×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Турски кметове дадоха пример на нашите, спряха строежа на ТЕЦ край Резово


Турски кметове дадоха пример на нашите, спряха строежа на ТЕЦ край Резово
В Бургас се проведе кръгла маса за рисковете от строителство на електроцентрала на границата ни с Турция, гостите от южната съседка дойдоха с резултат - строежът на ТЕЦ край Резово е спрян
17 Декември 2012, Понеделник, 12:28 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

„Бизнесът искаше да инвестира, но извоювахме проектът да не е на дневен ред”, казаха представителите на местната власт

Турски кметове на общини в района на Черно море и Странджа дадоха пример как работи местната власт като спряха стряскащия строеж на ТЕЦ на брега срещу Резово, който разбуни духовете и у нас през последните месеци. Над 30 представители на местната власт от турска страна бяха поканени днес на кръгла маса „Как ще се отрази работата на ТЕЦ, АЕЦ или и двете, в близост до българската граница с Р Турция, върху природата в региона и поминъка на местните хора?”, която се проведе в Интерхотел „България” в Бургас. На нея присъстваха кметовете на общини от Българското Южно Черноморие – на Бургас Димитър Николов, на Поморие Иван Алексиев, на Приморско Димитър Германов, на Царево Георги Лапчев, както и градоначалникът на граничната странджанска община Илиян Янчев. В срещата участваха и зам. министърът на околната среда и водите Ивелина Василева, областният управител Константин Гребенаров, народните представители от ГЕРБ д-р Галина Милева, Дияна Йорданова, Стоян Гюзелев, Димитър Бойчев, Иван Вълков, депутатът от БСП Пенко Атанасов и независимият Стоян Иванов. В залата обаче не дойде консулът на Турция в Бургас Джем Улусой, въпреки, че е имал покана да участва. Според депутата Димитър Бойчев от ГЕРБ, който беше и своебразен домакин на срещата, целта на разговорите трябваше да е да се изрази общо отношение към строителството както на ТЕЦ, така и на АЕЦ.

 


Проектът за ТЕЦ не е на дневен ред вече, а за АЕЦ ние не можем да коментираме, защото това е държавна политика, казаха турските кметове

Турските кметове обаче, поканени от градоначалника на Царево Георги Лапчев, останаха изненадани от темата на срещата. Те заявиха, че не са подготвени да участват в дебати за строеж на АЕЦ, тъй като това е въпрос, който се разисква на държавно равнище. „Ние като представители на турските общини, научаваме в момента каква е целта и темата на днешната среща. Имахме информация, че това ще бъде разговор в много тесен кръг, на който ще присъстват само представители на общините от региона и чиято цел е да бъдат обсъдени проблемите около изграждането на Топлоелектрическа централа край Инеада. Ние можем да дадем конкретни отговори на въпроси свързани с идеята за изграждане на ТЕЦ, която бе предложена от бизнеса в Турция. Това не е решение, което е взето на правителствено ниво. Ние, като кметове на общините, които се намират в района, сме се противопоставили”, заяви кметът на Община Визе Селчук Йълмаз. Турските представители не пожелаха да отговорят на въпроси свързани с изграждането на АЕЦ в района на Инеада. „На 27 януари в Турция предстои среща, на която ще се обсъди изграждането на АЕЦ.”, обясни Йълмаз.

Гостите обявиха, че въпросът за строежа на ТЕЦ за тях вече е приключен. „Преди три месеца този въпрос беше поставен от бизнеса, интересът за инвестиции към нашия район е голям, защото е красив и не е земетръсен. Бяха представени проекти за строителството на ТЕЦ от бизнеса, но те бяха посрещнати с недоволство от наша страна. В тази битка бяхме подкрепени и от турското министерство на околната среда и водите. Така този проект вече е спрян и не е на дневен ред”, каза кметът на турския град Инеада. Той и неговите колеги припомниха протестите на рибари, природозащитници и местни хора в подкрепа на тяхната позиция срещу строителството.

 
В срещата, организирана от ГЕРБ, участваха както депутатите от партията д-р Галина Милева, Стоян Гюзелев, Иван ВЪлков, Дияна Йорданова и Димитър Бойчев, така и Пенко Атанасов от БСП и независимият Стоян Иванов

Кметът на Бургас Димитър Николов поздрави турските представители за действията им. „Това трябва да е знак към държавното управление за значението на местната власт за всичко онова, което се случва в отделните общини. Имате подкрепата на Бургас при защитата на местните интереси.”, каза градоначалникът. „Имаме опит в протестите и ако се наложи сме готови да ги оглавим и координираме с кметовете от двете страни на турско- българската граница", добави Николов.

Областният управител Константин Гребенаров също заяви, че е бил силно обезпокоен от информациите за евентуалното строителство на ТЕЦ край Резово.

Депутатът от БСП Пенко Атанасов подчерта, че ако  представители на социалистите, сред които и бившия кмет на Царево Петко Аранаудов не бяха дали гласност на опасността от строежа, днешната среща нямало да бъде проведена. Кметът на Царево Георги Лапчев, на чиято територия се намира Резово, днес наготово се присъедини към каузата да не се изгражда в близост до нашия бряг електроцентрала. През последните месеци, когато страстите в Резово кипяха, Лапчев не зае никаква твърда публична позиция, освен, че с обръщение към гражданите, публикувано на сайта на Общината, призова хората да не се включват към протест срещу строежа, който се проведе миналия месец от двете страни на границата. Призивът му беше продиктуван очевидно от факта, че проявата беше организирана от БСП – опоненти на Лапчев в местната власт.

Кметът на Малко Търново Илиян Янчев, чиято Община, също би била пряко засегната от турска ТЕЦ, беше категоричен, че е против подобни строежи.

Като цяло участниците в срещата се обединиха, че не трябва да се допуска замърсяването на природата, както на Странджа, така и на Черно море. В общия мирен дух на разговорите, турските кметове заявиха, че искат ГКПП на Резово.




Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
83
Коментара по темата
83.
Барцулева, моля те спри с твоите глупости!
30.12.2012 18:49:13
0
2
Дайте вече по същество! Какви бяха тия спамирания - Здравковци, че майка му, че на баба Налбантовца шурея... Имам чувството, че някой умишлено разводнява нещата и тласка хората да мислят в друга посока, а не където са истинските проблеми. И откъде сега го измисли това, че на Здравко майка му ходела с някакъв главен счетоводител - Парашкевов ли, не знам кой бил! Ами туй си е нейна работа с кой ще ходи! Какво ги интересува хората коя с кой се ебяла?! Ай гледай си работата!
82.
obadi se, 6e ti pokaza klipa
29.12.2012 10:01:24
0
0
zavisi, az klipa si go puskam na kompa bez problem, no na telefona ne si
81.
Клипа
28.12.2012 10:40:05
0
0
Не мога да отворя сайта на клипа, още ли е там тоя клип или е махнат?
80.
и то пикантни...
26.12.2012 16:16:45
0
0
много ме кефиш,79,цинизмите извират от устицата ти.Дай още!
79.
Подробности...
24.12.2012 18:20:19
0
0
Що ме караш да ти разказвам целия виц? Имат ли значение подробностите, след като работата е ясна - на въпросната жена от клипа яко я е засърбяла сливата. И има ли значение с какво име ще я наречеш - курва или не - след като говорим за едно и също нещо, сърбел е това, не се издържа! В такива моменти мацката гледа първо да си начеше сливата, пък после кой както иска тъй да я нарича: "почтенна жена", "благородна девица"... ни хуй яла, ни хуй мирисала.
78.
не всяка
24.12.2012 15:59:36
0
0
всяка жена има путка,ама не всяка е курва бе!!! Защо говорите така?
77.
Не е Христина... ами коя е тогава?
24.12.2012 15:34:19
0
1
И тръгнал Здравко да говори, че това не било Христина!!!

http://www.freesexportal.net/44097/bgporn-golqm-kur-v-putkata/

Тя и Галена говореше в началото, че онова видео със свирките не било нейно...
Стана като оня виц за курвите: Всяка жена викала "Тая путка не е моя, нека я ебат!" и затова станали курви.
76.
Здравко, що си толкова прост!
24.12.2012 15:32:35
0
0
До какво падение може да стигне човек!!! Видя, че вече е безинтересен и пусна в нета клипа със срамотиите и подробностите на Христина, дето тя ги има между краката си, че дано някой им обърне повече внимание! Да бяха се снели и в тоалетната как ходят по голяма нужда! Сигурно това ще е следващият им клип. Гответе се и за такива провокации, тия хора съвсем са изперкали!
75.
задник
23.12.2012 19:38:21
0
0
така,така,не може да си сменям толкоз често аз цвета...
74.
до 67
19.12.2012 18:07:09
0
9
Без коментар за просташкия език.Но на биологията ... признак за здравето е цвета на даден орган.Но когато той от тъмночервен, стане син и после сив, това означава, че има сериозно заболяване и се нуждае от доктор.
73.
do karidko ot gergiov den
19.12.2012 17:53:34
0
10
Българските медии са изправени пред дилемата качествена журналистика или смърт


Любен Дилов-син
Автор: Катя КАСАБОВА

Общуването в медиите генерално се променя, което е хубаво и аз съм щастлив, защото на преден план излиза личността на журналиста
- Г-н Дилов, в ситуацията, в която е СДС и автентичното дясно като цяло, накъде гледа„Гергьовден“?
Пък каквото стане и това е честно. Дали ще влезеш,дали няма да влезеш в следващият парламент е на заден план, но честното поведение е това спрямо собствените ти избиратели. Ако успеят да го артикулират така добре, както аз се опитвам да го кажа в момента, ще имат успех. Ако не - няма да имат успех.
- С премиера Бойко Борисов вие успявате ли да завържете разговор, защото ние, регионалните медии,трудно стигаме до него, все е сърдит и ни подминава?
- Говориме си, как да не си говориме.
- Кои са в опасност, само печатните медии ли?
- Печатните и телевизията. Единствените, които все още могат малко да се противопоставят, са в радиото. Всичко останало е заминало, най-вече поради възможността сайтът бързо да се свърже с потребителя си. Значи ти му съобщаваш новината и отдолу веднага виждаш какво мисли той и какво иска да научи. Съобщаваш и с видео материал, със звук. И му казваш: "В Бургас се случи еди какво си...гръмна бомба...", виждаш отдолу веднага какво го интересува, освен колко са загиналите, какво точно е станало. Само по реакциите можеш да разбереш какъв да е следващият ход, какво следващо трябва да научиш и да му съобщиш. Това никоя друга медия не може да ти го даде. Ти си тясно в контакт със собственият си потребител. Когато тези две обстоятелства се съберат - не свободата на журналиста, т.е. неговата потиснатост от икономически и политически зависимите си собственици от една страна и натиска на интернет, от друга, картината става ясна. Журналистите трябва да си дадат сметка,защото са изправени пред дилемата - или ще правят качествена журналистика или ще загинат. Не може да мълчиш, да се правиш, че не се е случило, че Европейският съюз нищо не е казал. Няма никакво значение дали вътре е замесен Бойко Борисов или не. Ама никакво.
- Накъде вървят българските медии и колко време ще трае едно преструктуриране, понеже то няма как да не се случи?
- В момента се случва. Има 7-8 сайта. С радост отбелязвам, че и този за който давам интервю –Бесове.бг е сред тях, които са по-предпочитани като информационни източници от официалните медии,по-четени от грамотните хора, отколкото хартиените издания като цяло. Това е бъдещето. Абсолютното бъдеще.
- Но добрият български журналист е толкова притиснат и икономически зависим, че отдавна не можем да говорим за качествено разследване или за разкритие, свързано с властта. Особено тежко е в регионалните медии
72.
kako
19.12.2012 13:19:48
11
0
kako tia prostotiata ne hodi po gorata a po horata. kato te gledam teb dosta te e nalazila. iavno imash dosta opit s lopatata i ekskrementite shtom znaesh koe kak se rine. adi idi da rinish sq v tvoita ko4inka, che ot tuk mirishe...
71.
kaka
19.12.2012 12:52:29
1
16
Кмета на Царево Лапчев е едно настъпано рядко л.....но дето с лопата не се рине но на лопата стои.Затова и Царево през лятото доста миришеше не беше от пречисвателната.....
70.
69-и
19.12.2012 09:42:29
11
1
Защо само го копираш това съобщение от кмета тук? Да не би да нямаш какво да кажеш? Реално кмета предупреждава хората да внимават в пограничния район. Къде видя, че общината не е защитена? Толкова злобно същество си, че нямаш какво да пишеш и пускаш стари съобщения. Ама малкото ти мозъче не осъзнава, че в статията под която копираш тези съобщения всъщност дава информация, че кмета защитава интересите на общината и то на много по-сериозен форум от факелчетата на Резово. Най-долното е, че червендалестите ти лидери си приписаха тази инициатива в Резово, която всъщност си беше гражданско обединение и организация. Да не би вие да ги събрахте тези граждани на Резово, уважаеми комунисти. Отговорът е НЕ! Може да залъгвате намаляващия ви електорат, който скоро ще изчезне, но нормалните и работливи хора не ви се връзват на пропагандата.
Еххх... как смърди на ягодки с водка...
69.
кмета не защити общината
19.12.2012 09:22:47
1
8
Кметът Георги Лапчев призовава жителите и гостите на Община Царево, които имат намерение да се включат в протест и факелно шествие на 17.11.2012 г. в района на с. Резово, да спазват обществения ред.

Уведомлението, постъпило в общинската администрация, е подписано от председател на политическа партия. Така обявения граждански протест всъщност е политическо мероприятие. Община Царево се разграничава от такъв тип изяви.

„Искам да напомня на гражданите, които от медиите или от други места са научили за организацията на този протест, че мястото на което ще се състои е границата на Република България с Република Турция. На места, там където река Резовска дели двете държави, само с една крачка може човек да се озове на чужда територия, която е охранявана. Сборът на много хора на това място, в комбинация с разпалвани емоции, може да се окаже изключително опасна комбинация. Затова призовавам хората, които са решили да посетят с. Резово да бъдат внимателни и да не се поддават на провокации”, казва кметът Георги Л
68.
червен активист
19.12.2012 07:16:31
13
2
пускам сега предложение до позитано на следващите избори да вземат и нашия бачо петко, да го номинират за кандидат депутат, да си го вземат в софия и да ни отърват от него тук.
а дано
67.
chervenko
19.12.2012 07:14:55
14
1
na sledvashtite izbori shte pliaskame cherveni dupeta, ta da stanat oshte po-cherveni
pomnete mi dumata
66.
шок?
19.12.2012 07:13:47
0
6
Какъв шок ще има? Ще падат надолу след нова година, а не както при Шушулов, на 2 месеца с по няколко % нагоре...
65.
драги читатели скоро ще има нов шок в сметкит
18.12.2012 20:41:46
1
11
следете внимателно какво ще ви предоставят управляващите......................................
64.
?????
18.12.2012 17:31:46
1
18
Величие и падение на куртизанките ....Само, че при Лапчев падението дойде преди величието...В политиката няма място за дребнави, надути, безхаберни, неморални и лъжливи същества дори не мога да ги нарека хора.Така, че си стягайте багажа и тренирайте с шамари, че този който ще получите на следващите избори ще е доста силен и запомнящ се....
63.
62
18.12.2012 15:38:55
10
3
Никой не разбира бъртвежите ти тука. Ти един път се опита да напишеш нещо във форума и не ти се получи.
62.
до 60
18.12.2012 15:35:45
1
13
Лелееее, тез нежни мъжки уста какви злобни слова бълват.Огледай си авгиевите обори, защото си обграден от предатели и шлака. Всъщност, ти си момчето ЧУДО. Един път се опита да се обадиш и се изложи. ХАХАХАХАХАХАХА
61.
АЗ
18.12.2012 15:18:19
1
16
Гласувах за ГЕРБ и за Плевенелиев на миналите избори. НИКОГА повече тази грешка.
60.
уф
18.12.2012 15:09:39
14
2
Жалък пример си за това, как простотията и незнанието и глупостта взимат връх. Казваш, че езика, който е измислен от нашите будители, който е пазен така пламенно от апостола и всеки един, който е давал драго за България сега няма значение ли? Ами това означава, че ти си един ниско интелигентен, облъчен от телевизията полу-идиот, който мисли само за едно нещо - кой да мрази, кой да ненавижда и кой да презира. Хубавото в твоя случай е, че ще задържиш тази си злоба в себе си и тя ще те погуби. Иначе некадърните и крадливи лелички и чичковци отдавна си заминаха от общината и там работят хора, които действително правят нещо за града, а не се чудят от къде какво да откраднат. Задуши се в злобата си сега, форумно плъхче с вкус на ягодка.
59.
уф
18.12.2012 15:03:05
2
12
не ми е ясно на какво се основават писанията ти 57 - голяма част от некадърните с токчетата се пребоядисаха и останаха като изключително ценни специалист, много от назначените не оцеляха интересно защо, оцеляха само тези които успяха да се приспособят към глупостта; Жалко много жалко колкото си по некадърен, по- безпардонен и по- крадящ си по - ценен
И не ми си хващайте за писането или това на тези които ви казват истината, то българския език всеки ден се променя така че едва ли друг освен ЛАПЧЕВ го знае!!!!!
58.
carevo
18.12.2012 14:46:05
1
12
ГЕРБ Царево НИ ИЗЛАГААА МНОГО ДОЛНИ ХОРА ,НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ПОВЕЧЕ ЗА ТЯХ ,СЛЕДЩИТЕ МОЛЯ !!!
57.
56
18.12.2012 13:52:39
12
2
v obshtinata zapochnaha rabota dosta mladi hora, za razlika ot politicheskia elit pri prednoto upravlenie, koito osven s nekompetentnostta si se prochuha i s alchnostta si. tova che sa te zadiavali predi izborite si e tvoi problem i ne te razlichava mnogo mnogo ot chernite ti sabratia na koito platihte za da glasuvat. a inache ako si star chovek, iavno ne ti e izvestno che ima strategia za vazrajdane na zdraveopazvaneto v carevo, koeto be napulno razrusheno prez poslednite 10-15 godinki pri kmeta slunce. a che si pluh e viarno
56.
До 55
18.12.2012 13:45:50
2
12
аз съм този,който задявахте преди изборите,аз съм този младия,на когото обещахте работа,аз съм този възрастния,на когото обещахте по-добро здравеопазване,аз съм този форумен плъх,и това,което пиша не са глупости,затуй не ставай язвителен,а най-добре си бръкни с пръст в гърлото,за да повърнеш,че току виж се освободиш и от агресията в душата си,и обеменеността в съзнанието си покрай тежестта в стомаха.
55.
54
18.12.2012 13:05:08
13
1
Жалкото в случая е че няма да си в 5 часа никъде, понеже си жалък форумен плъх и само знаеш да пишеш глупости, също както всички ягодки тука.
54.
до 53
18.12.2012 12:41:57
1
12
важното е какво казват,докато вие и с членоразделната реч нищо не казвате.айде чашката на екс- който не пие на екс да не види цял живот секс.аз ще дойда в пет часа с камерата да заснема подвизите ти.
53.
do 52
18.12.2012 11:59:58
10
1
поне можем да говорим членоразделно за разлика от вашите лидери, които фъфлят след второто голямо питие.
52.
до 51
18.12.2012 11:52:22
1
13
пролича си,че сте сукнали по две три чашки винце в обедната почивка. ще ви
сложим дрегер на входовете та да се посмеем малко.
51.
do lapchevista
18.12.2012 11:43:32
10
1
lapcheviste govorish za saprugi ama mai tvoita skoro shte mi pie soka
50.
ЛАПЧЕВИСТ
18.12.2012 11:13:27
2
15
ПЛАТЕТЕ СИ ДАНЪЦИТЕ И СЛЕД ТОВА ПИШЕТЕ ПО ФОРУМИТЕ. 76 000 ЛЕВА ДЪЛЖИМ НА "МЕКИТЕ КИТКИ", КОИТО ЛАПЧЕВ ПОКАНИ ДА СЕ РОВЯТ ИЗ ДОКУМЕНТИТЕ НА ОБЩИНАТА ПРЕЗ МИНАЛИЯ НОЕВРИ В ОБЩИНАТА. ТЕЗИ МОМЧАТА, С ОЩЕ НЕМУТИРАЛИ ГЛАСЧЕТА ОЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА РАБОТЯТ ЗА БЛАГОТО И БЪДЕЩЕТО РАЗВИТИЕ НА ОБЩИНАТА. УТИ БЪЧВАРОВ СЪЩО ЧАКА ОЩЕ ЕДИН ХОНОРАР ОТ 25 000 ЛВ. ДА ВИ НАХРАНИ БЕЗПЛАТНО. ТАКА, ЧЕ ПРЕСТАНЕТЕ ДА ХЛЕНЧИТЕ, ПЛАТЕТЕ СИ ДАНЪЦИТЕ И МЪЛЧЕТЕ. НЕ Е И ВЯРНО, ЧЕ РЕЙТИНГЪТ НА ЛАПЧЕВ Е СПАДНАЛ ДО 17 %. 99 % ИМА ДОВЕРИЕ СРЕД ГУНДИ ФЕШЕВ, СЪПРУГАТА МУ, МИМА КОЙНЯРОВА И МЪЖЪТ И , ВАСИЛ КАРИДКОВ, ЕКОЛОЖКАТАТЦВЕТЕЛИНА И ЦЕЛИЯ ЕЛИТ ОТ ЦАРЕВО ДО РЕЗОВО.
49.
плебей
18.12.2012 10:56:54
2
12
- Кой си ти? - попита го Дяволът...
- Аз съм плебей по рождение и всички дрипльовци са мои братя. О, колко е грозна земята и колко са нещастни хората!
..........................................................................................................................
............................................................................................................................
..И като лятна буря, гневен и сърдит, разветрил черни коси, той мина последното стъпало. Той беше вече най-горе. И изведнъж в лицето му грейна усмивка, очите му заблестяха с тиха радост и юмруците му се отпуснаха. Той погледна пируващите князе, погледна доле, дето ревеше и проклинаше сивата дрипава тълпа. Погледна, но нито един мускул не трепна по лицето му: то бе светло, весело, доволно. Той виждаше доле празнично облечени тълпи, стоновете бяха вече химни.
- Кой си ти? - дрезгаво и лукаво го попита Дяволът.
- Аз съм принц по рождение и боговете ми са братя! О, колко красива е земята и колко са щастливи хората!
48.
син балон
18.12.2012 10:55:27
1
11
Ах,мили мои партии любими, аз ще бъда с таз,която е на власт!
47.
До №39 / каридков и Ко/поздрав отЛюббоДилов
18.12.2012 09:53:14
1
10
Българските медии са изправени пред дилемата качествена журналистика или смърт


Любен Дилов-син
Автор: Катя КАСАБОВА

Общуването в медиите генерално се променя, което е хубаво и аз съм щастлив, защото на преден план излиза личността на журналиста
- Г-н Дилов, в ситуацията, в която е СДС и автентичното дясно като цяло, накъде гледа„Гергьовден“?
Пък каквото стане и това е честно. Дали ще влезеш,дали няма да влезеш в следващият парламент е на заден план, но честното поведение е това спрямо собствените ти избиратели. Ако успеят да го артикулират така добре, както аз се опитвам да го кажа в момента, ще имат успех. Ако не - няма да имат успех.
- С премиера Бойко Борисов вие успявате ли да завържете разговор, защото ние, регионалните медии,трудно стигаме до него, все е сърдит и ни подминава?
- Говориме си, как да не си говориме.
- Кои са в опасност, само печатните медии ли?
- Печатните и телевизията. Единствените, които все още могат малко да се противопоставят, са в радиото. Всичко останало е заминало, най-вече поради възможността сайтът бързо да се свърже с потребителя си. Значи ти му съобщаваш новината и отдолу веднага виждаш какво мисли той и какво иска да научи. Съобщаваш и с видео материал, със звук. И му казваш: "В Бургас се случи еди какво си...гръмна бомба...", виждаш отдолу веднага какво го интересува, освен колко са загиналите, какво точно е станало. Само по реакциите можеш да разбереш какъв да е следващият ход, какво следващо трябва да научиш и да му съобщиш. Това никоя друга медия не може да ти го даде. Ти си тясно в контакт със собственият си потребител. Когато тези две обстоятелства се съберат - не свободата на журналиста, т.е. неговата потиснатост от икономически и политически зависимите си собственици от една страна и натиска на интернет, от друга, картината става ясна. Журналистите трябва да си дадат сметка,защото са изправени пред дилемата - или ще правят качествена журналистика или ще загинат. Не може да мълчиш, да се правиш, че не се е случило, че Европейският съюз нищо не е казал. Няма никакво значение дали вътре е замесен Бойко Борисов или не. Ама никакво.
- Накъде вървят българските медии и колко време ще трае едно преструктуриране, понеже то няма как да не се случи?
- В момента се случва. Има 7-8 сайта. С радост отбелязвам, че и този за който давам интервю –Бесове.бг е сред тях, които са по-предпочитани като информационни източници от официалните медии,по-четени от грамотните хора, отколкото хартиените издания като цяло. Това е бъдещето. Абсолютното бъдеще.
- Но добрият български журналист е толкова притиснат и икономически зависим, че отдавна не можем да говорим за качествено разследване или за разкритие, свързано с властта. Особено тежко е в регионалните медии – те са смазани
46.
до чобанина
18.12.2012 09:28:20
15
2
Чобанче, аз не съм загрижен за тези, които не си плащат. Сигурен съм, че рано или късно ще си ги платят. И пак казвам - няма значение кой какъв е - дали общински съветник и служител или някой дядо от село Изгрев. Иначе тебе с удоволствие бих те преквалифицирал от овчарче на свинарче. Повече би ти прилягало. Иначе оцеляването на общината си виси на косъм откак вожда-слънце преди да си тръгне я остави в огромни задължания. От тези 20% неплатени данъци, обаче, може да се направят например 2 детски площадки, които овчари като теб няма как да оценят. Иначе, бате, за дереджето не се тревожи - общината тепърва ще се развива и процъфтява - поради простия факт, че 20 години нищо не е правено и сега каквото и да се направи ще е от полза.
Лека нощ, свинарче!
45.
до 43
18.12.2012 09:23:35
1
14
Като се решават на национално ниво тези неща, защо каните вчера турските кметове,а?
44.
овчарче
18.12.2012 09:19:50
2
15
Който си има данъци ще си ги плати, когато има възможност .Не се прави на толкова загрижен. На никой няма да му се опростят данъците, но тази лекция я прочети на общинските съветници и служителите длъжници и техните близки,пък после кори другите. Не плаши хората със закона.Пък колкото до свободнитеработни места като че ли пропусна свободни работни места за овчари. И откога оцеляването на общината зависи от данъците на тези 20% данъкоплатци. Зле ви е дереджето бате.Кво стана с анкетата.Звучиш ми обиден и разочарован.
43.
селянин с колело
18.12.2012 09:11:17
17
3
Ало манипулаторите.Вие май съвсем взехте нас жителите на Община Царево за някакво стадо овце!Не разбрах кога кмета е излязал с изявление към хората да не ходят на протеста в Резово!Не ни карайте да четем между редовете,моля.Има си язявление и там всичко е написано ясно и точно.Онзи ненаяден,неграмотен некадърник П.А да не се прави на много загрижен пред хората,защото той много добре знае,че ако Турция реши да прави било то АЕЦ или ТЕЦ,нашата държава не може да ги спре.Казвам държавата,защото тези неща се решават на национално ниво и колкото провалилите се бивши управници да си пиша активи тези неща не се решават на местно ниво.Има си международни договори и спогодби между страните за тези неща.Ние може да имаме АЕЦ до един от най-големите резервати не само в Румъния,а в Европа.Дори искаме да стройм там и втора или да пуснем нови реактори в старата.В Румъния никой нищо не казва и не политизират въпроса и няма индивиди,които да се опитват да си пишат активи.
42.
do всичките
18.12.2012 08:11:20
15
3
Абе драскачите тука, да вземем да ви върнем някъде в началното образование да се научите да пишете.
38-и говориш за 8 клас, а ти дали го завърши? СпециЯлиста?
муахахах
41.
kauzata
18.12.2012 08:10:25
1
11
зaщо ги немаше гейлозите експертни от любимия ни парк `странджа`.те знаят как се затваря и събаря нещо такова.пак се покриха като педали на митинг на комунягите.нещо не ви ебават за ```````````последно време.така е нали след нова година ще има смена на първите трима там.къде сте -пак ли правите грандиозни проекти струващи стотинки а източени хиляди и милиони .
40.
до 38
18.12.2012 08:07:53
16
2
За разлика от екипа в предишното управление, който беше много начетен и образован и знаеше всяка тънкост за това, как да прилапа каквото дойде, сега в общината работят млади хора, които са с образование и които искат доброто на общината. А такива полу-идиоти като тебе си седят вкъщи и драскат....
39.
царевци
18.12.2012 08:06:23
18
2
Само седите тука в това жалко форумче и роптаете срещу общината. Нищо не била правила за вас, града бил в лошо състояние. В същото време повече от 20% от жителите не са си платили данъците. Ами нали точно тези ви данъци отиват после в бюджета на общината, който пък отива за детската градина, училището, улиците, оцеленяването и т.н. Много искате, а нищо не сте дали. И после кой ви е виновен. Да не би общината да е длъжна да дава на всички ви работа, пари и заетост. Като искате тези неща се хванете и работете. Ако нямате квалификация - отидете на село има достатъчно земя за обработка. Ама не - по-лесно е да се седи в кафетата или на топло вкъщи и да се плюе по общината от измислени сайтчета. Това ви е проблема уважаеми царевци. И не си мислете, че ще ви се размине плащането на дължимите ви суми. Има си ред, предвиден в закона, по който ще ви бъде взето дължимото. Това е защото всички граждани трябва да са равни и да си плащат, а не някои от вас да се правят на много хитри.
Иначе най-интересното, което се набюдава в този сайт бесове е как хора, които преди време твърдяха, че са против БСП, против тройната коалиция и бълваха всеки ден излеяния против тях - днес срещу скромна сума парички пишат статийки в интерес на БСП и по специално БСП-Царево начело с апостола на свободата П.Арн.
Ето на това му се вика лицемерие, алчност, лакомия и високомерие. Но за съжаление това е действителността.
Касабова, изчакай да минат празниците, па тогава бачо Петко ще спусне още някоя статийка срещу управлението в Царево. Нали затова го направи това сайтче?
38.
ооооо
18.12.2012 08:05:48
1
17
къде са ви специялистите с 8 клас.Общината на ПРОЛЕТИНКИТЕ
37.
ууу
18.12.2012 07:53:31
16
2
УУУУ... Ягодките бълват змии и гущери тука... тцтцтц
36.
ПРАВЕТЕ СИ ИЗВОДИ САМИ
18.12.2012 07:08:48
2
12
Кметът Георги Лапчев призовава жителите и гостите на Община Царево, които имат намерение да се включат в протест и факелно шествие на 17.11.2012 г. в района на с. Резово, да спазват обществения ред.

Уведомлението, постъпило в общинската администрация, е подписано от председател на политическа партия. Така обявения граждански протест всъщност е политическо мероприятие. Община Царево се разграничава от такъв тип изяви.

„Искам да напомня на гражданите, които от медиите или от други места са научили за организацията на този протест, че мястото на което ще се състои е границата на Република България с Република Турция. На места, там където река Резовска дели двете държави, само с една крачка може човек да се озове на чужда територия, която е охранявана. Сборът на много хора на това място, в комбинация с разпалвани емоции, може да се окаже изключително опасна комбинация. Затова призовавам хората, които са решили да посетят с. Резово да бъдат внимателни и да не се поддават на провокации”, казва кметът Георги Лапчев
35.
Щандартенфюрер
17.12.2012 20:29:09
0
17
Гаулайтерът Бойчев достатъчно е червен заради собствените си изцепки, ако се черви и заради партайгеносетата Лапчев, Германов, Желев, ще светне като второ "слънце". Може и вожда да засенчи.
34.
притеснен
17.12.2012 20:07:13
0
23
"Турските кметове обаче, поканени от градоначалника на Царево Георги Лапчев, останаха изненадани от темата на срещата".
Лапчев,когато отправяш покана за среща се уточнява целта на срещата и хората, които ще присъстват на нея. . Постави турските кметове в неудобно положение. Пристигат тук по уж твоя покана,очаквайки среща с кметове на черноморски общини,а те се оказаха на среща със кметове, зам.министър, депутати, горски директори. Къде са техните зам.министри и депутати, а? Лапчев, каква беше целта на срещата-кажи? Да питаш турските кметове какво ще се строи на границата с Резово, или да изразиш позиция че си против. Ми то това всичко се знаеше. Арнаудов скочи до съседните турски общини , почерпи информация точно от тези кметове и реагира адекватно. Ти обяви протеста за политическо мероприятие. Ако се беше включил в същия този протест нямаше да говорим за политически такъв.Май целта ти беше да влезеш в медийното пространство. И още нещо – „ кметът на Демиркьой Мухлиз Явуз каза,че искаме да бъдем въвличани във вземането на правителствени решения. Не искаме да бъдем част от предизборните платформи и пререкания, в които България се намира. Тук сме, за да дадем своя принос в кампанията "Не" на изграждането на ТЕЦ край Инеада. Благодарим на местните жители, които се включиха в нея", каза кметът на Демиркьой Мухлиз Явуз. Ти благодари ли на местните жители,а?
33.
abe
17.12.2012 19:40:59
0
8
Статията започва така,,,БИЗНЕСЪТ ИСКА ДА ИНЕСТИРА НО ИЗВОЮВАХМЕ ПРОЕКТА ДА НЕ Е НА ДНЕВЕН РЕД...А ЗАГЛАВИЕТО,, СПРЯХА СТРОЕЖА НА ТЕЦ КРАИ РЕЗОВО--ТОВА ДО КОГА ЩЕ Е
32.
ПРАВЕТЕ СИ ИЗВОДИ САМИ
17.12.2012 19:28:52
3
10
Призов към жителите и гостите на Община Царево, които имат намерение да се включат в протест и факелно шествие на 17.11.2012 г. в района на с.Резово

размер на шрифт намаляване на шрифта увеличение на шрифта
Печат
Електронна поща

Оценете статията

1
2
3
4
5

(10 оценки)

Кметът Георги Лапчев призовава жителите и гостите на Община Царево, които имат намерение да се включат в протест и факелно шествие на 17.11.2012 г. в района на с. Резово, да спазват обществения ред.

Уведомлението, постъпило в общинската администрация, е подписано от председател на политическа партия. Така обявения граждански протест всъщност е политическо мероприятие. Община Царево се разграничава от такъв тип изяви.

„Искам да напомня на гражданите, които от медиите или от други места са научили за организацията на този протест, че мястото на което ще се състои е границата на Република България с Република Турция. На места, там където река Резовска дели двете държави, само с една крачка може човек да се озове на чужда територия, която е охранявана. Сборът на много хора на това място, в комбинация с разпалвани емоции, може да се окаже изключително опасна комбинация. Затова призовавам хората, които са решили да посетят с. Резово да бъдат внимателни и да не се поддават на провокации”, казва кметът Георги Лапчев.

Той многократно и публично изрази своята категорична позиция срещу изграждането на електроцентрали в близост до българската граница. „Сезирахме за проблема институциите в България и Европа. Очакваме официалния отговор на Република Турция след министерско запитване от българска страна и такова от страна на двама еврокомисари. Община Царево се развива все по-успешно като туристическа дестинация и искаме да останем такава. Това не може да се случи в съседство със замърсители. Проблемът е от национално значение и не би трябвало да се превръща в политически фарс замаскиран като граждански протест”, казва кметът Георги Лапчев.
31.
каузата
17.12.2012 19:08:38
3
17
зощо ги немаше гейлозите експертни от любимия ни парк `странджа`.те знаят как се затваря и събаря нещо такова.пак се покриха като педали на митинг на комунягите.нещо не ви ебават за ```````````последно време.така е нали след нова година ще има смена на първите трима там.къде сте -пак ли правите грандиозни проекти струващи стотинки а източени хиляди и милиони .
30.
някои ще качи ли посланието на Лапчев свър
17.12.2012 18:50:22
0
14
тогава казваше не ходете в резово да не ве застрелят там е граница.Нека които го намери да го качи за да излеле истината
29.
РЕЗУЛТАТ ОТ СОЦИОЛОГИЧНОТО ПРОУЧВАНЕ НА ЦАРЕВО
17.12.2012 18:47:41
0
23
кмета на община царево губи с всяко свое движение доверието на хората
28.
ПОБЕДАТА Е ЗАСЛУГА НА ХОРАТА С ФАКЛИТЕ
17.12.2012 18:46:02
0
22
когато се ходише на резово за протести общината бяха на велико търново на почивка сега допринесли и изказват мнение
27.
ahtopol
17.12.2012 18:43:23
0
10
до кога да се правим на клолни
26.
свой
17.12.2012 18:16:59
0
17
Че той и каридков е бил там.Вижте снимката.Неговата позиция каква е?И кво прави там- за морална подкрепа ли?
Честит имен ден на Д. Балабанов.
25.
готин
17.12.2012 18:13:36
0
17
Абе Бесове, Лапчев изказа ли се изобщо?
Честит имен ден на Балабанов и от мен.
24.
politika
17.12.2012 18:13:03
0
9
Ще има ще няма ще има ще няма ще има ще няма НЕ НЕ АМА ДА --,СЛЕД ИЗБОРИТЕ-,,СПЕТЕ СПОКОИНО ДОТОГАВА
23.
дафи
17.12.2012 18:07:57
0
17
срещата като че ли ми се струва позакъсняла, но все пак е похвална. Добре, че е кметът на Бургас да спаси положението като му чета изказването. А този Лапчев да не си мисли, че автоматично ще прихване от бургаския кмет като стои нареден на една маса с него. Разликата между Николов и лапчев е от земята до небето.
22.
OT SLUJITEL V OBSHTINATA
17.12.2012 17:57:53
0
16
LAPCHEV E PALNA ALKAAAA TOEST 0 KVO DA KAJE TOI E ZA PRISASTVIE TAM NE ZA NESHTO DRYGO
21.
005
17.12.2012 17:00:08
1
9
4estit imen den na Balabanov i ot men!Da e jiv i zdrav!
20.
3333
17.12.2012 16:28:28
0
20
Кметът на Бургас Димитър Николов поздрави колегите си от Турция за това, че до момента единствено техните действия и съпротива срещу проекта са довели до някакви резултати.
А КАКВО КАЗА КМЕТА НА ГР.ЦАРЕВО- Г.ЛАПЧЕВ? ИСКАТЕ ЛИ ЖОКЕР? - Н И Щ ООООО
19.
do Boichev i Nikolov
17.12.2012 16:15:37
0
15
Драги Вие сте пряко отговорни за това което се случва в Царево.тази мижитурка Лапчев си позволи да прави това което и по времето на Костов и при социализма не е ставало.Така че вземете се в ръце.ако не го озаптите то си го приберете при Вас.
18.
do Boichev i Nikolov
17.12.2012 16:15:34
0
14
Драги Вие сте пряко отговорни за това което се случва в Царево.тази мижитурка Лапчев си позволи да прави това което и по времето на Костов и при социализма не е ставало.Така че вземете се в ръце.ако не го озаптите то си го приберете при Вас.
17.
do poserkoto lapchev
17.12.2012 16:01:11
0
18
Абе Гоше, замълчи за малко.Че колчем мръднеш все миришеш.Не може ни БиТв ни ТВ: да скрие вонята ти.
16.
наблюдател
17.12.2012 15:41:20
0
20
нещастници сетили се среща да инициират.къде бяхте до сега бе,ЛАПЧЕВ с големи букви ти и партия гроб ще загробите община Царево за нищо не ставате ти и целия ти екип .Отивайте си до като можете още с шутове ще ви изкарат.
15.
***
17.12.2012 15:38:37
0
10
Балабанов , честит имен ден!
14.
до Лапев
17.12.2012 14:45:26
0
23
Предлагам да си подаде кандидатурата за мъж на годината, политик, любовник или в краен случай СТАТУЯ "МУМИЯ". Къде го пращате бе хора, ще се загуби, защото общината не му купи джипиес!
Бих желал да преусмисли и постъпките си и да се извини на невинните граждани и служители, които омете без да се замисли! Но искрено се съмнявам че може да мисли! Зомбитата не мислят!
И моля ви не го сравнявайте с Арнаудов немислимо е и на малкия му пръст не може да се опре!!!!
Господи прости му, той не мисли какво върши!!!!
13.
123
17.12.2012 14:34:12
2
13
Ако решат да построят АЕЦ турците няма да питат нито кмета на Бургас нито на Малко търново, и ще го построят за шест месеца не като нас да проточват нещата с години
12.
do izpulnitelnata komisiq na GERB
17.12.2012 14:04:18
0
19
Уважаеми Г-да,
Много политически трупове от областта стоят върху вашите рамене.Но в надвечерието на светлите празници, когато вички очакват възмездие помислете си какво Ви очаква от Всевишния...?
11.
до Ге,манов
17.12.2012 13:58:30
1
11
Ти пък какво п,авиш там? Спиш .и спокойно?
10.
до Ге,манов
17.12.2012 13:58:29
1
7
Ти пък какво п,авиш там? Спиш .и спокойно?
9.
gerberka
17.12.2012 13:34:52
0
20
Доживяхме кмета лапчев и замесника му каридков да стоят цял ден на работа и да пишат в бесовете откровени лъжи за старото ръководство.Абе нямат ли работа за тях?Да ходят в столицата да уреждат еврофондове... Вижте другите общини в областта ....само за нас ли са трохите?
8.
gerberka
17.12.2012 13:34:51
0
15
Доживяхме кмета лапчев и замесника му каридков да стоят цял ден на работа и да пишат в бесовете откровени лъжи за старото ръководство.Абе нямат ли работа за тях?Да ходят в столицата да уреждат еврофондове... Вижте другите общини в областта ....само за нас ли са трохите?
7.
гггггггггггггггггг
17.12.2012 13:33:06
0
0
то като разгледах подробно раьона на турция
там да има завод или нещо подобно е икономически неизгодно за турция правеше се нарочно
6.
umnik
17.12.2012 13:26:06
0
23
Кметът на Царево Георги Лапчев, на чиято територия се намира Резово, днес наготово се присъедини към каузата да не се изгражда в близост до нашия бряг електроцентрала. ТАКА Е,БЕСОВЕ,НАИСТИНА Е НАГОТОВО.АРНАУДОВ И ХОРАТА МУ СВЪРШИХА РАБОТАТА.А НЯКОИ ХОРА СА ОСТАНАЛИ РАЗОЧАРОВАНИ,ЧЕ ТОЗИ ПЪТ НЯМА ДА РЕЖАТ ЛЕНТИЧКИ.ХИХИХИ.
5.
218
17.12.2012 13:20:14
1
27
А къде беше кмета Лапчев, когато Арнаудов и хората му мръзнеха, да защитават нас от евентуалното изграждане на ТЕЦ? Къде беше кмете? На топло вкъщи, или на екскурзийка? Къде бяха общинските съветници? Къде бяха общинските служители? За това отношение ли ви избрахме? Така ли ни представлявате? С ПРИЗОВИ в сайта на общината - там, където вадите и списъци на хората, които нямат пари да си платят задълженията? Така ли ще я караш господин кмете? ДОКОГА? Добре че пак беше АРНАУДОВ. Евала!
4.
do Boichev
17.12.2012 13:16:39
0
25
Абе готин, докога ще се червиш заради това зоо,био, социо недуразумение Лапчев?
3.
ЖИВ Е ТОЙ ЖИВ Е бившия кмет на Царево Петко Аранау
17.12.2012 13:15:56
0
23
Депутатът от БСП Пенко Атанасов подчерта, че ако представители на социалистите, сред които и бившия кмет на Царево Петко Аранаудов не бяха дали гласност на опасността от строежа, днешната среща нямаше да бъде проведена.
2.
PAK S 4UJDA PITA POMEN SHTE PRAVI
17.12.2012 13:12:39
0
21
Кметът на Царево Георги Лапчев, на чиято територия се намира Резово, днес наготово се присъедини към каузата да не се изгражда в близост до нашия бряг електроцентрала.
DOBRE CHE BESHE PAK ARNAYDOV DA TI PODSKAJE KAKVO DA PRAVICH BLQI4OOOO ZA NIKAKUV 4EP NE STAVASH......AMA INACHE IZPRATI NA PROTESTA V REZOVO GEORGI PEICHEV DA SNIMA S KAMERATA !!! OSTAVKAA OSTAKAVKAA.... OSTAVKAAA......
1.
rh
17.12.2012 13:02:26
4
4
be koi go pita tozi smeshnik ot malko tarnovo-nacionalnia rezervat za ciganite
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори