×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес Бургас чества Летния Никулден, ще има богата програма
  • Днес е 9 май е обявен за Ден на Европа, н тази дата през 1950 г. в Париж е направена първата стъпка към създаването на Европейския съюз
  • Испански министър заговори за "геноцид" в Газа, Израел се ядоса
  • Жертвите на наводненията в Южна Бразилия станаха 100
  • Отново обстреляха с ракети граничния пункт "Керем Шалом"
  • Времето днес, прогноза за четвъртък, 9 май: Остава облачно, валежи на запад
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Медалистка сред перлите в бардака на Чолата


Медалистка сред перлите в бардака на Чолата
Чолов бе известен най-вече като мъж на Милянкова, която живее с него от 15-годишна
01 Декември 2012, Събота, 07:29 ч.

Борислава Бодурова е пълна отличничка в задачите и секса

Шампионка по математика е била сред перлите в бардака на Чолата. Борислава Бодурова е пълна отличничка в задачите и секса, става ясно от разследването срещу агенцията FH1.

Възпитаничката на гимназия "Саво Савов" в Пирдоп е спечелила редица престижни награди, включително и от олимпиада по математика в Москва, пише Блиц. Тя е стипендиант на Фондация "Комунитас" заради първите места в национални и международни състезания по информационни технологии. За успеха си обаче е получила едва 250 лева за първия срок като ученичка и ваучер да си купи книги за 200 лева. Борислава е печелила и конкурс за лятна академия, била е стажант в "Овергаз".

Само с един сеанс в леглото обаче тя е прибирала по 400-500 лева, твърдят участници в разплитането на сексмрежата.

"Да играем един мач довечера", "Искам да вкарам 2-3 гола", "Прати дрешки за гардероба" - това са били част от паролите, с които богати бизнесмени и политици си поръчвали манекенки от FH1, сочат материалите на спецпрокуратурата. Сексуслугите са се маскирали предимно с термини от спорта или мебелния дизайн. Според обвинението бизнесменът и шеф на федерацията по ръгби Росен Чолов-Чолата и букерът на агенцията Ралица Любенова склонявали моделките доброволно да проституират на тарифи между 800-1000 лв./ч. За това свидетелстват 16 манекенки - сред които и математичка със златен модел от Москва, както и дузина мъже - техни клиенти. Показания са дали също собственичката на агенцията Цветелина Борисова и нейната секретарка.

Съни възкръсна, но не на екрана. Актрисата от хитовия "Под прикритие" се появи в специализирания съд в 17 часа в четвъртък. За да подкрепи своя Джаро - мъжа си Росен Чолов. Моделката бе в скъпарско тъмно палто, придружена от млад охранител и двама адвокати. Въпреки сумрака навън Милянкова се бе скрила за слънчеви очила. Съни остана безмълвна повече от 2 ч. Докато започне заседанието в 19,30 ч. Свали очилата едва в съдебната зала и истината лъсна - очите й бяха подпухнали, явно бе плакала часове наред. "Мъжът ми е невинен, няма какво да коментирам", бе единственият й коментар пред журналистите. Преди да се прочуе като шеф на ВИП бардак, Чолов бе известен най-вече като мъж на Милянкова, която живее с него от 15-годишна. Двамата имат четири деца - на 2, 5, 9 и 11 г. Чолов помоли спецмагистратите да го освободят, за да се грижи за семейството си. Бизнесменът обясни, че има двама болни родители в родния му Никопол, а  Милянкова е безработна от януари,  след като й изтекъл договорcj с "Камера" ООД.

Тримата обвиняеми - Чолов, Любенова и шофьорът каратист Пламен Кирилов, през цялото време се криеха от камерите. Адвокатите им настояха да не бъдат снимани, защото се нарушавали правата им и щели да заведат дела в Страсбург. "Ето сега го снимат. Виждате ли, те снимат!", развика се Милянкова на влизане в залата, сочейки тв камерите. Букерката на FH1 пък - мадам Ралица, надмина и изпълненията на Съни в "Под прикритие". Надянала сив суитчер под марковото си палто и загърната с качулка, Любенова упорито криеше лицето си. И развя червената си грива едва щом фотографите напуснаха залата. Ралица събра погледите със страхотно тяло и походка от подиума. Но си личеше, че и тя е поплакала в ареста. Окована в белезници, Любенова спечели съжалението на съдебните полицаи, които й позволиха да седне. Като чу, че престоят й зад решетките няма да свърши скоро, Ралица пребледня. Минута по-късно се хвана за корема и се свлече на скамейката. Свестиха я с вода и я изведоха към арестантската кола.

Фифти-фифти са делели проститутките  и съдържателите на ВИП бардака, категоричен бе наблюдаващият прокурор Георги Мойсеев. Манекенките били зарибявани по различни начини да правят секс с богаташи - предимно чуждестранни и бг бизнесмени. Някои от тях са дрогирани, други са се поблазнили от парите, а трети от обещания за кариера и реализация на модния подиум. Оказа се, че в каталога има и математичка със златен медал от Москва през 2008 г. Отличничката на СОУ "Саво Савов" в Пирдоп Борислава Бодурова е шампионка от олимпиада и куп престижни състезания. Наградена е от фондация "Комунитас" през 2009 г., след като печели конкурси за информационни технологии у нас и в чужбина. Стипендията й е 250 лв. един срок и още 200 лв., с които да си купи книги. Борислава печели и конкурс за лятна академия и става стажант в "Овергаз". Успешно се представя и на конкурси по история. Независимо от това обаче девойката е подведена, тъй като сумите и наградите, които печели като ученичка, са далеч под хонорара, с който е примамена в лапите на Чолата. Друга труженичка на FH1 - Мери Оморегие, пък е една от надеждите ни в хандбала. Момичето е добра състезателка, но тежка контузия я вади от спорта и насочва към кариера на модния подиум. На 17-годишна възраст Мери печели конкурса "Модел на годината 2011", организиран от скандалната FH1. Тийнейджърката притежава екзотична красота, защото майка й е българка, а баща й - нигериец. В списъка на Чолата е още Боряна Златкова от Кюстендил, която на 17 г. спечели титлата Rowenta Elite Model Look, а година по-късно се снима полугола за мъжкото списание Maxim.

 

Две от момичетата са непълнолетни  - Маргарита Стоименова и Деяна Иванова, но това не е попречило на чичковци с пари да си ги наемат за час по хотели и баровски вили край София.

Според обвинението Чолов е осигурявал клиентите, а 23-годишната букерка и бишва манекенка Ралица е контактувала с момичетата и ги е разпределяла по адреси. Тя е отчитала и парите от сексуслугите, като е прибирала процент за себе си. Поръчването на манекенка ставало по строго определен начин. Редовните клиенти знаели паролата и се ползвали с доверие. Новите пък щателно били проверявани и за да се уредят с красавица от подиума, се изисквало определени препоръки от вече утвърдените клиенти. Организаторите на трафика с проститутки често си сменяли телефоните, като използвали номера и от трите мобилни оператора, които обаче не се водели на тяхно име. Антимафиотите от ГДБОП са записали няколко подслушани разговора за такива поръчки между Чолов и Любенова от април досега.

 


В категории: Крими


1
Коментара по темата
1.
trapera
01.12.2012 09:18:22
0
6
"Обвиненият в сводничество Росен Чолов остава в ареста"... още няколко дни, после клиентите му ще го пуснат.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Алек се гнусеше да целува тази участничка от "Ергенът" Защо Алек се гнусеше да целува тази участничка от "Ергенът" "Алек мразеше да я целува, дори личеше, че го е гнус", коментират в нета Брутална катастрофа край български град, поне 4-ма са тежко пострадали Брутална катастрофа край български град, поне 4-ма са тежко пострадали Блъснали са се бус и тир Арести за наркотици в бургаския ж.к."Изгрев", задържаха Веселин и Радослав Арести за наркотици в бургаския ж.к."Изгрев", задържаха Веселин и Радослав Превенцията срещу разпространението на наркотици е на фокус в МВР Страшен екшън в центъра на София, ври от полиция Страшен екшън в центъра на София, ври от полиция Три патрулки са заклещили автомобил, като искат да арестуват шофьора, но той не излиза от возилото си Премиера в Бургас! Не пропускайте театралния хит на сезона с режисьор Асен Блатечки! Премиера в Бургас! Не пропускайте театралния хит на сезона с режисьор Асен Блатечки! "Пиесата, която се обърка" е невероятен спектакъл  Хотелиерка популяризира Черноморието с пробег от Дуранкулак до Резово Хотелиерка популяризира Черноморието с пробег от Дуранкулак до Резово По време на 6-дневния пробег с нея ще пътува видео оператор и фотограф, който ще заснеме и покаже красотата на Черно море, видяна по един различен начин Областният управител на Бургас проф. Мария Нейкова се срещна с генералния консул на Турция Областният управител на Бургас проф. Мария Нейкова се срещна с генералния консул на Турция Областният управител и генералният консул се обединиха около инициативи за социализирането и образованието на деца от семейства в затруднено положение Италиански клуб покани футболен талант от Бургас, кадър на Спортното училище Италиански клуб покани футболен талант от Бургас, кадър на Спортното училище Иван Анастасов е ученик в 9- ти клас в СУ "Юрий Гагарин", където негов индивидуален треньор е Георги Терзиев Бургас загуби обичан лекар - д-р Светлозар Аврамов Бургас загуби обичан лекар - д-р Светлозар Аврамов Той бе сред пионерите в създаването на Отделението по ушно-носно-гърлени болести на МБАЛ „Бургасмед” още през 2012г. Защо "Кауфланд", "Билла" и "Фантастико" потърсиха защита от този човек Защо "Кауфланд", "Билла" и "Фантастико" потърсиха защита от този човек Искат вето върху промените в Закона за добавената стойност 
Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Осъдиха я на суров затвор Сърбия купува от Китай девет електрически влака Сърбия купува от Китай девет електрически влака В Белград Си Цзинпин ще отбележи 25 години от бомбардировката на НАТО над китайското посолство Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Ранените момчета са играели футбол по време на взрива "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва От сделките гигантът може да получи около 150 милиона долара Полски съдия избяга в Беларус Полски съдия избяга в Беларус Томаш Шмид поиска политическо убежище в Минск и бе обвинен в шпионаж Почина уважавано име от академичните среди Почина уважавано име от академичните среди Проф. Джингова активно участваше в създаването на специалността "Ядрена химия" във Факултета по химия и фармация на Софийския университет Април 2024 - един от най-горещите месеци в историята Април 2024 - един от най-горещите месеци в историята Климатолозите вече потвърдиха, че изменението на климата е причинило някои специфични метеорологични крайности Този участник от "Денсинг старс" съобщи голяма новина Този участник от "Денсинг старс" съобщи голяма новина Валери Григоров говори след тримесечното предизвикателство  Коклюш тръшна цялата рода на Коста Цонев Коклюш тръшна цялата рода на Коста Цонев Пръв се разболял големият ѝ син Янчо, който се оказало, че нямал трета поставена доза от задължителната ваксина срещу заразата Ученици влязоха в местното самоуправление в Созопол за ден Ученици влязоха в местното самоуправление в Созопол за ден
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори