×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Защо пиарката на Доган побесня срещу Слави


Защо пиарката на Доган побесня срещу Слави
Октай не избра правилния начин на протест срещу самозабравилия се Доган, но гневът му е обясним
14 Февруари 2013, Четвъртък, 14:13 ч.
Автор: Флагман

С думи за морал някоя си Велислава Кръстева защитава сепаратистката организация ДПС и бившия й лидер Ахмед Доган

Пиарът на ДПС Велислава Кръстева окончателно изпусна нервите си и написа отворено писмо до Слави в своя блог. Дамата е гневна, че в снощното шоу бе дадена трибуна на Метин Енимехмедов и бе прочетено писмото на брат му Октай. Според Кръстева, снощи в шоуто били отправени откровени призиви към насилие и се насаждала омраза, то се превърнало в трибуна и рупор на насилието и саморазправата.

Ние не сме много съгласни с госпожата, защото именно ДПС от години наред разделя опасно българското общество, като отнема правото на другите партии да защитават интересите на българските граждани от турски произход, капсулира ги и търгува с гласовете им по най-долнопробен начин. Винаги, когато Доган и финансовите му интереси бъдат застрашени, той започва да плаши електората си с нов възродителен процес, говори за етнически мир и е готов да запали юргана, наречен България, заради бълхата на личния си интерес. Макар че в ДПС формално има българи, каквато е въпросната госпожа Кръстева, това  е 100-процентова етническа партия, която нарушава Конситуцията и подменя основния смисъл на сводобните демократични избори, като от състезания на платформи и идеи ги свежда до меркатилно съревнование на етноси. Всяка нормална държава ще забрани съществуването на ДПС, а Доган и кликата му ще съди като престъпници, застрашаваши устоите на българската държавност. Е, някои хора като въпросната госпожа Кръстева ще останат без работа, но винаги  могат да намерят по-достоен начин да си вадят хляба. А ето и писмото, всеки да прецени дали Кръстева е права, или не.

Дълъг,

Нали не се сърдиш, че се обръщам така към теб. В края на краищата така съм си свикнала още от училище.

Много внимателно изгледах снощното ти предаване и обратно на принципа ми да не коментирам неща, които пряко засягат мен или лидера и партията ми, този път няма как. Ще се коментираме.

Моралът, Слави, моралът е нравствена категория. Няма как нито да си я напазаруваш, нито да ти я имплантират, нито да я откраднеш от някъде. Практикуването на дейности като тази, с която пък ти се занимаваш – това не е журналистика, не съм сигурна дали е шоу, но да, може и да е по някакъв наш си, Балкански начин, би трябвало (Би трябвало!) да е още по-ангажиращо и отговорно занимание, предвид публиката и внушенията, които й се отправят. Обяснимо би било, когато не си бил възпитан в основни ценности, ако да речем си израснал на улицата като безпризорен. Но твояt случай не е такъв. Да, чудесният ти нюх за кинти и за популярност също би могъл да обясни много неща. В крайна сметка меркантилизмът не е забранен със закон. Пък и да беше. На кого му пука...

Драматичното в случая е, че ти се получи едно твърде гнуставо съчетание от едното и другото. За които трудно може да се намери логично обяснение.

Защо, г-н Трифонов, ти нито един път и с нито една дума не намекна дори, че коментираш престъпление. Че портретът, който ваеш така старателно, е на човек, направил опит за убийство!? И то човек, с предходни многобройни криминални прояви.

Защо, драги, законът и нормата са последното, с което занимаваш зрителите си и самия себе си? Защо нито един път не зададе въпроса, какво би се случило, ако пистолетът беше гръмнал? Защо през ум не ти мина, че това е опит за политическа екзекуция, което е без прецедент в историята ни? Защо размени местата на престъпник и жертва?

Защо допусна от ефира на твоето предаване да се отправят откровени призиви към насилие и насаждане на омраза? Защо се превърна в трибуна и рупор на насилието и саморазправата? И то като израз на политическо несъгласие!

Защо ти, който винаги си имал претенцията, че свободата (включително и тази на изразяване) е най-висша ценност и изборът и волята на народа са висш израз на демокрацията, допусна пропагандата и манипулацията на точно обратното страшно явление в страната ни? Забрави ли за Вокс популиса, забрави ли за Хъшове? Забрави ли за претенцията и самочувствието, че някога бяхте флагмани на т.нар. януарска революция, довела до падането на правителството на Виденов?

Защо извърши този грях срещу основната човешка ценност – живота? Или тайничко си мислиш, че когато става дума за мюсюлмани, нещата стоят някак по-различно!?

Кой има право да отнема живот в името на несъгласие? Кой и кои са тези държави, в които на един криминално проявен му се дава възможност да оправдава престъплението си с някакви политически (забележи!?) и клиширани глупости и то от ефира на шоуто с най-големи претенции в телевизията с още по-големи претенции!?

Пропагандата и манипулацията, в този си уродлив вид, в който я видях еманирана в твоето предаване, има едно определение и то е фашизъм. Съжалявам да го кажа. Още повече съжалявам, че ти си този, който избра да постави черешката на тази нелицеприятна торта. Този сценарий, за чиито последици не се замисли нито веднъж. Или поне по нищо не пролича. И за да не издребнявам, няма да коментирам нито личните ти контакти, които са ми известни (върху неизвестните не бих и разсъждавала), нито личните ти мотиви, които предполагам.

Оставям това на съвестта ти.

Защото изборите ще дойдат и ще минат. И от сега си знам, че трябва да очаквам отново, в някоя късна вечер да ми позвъниш и да ми кажеш, че е много важно да се чуеш с Ахмед.

Няма да ти вдигна, Дълъг.

Велислава

P.S.Пропуснах да попитам. Дълъг, замислял ли си се какво би сторил, ако някой който не те харесва, не харесва шоуто ти, писнало му е да му менторстват такива като теб, писнало му е от всичко в държавата, мрази успелите заради собствената си неспособност да успее, търси слава и себеизразяване, иска да се превърне в новина или каквото и да е слабоумие все в този дух, ти насочи пистолет в главата...




Голяма трагедия с 5-годишно дете
Голяма трагедия с 5-годишно дете 20/05/2024, Понеделник 10:31 0
Те се завръщат в бТВ
Те се завръщат в бТВ 20/05/2024, Понеделник 10:15 0
Флагман.БГ Заслужаваха ли да спечелят Един за друг Заслужаваха ли да спечелят Един за друг 20/05/2024, Понеделник 10:13 1
11
Коментара по темата
11.
Бончо
18.02.2013 12:09:40
1
0
Нали знаете че Дългия е с рязана пишка
10.
LUDIA
15.02.2013 08:31:52
7
3
GOLIAMO BRAVO NA VELISLAVA .....
INTERESNO , DALI KOMSOMLSKIA SEKRETAR , DRUGARIA TRIFONOV CHTE OTGOVORI ...
9.
Miro
15.02.2013 04:09:24
8
3
ми Касабова и тебе да те стрелят с газов пистолет в глават и после да оправдаят убиеца, сигурно и ти ще си "бясна".

А слави е един лизгар и подлога на ГЕРБ.
8.
Стенли
14.02.2013 22:28:56
4
1
В шоуто си Слави даде трибуна на този предател поп Петър Гарена- Шабана от Кърджали...Срам и позор!
7.
савата и павел
14.02.2013 17:47:59
2
10
ко ти е виновен СЛАВИ ,ма славке .търсят го ,пишат му писма ,КОМЕНТИРА ГИ ЧИЛЯКА .ДЕ СЕ ВРЕШ ДЕ НЕ ТИ Е МЯСТОТО .коментирай морала на доган ,ма .
6.
aha
14.02.2013 15:36:06
0
5
Велислава Кръстева, PR на ДПС и тя от плевен като дългия само че прилича на вежди рашидов ама обръснат и с дълга коса същия гьонсурат
5.
bg
14.02.2013 15:31:40
1
6
"мрази успелите заради собствената си неспособност да успее, търси слава и себеизразяване, иска да се превърне в новина или каквото и да е слабоумие все в този дух, ти насочи пистолет в главата..." ВЕЛИСЛАВО ВУЛВА СИМПЛИКА АРМАГИНАТА КАК РЕШИ Ч ЩЕ СЕ ВЪРЖЕМ НА ТЪПИЯ ПИ АР НА ТАКИВА КАТО ТЕБЕ И ДЪЛГИЯ ТА ТЯ ДОРИ КАВГАТА ВИ Е РЕЖИСИРАНА ОТ СЛУЖБИТЕ КАКТО И ЗАГУБЕНИЯ ОПИТ ЗА АТЕНТАТ С ЛОШИ АКТЬОРИ И ЛОШ СЦЕНАРИЙ КАКВИ ЛИ НЕ УСИЛИЯ ПОЛОЖИХТЕ Да ВИ ПОВЕРВАМЕ НЯМА ДА СТАНЕ КАЖИ КАК НАТИСНАХТЕ ОКТАЙ ЗА АТЕНТАТА И КОЛКО ИЛИ КАКВО МУ ОБЕЩАХТЕ С ДРЪНДАРСКИЯ ЦИГАНИН
4.
РОБИН ХУД
14.02.2013 15:25:33
2
8
ТАЯ ФИТКА ДА ГО ДУХА!!!
3.
РОБИН ХУД
14.02.2013 15:25:30
2
5
ТАЯ ФИТКА ДА ГО ДУХА!!!
2.
РОБИН ХУД
14.02.2013 15:25:24
2
5
ТАЯ ФИТКА ДА ГО ДУХА!!!
1.
sas
14.02.2013 15:13:08
1
11
видях я на снимка в друга статия - не ми прилича да е с българска жилка
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Хандбалният "Фрегата" е на победа от бронза в първенството Хандбалният "Фрегата" е на победа от бронза в първенството След проведена анкета между клубовете в „А” РХГ за най-добър вратар на първенство за 2023/2024 г. бе определен капитанът на бургазлии Пламен Иванов „Синя България“ - листата на свободните хора с консервативни ценности „Синя България“ - листата на свободните хора с консервативни ценности Искаме да съберем нормалните и разумните, на които им е омръзнало да гледат как политически лидери се замерват с обвинения и компромати, обявиха от автентичното дясно обединение  44 университета затворени заради липсата на дългосрочна целеположена политика? 44 университета затворени заради липсата на дългосрочна целеположена политика? Протестът ни не е толкова заради възнагражденията, обясни проф. Миглена Темелкова Порталът на НАП с електронни услуги е отличен с нова награда Порталът на НАП с електронни услуги е отличен с нова награда В НАП се стремим да предоставяме все по-голям брой нови услуги, те да бъдат лесно достъпни от повече хора и по всякакъв начин, казва Малина Панайотова Голяма трагедия с 5-годишно дете Голяма трагедия с 5-годишно дете Родителите му го закараха мъртво в болница  Ясно е кой е поръчителят на убийството на Алексей Петров Ясно е кой е поръчителят на убийството на Алексей Петров Разследването има сериозен напредък Те се завръщат в бТВ Те се завръщат в бТВ Тези дни стана ясно, че са дали именно на нея очаквания от години филм за Георги Аспарухов – Гунди, превръщайки медията в свой ексклузивен медиен партньор Заслужаваха ли да спечелят Един за друг Заслужаваха ли да спечелят Един за друг Финалната игра подложи на тест добрата работа в екип и волята за победа на трите двойки Бургаската полиция се сдоби с такъв джип, конфискува го от дрогиран шофьор Бургаската полиция се сдоби с такъв джип, конфискува го от дрогиран шофьор 34-годишен мъж от Братово остана без возилото си Батерия на винтоверт гръмна, едва не изпепели къща в село Драчево Батерия на винтоверт гръмна, едва не изпепели къща в село Драчево 17-годишен е приет с обгазяване в болница 
Иран потвърди смъртта на президента Раиси Иран потвърди смъртта на президента Раиси Обявяват го за мъченик  Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Няма признаци на живот в останките, съобщи ръководителят на иранския Червен полумесец Телецът да не надценява силите си и да не пренебрегва знаците на съдбата! Телецът да не надценява силите си и да не пренебрегва знаците на съдбата! Хороскоп за деня – 20 май 2024, понеделник Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори