×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Люси Дяковска минала през ада, изрод смачкал завинаги момичето в нея


Люси Дяковска минала през ада, изрод смачкал завинаги момичето в нея
Една трагедия преобръща живота на 17-годишната Люси. Все още сънува космат пиян мъж, който я души и я разчеква като пиле
30 Октомври 2012, Вторник, 20:12 ч.
Автор: Ели ПЕТРОВА

Все още сънува космат пиян мъж, който я души и я разчеква като пиле 

Две трагедии преживяла Люси Дяковска, за да стигне до това, което е сега. За добро или за зло. На 17 години тя била буйно и весело момиче със съвсем нормална ориентация. Имала си гадже, движела се в буйна и весела компания, а сред тях имало и лесбийка, с която просто били приятелки. Компанията често  ходела по дискотеки, а Люси била най-палавата и най- дивата. Тя събирала очите на посетителите, когато се вихрела по дансинга, къдриците й омагьосвали всички, била доста независима, не давала да я командват, а на случайните свалячи се зъбела и им обръщала гръб. Дори някои и предлагали пари да бъдат с нея, но тя само се разсмивала и им посочвала пътя към вратата. Само че една вечер, като излизала от дискотеката и се оглеждала за такси, як мъжага й запушил устата и я завлякъл в храстите.


Слабата Камелия и силната Люси изглеждат подходяща двойка

След това брутално я изнасилил. Момичето пищяло, борело се колкото може, но било дребно и слабичко, а мъжът як и дебел. Никой от охраната на дискотеката не обърнал внимание на писъците, никой не се притекъл на помощ. Явно изнасилвачът бил техен познат. Момичето изпълзяло цялото окървавено и се прибрало тихо вкъщи. От страх, че ще стане за резил и от страх от консервативните си родители, то не се оплакало в полицията, нито отишло на лекар. Малко по-късно пък скинари пребили от бой приятелката й, която си падала по момичета, за да я накажат. Тя се възстановила трудно, получила нервен срив, вече не била тя, а нейният призрак. Единствена Люси не я изоставила, защото знаела вече какво е да бъдеш насилен и унижен. Тези две случки преобърнали живота на певицата. Тя избягала в София веднага след завършването си в Плевен, а после и в Германия, за да се спаси от кошмарите на миналото.  Споменът от изнасилването обаче дълго не можел да бъде излекуван и Люси получила страх и отвращение от мъжете завинаги. 


Новата любов на Люси твърди пък, че всяка следваща любов е по-истинска
 

Нямате представя какво значи да живееш в малък град и да те изнасилят

Разказва Люси в телевизионно интервю. Това значи всеки да те сочи с пръст, да се чувстваш като прокажен, да смачкаш родителите си и роднините си. Опитвах се да се справя сама. Трябваше ми психолог, може би, но как да отида? По цели нощи се стрясках, някой се надвесваше над мен и искаше да ме смачка с тялото си. Непрекъснато усещах вонята на оня тип, на пот и алкохол. Беше отвратително. От една страна трябваше да играя роля пред нашите, уж нищо не се е случило, от друга просто се задушавах. Спрях да ходя на дискотека, спрях да излизам с компанията, стоях си вкъщи и си учех, четях книги и се реех нанякъде, за да забравя. Но споменът се връщаше и връщаше. Заминах да уча в София, никой не знаеше какво е станало с мен. Веднага се появиха ухажори, веднага ме наобиколиха момчета. А аз само като си представех онази ужасна случка и всичко ми се преобръщаше. Не странях от момчетата. Напротив. Бях приятелка с тях. Но като се стегнеше да по-интимни неща и цялата настръхвах. Не можех да преодолея ужаса.  Опитвах се да бъда нормална според общоприетите норми, опитвах се да се насиля да бъда с мъж. Даже го направих. Но не почувствах нищо. Само страх. Нещо в мен безвъзвратно се беше счупило. При всичките си опити да заживея като нормално момиче, претърпявах поредното разочарование и губех битката със себе си. Явно този отвратителен нагъл тип, който разбрах после, че бил някаква мутра, беше счупил  момичето в мен. Жената в мен. Бъдещето ми. Отдадох се на сцената, учех и пеех, затъвах до гуша в работа, но любовта все пак ми липсваше. После се запознах с едно момиче. То беше по-слабо и от мен. Крехко, искаше да бъде закриляно. Почувствах се силна край него.  Почувствах се различна.  Почувствах, че отново мога да обичам. Но не и в България. Тук те гледат така, сякаш си престъпник. Сякаш си някаква отрепка. В Германия хората бяха различни, никой не се интересуваше от сексуалността на другите. Интересуват се само как работиш. А аз работих здраво. Много здраво. И с момичешката група, в която веднага ме взеха и с другите продукции. И още работя и то още по-здраво. Да. Имам пари, не го крия. Но те са честно изкарани, с много труд и талант.

Страхувах се да кажа на баща си

Срещнахме се в Австрия и се осмелих. И докато пелтечех и се чудех как да му обясня, за приятелката си, той неочаквано ме разбра. Каза, ох, олекна ми, аз се изплаших да не ми кажеш нещо по-страшно. Явно е знаел за оня случай, когато бях на 17 години. Явно е преживявал повече и от мен. Явно все пак е било правилно, че съм му казала. Запознах го с Камелия. Той я хареса. Заведох я у нас. Мама също я хареса. Не зная какво си мислят, дали наистина ме подкрепят, или просто не искат да ме нараняват повече. Но аз си ги обичам такива, те са моите родители и винаги ще си останат моята подкрепа. А за това, че не ме отлъчиха, че не ми посочиха вратата, съм им страшно благодарна. Затова и избухнах в Къщата, като чух как ни наричат с Ками. Ние сме различни от тях сексуално, но не могат да ни се лепят определения. Не може да бъдем дамгосвани. Всеки сам си знае как е достигнал до някаква своя истина в живота. „Не ми пука какво се говори за мен по темата. Все едно да обявят за новина, че хетеросексуалният Орлин Горанов е забелязан да целува жена си Валя. Какво по-нормално от това?! От памтивека хората се делят на хетеросексуални и бисексуални“, коментира в тв интервюто Люси.

Камелия я обича, но повече обича парите й

Тази версия лансират напоследък в публичното пространство хора, които наблюдават държанието на двете влюбени приятелки. Люси, въпреки че е милионерка в живота, не се свени в Къщата да готви, да чисти, да мие мивката, да бърше огледалата и буквално да слугува на другите. Камелия стои полуизлегната като принцеса и в нито един кадър не се вижда да си отнесе чинията до мивката и да я измие, или да нареже като Бони камара зеленчуци. Тя е глезанка, на която й е приятно да се грижат за нея и е напълно видно, че Люси го прави, а тя чака всичко наготово.  Иначе е мила, контактна, успява да влезе под кожата на всички и ролята на принцесата напълно й се отдаде, защото играеше самата себе си.  Самата тя призна, че е имала връзки и с мъже и с жени и беше доста мълчалива по въпроса какво работи. Само че Люси е лудо влюбена в нея и й прощава всичко. Те мечтаят за семейство и за дете. Детето ще го роди Люси, като зачене ин витро. Слабата Камелия и силната Люси изглеждат подходяща двойка, но докато певицата разказва всичко за себе си, Ками мълчи. А може пък да е просто мълчалива и затворена.

Една дискотека, един насилник, едно уплашено момиче и ето ти драма. Една безкрайна драма, която никой не знае как ще завърши.


В категории: Лична драма


Флагман.БГ Откриха мъртъв изчезналия журналист Откриха мъртъв изчезналия журналист 21/05/2024, Вторник 21:43 0
12
Коментара по темата
12.
desislava
24.11.2012 10:12:20
3
5
ei ky4k0 nqma da prikazvash takiz glup0sti za lusi i kami che sha ti eba maikata ma ...izryd takav ti kat ne m0ish da si namerish gadje k0 da napraim sq da plachem li ma...i lusi ne i plashta da bade s neq ma pak i da i plashta teb k0 ta zasqga nein si e jiv0ta taka che ne mi dighai nervite ma ne vijdash li k0lk0 se obichat ma :) i am...ak0 lusi i e plashtala tq nqmashe da 0bijda nar0da zaradi lusi taka che ne mi g0v0ri ma izryd takav i kami i lusi se 0bichat ma plashilo i k0 i vika6 da se zasrami ma ti se zasrami tfa che i zavijdash :D mila k0lk0 si jalka pff...azsam sam0 na 12 ama p0 razbiram neshtata 0t teb ma i i na dvete sam im fenka i mlakvai tfa che lusi e izvestna a ti ne si pff. mila digash mni nervite samo ma deiba gledai si s0bstvenniqt jivot ma.K0 gledash na lusi i na kami am ti sa zasrami ma i a na teb da ti se sluchi tak0va nesht0 4e vika6 4e ne ti dreme za lusi da e vnimavala maik0 ak0 te p0znavah shtqh da ti razbiq fizionomiqta kaam ti are vari da spish ma i drygite takiz intriganti kat vas i vii da si imate rab0ta pff
11.
yzurdxo
19.11.2012 02:00:57
2
0
aQ1eBP , [url=http://oyscoappjcdz.com/]oyscoappjcdz[/url], [link=http://nopihhmvkfrq.com/]nopihhmvkfrq[/link], http://notzdxibcfxi.com/
10.
nphzriu
18.11.2012 12:53:50
0
0
41YqjT <a href="http://uklwkoxqkytv.com/">uklwkoxqkytv</a>
9.
pbwltvnzxtr
17.11.2012 11:35:33
0
0
iO0Zri <a href="http://mdbiuosmverc.com/">mdbiuosmverc</a>
8.
Thamires
17.11.2012 02:00:23
0
0
That's a clever asewnr to a tricky question
7.
xthvxv
14.11.2012 05:13:19
0
0
t1OYWK , [url=http://ayplkkphqnsi.com/]ayplkkphqnsi[/url], [link=http://qzbrmpqlhcsv.com/]qzbrmpqlhcsv[/link], http://diaaycuyurve.com/
6.
giflepdob
14.11.2012 01:00:23
1
0
mab0Os <a href="http://ngqkptkmqdry.com/">ngqkptkmqdry</a>
5.
Истината
12.11.2012 21:59:21
24
3
Дреме ми какво са ѝ направили. Да е внимавала къде е ходила, с кого и да не е била сама. Айде,чак пъз извратена... Много добре знам нейната история, защото бяхме съученички в София. За изнасилването е вярно, тя постоянно само за това разправяше, но сама си е виновна. А, че няма интимни връзки с мъже е пълна лъжа!!!!! Когато учехме заедно, бяхме в една квартира, тя постоянно водеше там някакво момче... Даже една вечер исках да си отида до банята и ги видях в доста компрометираща поза.. Всичко това е един театър с Камелия. Само и само да прави някакво шоу на публиката и да е в устата на хората. Знам от близки на Люси,че именно Камелия е с нея заради параите, т.е имат уговорка. Люси ѝ плаща, а оная играе на хорото. Така че скъпа Люси, стига с тези преструвки, знаем що за стока си! Малко се засрами!
4.
Lupita
12.11.2012 11:46:25
3
1
This site is like a clasrsoom, except I don't hate it. lol
3.
,
02.11.2012 15:58:54
4
4
Точно! Жените са такива, каквито ги направят мъжете.
2.
Жена
31.10.2012 09:19:52
1
14
По твоята логика всички са болни. Педалите болни, чекиджиите болни, зяпащите порно - болни, пък те са милиони, включително и ти, защото всички мъже гледат порно. Това тук си е истинска трагедия. Оня идиот е направил от нормално весело момиче емоционална развалина. А знаеш ли, че всички жени, които имат груби мъже, също са болни по твоята логика? Затварят се в себе си и не искат секс, за да не ги нараняват. А самовлюбените грубияни ги наричат импотентни. НАШАТА СЕКСУАЛНОСТ ЗАВИСИ ОТ ВАС, ДРАГИ МЪЖЕ!
1.
Педалите Са Болни
31.10.2012 09:00:13
14
7
Написаното тук е само още едно доказателство, че това, да си обратен, е болест. Очевидно е психическо разстройство, или отклонение, щом се отключва от психическа травма. А Камелия е малка к*рва, която е намерила мекото на хляба и сега даже не и се налага да лапа пи*ки за пари.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Психиката му не издържа след Ергенът, отиде на психотерапевт Психиката му не издържа след Ергенът, отиде на психотерапевт Младенов остава в историята на романтичното предаване и като Ергенът, целувал най-много момите – цели 130 пъти, преброиха от шоуто Ако ядете маруля - задължително прочетете тази новина Ако ядете маруля - задължително прочетете тази новина Имат пестициди Как тази чалгаджийка се изложи в Черешката на тортата Как тази чалгаджийка се изложи в Черешката на тортата Косъм в тиквичките съсипа вкусната вечеря на фолк певицата Peppou за пръв път във Fabric Club Peppou за пръв път във Fabric Club Стилът му е разпознаваем, а траковете му с House, Techno, Melodic Techno и Indie Dance са тотални хитове Президентът поиска категоричен отговор: Ще има ли в крайна сметка хранилище за ядрени отпадъци в Странджа Президентът поиска категоричен отговор: Ще има ли в крайна сметка хранилище за ядрени отпадъци в Странджа Повече от 3 месеца, след като слухът за изграждането на такова плъзна в обществото, никой не знае какво ще е бъдещето на най-красивата и зелена територия в страната Цената на глас е 100 лева, имаме най-много сигнали от Бургас, обяви вътрешният министър Цената на глас е 100 лева, имаме най-много сигнали от Бургас, обяви вътрешният министър Във връзка с мигрантския натиск министър Калин Стоянов посочи, че ситуацията е спокойна и в „пъти по-добре в сравнение с миналата година“ Простреляха 29-годишна българка в Италия Простреляха 29-годишна българка в Италия Жената работи като проститутка Започват интересни турнири по тенис, плуване и жиу жицу в Бургас Започват интересни турнири по тенис, плуване и жиу жицу в Бургас Вижте цялата програма за следващите дни  Митко Панамерата, който уби французин на Околовръстното, напусна тихомълком затвора, вместо да лежи доживот Митко Панамерата, който уби французин на Околовръстното, напусна тихомълком затвора, вместо да лежи доживот Вчера 39-годишният Димитър Любенов е бил пуснат изнанедващо под домашен арест Свободна ли е тази фолкпевица Свободна ли е тази фолкпевица Нямам как да бъде раздвоена - 50 на 50, хем кариера, хем мъж
Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Местен курорт беше преименуван на шега на "Новата Москва", но опасенията от колонизация не са на майтап Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Бретони и рошави коси за непринудена, но разкошна визия Почина известен журналист Почина известен журналист Погребението ще бъде от 14 часа утре на гробищата на "Рогошко шосе" Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности На такива събития станало невъзможно да срещнеш нормален човек, казва турският президент Амал Клуни участвала в разследването на военни престъпления в Газа Амал Клуни участвала в разследването на военни престъпления в Газа Клуни заяви, че е била помолена от прокурора Карим Хан да се присъедини към експертна група Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Нина Добрев е шинирана след жестъка катастрофа Почина голяма футболна легенда Почина голяма футболна легенда През 1966-а година той играе на финала на Световното първенство, но Германия губи от Англия с 2:4 след продължения в един от най-дискусионните мачове за титлата Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Състоянието на простреляният словашки премиер се подобрява Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня Дете към майка си:
- Не ме целувай пред градината, че имам гадже.
- И как се казва?
- Рая.
- Какво стана с Никол?
- Болна е.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, много ме сърби между пръстите на краката! - оплаква се девойка.
- Между кои по-точно? - пита лекарят.
- Между двата палеца.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Само една сричка казана в Гражданското... и вече си женен.
Само едно име казано насън... и си разведен...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори