички сме каратисти, футболисти, каза лидерът на ГЕРБ
Везенков сам поискал да напусне "Сакраменто" Везенков сам поискал да напусне "Сакраменто" В първия си сезон в НБА Везенков записа средно по 5,4 точки и 2,3 борби на мач Христо Иванов на въпрос ще седне ли на масата за преговори с ГЕРБ: Да видим какви ще са резултатите Христо Иванов на въпрос ще седне ли на масата за преговори с ГЕРБ: Да видим какви ще са резултатите Гласувах да има мнозинство за нормална европейска България, заяви съпредседателят на ДБ Идва ли краят на войната в Украйна? Идва ли краят на войната в Украйна? Европейски лидер заговори за мирни преговори с Русия  Шеф на НАТО се жалва от руснаците, били навсякъде и дори в космоса Шеф на НАТО се жалва от руснаците, били навсякъде и дори в космоса Според адмирал Бауер алиансът все още не вижда промени в готовността на руската ядрена триада Британски военен бие тревога, Русия може да унищожи танковете на страната му за две седмици Британски военен бие тревога, Русия може да унищожи танковете на страната му за две седмици Не е изненадващо, че САЩ вече не гледат на Великобритания като на "военна сила от най-висок порядък“, коментира Стюарт Крауфорд Почина бивш треньор на Созопол Почина бивш треньор на Созопол Михаил Ралев е имал онкологично заболяване Болната от рак Кейт Мидълтън наруши мълчанието, извини се Болната от рак Кейт Мидълтън наруши мълчанието, извини се Съпругата на принц Уилям изразява своето съжаление, че е пропуснала последната репетиция за Trooping the Color Как ще гласуват нашенците в рекордьорът Никити Как ще гласуват нашенците в рекордьорът Никити Хората, които са на почивка в Северна Гърция, могат да гласуват в секцията, която би рекордите по гласуване през 2021 година Клипче в TikTok спаси момиче от сигурна смърт Клипче в TikTok спаси момиче от сигурна смърт След шест кошмарни месеца и ходене по лекари Ейми най-сетне разбрала причината за мъките си Изсипаха торби с пари на пътя Изсипаха торби с пари на пътя Вирусните кадри бързо се разпространиха в социалните мрежи
Николай СЛАТИНСКИ Николай СЛАТИНСКИ Ако Европа не направи така, че Русия да загуби войната, Голямата европейска война няма да ни се размине Виц на деня Виц на деня - По зъбите познавам, кое пиле е младо и кое старо.
- Но, те нямат зъби!
- Те, да, но аз ИМАМ!...
Виц на деня Виц на деня - Добре, бе... Само ми обясни защо ми изневери?
- Виж, скъпа - ти си имаш мен, аз си имам теб... А тя, горката, никого си няма...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена написала на надгробната плоча на мъжа си:
"Почивай в мир, че като дойда..."
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори