×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Започна националното външно оценяване за учениците от 4 клас
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Съседи: Съпруг хвърли бизнесдамата Антонина от балкона на втория етаж


Съседи: Съпруг хвърли бизнесдамата Антонина от балкона на втория етаж
Пред Бесове.бг 59-годишният бивш металург Георги Абрашев обаче демонстрира как пред очите му тя паднала сама, оглеждайки се за изчезналата им котка
19 Октомври 2012, Петък, 13:40 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА, снимка: автора

56-годишната жена е със счупен гръбначен стълб в бургаската неврохирургия, но в МВР не знаят нищо

56-годишната Антонина Абрашева – бизнесконсултант на две украински фирми за недвижими имоти с  представителства в Бургас, е настанена в тежко състояние в МБАЛ-Бургас – счупен е гръбначният й стълб, има и други наранявания по тялото й. Разследване обаче няма!  Това съобщиха съседите на сем.Абрашеви от бл.16, вх.А на ул.“Преображенска“ в град Средец. Екип на Бесове.бг отиде днес на място в малкия странджански град, за да установи истината.

Трагедията е от нощта на сряда срещу четвъртък, твърдят комшиите, които настояват да останат анонимни, защото Георги Абрашев – на 59 г., бил  агресивен – особено, когато бил пиян. Бил як и неуправляем.
Семейството живеело сравнително заможно. Наоколо в квартала са все фамилии на бивши металурзи, настанени във ведомствени жилища, повечето са съкратени или пенсионери. Абрашев също бил бивш служител от близкия  металургичен комбинат в Дебелт. Антонина била известна в Средец. Тя е  дългогодишната главна счетоводителка на МТС-то – коректна, високообразована и умна рускиня. От известно време бизнесът й с недвижимите имоти в Бургас потръгнал, но това не й пречело да остане вежлива и мила с всички от блока. Целият град я познава като почтен човек.

От уста на уста в малкото градче се носи мълвата, че още от ранния следобед развоят на събитията подсказвал накъде ще тръгнат нещата. Абрашев и приятелят му Стоян Янакиев първо започнали да пият пред магазина в махалата, а вечерта се преместили малко по-надолу, в кръчмата.

„Видяхме го, че беше страшно пиян, вдигаха толкова голяма врява, че разбудиха децата към полунощ, когато двамата се прибираха в блока. Янакиев е от съседния „Б“ вход“, свидетелстват хората наоколо.
„Всички наизскачахме по балконите и излязохме после на стълбищата във вход А, защото се чу страшна тупордия – сякаш се срива блокът“, разказват комшиите. Видели, че пияният и свръхдебел Абрашев се е търкулил по стълбите и не можел да стане. Мъже от третия етаж го вдигнали на крака, а Антонина започнала да го моли да престане да притеснява хората и да се прибере мирно у дома. Какво е станало в антрето в апартамента им обаче е неясно,  минути след това всички били  в потрес. Откъм задната страна на 4-етажния блок видели върху струпани за огрев дърва тялото наАнтонина. Тя стенела от болка и викала за помощ.
„Докато дойде линейката не смеехме да я помръднем, защото мислехме, че е наранено не само тялото, но и главата й“, разказват съседите и настояват да огласим случая, тъй като втори ден не виждали присъствие на полиция и се опасяват, че истината може да остане скрита. Нещо повече – вчера и днес предиобед в апартамента на Абрашев влизал на два пъти един от най-близките му приятели – бивш полицай. Възможно било той с връзките си в местния полицейски участък да потули трагедията.

„Нищо не съм направил, нещастен случай е, Антонина се наведе през балкона, защото любимата ни бяла котка изчезна и тя просто искаше да види дали не е долу. Качи се на един стол и се провеси надолу – без да иска  падна“, каза днес спокоен бившият металург, който даже демонстрира през балкона начина, по който станал „сакатлъкът“, по думите му.

От вас чуваме за такъв инцидент, нищо не знаем“, казаха дежурните полицаи в РПУ-Средец.


В категории: Средец


Флагман.БГ Рядко застраховаме дома си, колата ни е по-важна Рядко застраховаме дома си, колата ни е по-важна 27/05/2024, Понеделник 19:20 0
5
Коментара по темата
5.
знаещ
19.10.2012 19:53:10
0
4
Това е ужасно може да има клюка в цялата тази история но е жалко ако тази жена е малтретирана от съпруга си. А историята за белия любим котарак нещо не ми изглежда правдоподобна.
Г-н Абрашев жалко е голям мъж като вас да се показва пред жена си колко е силен защо не се изправите пред мен тогава да ви видя. Ама явно не ви стиска да се направите на мъж пред истински мъж.
Г-жо Абрашева стискам палци да се оправите и не оставяйте нещата така.
4.
интересно
19.10.2012 18:57:20
2
4
че съседите може да твърдят ,каквото си поискат.Но нали трябва се търси сензацията,давай да вменим вина на МВР,че видите ли не си върши работата.Интересно ми е тези същите съвестни съседи ,биха ли свидетелствали в до съдебно производство Опита ме учи ,че нито ще са видяли ,нито чули каквото ида е било. За домашното насилие не го развявайте като байрак,нали някой трябва да го заяви .Няма и да има достъп до Антонина в неврохирургията ,ама нали се търси сензация,давай да пускаме материала пък ,каквото стане.Ех журналя ,журналя далече сте от ,това да сте обективни ЖУРНАЛИСТИ
3.
мир
19.10.2012 17:25:28
0
4
Горката жена!Дано се стабилизира!
Би трябвало да я разпитат лекарите как е станал инцидента и ако не е било нещастен случай те са длъжни да уведомят полицията.Щом няма разследване,или жената е в безсъзнание,или е казала,че е нещастен случай(какъвто може и да е).Времето ще покаже.
Не вярвам,ако е хвърлена от мъжа си да го прикрива.
И още нещо:госпожата Абрашева съвсем не е толкова известна.Може би си я знаят в квартала.
Важното е да оздравее!Пожелаваме й го от сърце!
2.
До заядливия №1
19.10.2012 15:47:35
4
4
Няма достъп до Антонина в неврохирургичното отделение, Бесове.бг никъде не твърди че той директно я е хвърлил,съседите го твърдят.В такъв случай да се мълчи ли?! Ами ако става въпрос за домашно насилие и тая женица години наред е малтретирана и е мълчала?!!!!!
1.
интересно е
19.10.2012 14:05:47
5
11
защо този екип,дето ще установява истината не попита самата Антонина,какво с е е случило с нея?Никъде не прочетох в пасквила Ви да е питана затова.Ами ако излезе поредната мазохистка,която съгласна да бъде бита и унижавана.разслдеване няма,защото и никой не е заявил ,че е бит или пребит.Касабова ,ако твоите съседи заявят ,че си проститутка,това автоматично прави ли те такава?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Треньорът на ФК "Черноморец 1919": Напускам, виновен съм за изпадането! Треньорът на ФК "Черноморец 1919": Напускам, виновен съм за изпадането! Не съм безотговорен човек, обяви футболният специалист Момичета, пазете се - това са най-мистериозните мъжки зодии във връзките Момичета, пазете се - това са най-мистериозните мъжки зодии във връзките Ето кои са те  Рецепта за солен кекс с шунка и краставички Рецепта за солен кекс с шунка и краставички Идеален за закуска, пътуване или пикник 7 златни правила за ефективно и дълготрайно отслабване 7 златни правила за ефективно и дълготрайно отслабване Ако не искате да се тормозите с тежки и ограничаващи диети, спазвайте тези правила Издирват я под дърво и камък, а тя инвестирала в луксозни вили и апартаменти в Дубай Издирват я под дърво и камък, а тя инвестирала в луксозни вили и апартаменти в Дубай Информацията е от изтекли данни от поземления и кадастрален план на емирството Акция в кв. Победа! Бургазлийка крила 74 свивки канабис в кутия от крем за ръце и под чергата Акция в кв. Победа! Бургазлийка крила 74 свивки канабис в кутия от крем за ръце и под чергата Полицейски служители буквално оглозгали дома на 51-годишната жена, арестувана е за срок до 24 часа   500 лв. глоба в Бургас, ако си вземеш кучето с теб на плажа 500 лв. глоба в Бургас, ако си вземеш кучето с теб на плажа Ограничението влиза в сила от официалното откриване на плажните ивици, когато те са обезпаразитени, почистени и подготвени за туристите Ученици от СУ “Н. Й. Вапцаров” в Приморско с първи открит урок по шахмат Ученици от СУ “Н. Й. Вапцаров” в Приморско с първи открит урок по шахмат Шахматът е любима моя игра, която учи всеки играч да мисли логически и да се справя с определена ситуация, каза кметът Иван Гайков Морско пътешествие до КТК „Ченгене скеле“ очаква децата на 1 юни Морско пътешествие до КТК „Ченгене скеле“ очаква децата на 1 юни Денят на детето ще е вълнуващ и с арт работилницата на Усмихнати 8смици на открито БСП на среща с КНСБ: Зелената сделка трябва да бъде изцяло ревизирана БСП на среща с КНСБ: Зелената сделка трябва да бъде изцяло ревизирана Тридесет и седем пъти внасяхме предложението за механизма за минималната работна заплата, преди той да бъде приет, припомни инж. Петър Кънев
Тръмп срещу Байдън - кой е начело в проучванията Тръмп срещу Байдън - кой е начело в проучванията И двамата мъже са непопулярни, изборите ще бъдат референдум за това кой от тях според американците е по-малко лошият вариант 3000 жертви и над 30 000 заразени с ХИВ и хепатит във Великобритания 3000 жертви и над 30 000 заразени с ХИВ и хепатит във Великобритания Нов доклад разкри огромен скандал в Обединеното кралство Култова световна марка е пред фалит Култова световна марка е пред фалит Тя беше взела и от пазарния дял на Найк Кмет е обвинен в корупция след измама от „ясновидка” Кмет е обвинен в корупция след измама от „ясновидка” Тя го призовала да ремонтира къщата ѝ и да плати за почивките ѝ с публични средства Хари Кейн взе Златната обувка Хари Кейн взе Златната обувка Англичанинът вкара 36 гола в 32 мача за Байерн ГМО комари се включват в борбата срещу маларията ГМО комари се включват в борбата срещу маларията Комарите преносители представляват сериозна регионална заплаха Бунт в Палма де Майорка срещу туристите -  "Вървете си вкъщи!" Бунт в Палма де Майорка срещу туристите - "Вървете си вкъщи!" Над 10 000 души вдигнаха плакати "Вървете си вкъщи!" Войната в Украйна - развръзката предстои, може и без Путин да бъде свален от власт Войната в Украйна - развръзката предстои, може и без Путин да бъде свален от власт В Швейцария на 15 юни се очаква среща на повече от 80 държави, където Русия нямало как да излъже 12 пострадали при турбуленция по време на полет над Турция 12 пострадали при турбуленция по време на полет над Турция При кацането самолетът беше посрещнат от службите за спешна помощ Столтенберг пристигна в София заради Парламентарната асамблея на НАТО Столтенберг пристигна в София заради Парламентарната асамблея на НАТО Той ще се срещне с българския премиер Димитър Главчев
Калин СТОЯНОВ, вътрешен министър: Калин СТОЯНОВ, вътрешен министър: Няма да допуснем намеса и дезинформация в изборите Виц на деня Виц на деня Стюардесата влиза при пилота и казва:
- В салона имаме еврейски терорист с бомба.
- И какво иска?
- За сега нищо. Просто продава парашути.
Виц на деня Виц на деня - Защо спортуваш?
- Защото спорта ми дава усещането, че имам хубаво тяло като съм гол.
- На мене такова усещане ми дава алкохола...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Младоженецът разбра, че нещо не е както трябва, когато от странана булката дойдоха само тираджии и моряци...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори