×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Сатанински секти самоубиват деца, вече и по интернет


Сатанински секти самоубиват деца, вече и по интернет
Александрина Младенова никога няма да прежали своята дъщеря Цветина, която намерила обесена
21 Октомври 2012, Неделя, 07:13 ч.
Автор: Бесове.Бг

Цветина цяла нощ плела въжето си по инструкции във Фейсбук, а сутринта увиснала на балкона

Майката на момичето изобщо не предполагала какви мисли му се въртят, когато вечерта се уговаряли как на другия ден ще обиколят магазините, какво ще си купят и при коя приятелка ще отиде тя на гости. Това бил последният им разговор. Александрина Младенова си легнала да спи, а сутринта на терасата се блъснала в мъртвото тяло на дъщеря си. Момичето висяло на балкона обесено. Цяла нощ то плело примката си по инструкции, които намерило във...Фейсбук. Разследващите органи и самата майка по-късно видяли дневниците й, рисунките й. В тетрадките били нарисувани гробове. Много гробове с кръстове върху тях. В дневниците пък се намеквало за членството на момичето в секта за въздигане в култ на Сатаната, за самоубийството, като начин да спасиш душата си и света. Александрина уважавала личното пространство на момичето си, не ровела из нещата му, не му четяла дневниците и тетрадките, за което сега съжалява. Почернената майка по-късно разбрала и в каква секта членувало детето й, разбрала кои са го примамили, как са промили мозъка му. Тя беше чувствително момиче и те дебнат точно такива деца. Най-лесно им е да работят с деца, които са уязвими, търсещи нещо ново и различно и неприемащи каноните на собствения си живот. Пипалата на сектите са навсякъде. В училищата, във вид на посветени съученици, извън училище и дори в интернет. Цветина била примамена, а след това непрекъснато четяла като омагьосана сайта на своята вяра и попивала всяка дума. Там проповядвали, че ако пролееш кръв, се жертваш за Сатаната – истинския Бог. И доказваш, че той е по-добър и по-необходим за хората. Ако пък жертваш себе си, спасяваш поне сто новородени деца и те ще имат по-хубав и по-истински живот, опазен от заблудата на църквата.   Заклела съм се, че ще се боря докрай със сектите. Заклела съм се в дъщеря си и ще го направя, заяви директно пред Карбовски майката на Цветина.

Аз бях сатанистка!

Това си призна неочаквано другата гостенка в предаването Станислава Кьосева. Тя била будно, но объркано дете и в началото отишла в Адвентистката църква, а след това се прехвърлила в секта, чието име се страхува да произнесе, защото едва се е откопчила от лапите й. В началото всичко започва невинно. Подаряват ти книжки, грижат се за теб, мили са, внимателни са. Едва когато разберат, че вече си промит и готов, те допускат до същинската част. Жертвоприношенията. Станата иска кръв, за да докажеш, че го обичаш, да покажеш предаността си към него.


Станислава Кьосева призна: Аз бях сатанистка и едва се изкопчих
На специален олтар се поставяли котки, или други животни и ритуално се убивали в почит към Сатаната. Всичко това се придружавало със специални песни и псалми, с точен ритуал. Отправяли се и молитви към техния бог. Момичето със собствените си ръце убивало котки. Ужасявала се от кръвта, но го правело, за да угоди на избрания от него Бог. Едва по-късно усетило, че някои хора от сектата започват да се опияняват от кръвта и да жадуват да убиват не само животни. Станислава не смее да каже как е успяла да се отскубне, как се е измъкнала от лапите на тези хора, които не разрешавали на посветените да напуснат. Самата тя дотолкова се изплашила и отвратила, че започнала да търси начин да спаси други деца от попадането в такива секти. Вече пораснала и мислела по съвсем друг начин, но имало много податливи на тези ритуали хора, а после били тласкани или към самоубийство или към нещо друго, което тя премълча. Но стана ясно, че най-отявлените членове на сектата едва ли се занимават само с клането на котенца върху олтара. Сега Станислава и Александрина участват в една и съща организация. Тя не е регистрирана, но работното й име е „Спасение на младежите от сектите, превенция, индивидуална работа с податливите“. Те искат да популяризират дейността си, но настояват да получат помощ от държавата. Карбовски пък си припомни, че преди две години е интервюирал във Варна аптекар-сатанист, който после се покрил и отказал да говори повече. Той помолил депутат за внесе закон против сектите, но народният представител само си записал препоръката в бележника.

Ужасното е, че ги регистират в Агенцията по вероизповеданията!

Възкликнаха двете жени. А ако не ги регистрират и ги забранят, то те използват нишата и се записват в регистъра като неправителствени организации с образователна цел. На какво ще учат хората после, никой не се интересува. Станислава довери и че в София в Южния парк нощем се събират сатанисти. В шубрака под дърветата има нарисуван кръг и характерните знаци на тази секта. Тя видяла случайно мястото, докато разхождала кучето си. После проверявала няколко пъти, някой се грижел за светилището, чистел го от листа и го подготвял за нощните ритуали. Ужасно е и друго. Почти всички секти си имат свои сайтове и никой от законозащитниците в страната не си прави труд да ги прочете, да разбере опасността, която представляват и да ги забрани. В заключение жените изброиха имената на децата, доказано самоубили се след членството си в подобни секти.


В категории: Лична драма


14
Коментара по темата
14.
Красимира Ромеова Кръстева
22.01.2017 16:24:38
0
0
"ПОВТАРЯЙТЕ СЛЕД МЕН"..."ДЪЩЕРЯ МИ Е ПРОСТА КУРВА"...СВЕТЛА ЦОНКОВА И РОМОЕ ОТ ЧИПИТА...
13.
Красимира Ромеова Кръстева
22.01.2017 16:22:30
0
0
"АМЪН ВЕЧЕ"..."ОТКАЧИЛА ЛИ Е ТАА, МА"...АЗ СЪМ СЛЕДЕНА ОТ ПРОСТА СГАН, КОЯТО МИ "СТЯГА ПРИМКАТА". НАРИЧАТ МЕ "ЛИСИЦА"...
12.
Красимира Ромеова Кръстева
22.01.2017 16:21:15
0
0
"ДА СА СЕТИ"..."ША ПЛУИШ ТАМ"..."ПАРЦАЛИНО, НЕМА ДА ИЗЛИЗАШ"...СВЕТЛОЗАРА ЗДРАВКОВА СИМЕНОНОВА ОТ КЮСТЕНДИЛ МИ НАЛАГА ЗАБРАНИ...ТАКА НИ САМОУБИВАТ! "ГРЕШНА КУРВА"..ТАКА ЖИВЕЯ 4 ГОДИНИ! ИЗОЛИРАТ И УБИВАТ! ЧАКАТ МЕ НА СЕЛО МАДАН ДА МЕ УБИЯТ!
11.
Красимира Ромеова Кръстева
22.01.2017 16:19:15
0
0
СЛЕДЯТ МЕ СМРАДОВЕ, КОИТО СМЯТАТ, ЧЕ ИМАТ НЕОГРАНИЧЕНИ ПРАВА ВЪРХУ МЕН!
10.
Красимира Ромеова Кръстева
22.01.2017 16:14:53
0
0
>-------- Оригинално писмо --------
>От: Krasimira Krasteva [email protected]
>Относно: info
>До: [email protected]
>Изпратено на: 05.01.2017 16:59

Здравейте,

По-долу ще видите сестрата на замесена в предумишлено убийство. Би било хубаво да обърнете внимани. Аз съм нейна братовчедка, която карат да се самоубие на село при баба си Райна Иванова. Под вашата студентка са изброени други замесени в терора. От 4 години ме следят в реално време и побъркват с гласове. Свтлозара Здравкова Симеонова е злобна и ненормална като останалите замесени. Върнаха ме в България чрез този терор и смятат да стигнат докрай.

КЛАСИРАНЕ ЗА ОБЩЕЖИТИЯ ПО АЗБУЧЕН РЕД

uacg.bg/UserFiles/File/KSBVU/класиране%20по%20азб_ред_2016.pdf
15.07.2016 г. - КЛАСИРАНЕ ЗА ОБЩЕЖИТИЯ ПО АЗБУЧЕН РЕД ... 1322 Александър Симеонов Симеонов ...... 964 Златимира Здравкова Симеонова.

http://www.blitz.bg/article/45431 Това правят с мен.


https://www.linkedin.com/in/emiliya-pavlova-itil-f%C2%AE-12150217

https://www.linkedin.com/in/biliana-marinova-54877165

Мирослав Богданов (Miroslav Bogdanov) | LinkedIn

https://bg.linkedin.com/.../мирослав-богданов-miroslav-bogda... - Превод на страницата

Bulgaria - ‎Response Manager - ‎Hewlett Packard Enterprise

View Мирослав Богданов (Miroslav Bogdanov)'s professional profile on LinkedIn. ... service requests logged in by HP's external corporate customers (Centrica ...

https://bg.linkedin.com/in/vanya-kalnakova-b716823

https://www.linkedin.com/in/danailnachev

https://bg.linkedin.com/in/danina-ruseva-931a2239


Danina Ruseva | LinkedIn
bg.linkedin.com
View Danina Ruseva’s professional profile on LinkedIn. LinkedIn is the world's largest business network, helping professionals like Danina Ruseva discover inside connections to recommended job candidates, industry experts, and business partners.

Danail Nachev | LinkedIn
www.linkedin.com
View Danail Nachev’s professional profile on LinkedIn. LinkedIn is the world's largest business network, helping professionals like Danail Nachev discover inside ...
https://uk.linkedin.com/in/denitsa-dimitrova-48a20339

Denitsa Dimitrova | LinkedIn
uk.linkedin.com
View Denitsa Dimitrova’s professional profile on LinkedIn. LinkedIn is the world's largest business network, helping professionals like Denitsa Dimitrova discover inside connections to recommended job candidates, industry experts, and business partners.
Adecco Bulgaria - Как да управляваме конфликтите на... | Facebook

https://bg-bg.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10152536027847196&id...

Как да управляваме конфликтите на работното място? Прочетете повече в статията от Венцислав Касамски, мениджър "Стратегически проекти" в ...

http://advokatibg.eu/%D0%90%D0%B4%D0%B2%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B8/%D0%A1%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F/18774-%D0%9C%D0%B8%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B0%20%D0%95%D0%BC%D0%B8%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B0%20%D0%99%D0%BE%D1%80%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0



0888574006 – Cvetana Conkova

0886417268 – Raina Ivanova

095132565 – Police Boichinovtsi

0889201985 – Krasimir Kirilov

029828553 – Rachev

0888416321 – Magdalena crime police

0884267901 – BTK

0896650060 – GDBOP

0884914021 – Cvetkova Police





https://holosonics.com/

http://ultrasonic-audio.com/products/acouspade-directional-speaker/

http://mashable.com/2012/03/22/soundlazer-kickstarter-speaker/#26AShJwugkq3

http://hypersound.com/pro/products/

https://www.ted.com/talks/woody_norris_invents_amazing_things

https://www.youtube.com/watch?v=4eZVF1ouTT4

https://conservancy.umn.edu/handle/11299/96710

https://en.wikipedia.org/wiki/Sound_from_ultrasound

https://www.youtube.com/watch?v=vVxcvkIGTCI

https://www.youtube.com/watch?v=hmNzf9ztnAk

https://www.technologyreview.com/s/402725/the-sound-war/

https://www.google.bg/search?q=directional+sound&client=firefox-b-ab&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjx86_1orzQAhVGlxQKHcp1AGYQ_AUICCgB&biw=1204&bih=560#imgrc=_ Отваряте темата до картинките и четете!

http://www.google.ch/patents/US20120245406

https://www.lradx.com/lrad_products/lrad-500rx/



С Уважение,
Красимира Кръстева
0899926389






Sent from Outlook
9.
Красимира Ромеова Кръстева
22.01.2017 16:14:16
1
0
https://www.linkedin.com/in/miroslav-marinov-5a2471a6 4 ГОДИНИ СЪМ СЛЕДЕНА ОТ СМРАДОВЕ, КОИТО ИСКАТ Д АМЕ "ЕБАТ У ГЪЗА"...
8.
Поли
20.06.2016 16:13:41
8
1
Аз също съм сатанист и се гордея с това и ще помогна на Сатаната!!
7.
hjcegnada
15.11.2012 05:38:57
2
1
uffxUR , [url=http://grpltkugqtsi.com/]grpltkugqtsi[/url], [link=http://tnawkfnfyqhf.com/]tnawkfnfyqhf[/link], http://jdjouchdvvsx.com/
6.
bcfvaapo
14.11.2012 18:37:56
2
1
4wrDlU <a href="http://ogkalacuajph.com/">ogkalacuajph</a>
5.
ecgtoegt
14.11.2012 04:43:49
3
0
oYDYOC , [url=http://rjvbxsvgtwhq.com/]rjvbxsvgtwhq[/url], [link=http://ztogykzcrdpz.com/]ztogykzcrdpz[/link], http://czzmoqrhudgl.com/
4.
vvewdk
12.11.2012 14:57:16
2
1
iI92Bk <a href="http://lrlagcgwwbwv.com/">lrlagcgwwbwv</a>
3.
Diutzaa
12.11.2012 05:42:57
2
0
This wbsteie makes things hella easy.
2.
същия
22.10.2012 08:11:05
5
2
В контекста на заглавието: "Сатанински секти самоубиват деца, вече и по интернет"
1.
какво е това
22.10.2012 08:09:49
8
3
"Самоубиват", много честоя използвате тази дума, а е много тъпа, защото такава няма. Дразни ме.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори