×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Bild: Западът заплашил да остави Украйна без ракети "Пейтриът" след атака по цел в Русия
  • Олимпийският рекордьор в овчарския скок Тиаго Браз отпадна за игрите в Париж това лято заради допинг
  • Времето днес, прогноза за сряда, 29 май: Отново краткотрайни валежи с гръмотевици
  • Гари Конил беше назначен за нов премиер на Хаити вчера
  • Русия вдига данъците на богатите
  • Ремонт променя движението по АМ "Струма"
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Нашата Мис Крокодил стана Крокодила Гена в Русия, да се готви Австралия за Дънди Крокодила


Нашата Мис Крокодил стана Крокодила Гена в Русия,  да се готви  Австралия за Дънди Крокодила
Руски медии твърдят, че короната струвала над 300 000 евро
31 Октомври 2012, Сряда, 16:12 ч.
Автор: Женя АТАНАСОВА

Пробвайте с търсачката Гугъл, за да видите докъде я докарахме с българката Антония Петрова

Ако напишете ключови думи „мис крокодил” в Гугъл, ще ви излязат над 122 000 резултата от сайтове, употребили това словосъчетание. Снимките, които олицетворяват това определение, са единствено и само на „Мис България 2009” Антония Петрова. Над 3400 резултати имат в най-голямата търсачка думичките „Антония Пертова целулит”. Защо ли?! Защото цяло лято Антония Петрова се пени по телевизии и вестници срещу жълта медия, дръзнала да снима портокаловата й кожа на плажа. Перничанката плашеше със съд папараците, говореше надълго и нашироко в предаването „На Кафе“ – при Гала как няма целулит. Даже даде официално изявление на стената си във Фейсбук, което гласеше следното (запазваме правописа и пунктуацията):

„Пукнете се от яд, но нямам целулит! Мили хора с дребни завистливи душици, обръщам се към вас, въпреки че сте под достойнството, нивото, външния вид и начина ми на живот просто за да ви се изсмея в лицето. Само за сведение мерките ми в цял свят се считат за еталон за красота, само тук някой се опитва да каже на бялото черно”

Всъщност през последните години Гала се превърна в рупор на миската. След всяка поредна нейна изцепка или недоброжелателна статия за Антония, миската притичваше при ТВ водещата, за да се жалва от злобата на хората.

Защо Антония обаче стана най-недолюбваната Мис България у нас? Защо папараците се надпреварват да я снимат уродливо? Защото Антония прекалява, гафовете й през последните 3 години са много и все дразнещи обедняващото общество.

Ще припомня някои. Преди 2 години Антония Петрова получи статуетката „Златен Скункс” за поредната си цинична фраза. „Обожавам животните, но още повече обичам да ги нося”, беше написала надутата перничанка на стената си във Фейсбук. Миската  бързо забрави, че каузата, която й донесе титлата, бе именно опазването на изчезващите диви животни.

Месеци наред медиите писаха как Антония бе отвлечена от настоящия си съпруг Александър Бередин, после пък се ожени за него.

Поредната й цинична проява във Фейсбук по повод новата й титла /все едно, че трябва да вълнува хората повече от десятъка на Дянков/ преля чашата.

Ето какво написа провъзгласената за най-красива омъжена жена в Русия Антония в профила си в социалната мрежа:
"Скъпи българи, в момента изживявам най-щастливите дни от моя живот - изборът ми за "Миссис Россия 2012"! Да представяш 12 000 000-на Москва на такава сцена е изключително, несравнимо усещане! А да бъдеш избрана за най-красива жена в необятната 140 000 000-на Русия, пословична с най-красивите жени в света, е най-голямото щастие и успех, който може да бъде достигнат! Нямам думи да изразя радостта си, мисля че фактите говорят сами за себе си! Отвсякъде съм заобиколена от позитивизъм, добронамереност, радост и възхищение, че славянска красавица е спечелила най-престижния национален конкурс - Мисис Русия 2012! Благодаря, Русия, ти ме оцени с най-високото звание, за което дори не съм мечтала!"

Недоброжелателите обаче не спират да се подиграват на Петрова. „След като стана вече Крокодила Гена, бягай сега към Австралия да вземеш титлата Дънди Крокодила”, пишат „завистници”.


Напук на прякора си Мис Крокодил, Антония обича да се показва на снимки край огромни басейни и екзотична растителност, досущ като земноводните влечуги

Е, след като Антония се чувства по-добре в Русия, да остава там и да спре да ни занимава с прелестите си. Цинично е обаче да поругаеш родината си, защото друга страна е оценила външните ти дадености.

Бесове.бг публикува едно кратко интервю със собственичката на конкурса Мис Русия Алла Маркина, която неведнъж е била замесвана в скандали, за това как се продават титли там. Короната струвала над 300 000 евро.

„Разбира се аз продавам места на конкурса и ще ги продавам цял живот! Иначе откъде да взема пари? Кой ще ми ги даде? Карлсон с перката ли? Аз открито заявявам пред всички - имам търговски проект и каквото искам, това правя. Аз! Аз - Алла Маркина като господарка на проекта определям кой тази година ще спечели!, заявява Маркина по повод друг скандал с миска. Вижте го:

http://www.dni.ru/society/2012/2/10/227247.html



Озлоблението на Антония към България дойде от тази снимка, на която се вижда нейната портокалова кожа



 



В категории: Лайфстайл


Флагман.БГ Почина българският Брад Пит Почина българският Брад Пит 29/05/2024, Сряда 12:00 0
7
Коментара по темата
7.
белетрист
03.11.2012 09:53:04
0
0
Този брадавичест, портокалов задник да не е на черната Златка?
6.
белетрист
03.11.2012 09:53:04
0
0
Този брадавичест, портокалов задник да не е на черната Златка?
5.
поетът
03.11.2012 09:51:37
0
0
Да се изцепя и аз като колежката:
Небето е бузумно синьо, о еволюция!
Морето се плисна в кревата ми,
събудих се, облян до брадата ми, в поредната сутрешна полюция.
4.
Anita
02.11.2012 11:24:58
0
2
e,kak moje nqkoi individ da si izpisva imeto s takava gadost???????
o,Atanasova---zashto zavijdash,mrazish i si neshtastnica?!?deto
"grozdeto e kiselo --za teb"
3.
Поетесата
02.11.2012 08:10:30
2
0
Здравейте, мои мили почитатели. Време е за малко сутрешно хайку.

Два свята

Твоята сингулярност се размина с моята лъчиста енергия.
Двамата се гмуркаме нависоко в небето.
Гръмотевицата изтрещя грозно и тихо
и никой не я чу.
2.
trapera
01.11.2012 11:24:01
1
3
В България просто няма дъно. Все мислим, че сме достигнали помията, а се оказва, че потъваме още по-надолу в нови невъобразими гадости. През последните години знаехме, че живеем в страната на Златките, но се оказа, че по тях можем само да въздишаме с носталгия, защото те са изчезващ вид. Вече живеем в страната на Тризначките. Тъпота, посредственост, просташка вулгарност – три в едно, това са тризначките Вяра Надежда и Любов. Но ако се огледаме наоколо с отвращение можем да установим, че това е новата модна матрица, в която трябва да побираме бъдещето си.
1.
Криси
31.10.2012 17:36:26
2
5
Има хора които харесват Антония, аз например я намирам за хубава и приятна. Не говорете от името на всички, моля
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Може ли да я познаете, тази певица не прилича на себе си Може ли да я познаете, тази певица не прилича на себе си Жана Бергендорф е значително променена  Мая Манолова в Бургас: Искаме разпускане на Комисията за защита на потребителите и наказания срещу спекулата Мая Манолова в Бургас: Искаме разпускане на Комисията за защита на потребителите и наказания срещу спекулата В държава със слаби и превзети институции, като нашата, трябва да имаме коректни механизми срещу безумното вдигане на цените покрай влизането ни в еврото, категорична е тя Запомнете тези 4 дати през юни, може да преобърнат живота ви Запомнете тези 4 дати през юни, може да преобърнат живота ви Астролозите казват, че през тези пет дни не бива да рискуваме, защото планетите ще са в дисхармония Дори когато връстниците й броят до 12, тази бургаска хубавица мисли само за футбол Дори когато връстниците й броят до 12, тази бургаска хубавица мисли само за футбол Йоана завърши гимназията за романски езици "Георги Стойков Раковски“ в Бургас Възражда ли се фотографията в Бургас? НХА открива нова магистърска програма Възражда ли се фотографията в Бургас? НХА открива нова магистърска програма В рамките на 3 семестъра студентите ще научат историята на класическата и модерната фотография и как тя може да е част от съвременното изобразително изкуство Известна актриса не обича скъпите шопинг дестинации, пазарува от битака Известна актриса не обича скъпите шопинг дестинации, пазарува от битака Това е най-прекрасното място да намериш интересни образи, да поговориш с хората, да разгледаш, разказва звездата от "Братя"  Тя е звезда, но отиде на бала си с рокля за 300 лева и обвуки за 100 лева Тя е звезда, но отиде на бала си с рокля за 300 лева и обвуки за 100 лева Гледах да се съобразявам от гледна точка на това, че толкова хора по света нямат това, което имаме ние, споделя скромно шампионката Мария-Габриела Миличевич Обичайно? Разходка на кучета прерасна в юмручна схватка в бургаския жк „Меден рудник” (ВИДЕО) Обичайно? Разходка на кучета прерасна в юмручна схватка в бургаския жк „Меден рудник” (ВИДЕО) Агресивният въпрос „К’во прайш с тия големи кучета в парка, бе?!” е последван директно от удар Ще участват ли български военни кораби в операция в Черно море? Ще участват ли български военни кораби в операция в Черно море? Целта е да се осигури безопасността на морските пътища, след началото на руската инвазия срещу Украйна ГДБОП с удар срещу онлайн пирати ГДБОП с удар срещу онлайн пирати В хода й са установени собствениците на сайтовете, които са ги създали и поддържали с цел предлагането на техните потребители на достъп до популярни филми, сериали, телевизионни продукции чиито правоносители са български телевизионни оператори
Какво се случва днес със синът на Ламбо Какво се случва днес със синът на Ламбо Днес младото момче вече е пораснал мъж, който определено има с какво да се похвали Защо милиони деца са изложени на риск Защо милиони деца са изложени на риск Епидемията продължава Той е едва на 33 години, а вече е един от най-младите професори в България Той е едва на 33 години, а вече е един от най-младите професори в България Работи по различни проекти на Русенския университет, включително и международни Почина българският Брад Пит Почина българският Брад Пит Последните му проекти включваха участия във видеоклипове на Галена, Азис и Лидия, а наскоро като лекар в сериала "Съни Бийч" по bTV Той участва в социален експеримент и три години получава по 1800 евро без да работи Той участва в социален експеримент и три години получава по 1800 евро без да работи Бившият парамедик споделя, че не е станал по-щастлив, а по-мързелив  Сочни джуки и уголемен бюст – хит сред подаръците за тазгодишните абитуриентки Сочни джуки и уголемен бюст – хит сред подаръците за тазгодишните абитуриентки Тенденцията от миналото да се залага на големи обеми и натрапващи се устни вече я няма След участието си в Капките тя замина за Африка След участието си в Капките тя замина за Африка Моделката и гаджето вършеят в Тунис Мощна експлозия край Белгород, а Джон Кърби обяви, че забраната за удари по Русия с US оръжия остава Мощна експлозия край Белгород, а Джон Кърби обяви, че забраната за удари по Русия с US оръжия остава Трябва да позволим на Киев да стреля по военни цели на руска територия, от която те нанасят по Украйна, каза пък Макрон Транспортен хаос в центъра на София Транспортен хаос в центъра на София Многото и различни знаци объркват шофьорите, които неволно влизат в насрещното, и предизвикват опасни ситуации Проф. Джефри Сакс разкри кой взриви "Северен поток" Проф. Джефри Сакс разкри кой взриви "Северен поток" Икономистът, предлагал на източноевропейците шоковата терапия за преход към пазарна икономика, намекна, че Джо Байдън е поръчал разрушаване на газопроводите
Владимир Путин към страните от НАТО Владимир Путин към страните от НАТО Трябва да сте наясно с какво си играете! Виц на деня Виц на деня - Скъпа, взех детето от детската градина.
- Браво, и... как ще го кръстим, защото нашето вече ходи на училище?
Виц на деня Виц на деня Блондинка в автосервиз.
Монтьорът и казва:
- Имате късо съединение.
- Е хубаво де, що не го удължите тогава....
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Никога не се задоволявай с това, което могат и другите!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори