×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кучета-изроди ужасяват богатите бургазлии в ж.к. „Лазур”


Кучета-изроди ужасяват богатите бургазлии в ж.к. „Лазур”
Питбулът и овчарката са потресаваща гледка, хората в сърцето на ж.к. "Лазур" се опасяват от зараза и агресия
12 Септември 2012, Сряда, 15:45 ч.
Автор: Бесове.бг, снимка Бесове.бг

Мъж заряза в близост до кметската къща микробус с крастав питбул и озлобена овчарка, потресе хората там

Кучета-изроди, изоставени в отворен микробус „Форд” ужасяват днес хората в сърцето на ж.к. „Лазур”, който е сочен за най-богатия комплекс на Бургас. Крастав питбул с хапан и разкървавен врат, както и агресивна, но оръфана средноазиатска овчарка, са зарязани на метри от къщата на кмета Димитър Николов снощи, от неизвестен мъж. Човекът спрял колата в края на ул. „Иван Богоров”, където е пълно с кооперации, има и жилищен блок, слязъл с жена и дете и изглеждал така, сякаш отива на разходка. Хората от близките магазинчета и салони го наблюдавали как отваря багажника на колата отзад, както и страничната врата и се учудили защо оставя автомобила така. Чак след като странниците изчезнали от погледите на хората, се чуло виене и станало ясно, че вътре във Форда всъщност има опасни кучета.


Псетата са в този микробус, край него непрекъснато минават възрастни хора и деца

Жители на „Лазур” се обадили тревожно в Община Бургас, както и на ветеринарен лекар, който има кабинет на същата улица. Общинските служители дошли, снимали псетата, след което заявили, че ще потърсят собствениците, за да отведат сакатите животни. По-късно от Общината съобщили на притеснените хора, че мъжът, който ги е оставил е от 21 блок в ж.к. „Славейков”. Животните нямат чип.

Според ветеринарния лекар питбулът е участвал в битки, вратът му е разкървавен, но в момента е болен и от краста. Овчарката пък е била твърде агресивна, но е изнемощяла, ущите й са рязани.

„Казаха ни, че не могат да махнат кучетата от тук, защото са чужда собственост. В момента родителите прибират децата от намиращата се наблизо детска градина. Не искаме тук да пламне зараза, а не знаем и дали някое от псетата няма да нападне някой агресивно”, негодуват местни жители, които имат магазини в съседство.

„Първо трябва да намерим собственика им, защото животните щяха да бъдат изоставени, ако са на улицата. Изидрили сме собственика на микробуса, който се оказа, че го е препродал. Оставили сме съобщение на новия собственик, който подлежи на санкция за нехуманно отношение към животните. Независимо обаче дали този човек ще се обади до утре - кучетата ще бъдат откарани в приюта”, каза шефът на дирекция „Опазване на околната среда” Павлин Михов.


В категории: Бургас


14
Коментара
14
Коментара по темата
14.
Деница
13.09.2012 16:59:37
0
6
Кучетата не са изроди, изроди са тези, които са ги карали да се бият и са ги принуждавали да бъдат агресивни. Много сте зле тези, които сте написали "статията"! Като се знае къде живее този, който е оставил кучетата, защо те го издират и не го съдят за участие в боеве с кучета???
13.
123
13.09.2012 15:40:18
0
3
Не кучетата а тези които са постъпили така с тях са изроди.
12.
Mario
13.09.2012 11:55:33
0
2
От Бургас съм и искам за взема овчарката някой може ли да ми даде телефон за връзка,къде са прибрани кучетата,малко повече информация .. обадете ми се на телефон 0884132642
11.
Бургазлия
13.09.2012 10:00:45
0
7
Разбирам притеснението ви, но никой ли няма да се погрижи за горките животни. Те не са виновни, че собственика им ги е озлобил и, че питбула е крастав.Те само са го слушали и са го последвали на всякъде а той се е възползвал.Те не са не поправими напротив в правилните ръце и с много любов биха станали чудесни семейни любимци!
За доказателство ето един питбул участвал в боеве сега е чудесен приятел:
http://www.koi-me-iska.com/zhivotni/v-svoq-dom?cid=9
кучето е от Бургаския приют и е набедено за агресивно, но това не се вижда в домашните му снимки
10.
трол
13.09.2012 08:02:12
1
2
а бедните бургазлии, те кво?
9.
!!!
12.09.2012 22:44:04
0
4
Tezi, koito sa doveli kuchetata do tova sastoianie - da im se vrasta po sashtia nachin.
8.
възмутена
12.09.2012 22:28:37
1
12
ИСКАМ ДА ИЗКАЖА ВЪЗМУЩЕНИЕТО СИ ОТ ТЕЛЕВИЗИЯ СКАТ ,НА КОЯТО СЕ ОБАДИХА ПОНЕ 5-6 ЧОВЕКА ОТ КВАРТАЛА.ЗА ТЯХ ТОВА НЕ БИЛО НОВИНА.АКО ТРЯБВАШЕ ДА ОПЛЮЯТ НЯКОГО ВЕДНАГА БИХА СЕ ПРИТЕКЛИ ДА ОТРАЗЯВАТ.ПРОБЛЕМИТЕ НА ГРАЖДАНИТЕ НА СА ПРИОРИТЕТ НА СКАТ.СРАМ!!!
7.
аман
12.09.2012 22:18:50
5
5
писна ми от псевдо защитници на животните, които сеят зараза и са опасни. Просто тези псета нямат място тук в отворена кола насред комплекса, до хората. На който му харесват - да дойде да си ги вземе.
6.
гражданка
12.09.2012 22:08:08
0
4
В една нормална държава тези кучета веднага биха били откарани е приют.Разбра се ,че бусът е бил препродаден,но на общинарите не им се занимаваше.Може би трябваше да нахапят някого и след това да съдим собственика.Ясно се вижда ,че тези кучета са участвали в боеве.
5.
ех
12.09.2012 21:56:01
0
3
ами аз живея в този район и следя новината от началото и видях добре овчарка, но изобщо не ме интересува това. Да не говорим, че се появи човек да ги храни тази вечер, нормално ли е този микробус да стои тук отворен с тези кучета. Нас ни е страх и ми е все тая дали е овчарка или каракачанка или обикновен мелез, ама изобщо не ми пука, просто никак не е приятно.
4.
до ех
12.09.2012 21:37:59
1
2
Поправиха се, бързо-бързо се поправиха.
3.
ex
12.09.2012 20:35:57
1
1
изумен съм как пък този ги гледа насред паркинг. А не виждам къде четете тази каракачанка, хората са писали средноазиаатска овчарка, не знам дали има такава
2.
аз
12.09.2012 20:13:12
3
2
ей тъпаци от бесове. това не е Каракачанка . а е азиатска овчарка Албай. вие чували ли сте за такива кучета бе малуомници ,кухи и не грамотни лейки
1.
Ник
12.09.2012 17:28:03
1
3
Това голямото не е ли кангал или средноазиатска овчарка? Никаква каракачанка, която порода всъщност се нарича "българско овчарско куче".
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
И днес кандидатите за служебен премиер отказаха на Радев И днес кандидатите за служебен премиер отказаха на Радев Петър Чобанов заяви, че консултациите са на етап, в който няма директно решение, и намекна за други хипотези Стефка Костадинова за ЧРД на Доган: Историята ще оцени най-вярно ролята му Стефка Костадинова за ЧРД на Доган: Историята ще оцени най-вярно ролята му Председателят на Българския олимпийски комитет с послание за почетния председател на ДПС Изпълнителката на „Лиляно моме“ с 15 шева от зъбите на домашния й любимец Изпълнителката на „Лиляно моме“ с 15 шева от зъбите на домашния й любимец Инцидентът станал малко след празника Благовещение, когато на гости й дошъл бившият й съпруг Венци Мартинов Инж. Димчо Радев: Гората е природен дар, но без грижи не би могла да съществува Инж. Димчо Радев: Гората е природен дар, но без грижи не би могла да съществува Директорът на „Югоизточно държавно предприятие“ ДП гр. Сливен инж. Димчо Радев поздравява всички лесовъди и приятели на българската гора по повод Седмица на гората 2024 г. Срочна и добра правораздавателна дейност отчетоха Окръжен съд – Бургас и районните съдилища за 2023 година Срочна и добра правораздавателна дейност отчетоха Окръжен съд – Бургас и районните съдилища за 2023 година „Правораздавателната дейност на съдиите от Окръжен съд – Бургас и осемте районни съдилища в региона може с пълно основание да бъде определена като много добра“, отчете Административният ръководител на Окръжен съд – Бургас Росица Темелкова Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ 11 хиляди места в "Арена София" с цени между 40 и 150 лева са разпродадени като топъл хляб Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Двете са близки приятелки Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Не е ли това фалстарт за политическия проект на бившия главен прокурор, с който ще атакува парламента  Няма сърце! 33-годишен мъж открадна кутия за дарения с пари за лечение на онкоболна жена Няма сърце! 33-годишен мъж открадна кутия за дарения с пари за лечение на онкоболна жена В кутията имало 200 лева Кралят на крадците ще помага на Боби Михайлов да открие кой обра къщата му Кралят на крадците ще помага на Боби Михайлов да открие кой обра къщата му Пацо Килията обещал на бившия шеф на БФС да проучи по свои канали кой е извършил удара
Посланикът на САЩ: Разочаровани сме, че усилията да се състави правителство бяха неуспешни Посланикът на САЩ: Разочаровани сме, че усилията да се състави правителство бяха неуспешни Не е наша работа да се месим в тези дискусии. Публично окуражихме всички партньори да работят заедно и да намерят добро решение, заяви посланикът на САЩ в България Кенет Мертен Избори в Турция решават дали идва краят на Ердоган Избори в Турция решават дали идва краят на Ердоган Изборите в неделя може да са още по-важни Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори