×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Приморско и Китен остават свободни от Синя зона за лятото


Приморско и Китен остават свободни от Синя зона за лятото
Неправилно паркираните коли ще бъдат вдигани с "паяк", а недисциплинираните шофьори ще бъдат спирани с бариери да не влизат в пешеходната зона, реши днес Консултативният съвет по туризъм в Приморско на заседание при кмета Димитър Германов
05 Април 2013, Петък, 13:50 ч.
Автор: Флагман.БГ

Паркирането и маршрутите на автобусите, превозващи туристи също се обсъждаха на срещата

В Приморско и Китен и това лято няма да има Синя зона, въпреки много дебати по темата, които започнаха още преди изминалия сезон. Неправилно паркиралите автомобили ще бъдат вдигани от наета от общината фирма. Преминаването на коли по крайбрежната алея ще се забрани със знак и бариера, за да се осигури пешеходна зона за туристите. Така на практика черноморските градове ще останат свободни от Синя зона, след като и Поморие премахна този модел на паркиране за идващото лято.

Днес Консултативният съвет по туризъм в Приморско обсъди транспортната схема на двата морски града във връзка с наближаващия летен сезон. На заседанието присъстваха кметът на община Приморско д-р Димитър Германов, заместникът му Милчо Милев, ресторантьори, хотелиери, превозвачи, представители на туристическата камара и РПУ – Приморско.

В центъра на обсъждането бяха възможностите за паркирането и маршрутите на автобусите, превозващи туристи в Приморско. Направено бе предложение за обособяване на два кръгови маршрута, по които големите машини ще преминават безпроблемно и няма да пречат на интензивното движение през сезона. За паркиране на автобусите ще се използва капацитетът на охраняемия паркинг на автогара Приморско. За автомобилите се осигуряват два паркинга. Единият ще е терен в двора на СОУ „Никола Вапцаров”, а другият - до почивна станция на НЕК. Жителите на общината ще могат да наемат паркоместа за сезона в разрешените за това зони.

Според схемата, част от улиците ще бъдат еднопосочни, а по други паркирането ще бъде забранено. В момента текат дейности по разширение на улица „Георги Кондолов”, която е двупосочна.

Спазването на транспортната схема ще бъде контролирано стриктно от служителите на РПУ-Приморско.

Осигуряването на паркоместа и обозначаването им, автобусните маршрути, обособяването на пешеходни зони и еднопосочни улици за активния туристически сезон в Китен бе също дискотирана тема от консултативния съвет по туризъм.

 


В категории: Приморско


50
Коментара по темата
50.
вари го, печи го...
15.05.2013 17:42:09
0
0
Това с Вълко Русинов вече надмина всякакви норми за благоприличие! Как може така да се ровите в миналото и да черпите оттам политически дивиденти. И какво сега, мислите че ще навредите на БСП ли? Много се лъжете? Хората ви разбраха колко струвате г-да Гербаджии! Свърши ви царството! Всеки на мястото на г-н Русинов би се гордял с написаното за него, жалко че вие не го проумявате!
---------------
СОУ "Н. Й. Вапцаров" - гр. Приморско
14.05.2013 15:51:49

ВЪЛКО РУСИНОВ - учител по немски език
Вълко Русинов на времето е бил номенклатурен кадър на БКП и като такъв се е издигал в йерархията на властта на общинско /Мичурин/ и областно ниво. За кратко време през 1982 г. е заемал длъжността директор на ММЦ - Приморско, но бързо е бил сменен от кликата на Д. Вангелов и Р. Желязков, които са се оказали много по-пробивни от него и са използвали влиянието и връзките, които са имали пред тогавашния първи секретар на ОК на БКП в Бургас Н. Жишев. Самият Димитър Вангелов оценява Вълко Русинов като прекалено слабохарактерен човек, неспособен да поема отговорност и да взема важни решения. "Този човек за никакъв хуй не става, - говорел Вангелов за Вълко Русинов. - Хората му дали власт, а той само трепери като путка, страх го е да не сгреши и все сондира мнения с Бургас... Абе хуй сплескан, какъв директор си ми ти, щом не можеш сам да си вършиш работата и все ми хленчиш пред тоя или пред оня колко ти било трудно и как все ти пречели!"
Така Вангелов и Желязков бързо се ориентирали в обстановката, разбрали, че пред себе си нямат сериозен противник и направили необходимото Русинов да бъде махнат и те да заемат мястото му в ММЦ. Тяхното директорство - единият директор, а другият зам. директор - траело до 1991 г.
Оттогава Вълко Русинов се изживява като репресиран, жертва на тоталитарната система и нейните корумпирани кадри в лицето на Вангелов и Желязков. Иначе той бил честен, принципен, искрено вярвал в идеите на комунизма, ама някакви други хора убили и погребали идеята. И затова на него много му било болно, че цяло поколение останало излъгано заради такива "лъжекомунисти"... и пр. и пр. /следва продължение/
49.
ДО 48-СЪЩИЯe84
26.04.2013 22:18:04
0
0
УТРЕ МОЖЕ И ТИ ДА СИ ТАМ.ТОВА НЯМА ДА ЗНАЧИ ЧЕ ПОДСЛУШВАШ.КОЛКОТО И ДА СЕ СТАРАЕШ ДА ОЧЕРНИШ ГЕРБ НЯМА ДА УСПЕЕШ. НИКОЙ НЕ ТИ ВЯРВА.НЕ СЕ СТАРАЙ ТОЛКОВА ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕРБ.
48.
Герб не подслушвали?!?!?!
24.04.2013 21:57:32
0
0
И като не подслушват, защо вчера Цветанов беше в следствието и го разпитваха 7 часа?
47.
ДО СЛЕПЕЦА-46
24.04.2013 13:41:17
0
0
ГЕРБ НАПРАВИХА САМО ХУБАВИ НЕЩА В ПРИМОРСКО.НИКОЙ НЕ ПОДСЛУШВАТ ,ЗАЩОТО ТОВА НЕ Е В ТЯХНАТА ЮРИСДИКЦИЯ.ПЪК И ЗАЩО ДА ГИ ПОДСЛУШВАТ ХОРАТА.ПОРАЗИИ НЕ СА НАПРАВЕНИ ЗАЩОТО В МОМЕНТА СЕ ЗАПОЧВАТ ПОВЕЧЕ ОТ ПЕТ ПРОЕКТА. А ЗА ТЕБ СЛЕПЕЦО ,ЕДИН СЪВЕТ-ИЗЛЕКУВАЙ СЕ ОТ БОЛЕСТТА НАРЕЧЕНА ЗЛОБА.ЗАЩОТО ДОЛНИ ТВАРИ КАТО ТЕБЕ НЕ ТРЯБВА ДА ТЪПЧАТ ЗЕМЯТА НИ.
46.
до 41 и 44
23.04.2013 11:27:04
0
0
кметът наистина трябва да излезе пред хората и да даде отчет защо го търпи тоз директор и това смотано училище, защо е подслушвал - той или съпъртийците му - Прокопова, и за всичките там поразии дето ГЕРБ направиха в Приморско
45.
Ибрикчии разни...
22.04.2013 19:46:58
0
0
Ти какъв си му на кмета, сол-ташак ли си му, че му правиш толкова вятър?
44.
of 42
22.04.2013 12:25:50
0
0
АМИ ИДИ ТИ И ГО НАМЕРИ ,КАЖИ МУ ТОВА КОЕТО ПИШЕШ ЗА ТЯХ И ГИ ЗАЛИВАШ С ПОМИЯ.АМА МАЙ НЕ ТИ СТИСКА,ПОМИЯР СМОТАН.КРИЕШ СЕ КАТО МИШКА .
43.
до 41
20.04.2013 21:19:30
0
0
за същия атанас андреев ли става въпрос, дето е на чата и иска да ибе прокопова, ама не знае как да си поиска и тя му бяга по перваза и се прави на непорочна?

АТАНАС АНДРЕЕВ:
ами май тя на всякъде е една и съща за съжаление/проверих си феиса да това което си ми писала много ме ласкае но май още съм си детски гъз в някой отношения а и май и не бързам да порасвам ако въобше успея не че много искам де/наистина не те познавам макар че не ми пречи кой знае колко просто ме беше страх да не те засегна
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА:
виж, говориш с недомлъвки, ако искаш и те притеснява да сменим темата/а за порасването – не порасвай
АТАНАС АНДРЕЕВ:
не е въпроса в писането така е лесно не те гледам в очите и мога да ти пиша каквото си поискам
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА:
явно те притеснява щом пишеш и триеш/докъде докарахте цифрофизацията
АТАНАС АНДРЕЕВ:
бих желал да те гледам в очите докато ти кажа че си първата ми илюбов и че тя не се забравя макар и сигурно да не ти пука което си е напълно в реда на нещата но на мен ми беше много даже и не мога да намеря точните думи да се изразя хем странно хем радостно че те видях виждаш ли вече съм голям човек и мога да кажа всичко не искам да те обидя с нищо но ако все пак успея ще те разбера и се извинявам за което/малко съм по особен в някой отношения и на някой хора не им прави добро впечетление а може би и на теб след това но пък изплюх камъчето/нямам задни мисли и никога не съм имал/просто ако много съм дрънкал било е от вълнение
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА:
вече имам ли думата
АТАНАС АНДРЕЕВ:
да
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА:
да започна по ред/не знаех за това, мисля, че дори и тогава не си го казвал, може би от неудобство/не си прав, че не ми пука, колкото и сурова да изглеждам съм си романтична натура и си прав за това, че първата любов не се забравя, въпреки, че и всички други след нея също не се забравят/не разбирам, кое е по-особеното в теб/и не разбирам какви задни мисли си решил, че ти вменявам/ти си
АТАНАС АНДРЕЕВ:
е сега какво трябва да кажа
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА:
особен си защото се притесняваш ли.....................
42.
До прислугата на кмета - 40
20.04.2013 11:04:34
0
0
Той, кметът ти, чувал ли е, че в Приморско има училище въобще? Вижте го там, намерете го и му кажете, защото той човекът все още не знае. Кажете му и къде се намира училището, да не се загуби там по улиците докато го търси! Сигурен съм, че ще остане много изненадан като разбере, че това училище е действащо все още... Така че побързайте да го зарадвате!
41.
ДО 40
19.04.2013 20:48:30
0
0
КМЕТЪТ ДА НЕ Е КАТО ТЕБЕ ДА ТИ ПИШЕ ПО ФОРУМИТЕ. АКО ТИ СТИСКА , ИДИ ПРИ НЕГО И МУ ГО КАЖИ В ПРАВ ТЕКСТ. ХАЙДЕ ДА ТЕ ВИДИМ СЕГА АТАНАСЕ , КОЛКО СМЕЛОСТ ИМАШ.
40.
Акция на ГЕРБ за ликвидиране на неграмотността
18.04.2013 19:41:40
0
0
Г-н Германов, това пише ли го в предизборната ви платформа - да ликвидирате неграмотността в Приморско като раздавате дипломи за средно образование без всякакво покритие? Засрамете се, г-н Германов, защото точно това е ставало по време на вашия мандат и вие сте си затваряли очите както и всички от партия ГЕРБ!
Четете какво пише г-жа Ж. Стоянова по случая:
"Още в понеделник 30.07.2012 г. директорът г-н Налбантов, явно много уплашен, ме посети в дома ми и след дълги увещания ме накара да сключим сделка, с цената на която аз съм щяла вече да имам диплома. Той ми гарантира, че наесен ще ми издаде диплома след като се явя на два-три изпита, като за целта само искаше от мен повече да не пиша до министерството и инспектората в Бургас и да подпиша декларация, че снемам от него всички обвинения. Съгласих се само на част от условията, които той ми постави и подписах декларация, в която пишеше, че не повдигам към него обвинения, че сме разрешили случая помежду си и че наесен ще се явя само на изпити по литература, математика и един държавен изпит, след което си вземам дипломата. В този момент бях готова едва ли не на всичко само и само да си получа дипломата..."
ЕТО, ТОВА Е НОРМАЛНАТА ПРАКТИКА НА ПАРТИЯ ГЕРБ - ВСИЧКО В НЕЙНОТО УПРАВЛЕНИЕ Е ПЪЛЕН ФАЛШ И ПОРНОГРАФИЯ!!!!!!
39.
Спрете този човек!!!!!!!
18.04.2013 17:20:27
0
0
"...Учители: Работим в ужасна обстановка! Чувстваме се тероризирани, чувстваме се употребени, чувстваме се непрекъснато на показ, като опитни зайчета. Така не може да се работи - заявиха вчера учители от гимназията в Приморско. Работим в изнервяща обстановка и не знаем всеки момент какво да очакваме. Непрекъснато ни пречи и ни притеснява. Чувстваме се сякаш непрекъснато ни наблюдава под лупа и дебне всяко наше действие, за да го разнесе после във вид на "компромат". При такава ситуация не смеем дори една крачка да направим накриво. Не е ясно как ще бъде изтълкувана тя. Не може да се живее и да се работи така. Уведомили сме и полицията, и прокуратурата. Какво още да направим?
Бившият ни колега има контакти с децата, събира се с тях, те му доверяват какво става в училище. Информацията е излязла оттам. И той я използва оново в наш ущърб. Смятаме, че трябва да се намесят вече компетентните органи."
38.
до "психиатъра" 37
18.04.2013 09:45:58
0
0
Не ми е известно оня идиот Налбантов да е уволнявал когото и да е - било дисциплинарно, било по друг начин. Прекалено е страхлив за да поеме такава отговорност и последващите усложнения от съдебни дела и разправии.
Колкото до харесването, никой в Приморско не го харесва. Факт е, че никой в тези форуми не се е осмелил да пише в негова защита.
37.
до психото 36
17.04.2013 17:07:47
1
0
И защо още да не е директор.Само за това че ти не го харесваш и те е уволнил.Затова ли ?
36.
Записки на учителя
17.04.2013 12:29:08
1
0
ЗАБЕЛЕЖЕТЕ: ТОЗИ ЧОВЕК ВСЕ ОЩЕ Е ДИРЕКТОР НА УЧИЛИЩЕ - ДЪРЖАВНО УЧИЛИЩЕ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, КОЕТО СЕ ИЗДЪРЖА ОТ ВАШИТЕ ДАНЪЦИ?!?!?!?!?!?!?!?!
-------------
Из "ЗАПИСКИТЕ НА БЪЛГАРСКИЯ УЧИТЕЛ":
"...При всяко правене на секс в дирекцията Налбантов бил използвал и една хавлиена кърпа, която да попивала течността от оргазмите най-вече на една от учителките (Донка Прокопова - учител по бълг. език). Винаги след секса с нея ми показваше тази кърпа и се чудеше, че цялата била влажна. Караше ме и аз да се уверя: “Пипни, пипни да видиш к’во става, цялата кърпа е мокра. К’ва беше тая путка, бе – бълва като гейзер!” При други от партнаьорките му кърпата също се навлажнявала различно - мокрела се много, когато чукал секретарката Дора Върбанова, но при секса с Красимира Петкова оставала почти суха. После Налбантов даваше кърпата на една от чистачките – Ксати Иванова, за да я изпере. Понякога предварително накисваше тази кърпа с веро във въпросния леген и после я даваше за пране на Ксати. Много често в разговор с мен Налбантов се чудеше, дали Ксати разбира какво е било предназначението на тази хавлия. Подозираше я, че тя се досеща за истината, но се прави, че нищо не знае...
...Много пъти, когато ставаше въпрос за секса в дирекцията Налбантов подчертаваше, че много държал на личната хигиена и затова преди половия акт карал учителките да се подмиват. Хвалеше се дори и го изтъкваше като особена лична заслуга: "Държа да се знае от всички, че аз съм маниак на тема чистота! - казваше той. - Още като влязат и предявят претенции за секс аз най-категорично им посочвам ъгъла с легена и те веднага разбират, че трябва да се подмият. В това отношение имам железни принципи. Такъв съм си! Не мога да правя секс с неизмити путки..." Тези думи Налбантов произнасяше с особена гордост и като че ли си просеше комплименти - ама какъв голям чистник бил и пр... Така преди секса с учителките се стопляла вода с бързовар в една сравнително голяма кана в ъгъла на дирекцията и там зад хладилника се осъществявало и въпросното подмиване като се ползвал и един пластмасов леген. Интересното в случая е това, че със същият този бързовар и в същата кана, по негови думи, той бил приготвял кафе за гостите, които го посещавали в дирекцията. И всичко това му се виждаше много забавно и смешно, защото много от гостите му бяха все известни и видни личности - политици, учени, министри, служители от инспектората и др...
...Както е известно в кабинета на директора зад бюрото му е окачен портрета на патрона на училището Н. Вапцаров. По този повод и във връзка със сексуалните сцени, които се разиграват в дирекцията, веднъж една учителка се изказа, че Вапцаров (от портрета) е ставал свидетел на страшни сцени - само да не вземел да се разприказва, какво е видял в тази дирекция...
Веднъж в дирекцията бяха събрани няколко учители, така да се каже "на посещение в библиотеката". Тогава влезе една учителка, която явно не беше очаквала, че вътре ще има хора. Каза, че си търсела химикала, който уж преди това била забравила в дирекцията, след което си излезе. Веднага последваха коментарии на колегите: "Абе, знам я аз какъв химикал търси. Пустият му химикал, защо все в дирекцията го търсят?" После влезе една друга учителка, която като видя, че вътре има хора побърза да излезе. Отново последваха коментарии: "Тази и тя си е забравила химикала...
...Веднъж Налбантов ме извика в дирекцията и аз предположих, че ме вика за да ми възложи някаква задача. И той наистина ми възложи задача... Каза ми да отида в учителската стая, да огледам дрехите на една от учителките, да се върна в дирекцията и да му кажа какво съм видял. Всъщност беше се случило следното, малко преди това двамата с тази учителка били правили секс и той бил опръскал дрехите й със сперма. Или по-точно били правили орален секс, при което накрая той започнал да еякулира в устата й. Тогава учителката се опитала да прекъсне акта и той продължил да еякулира върху дрехите й. Като ми говореше за този случай Налбантов искаше аз да се уверя, че това е истина и ми каза, че ако не съм му вярвал, можел съм да отида в учителската стая и сам да съм се уверял с очите си. В интерес на истината беше ми любопитно да удостоверя въпросния факт – все още не можех да повярвам, че в едно училище е възможно да се случва всичко това. Затова отидох в учителската стая и видях, че въпросната учителка наистина има някакви влажни петна по дрехите си. През целият ден, въпреки че не беше много студено тя носеше една връхна дреха, за да прикрие донякъде петната по дрехите си. Впоследствие, когато ставаше въпрос за този случай, Налбантов винаги отбелязваше: "Видя ли, че ти говоря истината, а пък ти не ми вярваше...
...Една от любимите теми за разговор с Налбантов беше да уточняваме колко точно са били на брой учителките, с които той е спал в т. ч. и тези които вече бяха напуснали. В такива случаи минаваше дълго време докато уточним точният им брой и винаги се случваше така, че някоя от тях оставаше пропусната. По време на такива разговори Налбантов описваше с подробности качествата на всяка една от учителките – коя на какво била способна и с какво се отличавала от другите. Така например казваше, че бил използвал дадена учителка само за традиционен секс, а еди си коя само за орален секс, защото била голяма майсторка. На друга една забранил да прави орален секс, защото много го хапела и му причинявала болка – зъбите й били остри като на катеричка и му наранявала члена. От друга страна чрез Налбантов много хора в Приморско научаваха коя учителка какви особености и белези има по тялото си – тази била имала някаква голяма бемка еди-къде си по тялото, на друга гърдите й били много големи и висяли надолу, трета имала белези от операция на гърдата или белези от операрация при раждане с цезарево сечение и т. н. Подобни интимни подробности хората нямаше как да знаят и ги научаваха от Налбантов...
... Не по-малък интерес представляват връзките на Налбантов със служителките от инспектората в Бургас. За него това са жени разделени на две категории – с едните от тях той е спал, а с другите не е спал. Много често, когато сме имали посещения от инспектората, Налбантов е успокоявал учителите със следните думи: "Тази инспекторка не е опасна,защото съм я чукал", т.е. за Налбантов секса и служебните задължения са неразривно свързани – за да остане доволна дадена инспекторка и за да напише добри отзиви за училището, тя задължително трябва да бъде изчукана"(странно наистина, но такава е истината). Спомням си за един такъв много типичен случай, който ми направи много силно впечатление, защото току що бях започнал работа като учител и имах съвсем други представи за образователната система в България. Тогава Налбантов предупреди учителите, че в училището е дошла една проверяваща и че евентуално всички трябва да имат готовност за проверка в часовете им. Аз като начинаещ учител бях малко притеснен и на обяд попитах Налбантов, дали проверяващата е още тук или си е отишла. Неговият отговор беше буквално следният: "Аз я наебах и тя си отиде". Това, което най-много ме порази беше, че това изречение беше произнесено с много сериозен тон – той дори не се шегуваше, сякаш ставаше въпрос за нещо съвсем нормално и естествено, извършено просто така между другото като някаква незначителна част ежедневието му. Трудно ми е да го коментирам. С много хора съм споделял за този случай и всички са единодушни, че този човек нещо не е в ред.
Спомням си и за друг един случай пак по това време. Тогава директорът и зам. директорката Диана Янева проверяваха материалната книга в учителската стая и между другото водеха спор, дали той е спал с една от учителките или не е спал. Налбантов каза, как в инспектората му били подхвърлили, че той бил ходел с учителката по английски Красимира Петкова, но той бил отричал и не си признавал. Зам.директорката не искаше да му повярва и го прекъсна: "Хайде стига си лъгал! Защо не си признаеш, че си ебал Красимира?", на което Налбантов отговаряше: "Не бе, не съм ебал Красито! Гледай сега, защо никой не ми вярва?" Като слушах този диалог, не можех да повярвам на ушите си. Никога не бях предполагал, че в една учителска стая може да се говори по този начин. При това в същият този момент тези хора изпълняваха и служебните си задължения - проверяваха материалната книга, попълваха графи, слагаха си подписите. Възможно ли беше да изпълняват ролята на педагози, да извършват действия свързани с целите на учебно-възпитателния процес и едновременно с това да си служат с този вулгарен език.
Както казах, това бяха първите ми впечатления от работата ми като учител и подобни неща в началото много ме шокираха. Постепенно започнах да свиквам с тях и да не им обръщам внимание. Забелязах, че и другите учители не им обръщат внимание. При тях това беше един вид професионална деформация – вече дотолкова бяха закърнели сетивата им, че възприемаха подобни изцепки за нещо нормално..."
35.
до !!!!!
16.04.2013 10:38:28
3
0
Аз вече размислих и стигнах до извода че пак ще гласувам за ГЕРБ.А колкото до властта ,нито местната нито държавната е изтървана и на 12. май ще се разбере на 100 %.!
34.
!!!
16.04.2013 10:02:44
0
3
Местната власт е изтървана. Внимавайте да не изтървете и държавната . Затова на 12. май първо мислете и после пускайте бюлетината.
33.
32
15.04.2013 20:18:08
2
0
Ако говорим за чичо Митко ,Лиляна и Пенко -с нищо.Вечните стари муцуни.
32.
Do №31
15.04.2013 09:40:06
0
3
С какво тези управляващи за почити чериригодишното си управление на държавата промениха живота ти към по - добро?
31.
до 30
14.04.2013 23:20:07
3
0
Кои са тези едни и същи хора.Освен чичо Митко ,Лиляна и Пенко други не виждам.Аз за тях нямам и намерение да гласувам.Но искам тези които дойдоха сега ,да си продължат започнатото.И на 12 май гласуваме за партия а не за общински съветници и кметове.
30.
V otgovor na №29
13.04.2013 23:31:49
0
4
Това имах в предвид като написах много да помислите преди да гласувате на 12 май.
Едни и същи хора се въртят в община и общински съвет. Нещо да се е променило през годините? Не , нали и няма да се промени ако гласувате за едни и същи изхабени от алчност хора, празни от към идеи и мисли.
29.
of 28
13.04.2013 22:14:57
2
1
ТОВА КОЕТО ГО ОПИСВАШ БЕШЕ ОЩЕ ПРИ ЧИЧО ТИ МИТКО И ЛИЛЯНА.ТО НЕ Е ОТ ВЧЕРА БЕ БРАТ.ТО Е ОТ ГОДИНИ.ХАЙДЕ СЕГА СПОМНИ СИ И КОГАТО ТРЕТИ МАРТ БЕШЕ ЗАТВОРЕНА ЗА КОЛИ И НАГЪЧКАНА СЪС СЕРГИИ.И ОЩЕ И ОЩЕ.
28.
До коментар №26
13.04.2013 16:56:41
0
6
Не е достатъчно само извинение.
Поразиите, които нанесоха на общината няма да се поправят с извинение.
Полуграмотни хора и такива с купени дипломи нямат място в управлението на общината.
Ако искате Приморско и Китен да са предпочитани за почивка дестинации трябва много да мислите преди да гласувате на 12 май. Вижте на какво заприличаха тези курортни места, мръсни и неугледни улуци, цигански сергии и димящи смрадливи скари, дебнещи паяци. Разгледайте рекламните брошури на комшиите и открийте разликите.Така ще разберете защо никога няма да станете желано място за почивка.
27.
Срам за ГЕРБ
13.04.2013 13:55:34
0
2
Г-да от ГЕРБ, спрете да подслушвате учителките от Приморско и Китен! Така не се печели власт - с ровене в личния живот на обикновените граждани!
___________
СОФИЯ ВЪЛЧЕВА (детска учителка от Китен):
Здравей! Имаме си големи проблеми с нашата директорка и се оплакахме на Янков. Той каза да опишем всичко в жалба и местата до които да я пратим. Една от тези, на които каза, си ти и затова утре с препоръчено писмо, ще ти пратим писмо до училището. Обади се на Янков, когато го получиш, защото той каза, че веднага ще дойде. Трябва да се действа бързо, защото ако разбере за писмото, директорката ни е способна и на физическа разправа. Ще станем за резил, на стари години и децата да ни се смеят, че учителките се сбили. Нетърпима е. Изобщо не иска и да чуе за нашите предложения. Каза, че щом кмета не подписал, тя да не е по-глупава, да подписва и всъщност дори не е разбрала за какво става въпрос. Не ни дава думата за нищо. Ни отчети за бюджета, ни колегиалност!
Налбантов, пасти да яде, пред тази. В Янков само ни е надеждата, защото всички останали, само си прехвърлят топката от един на друг. Приятна вечер, Роси! Гледай да не се разгласява още.
РОСИЦА БЪЧВАРОВА (учител в СОУ Приморско):
тел. 0878****** -Коцето КНСБ
(тук се има предвид Константин Янков - председател на Синдиката на българските учители към КНСБ - Бургас)
СОФИЯ ВЪЛЧЕВА:
Добре, но защо не влезеш в чата
РОСИЦА БЪЧВАРОВА:
Получи ли съобщението?
СОФИЯ ВЪЛЧЕВА:
Да.
РОСИЦА БЪЧВАРОВА:
Защото имам работи и гости, правя вечеря. Ще вляза по-нататък.
СОФИЯ ВЪЛЧЕВА:
ок
РОСИЦА БЪЧВАРОВА:
Обади ми се!
СОФИЯ ВЪЛЧЕВА:
Напиши ми номера си, че съм го изгубила. Моят е 0898******
РОСИЦА БЪЧВАРОВА:
Всичко при вас наред ли е? Дадоха ли нещо за празника?
СОФИЯ ВЪЛЧЕВА:
Нито стотинка, Роси. Има икономии, но не дава. Нито клас, нищо. И Янков уж, туй щеше да направи, онуй, а и той нищо. Ако се освободи място в Приморско, веднага ми се обади. Моля те!
РОСИЦА БЪЧВАРОВА:
Утре ще и се обадя на тая директорка. Дай ми
служебния номер.
СОФИЯ ВЪЛЧЕВА:
0550/3****
Тя е днес цял ден на работа, а утре е втора смяна...
26.
до всички
12.04.2013 20:33:44
1
4
24-ти,много ти се иска ,ама няма да стане.Другаде Герб ще спечели,но в Приморско много се изложихте,за да гласуваме за вас.Като съберете смелост и се извините на населението за неадекватното и интригантско управление до момента,може да размислим.
25.
Само Прокопова може да каже кой ги публикува тези
12.04.2013 17:59:00
0
0
Не може този който пише за училището и учителките и този който публикува чата на Прокопова да са един и същ човек, защото няма логика Прокопова да му дава паролата си и достъп до архивите и чатовете, които е водила. От къде накъде ще се разголва така пред него след като двамата дори не се познават... може би. Този който публикува чатовете на Прокопова е по-скоро човек от нейното обкръжение, вероятно близък до нея за когото тя и не подозира, че има достъп до страниците и акаунтите където тя влиза.
Г-жо Прокопова, кажете най-после кой може да има достъп до паролите и акаунтите ви и да го издирим най-накрая!
24.
ДО ВСИЧКИ
11.04.2013 22:02:27
3
0
ГЛАСУВАЙТЕ С БЮЛЕТИНА № 15 - ГЕРБ.
23.
Кой стои зад публикацията?
11.04.2013 16:17:43
0
1
Обяснете ми кой и защо публикува този чат-диалог на Прокопова с някакъв си човек от Пловдив! От ГЕРБ казаха че нямат нищо общо. От БСП едва ли ще се занимават с личния живот на една даскалица. Кой тогава? Единственият човек който има достъп до собствения си акаунт е Радостина Прокопова. Възможно ли е тя сама да си го е публикувала?... И защо ще го прави, не чувства ли че по този начин се излага?
22.
Общината до № 21
09.04.2013 10:31:12
1
2
Посочи ми лятото пред кой общински съветник има такъв знак , защото миналата година нямаше пред никого.Давай факти , не голи приказки.
21.
до Общината
09.04.2013 07:19:12
1
3
Дали на улиците на които се намират хотелите и заведенията на общинските съветници ще има знаци "забранено спирането и паркирането",просто питам,не че някой ще отговори но...
20.
ааа
08.04.2013 09:51:53
0
2
Какво става с плажа, учените какво казаха или чакат да дойде зимата?Кой ще го стопанисва? Вижте Бургас какво прави или по точно тяхната община.Нали ви е ясно че този плаж ще си остане без чадъри, спасители.Относно това дали ще се пие на него, ще се пие.Наредбата е само за публичната частна и общинска собственост, а плажа не е той е изключително държавна собственост, така че свободно ще си изхвърлят бутилките на плажа , а общината ще вика не е наш, нищо не може да направим.
19.
Долу ГЕРБ
07.04.2013 21:48:16
0
1
Прочетох много внимателно чата между Радостина Прокопова и Атанас Андреев и нищо нередно не открих. Верно, че доста интимни неща има там - някакъв тип от Пловдив се обяснява в любов на Прокопова и двамата нещо се лигавят... Ама не мога да разбера какъв е бил смисълът гербаджиите да подслушват и следят тая даскалица! Щом до нея са опрели значи са много закъсали! И не чувстват ли, че се излагат по този начин? И сега същите тия хора на всичкото отгоре имат и претенции да ни управляват!... Ужас някакъв!!!
Така не се печели власт г-да гербаджии - с подслушване и следене на обикновените граждани! Не го ли разбрахте?
–––––––––––––––––––
[1/29/2013 7:16:27 PM]
АТАНАС АНДРЕЕВ:
(wave)
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА:
здравей
АТАНАС АНДРЕЕВ:
здравей и на теб как си как се чувстваш вече на 21 и няколко дни
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА:
същото като и на 21 без няколко дни
АТАНАС АНДРЕЕВ:
е това е похвално значи времето не влияе на настроението и усмивката ти/:D/имате ли сняг/
как е времето при вас
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА:
извинявай пращах нещо/снега е малко, почти се стопи
АТАНАС АНДРЕЕВ:
вече си мислех че те засегнах с нещо/то и тук вече почти изчезна но вчера и днес беше доста хладничко
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА:
тук валеше от събота с прекъсвания/ти отвори ли си фейсбука
АТАНАС АНДРЕЕВ:
чакай да видя
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА:
остави сега/цветето вече увяхна
АТАНАС АНДРЕЕВ:
жалко аз с такъв мерак ти го подарих/надявам се че ако му дадеш шанс и догодина пак ще те зарадва дори и за малко
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА:
сигурно/ами на топло толкова издържа/не посмях да го изнеса навън, като толкова си го топлил/какви са тия подмятания за нещо несподелено
АТАНАС АНДРЕЕВ:
извинявам се че насичам ама малко съм бавен а и кат ме видят на линия и се изпонаакват да ми пишат
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА:
защото сигурно рядко си на линия/свърши си разговорите ако искаш
АТАНАС АНДРЕЕВ:
а китката наистина я пазих с много любов и старание/ами аз няма да говоря с никой поне не и в близките 2 часа/просто приятели от острова ме поднасят че щели да ми идват на гости
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА:
ами стягай се за гости тогава
АТАНАС АНДРЕЕВ:
аз им казах че са винаги добре дошли/похвали се нещо как я караш/има ли нещо ново при тебе/аз вчера сефте взех заплата е не е като в англия ама като за в село бива няма да умрем от глад (facepalm)
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА:
при мен нищо ново – от къщи на работа, от работа в къщи
АТАНАС АНДРЕЕВ:
ами май тя на всякъде е една и съща за съжаление/проверих си феиса да това което си ми писала много ме ласкае но май още съм си детски гъз в някой отношения а и май и не бързам да порасвам ако въобше успея не че много искам де/наистина не те познавам макар че не ми пречи кой знае колко просто ме беше страх да не те засегна
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА:
виж, говориш с недомлъвки, ако искаш и те притеснява да сменим темата/а за порасването – не порасвай
АТАНАС АНДРЕЕВ:
не е въпроса в писането така е лесно не те гледам в очите и мога да ти пиша каквото си поискам
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА:
явно те притеснява щом пишеш и триеш/докъде докарахте цифрофизацията
АТАНАС АНДРЕЕВ:
бих желал да те гледам в очите докато ти кажа че си първата ми илюбов и че тя не се забравя макар и сигурно да не ти пука което си е напълно в реда на нещата но на мен ми беше много даже и не мога да намеря точните думи да се изразя хем странно хем радостно че те видях виждаш ли вече съм голям човек и мога да кажа всичко не искам да те обидя с нищо но ако все пак успея ще те разбера и се извинявам за което/малко съм по особен в някой отношения и на някой хора не им прави добро впечетление а може би и на теб след това но пък изплюх камъчето/нямам задни мисли и никога не съм имал/просто ако много съм дрънкал било е от вълнение
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА:
вече имам ли думата
АТАНАС АНДРЕЕВ:
да
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА:
да започна по ред/не знаех за това, мисля, че дори и тогава не си го казвал, може би от неудобство/не си прав, че не ми пука, колкото и сурова да изглеждам съм си романтична натура и си прав за това, че първата любов не се забравя, въпреки, че и всички други след нея също не се забравят/не разбирам, кое е по-особеното в теб/и не разбирам какви задни мисли си решил, че ти вменявам/ти си
АТАНАС АНДРЕЕВ:
е сега какво трябва да кажа
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА:
особен си защото се притесняваш ли
АТАНАС АНДРЕЕВ:
ами по принцип в много малко моменти може някой да ме хване неподготвен да кажа нещо не съм и от притеснителните/просто явно при теб се случи така не съм го очаквал мислех че ще мога да кажа всичко особенно след толкова години но явно не е било така/а съм особен или поне аз така си мисля защото все още си обичам всяко едно гадже което съм имал не се хваля и не искам да прозвучи просташко или като изхвърляне но съм такъв дори и бившата си жена въпреки че ми причини толкова болка и не знам си още какво/поддържам връзка почти с всички с едно изключение приятно ми е да знам че са добре и щастливи поне доколкото им се отдава/каква беше фразата с цифрите аааааааа
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА:
коя фраза
АТАНАС АНДРЕЕВ:
хаиде да сменим темата че май ти дойде в повечко/цифрофизация или нещо такова/шегувам се
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА:
дай ми думата
АТАНАС АНДРЕЕВ:
ок
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА:
наистина ме изненада и шокира, добре, че не го сподели онази вечер/не ме обижда, напротив би трябвало да ме ласкае/сега и аз не зная как да реагирам
АТАНАС АНДРЕЕВ:
мога да си представя или поне мога да се опитам как щеше да ме изгледаш ако ти бях казал здравей обичам те и през всичките тези години през които не съм те виждал не съм преставал
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА:
отивам да пуша и да си събера мислите
АТАНАС АНДРЕЕВ:
не се тормози не искам да те разстройвам/ПРОЩАВАЙ НЯМАХ ЗА ЦЕЛ ДА ГО ПРАВЯ НАИСТИНА НЕ СЪМ ГИО ИСКАЛ/мислех че ще ти стане весело или поне ще те развесели
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА:
развесели ме, но и ме накара да се замисля…а аз си помислих, че си се разочаровал и за това не се обади няколко дни
АТАНАС АНДРЕЕВ:
от какво да се разочаровам
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА:
очевидно си порастнал повече отколкото си мислиш
АТАНАС АНДРЕЕВ:
това го преживях преди доста годинки :D
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА:
благодаря/извинявай!!!!!
АТАНАС АНДРЕЕВ:
ще ми се да ти кажа всичко което ми се е насъбрало наведнъж но тогава ще прозвучи наистина грубо а аз не искам такива работи/а и ти нямаш никаква вина за да те товаря с мойте даже и не знам как да ги определя
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА:
сигурно съм си го заслужила
АТАНАС АНДРЕЕВ:
не си/аз обаче останах без цигари и сега ще видя как се справям в екстремни ситуации без тютюн :D
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА:
запали електронна цигара
АТАНАС АНДРЕЕВ:
не си го слагай на сърце това което съм искал да ти кажа през всичкото това време ти го написах
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА:
боже, заприличахме на латино сапунка
АТАНАС АНДРЕЕВ:
ефекта не е такъв и не ми правят кеф/мани мани/сега ако бяхме на по 17 щеше пеша да тръгнеш насам :D/шегувам се разбира се
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА:
аз натам
АТАНАС АНДРЕЕВ:
не бе аз натам
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА:
да ама не сме на 17 и май почти не се познаваме
АТАНАС АНДРЕЕВ:
поне ти дадох повод да си весела поне още един час най малко надявам се
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА:
може да ми държи влага около 20 години
АТАНАС АНДРЕЕВ:
то за тия работи много наука не се изисква това става в движение/това пък защо
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА:
развеселяването и едно на ум/чакай малко науката какво общо има
АТАНАС АНДРЕЕВ:
е ти пък ся много сложно го направи аз с висшата математика съм скаран
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА:
изтървах мисълта ти
АТАНАС АНДРЕЕВ:
това едно на ум имах в предвид
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА:
преди това
АТАНАС АНДРЕЕВ:
виж не си правя майтап с теб макар попрекалих с откровенията и ми се иска малко да разсеям мъглата но явно не се получава
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА:
[Tuesday, January 29, 2013 8:27 PM] АТАНАС АНДРЕЕВ:
<<< то за тия работи много наука не се изисква това става в движение
АТАНАС АНДРЕЕВ:
къде по точно се загуби ще ти помогна/нещо натиснах не знам кво и това излезе
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА:
ха-ха
АТАНАС АНДРЕЕВ:
май наистина те обидих отивам до гаража за цигари
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА:
върви
АТАНАС АНДРЕЕВ:
ще ми отнеме 2 минутки
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА:
върна ли се
АТАНАС АНДРЕЕВ:
не не съм тръгнал да не съм извънземно аааааааа/тук съм
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА:
бърз си
АТАНАС АНДРЕЕВ:
ами до колкото мога макар че имам доста сериозна травма в дясното коляно/излъгах несъзнателно лявото е/и доста честичко ми напомня за себе си
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА:
за какво друго ме излъга
АТАНАС АНДРЕЕВ:
абсолютно за нищо дясния крак ми е чупен но левия е по зле защото така и не отидох на лекар да ме прегледа и дано един ден да не си платя за неразумието което проявих по въпроса/ще ти се да съм те излъгал
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА:
за какво
АТАНАС АНДРЕЕВ:
ако ще те накара да се почувстваш по добре всичко казано от мен до сега ще обявя за лъжа
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА:
не знам/щеше да е по-лесно
АТАНАС АНДРЕЕВ:
ами да ти помогна какво по точно не знаеш
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА:
не знам дали ще се почувствам по-добре
АТАНАС АНДРЕЕВ:
виж притеснявам ли те ако е така просто ми затвори никога не съм имал за цел да те обременявам с нещо или пък да те засегна ако го направиш няма да ти се разсърдя
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА:
престани с тези извинения, не ме притесняваш, не ме обременяваш, нито ме обижда/в момента от една страна ми е забавно, а от друга се чувствам отговорна и мисля, че аз трябва да се извинявам и да искам да ми простиш, но са минали страшно много години и не можем са върнем назад/а и не знам как да трябва да се държа от тук нататък
АТАНАС АНДРЕЕВ:
точно за това исках да се въздържа от окровения но по добре че го сторих иначе щеше да ме е яд на мене си докъто съм жив/нищо не е станало как трябва да се държиш по нататък както и до сега като с един стар познат/не търся извинения не ми трябват няма за какво пък ти да се извиняваш аз съм си такъв груб съм в изразите но пък честичко се извинявам/ще се питаме как е времето как са децата има ли нещо ново и так нататък не смятам че е нещо невъзможно/бих желал сега да те погледна в очите ама си ми далечко
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА:
защо
АТАНАС АНДРЕЕВ:
ами не знам винаги ми е харесвало/просто слабост
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА:
благодаря на господ за разстоянията
АТАНАС АНДРЕЕВ:
е това вече прозвуча грубо
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА:
аз също съм груба на моменти
АТАНАС АНДРЕЕВ:
усетих вече
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА:
не ти трябва да ме гледаш сега
АТАНАС АНДРЕЕВ:
аз не съм бил груб с теб или поне не съм забелязал/може ли утре аааа/да те гледам де :D
шегичка/кой знае кога ще е това утре ако го има въобще/имаш ли време
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА:
защо когато стане въпрос за утре си толкова черноглед
АТАНАС АНДРЕЕВ:
защото сина ми се прибра и ще ни трябват няколко минутки да сменим рутерите за да мога да се вържа с лаптопа към нета че той играе някакви странни игри
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА:
върви, аз ще пуша
АТАНАС АНДРЕЕВ:
ок
[1/29/2013 9:02:30 PM]
18.
до Гербажии
07.04.2013 18:54:07
2
3
Не е необходимо да натискате пръстчето за харесване надоло.Вярно е че на вас не ви харесва.Надявам се да е случайно,а не някой който да се води на щат в общината на длъжност"главен специалист-отрицателен вот".А иначе натисскайте си колкото искате.Не можете да премахнете всичките харесвания.Сигурно от това ви става по-добре и живота ви става по-лесен.Нещастници с...
17.
кента
07.04.2013 15:36:46
2
5
Общински съвет Приморско е само статист в един сериал,започнал миналото лято със вкус на сладолед по барцулски,царевица по панчарски,паяк по веселийски и скандал,след скандал.Цялата община се тресе от игри и игрички.И това лято няма да е по-различно.Единственото успокоение е че имат още 2години и нещо,ако до тогава не сме ги разкарали,та след това вече няма да има община.
16.
До 13
07.04.2013 12:12:26
1
3
Абе хора нали кмета Германов трябва да си плати джипа Туарег дето му го продадаха за 6000 лв бе, що се чудите тогава!!!!
15.
до 14- питаш, ама отговор няма
07.04.2013 11:57:01
1
8
За съжаление, не само кмета е виновен за паяка. Питам: ОС-Приморско защо не реагира, нима всички са съгласни с него?
Явно никой от управниците не се е поучил от грешките на миналия сезон! Защо ли?!
14.
Питане
07.04.2013 10:54:40
0
5
Някой от общината може ли да каже колко пари дадоха са направата на знаците,наказателните паркинги,заплатите на работниците,разходите по самите паяци и др. и колко пари изкара общината от тези паяци.Става въпрос за 2012 година.
13.
!!!
07.04.2013 09:26:30
0
3
И кмета Германов е близък с Райна и Явор, често ги виждам в кафетата на моловете в Бургас. Та много ясно е кой ще работи с паяка и кой ще ограбва туристите ни.
Бих попитал какви са ползите за общината от действието на паяка? При какви условия се подписва договира с фирмата в смисъл за кого са ползите?
12.
!!!
07.04.2013 09:26:29
0
3
И кмета Германов е близък с Райна и Явор, често ги виждам в кафетата на моловете в Бургас. Та много ясно е кой ще работи с паяка и кой ще ограбва туристите ни.
Бих попитал какви са ползите за общината от действието на паяка? При какви условия се подписва договира с фирмата в смисъл за кого са ползите?
11.
ff
07.04.2013 00:17:46
0
1
Seljni...sled kato prebrahte\zagrabihte vsicki tranki Sega tar site parking .kakvo kura so tar site kato zagrabihte vsickata obstinska zemy
10.
До №7
06.04.2013 14:52:19
0
2
Фирмата е приближена до ГЕРБ.
Стопанисващите я Райна и Явор са хора на областния Гребенаров и депутатката д-р Галя Милева.
9.
съвет
06.04.2013 09:57:06
0
6
Поканете някой кадърен икономист на вашите сесии , да ви обясни как да изкарате повече пари за общината и то в дългосрочен план.
В общинския бюджет няма да влязат повече пари от паяци , забрана за алкохол по улиците и подобни рестриктивни мерки.
Парите ще дойдат от повече търговски обекти , атракции , развлечения , културни мероприятия и улеснения за туристите , които вече ще идват от май до октомври , а не само през август.
8.
бфхе
05.04.2013 22:09:18
2
7
АБЕ МАЛОУМНИЦИ АЛЧНИ КАЖЕТЕ КАКВИ ПАРИ ТЪРСИТЕ ,ДА ВИ ГИ СЪБЕРЕМ -НЕ ЗАКАЧАЙТЕ ТУРИСТИТЕ БЕ --АМАН ОТ УПРАВЛЯВАЩИ.
7.
savetnik v ob6inata
05.04.2013 20:56:41
0
2
firmata e mnogo priblijena do Bodurov a 6 ne pitate nego toi 6 vi kaje
6.
?
05.04.2013 18:57:27
0
3
А как ще бъде избрана фирмата с паяка, моля?
5.
Тарантула
05.04.2013 17:19:18
0
13
Ако отново има паяк, значи, че сезона ще бъде не повече от 15 - 20 дни.
4.
"браво"
05.04.2013 17:14:01
1
5
Значи може да се намери място за съхранение на вдигнатите неправилно паркирали коли , но не може предварително да се осигури паркинг. Браво на вас!
Няма ли от какво друго да печелите?
3.
китен
05.04.2013 16:59:26
0
3
„Неправилно паркиралите автомобили ще бъдат вдигани от наета от общината фирма.”
Че то това е по-лошо и от СИНЯ ЗОНА , при положение , че някакви малоумници ще определят къде да слагат забранителните знаци и къде не.
Когато осигурите в Китен паркинг , който да поеме всички на които се е наложило да паркират неправилно , поради липса на друга възможност , тогава ще позволим на някакъв си паяк да вдига колите на туристите ни.
Питате се как ще стане това ли? Просто знаците ще изчезват на следващата нощ.
2.
///
05.04.2013 16:14:59
0
1
И ПОМОРИЕ ,И ПОМОРИЕ
1.
???
05.04.2013 14:24:20
0
3
А в Китен къде е обособен паркинг за туристите ?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Паруш Парушев получи подкрепата на днешната общинска конференция  Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачи им в Бургас Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачи им в Бургас „Левицата“ и „Център“ на Васил Божков са с най-големи шансове да преминат 4-процентовата бариера, убеден е проф. Александър Маринов Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" От Агенция „Пътна инфраструктура” преди дни представиха проект за евентуално изграждане на кръгово движение в участъка Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Целим чрез спорт да удължим сезона в крилата му – април-май и септември-октомври, каза кметът Тихомир Янакиев Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Поведението на Чоткин е абсурдно - не е подходящо за възрастен човек Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Според непотвърдени данни проверката е за алкохол и наркотици Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Над 1 милиард лева е загубила българската икономика само за година
Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Генералният консул допълни, че причините все още се разследват Той още не може да повярва, че е министър Той още не може да повярва, че е министър Не мога да свикна с обръщението "господин министър", призна Евтим Милошев Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Оказа се, че Киара е тренирала художествена гимнастика в националния отбор на България Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори