×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Заради забележка циганите на Панайот Рейзи пречукаха жестоко рибар в Созопол


Заради забележка циганите на Панайот Рейзи пречукаха жестоко рибар в Созопол
Николай Кираджиев е пребит с колове и железа в собствения му имот. Има три операции на главата, счупен нос и скъсани връзки на лявото рамо, което ще остане виснало завинаги
20 Октомври 2012, Събота, 16:23 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА, снимки и видео: Добромир ДОСКАЧАРОВ

За кървавата баня МВР си мълчи, за да не се раздухва случая от медиите

Рибарят Кирил Кираджиев е бил жестоко пребит от озверели сливенски роми, самонастанили се в имота му в Созопол. Те са фенове на кмета Панайот Рейзи, регистрирани на адреса на Кираджиев за кметските избори – вижте потресаващия видеоматериал. Предупреждаваме, че са опасни! Екип на Бесове.бг бе посрещнат с желязна помпа от циганин. Той крещеше, че ще ни довърши и не посмяхме да го доближим. Самонастанил се е в имот на "Хелио-Тур-С".

Кървавата драма е отпреди три седмици, но за нея местната власт и РУП-ът в Созопол си траят, за да не се раздухва в медиите зреещият огромен етнически проблем, за който в Общинския съвет се говори вече близо година. Вижте нашата Тема в развитие, за да се уверите.

Така изглежда главата на рибаря, който опита да опази бащиното наследство
Кираджиев е излязъл от болница преди броени дни – с три операции на главата, счупен нос и виснало ляво рамо, което никога няма да се възстанови.
Той е от Бургас. Наследил преди една година от баща си Киро Кираджиев 400 кв.м в Промишлената зона на Созопол, до Топливо. Мястото е на 300 метра от брега.

„Да се махате, ще ви избия“, крещи този див циганин на екипа на Бесове.бг, в момента той и семейството му са незаконно в съседтия имот, собственост на "Хелио-Тур-С"
„Дойдох за първи път тук преди месец с караваната си, заради започващия риболовен сезон. Видях, че две цигански семейства трайно са се настанили тук и ги накарах да напуснат. За назидание те си направиха бивак пред входа ми и напук ме тормозят“, каза Кирил Кираджиев. Една вечер той им направил забележка да не вдигат толкова много шум, но бил посрещнат с колове и железа. Така са го пребили, че е изпаднал в безсъзнание.

Преписката, по думите му, се водела от полицай Николай Петров, който му обещал да се стигне до дело, но кого ще съди Кираджиев, след като си има работа с първобитни хора, той не знае. Информирал е с жалба и кмета Панайот Рейзи, но отговор няма. От миналата седмица Кираджиев се е снабдил с пистолет, две кучета пазят имота му. Всеки момент обаче може да бъде убит, докато спи в караваната си. Вижте обстановката в туристическия град Созопол:






34
Коментара по темата
34.
Бай хуй
07.06.2016 06:36:05
0
0
Уй за тях!
33.
Рафи
24.02.2013 13:07:27
0
2
Мангалите в началото се правеха на Индийци,после на Румънци,сега на Турци ,крайно време е да научат че са най-долната прослойка в света нямаща религия,нямаща националност,нямаща разсъдък.Мангалите са аборигени,мангалите са неандерталци,мангалите са неспособно племе на което му е дошло време да се закопае в дън земя и да не диша въздух докато свят светува.
Света няма нужда от вас нескопосано Племе,пълно с миризливи,уродливи,прости,некадърни,калпави полезни изкопаеми.Вашето място е в Урановите мини да блъскате с кирката денонощно,с 1комат хляб на седмица и вода ,колкото да държите равновесие!

Един нормален човек ще извърши ли убийство за да задоволи първичните си потребности ако не е луд или ако не е рожба на ЦИГАНСКО ПЛЕМЕ.
Затова предлагам циганите да се изселят от България ,както това стана през 1989г. с изселването на мохамеданите от България
32.
Рафи
24.02.2013 12:56:18
0
1
Аве ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ на кому са нужни тези прости ,кухи и т.н цигани,които вижте:УБИВАТ,КРАДАТ в това число са неграмотни,незнаещи,неможещи пълно недоразумение на човечеството.ТЯХНАТА РАБОТА(БИЗНЕС) Е ДА РАЖДАТ ДЕЦАДЪРПАТ СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ ОТ ДЪРЖАВАТА,НЕ ПЛАЩАТ ТОК,ВОДА,ДАНЪЦИ НЕ ВНАСЯТ СТОТИНКА В ДЪРЖАВНАТА ХАЗНА ПЪЛНЯТ ЗАТВОРИ ПО ЖЕЛАНИЕ,ХРАНЯТ ГИ ПОЯТ ГИ,ЗДРАВНО ОБСЛУЖВАНЕ,ВНИМАНИЕ ,И НАКРАЯ ИЗВЪРШВАТ УБИЙСТВА.

Разберете го... смисъл от тези кухи мангали държавата няма нужда.Разкарайте ги от България със КАМЪНИ до границата!!!!!!!!!!!!!
В ЛОЗЕНГРАД ИМА МЯСТО ЗА ЦЯЛАТА ЦИГАНСКА НАПАСТ НАСЕЛЯВАЩА ЗЕМИТЕ НА БЪЛГАРИЯ.

ТУКА В БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА ОСТАНАТ ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ-РОДОЛЮБЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!А НЕ НЯКВИ МАНГАЛИ НЯМАЩИ СВОЯ РОДИНА,СВОЯ ЗЕМЯ.
МАРШ ТЪПА ЗГАН МИРИЗЛИВА ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ЗЕМИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
31.
politika
27.10.2012 21:50:18
0
0
ДЪРЖАВНА ПОЛИТИКА----ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ---НЯМА ДА НА БЪДЕ БРАТЯ БЪЛГАРИ-НА ИЗЧЕЗВАНЕ СМЕ,,,,
30.
Desy
26.10.2012 08:21:31
0
5
Сганта започнала доста стабилно да се разпростира из България, не е лошо да се направи някаква гражданска война и правителството да направи нещо по въпроса, вместо да ги оставя да си виреят тук, за да ги подкупва на изборите. Мазни мангали долнопробни, НО човекът каза, че това е станало преди 3 седмици, а аз съм сигурна, че раните на главта му ням начин да се оправят за толкова малко време. Но това не оправдава това, което казах по горе. ДА ИЗГОНИМ ЦИГАНИТЕ!!
29.
уй
22.10.2012 20:00:31
2
2
уй за Рейзиицялата му банда
28.
миризлива скумрия
22.10.2012 19:57:04
4
8
Чакат Рейзи да ги оправи/ и преносно и буквално/ а дотогава ще въртят гъз като булки вхарем. А бе бива литолкова тапигьозлък бе византийци?!
Кчета е измекяр, плащащ на тезимангали по 100 кинта по избори..хора осъзнайте се, товали искате задецата си? РЕЙЗИ ВЕЧЕ НЕ Е ОНЯ "ПИЧАГА" КОЙТО ГОВОРИ НАРОДНО. ТОЙ Е ГНУСНА ГАДИН,СМУЧЕЩАКРЪВТА НИ...Пухов, Манджата, Бардука и оня глист Недин го харесват и слугуват защото имат изгода от него. Сега му е легнал и Чесъна защото Рейзи му даде да сече общинската гора. Спрете ги до кога ще е така? Днес циганите се самонастаняват дотопливо, утре ще плъзнат и из града... до кога?! Рейзи караде от нас на едро - стадион - 2.5 милиона лева, басей - 1.2 милиона лева и то не от ЕВРОФОНДОВЕ а от общинския бюджет. Защо големи проекти прави от бюджета на общината а не кандидатства за европари, а, защо? Защото краде...
27.
До Созопол
22.10.2012 13:42:42
3
3
Абе пич или пичка тебе Панаьотчо ли те клати че си така разстроен.Като те гледам какъв си лизач нема да останеш гладен при който и да е.Такива наведени като теб ни докараха на този хал.Ти на службичка ли си или наглеждаш паркингите че си така разтревожен.Успокой се няма да сменят никой.Бойко и Цветанчо са от същият помиярски клас
26.
до Созопол
22.10.2012 07:05:14
1
4
Много благодаря,че бързо и лесно показа своята същност- лицемерна, злобна, цинична.Майка ми и баща ми ги остави да си почиват там,където ходят само праведните! Мисли с тази злоба къде ще бъдеш настанен ти, когато поемеш по този път. А сега, понеже ти свършиха аргументите и започна да бълваш ругатни, искам да те попитам-ти откъде се информираш? Защото аз гледам телевизия, чета вестници и сайтове и там съобщават многократно за тези дела. Даже и кметът направи коментар по тях.Или накратко-сверявам си часовника и тогава говоря. Чета и Бесове, но и ти го четеш и пишеш в него. Къде се различаваме, освен от цветущия ти "лайнарски" език?? На мен ми е ясно, а на теб?
25.
Созопол
21.10.2012 22:17:29
5
4
16 Мухльо ще викаш на баща си и майка си.

като искаш да си информиран, чети си "новнините" на бесове и чакай да гледаш сейр.
от такива лайнари като тебе дето клюките ги имат за новини нещата са на това положение.
Само гледте в канчето на другият и чаката някоя патка "журналистка" да си напише поръчката.
Дело трябва да има майка ти и баща ти че са те направили в нетрезво състояние.
урод
24.
kmete
21.10.2012 21:50:19
3
3
КМЕТЕ КО СЕ ПРАВИШ ,ЧЕ НЕ ЧЕТЕШ БЕСОВЕ ,--ОТГОВАРЯИ И СЕ ЗАЩИТАВАИ--НЕ ДЕИ ДА МЪЛЧИШ КАТО П---А ДАВАИ ОБЯСНЕНИЯ.
23.
22
21.10.2012 18:32:19
2
10
Спиш ли народе созополски? Та това е синът на Цвета Кираджиева и мъжът и капитан на кораба на БЧК! Утре пребит може да е и твоя и моя син или дъщеря. Какво правим? Наистина този "палестински лагер" може да е изгоден на кмета за изборите, но циганин от дума не разбира. Да се съберем и принудим кмета и полицията да изгони далече от Созопол всякаква измет, довлякла се в града ни.Утре може да е късно за всички ни. Събудете се. Нека направим подписка за изхвърлянето им от Созопол. Кажете си мнението.
22.
Аз
21.10.2012 17:04:00
1
3
Тъпи созополски педали до няколко години ще се превърнете в циганско бунище.И още нещо - в Созопол има ли въобще полиция.Селски мутри от Черноморец и околностите.До един са боклуци
21.
skif
21.10.2012 16:05:31
8
7
Гледам в последно време, че на Касабова са й виснали циците до пъпа. Дали и затова е виновен Рейзи?
20.
до № 17
21.10.2012 09:54:18
4
4
Ти гледа ли записа към материала? Ако Хелио-турс,или който и да е собственик са разрешили самонастаняването на тези цигани, те няма да бягат от камерите, а ще дадат това обяснение, нали? Това,че от" Созопол" си станал" интересно", не скрива неприкритите ти опити да оправдаеш кмета, драги.Напразно.
19.
Досетливко
21.10.2012 08:59:15
4
7
Толкова ли не се сещате, защо е намесен кмета? Защото позволява незаконно да се настаняват цигани в заграбени частни имоти или в имоти на Созопол ! Ало , не се правете на неграмотни. По този начин кмета с бездействието си подклажда опасна надвиснала конфронтация. Защо полицията до сега не е арестувала побойниците?
18.
Досетливко
21.10.2012 08:59:15
4
6
Толкова ли не се сещате, защо е намесен кмета? Защото позволява незаконно да се настаняват цигани в заграбени частни имоти или в имоти на Созопол ! Ало , не се правете на неграмотни. По този начин кмета с бездействието си подклажда опасна надвиснала конфронтация. Защо полицията до сега не е арестувала побойниците?
17.
интересно
21.10.2012 08:47:20
3
5
никъде в поредния пасквил,не прочетох становище на "Хелио-Тур-С".,че мангалите са се само настанили в имота им.За какво и е Касабова,да отиде и да ги пита?Ами ако са ги допуснали в имота им и не искат да ги изкарат оттам принудително,тогава какво ще пише джурналистката?
16.
до Созопол
21.10.2012 07:22:28
4
4
Абе, мухльо/а/, що не се скриеш? Кой ти казва,че не кметът е отговорен за незаконно самонастанили се? Кой ти каза,че полицията ги гони, ако кметът не е издал заповед?Кой ти каза,че няма полицейска сводка за инцидента? Кой пък ти каза най-голямата глупост,че КМЕТЪТ НЕ Е ИЗПЪЛНИТЕЛНА ВЛАСТ?Ако знаеш колко дела и срещу кога ги води Рейзи, да не пък да си самият Рейзи? Би ли ни казал тогава колко и какви дела ДЪРЖАВАТА И ПРОКУРАТУРАТА ВОДЯТ СРЕЩУ ТЕБ? И ние малко повече да се информираме, нали? Ако ти стиска
15.
lider
21.10.2012 06:19:29
12
1
patrioti,neslagaite vsicki cigani po obsht znamenatel,znaem kakvi ste no nali znaete nie kakvo mogem nevdigaite etni4esko napregenie shtevise slu4i mnogo losho reizi ne e vinoven ,vinoven byrgazliata koito se pravi na mug ,isi polu4i zaslugeneto ako byah az purvo shtyah da e..., sled tova da obesya
14.
Мдамм
21.10.2012 06:14:19
4
5
Я по-добре защитниците на кмета да го питат, как се сдоби с Ауди-то си, и каква услуга направи че да му го подарят ... опаааа то не е негово само го "използва" срещу услуга .. на кого ...и каква .... е все пак возилото струва едни 100000 ... мисля ....
13.
бургас
21.10.2012 00:28:06
2
8
мръсната зган трябва да се требе в зародиш за да нестват такива неща
мангалите стават все по нагли само требане е майката
12.
фхгйх
20.10.2012 23:00:16
4
6
meri
ти бъркаш журналистическа поръчка да бъде наклеветен някой (в този случай кмета) със това че циганите са нападнали човека с някаква цел или без цел и полицията не предприемат мерки.
11.
meri
20.10.2012 20:33:36
4
9
До Созопол На теб ако беше ти се случило същото дали щеше да бъде поръчка?
10.
Созопол
20.10.2012 19:59:01
11
9
Искам да кажа че това си е пълна манипулация. Даже не се разбира кмета какво общо има с циганите.
Касабова, защо не обясниш по-добре, поне на делото съдията да не се обърка.
Пише че са фенове на Панайот и са опасни...
ъъ, добре и какво от това?
Кмета ли ги е пратил да пребият човека? Къде са ти доказателствата ма патко?
Като са нападнали човека, полицията трябва да си свърше работата. не е ли така?
ако полицията не може да си свърше работата, имат си началници, "журналистите" могат да им поискат обяснение.
Ако не може да се разчита на полицията това е друг въпрос. Кмета не е изпълнителна или съдебна власт.

Къде е отговора на полицията тука и на началника им???
9.
izgrev
20.10.2012 19:37:59
2
5
do sozopol prav si samo taka triabva da stane
8.
Созопол
20.10.2012 19:37:19
7
9
и какво стана? Касабова написа една клевета че едва ли не циганите са на кмета и давай след кмета...

бре брее

ама вие сте много лесни за манипулиране бе кратуни.
има полиция и комисар на полицията.
искате кмета лично да се саморазправи с тях.

Пейзи каза че няма да и плаща на Касабова и клеветите не закъсняха
7.
бръм
20.10.2012 18:42:08
4
24
Хайде бургаски скинари и нацепени батки!
Вдигайте се с бегачките, слагайте боксовете и бой по кухите кратуни на гнусните изроди-мангали.
6.
Patriot
20.10.2012 18:18:48
4
13
Alo Sozopol ,zashto spite???
Vzemete speshni merki ,razmajete mangalite.Da idvame li ot Burgas ili vie shte se spravite s tezi gadni mangali !!!
Van Mangalite ot Sozopol i ot Bulgaria !!!
5.
Дякона
20.10.2012 18:03:59
5
15
Скапаните Созополски жители-шушумиги си траят и чакат мангалите докарани от Рейзи да изнасилват и грабят. Скоро Общинското ръководство може и бежанци от Сирия да ви докара и с чалми да Ви закичат ...Аферим бе, Машаалаа
4.
pero
20.10.2012 17:57:39
3
12
alo Sozopol,mislih vi za stabilni hora.Pomognete nasagrajdanina si
3.
до Созопол
20.10.2012 17:26:02
5
31
ти си също мазен сливенски мангал нали?
ей, помияр, ще те намериме и тебе, и тея, дето са били рибаря, и Катуница ще е детски лагер в сравнение с това, което ще ви се стовари на главите, дебили миризливи
вън от България, воняща сган!
2.
Созопол
20.10.2012 17:10:35
29
7
Касабова, ти ли си измисляш новинити или поръчителя ти казва какво да пишеш?

Какво общо има кмета с това нападение?
Били му фенове. Е и?
Като го информират с жалба, кмета да не би да е полицай, та да арестува "феновете" цигани?
Вместо да потърсиш сметка на директора на ОД на МВР, ти пускаш клевети срещу някакъв кмет и смяташ поръчката си за изпълнена.

Като няма полицейска сводка от която да се препише, давай да си съчиняваме историйки. Ама те делата за клевета си следват...
1.
чичо пич
20.10.2012 17:03:12
4
17
не знам созополии кво чакат!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Мисис България Станислава Андреева е сред актрисите, които ще минат по червения килим в Кан И двамата шофьори, участвали в катастрофата с кола на НСО, с нарушения назад в годините И двамата шофьори, участвали в катастрофата с кола на НСО, с нарушения назад в годините Вижте какви са те Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Заплатите на новоназначените колеги станаха в размер на 1400 лв. отново бруто. Което след удръжките означава, че част от социалните работници получават под 1100 лв. Дино парк – уникалната атракция, която завладя Южното Черноморие Дино парк – уникалната атракция, която завладя Южното Черноморие Атракционният център се намира в парк „Езеро“ в Бургас Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори