×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Русия разпореди изземване на сметките на Ходорковски, основател на петролния гигант "Юкос"
  • Италианският квартет 40 Fingers идва за първия си концерт в България
  • Лесбийки в сключиха публично символичен брак на покрива на кметството в Тирана
  • Съдът в Хага подготвя заповеди за арест на лидера на "Хамас" и на израелския премиер
  • Георги Иванов-Гонзо е инициирал среща за подобряване на футболната инфраструктура в страната
  • Обвиненият в шпионаж Асанж спечели нова отсрочка от екстрадиция в САЩ
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Убиецът на Божилов бил бесен, че ловуват до хижата му


17 Декември 2012, Понеделник, 16:44 ч.

Той лъхаше на алкохол и се заяждаше, твърдят хора от дружинката

49-годишният шеф на спортните бази Петър Божилов е прострелян под дясното рамо и вероятно е бил изненадан от нападението, смятат криминалисти. В отговор Божилов изпразнил пълнителя на пистолета си срещу 71-годишния бивш военен, който недоволствал, че дружинката ловува близо до вилата му.

Двамата мъже са починали преди да бъдат открити от ловците. Резултатите от аутопсията още не са готови, но според разказите на ловците, 71-годишният мъж лъхал на алкохол.

71-годишният бивш военен има вила в местността, където ловната дружинка е на пусия. Когато към 16 часа той си тръгва по пътя по посока село Железница, вижда ловците и се заговаря с един от тях. Диалогът не е приятелски. Заяжда се, че са разположени наблизо до къщата му.

Казва „С тая пушка на рамо глигани няма да уцелиш”, разказа за bTV главният дознател на СДВР Николай Станчев. Разговорът е безобиден, но и подсказва за неособено позитивно отношение на собственика на вилата към ловците.

Ловците предупреждават пътника да знае, че надолу е цялата дружинка. „Казват му да не вдига шум и да има предвид, че това е лов. Човекът си тръгва. След пет минути се чуват изстрели. Ловците не се впечатляват, защото все пак на лов и си мислят, че са минали прасета и някой е започнал да стреля”, обясни Николай Стойчев.

Двама ловци с джип, тръгнали да събират дружинката, откриват телата 20 минути по-късно. Те подават сигнал на телефон 112. Няма очевидец на спречкването, най-близкият до случката е бил на стотина метра. Всички са чули изстрели, но никой не е чул реплики да ги предшестват.

Ловците, говорили с недоволния мъж преди да се стигне до смъртоносната стрелба, разказали, че човекът лъхал на алкохол. Официалните данни от експертизите и на двамата починали още не са излезли.

След кървавата драма синът на 71-годишният бивш военен разказал пред полицията, че мъжът бил изнервен, защото скоро вилата била разбивана. Стрелбата е със законно притежавани пистолети.

Шефът на „Национална спортна база" Петър Божилов е членувал в ловната дружинка и е имал разрешение за вчерашния ловен излет.


В категории: Крими


7
Коментара
Флагман.БГ 4-те най-често срещани лъжи преди секс 4-те най-често срещани лъжи преди секс 20/05/2024, Понеделник 22:00 0
Топ 4 на най-съблазнителните зодии
Топ 4 на най-съблазнителните зодии 20/05/2024, Понеделник 21:20 0
Рецепта за кюфтета фрикасе
Рецепта за кюфтета фрикасе 20/05/2024, Понеделник 21:00 0
Меню и цени в ресторанта от 80-те
Меню и цени в ресторанта от 80-те 20/05/2024, Понеделник 20:40 9
Флагман.БГ Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 20/05/2024, Понеделник 19:44 0
7
Коментара по темата
7.
Koй е Петър Божилов - Поялника
17.12.2012 23:24:16
0
7
Как така една мутра ортак на Мето Илиянския съдружник на Златко Баретата и охрана на Пашата е назначен за шеф на спортните имоти на България и как нагло лъжат колко хубав и кротък човек е бил.
6.
.......
17.12.2012 20:29:12
0
6
Кви са тия разрешителни за лов до вилите на хората?Каква е тая дружинка ,дето ще чуе канонада от изстрели и няма да са поинтересува кой е стрелял и дали въобще е ударил нещо?Успял да си изпрани пълнителя в човека,а не е успял да извика за помощ дори.
5.
Друг поглед
17.12.2012 20:17:08
0
10
Ловджиите напоследък станаха мега нагли.Като почне сезона на 1 октомври и обявяват гората за бащиния.Гонят хората слагат бариери почват да си мерят пушките.Ноеври месец има гъби има риби в реката има хора дето крадат дърва и др.Ловджиите от няколко години никой не ги контролира и са се разпищорили както никога до сега.Мен лично ме предупредиха до 1 март да не стъпвам в гората,плашел съм прасетата и отивали в съседното ловно поле на друг---егати филма като че ли ми пука.После като видяха че се инатя и го удариха на молба.Обичам гората и ще ходя когато си искам.Ако ме набият и почва войната.Писна ми разни богаташи-комплексари да ми налагат феодални закони на местно ниво.
4.
Що сторихте, бе, МВР?
17.12.2012 20:04:37
0
5
Шангов се казва. Абе интересно кой дава разрешение на "намазани" ловци във вилна зона? Още по интересно "намазаните" или вече "омазани ловци" по миришещи на алкохол ли движежи се трари пуцат? И съвсем ми е интересно имало ли е дрегер за "авджиите нещастни" и що е той посочил като показание? А МВР?
3.
kak
17.12.2012 19:57:03
0
1
Kak se се казва другия ,има ли име и защо никъде не споменават какъв е. СТРАННО МНОГО СТРАННО.
2.
лекия
17.12.2012 19:31:31
1
0
равен мач
1.
ДАН
17.12.2012 18:07:26
0
4
много странна информация тече по новините...единия първи гръмнал веднъж и убил другия, който вече умрял успял да гръмне 8 или 9 пъти
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Мистериозно изчезна папка със знаково дело от Апелативния спецсъд в София Мистериозно изчезна папка със знаково дело от Апелативния спецсъд в София Бургаският бизнесмен Златко Кънев е натопен от полицай, твърди ключовият свидетел Йордан Стойков от Айтос, заради когото Кънев лежи в затвора 4-те най-често срещани лъжи преди секс 4-те най-често срещани лъжи преди секс Ето кои са те Кога е най-добре да си тръгнем от една връзка Кога е най-добре да си тръгнем от една връзка Ако решите да си тръгнете, направете го безвъзвратно, веднъж завинаги Топ 4 на най-съблазнителните зодии Топ 4 на най-съблазнителните зодии Ето кои са те  Рецепта за кюфтета фрикасе Рецепта за кюфтета фрикасе Вижте как да приготвите вкусен бял сос с кисело мляко за кюфтетата Меню и цени в ресторанта от 80-те Меню и цени в ресторанта от 80-те Направо не е за вярване След 17 години отлична работа! Кметът Димитър Николов се разделя с ключов кадър от своя екип След 17 години отлична работа! Кметът Димитър Николов се разделя с ключов кадър от своя екип Четири дами са подали своите документи за директор на Дирекция "Образование" в Община Бургас, конкурсът е на финала Военната прокуратура наема геодезисти да разследват тежката катастрофа с автомобил на НСО Военната прокуратура наема геодезисти да разследват тежката катастрофа с автомобил на НСО Ще има повторен оглед на двата автомобила от произшествието, случило се на входа на град Аксаково, който ще бъде извършен от експерти на Военната прокуратура, свързани с разследването Бургас ще е домакин на международен турнир по плажен тенис Бургас ще е домакин на международен турнир по плажен тенис Турнирът се организира от Спортен клуб „БИЙЧ ТЕНИС БУРГАС“ с подкрепата на Община Бургас и Българската федерация по тенис Първата дама Деси Радева: Той ме бие! (ВИДЕО) Първата дама Деси Радева: Той ме бие! (ВИДЕО) Въпреки „оплакването“ президентшата сияеше в дрескод смарт кежуал и определено плуваше в свои води, докато откриваше летния сезон на морето
Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация Мисис Бургас 2024  организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Мисис Бургас 2024 организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Ще се радвам да видя много усмивки и подкрепа за нашата инициатива, каза тя Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Въвежда се нова организация Русия връща корекомите Русия връща корекомите Във валутните магазини ще може да пазаруват само дипломати и чужди граждани Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Инфекцията с парвовирус В19 е неразличима от други леки заболявания Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Тодор Чалъков-Куката, Петко Караилиев-Чеченеца, Даниел Йорданов – Емили Тротинетката и соченият за техен съучастник Стоян Карапанов отричат умишлено да са искали да унижат 18-годишния тогава Денислав Делчев Почина един от създателите на Бийтълс Почина един от създателите на Бийтълс Емблематичен музикант, който помогна на легендарната група Бийтълс, издъхна на 86 години ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС Причината е високият дълг на страните-членки, това застрашава икономиката им 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване Компании увеличават производителността, служителите са удовлетворени
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори